Rusija upozorava na strašne posljedice po “demokratske vrijednosti” u vezi sa zabranom Trumpa na društvenim medijima
Page 6 of 8
Page 6 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Rusija upozorava na strašne posljedice po “demokratske vrijednosti” u vezi sa zabranom Trumpa na društvenim medijima
valjda je problem invazija na state capitol, ne ovaj capitol hill
iako da su trumpov napravili isto, izbilo bi sranje..
plus većina trumpovaca je tamo ušla iz sprdačine, doslovno malo pandura i ovi se ušetali slikati..
plus većina trumpovaca je tamo ušla iz sprdačine, doslovno malo pandura i ovi se ušetali slikati..
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Re: Rusija upozorava na strašne posljedice po “demokratske vrijednosti” u vezi sa zabranom Trumpa na društvenim medijima
AssadNaPodmornici wrote:valjda je problem invazija na state capitol, ne ovaj capitol hill
nije bitno mjesto di se dogodolo (california) nego ista stvar
al oni koji su se ideoloski skorili to jednostavno ne mogu prihvatit
https://capitolweekly.net/black-panthers-armed-capitol/
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
veber wrote:rusija potruje lika, a ne uspije ga ubit-traljav posao.
onda ga po povratku zatvori jer ga nisu uspjeli ubiti.
kršio je odredbe uvjetne osudbe.
a, temu otvori žena koju muž mlati za dobro jutro.
Koga Putko fakat otruje, taj se ne vrne među žive.
Haugh ... The Owl spoke.
Guest- Guest
joda ne seri.AssadNaPodmornici wrote:valjda je problem invazija na state capitol, ne ovaj capitol hill
bulaznite o nekoj demokraciji, rušenju demokracije.
uspoređujete ubojstvo s predumišljajem i namjerom nad sapetim crncem, a teroristički napad na saveznu zgradu smatrate izletom.
onaj drot je s namjerom ubio crnca koji je bio ulisičen i nije pružao nikakav otpor.
držao ga je dok ga nije ubio. s namjerom.
frustrirana kravetina napada saveznu zgradu u kojoj su čuvane osobe, zajedno s ruljom provali S30 staklo i lik iz službe sigurnosti ju upuca.
to je tragedija jer je teroristkinja napadala čuvanu zgradu.
po zakonu o domovinskoj sigurnosti frajer je mogao izrešetati i one drotove.
ulaz u kongres je akt terorizma i tako je postupano.
da sam ja bio tamo na ulazu, ne bi ova lezba nedojebana bila mrtva nego još 50ak jer bi iz porte izvadio M-16 sasuo bi im kroz onu rupu svih pet okvira.
a, da su kojim slučajem demokrati tako nekaj napravili onda bi ti natipkao odu radosti o američkom postupanju s demokratskim teroristima, a sovac bi natipkao kako je trebalo baciti bombu i pobiti ih sve.
klasično licemjerje.
2014-12-30
veber wrote:joda ne seri.AssadNaPodmornici wrote:valjda je problem invazija na state capitol, ne ovaj capitol hill
bulaznite o nekoj demokraciji, rušenju demokracije.
uspoređujete ubojstvo s predumišljajem i namjerom nad sapetim crncem, a teroristički napad na saveznu zgradu smatrate izletom.
onaj drot je s namjerom ubio crnca koji je bio ulisičen i nije pružao nikakav otpor.
držao ga je dok ga nije ubio. s namjerom.
frustrirana kravetina napada saveznu zgradu u kojoj su čuvane osobe, zajedno s ruljom provali S30 staklo i lik iz službe sigurnosti ju upuca.
to je tragedija jer je teroristkinja napadala čuvanu zgradu.
po zakonu o domovinskoj sigurnosti frajer je mogao izrešetati i one drotove.
ulaz u kongres je akt terorizma i tako je postupano.
da sam ja bio tamo na ulazu, ne bi ova lezba nedojebana bila mrtva nego još 50ak jer bi iz porte izvadio M-16 sasuo bi im kroz onu rupu svih pet okvira.
a, da su kojim slučajem demokrati tako nekaj napravili onda bi ti natipkao odu radosti o američkom postupanju s demokratskim teroristima, a sovac bi natipkao kako je trebalo baciti bombu i pobiti ih sve.
klasično licemjerje.
Kaj, kaj?
Antifa i BLM (proxyji od demsa) demolirali su policijske i vatrogasne postaje, gradske vijećnice i lokalne kongrese po saveznim državama i čitave kvartove.
Guverneri tih država se se protivili aktiviranju garde, a ono kaj je i bilo aktivirano skup s policijom klečalo pred čamugama.
Škvadra se sama morala naoružati i organizirati da sačuva i svoje i javno vlasništvo.
Treće, onaj policajac nije namjerno ubil gangstanigu.
Tamo je standard koljeno na šiji.
Ne bez veze.
I tko zna koliko ih je na taj način privel prije i bijelih i crnih i latinosa.
Vjerojatno stotine. Kod ovog jednog mu je pobjeglo jer nije skužil da je tip tijekom uhićenja doživljaval srčani.
Kad nekaj postane rutina ne prepoznaješ neke stvari jer su prije njega tko zna koliko njih imali tu spiku, a da im nije niš bilo.
Ta rutina sjebe i veće znalce, a gdje ne bivola koji se po defaultu bavi samo onakvim šljamom na njihovim cestama.
Imal si slučaj kad je crni policajac ustrijelil onu Australku u Americi.
Nikaj White lives matter?
Daj me ne gnoji.
Evo ti slučaj onog Lončara gdje ga je čamuga na cesti upucal iz čiste pizdarije.
Čamuga ima dvije aktivne jebe tužbe, ali mu je jamčevina s 200 000 $ skinuta na 12 000 i tip je izašel van.
BLM.
O kojem mojem licemjerju ti govoriš?
Jebem ja njima klasično mater u pičku.
Guest- Guest
pa licemjerno sereš, ali ne želiš požderat govno koje si posrao.
odjednom ti je srbin važan jer ga ubiše crnci.
raspisaliste se o ubojstvu nedojebane lezbače, jer je bijela i jer je desničarka pa kao, eto brani vaše neke stavove.
da je fikret ubio srbendu, onda bi napisali odu radosti.
jedna bivša mi živi u americi pa valjda kao neki pripadnik WASP-a zna što priča.
i milan bandić brani "naše" cvijeće iz kozari puteva. i na peščenici se ubijaju i u dubravu nije ni dandanas pametno bez oružja i u čoporu zaći.
i kod nas vrijedi cigojner lajvs meter.
meter sim tam.
u zadnje vrijeme nisam baš imao vremena odgovarati na poruke jer sam tek danas dobio slobodnog.
ali sam čitao nebuloze.
recimo tvoje, kako si bio policajac-i ja sam bio u bauerovoj do 92e, mobiliziran-pa da bi ti odabrao neke druge metode.
koje?
očito nisi imao susret s ruljom koja te želi ubit.
ili kako razmišljaš otići u demokratsku republiku rusiju jer te eto proganjaju ovdje i nedaju ti živjet.
odi, ali ako misliš živjet u urbanoj sredini prvo se javi lokalnom mafijašu pa dogovori zaštitu.
zaštita ti je od 5% u fensi kvartovima do 30% u tipa dubrava.
samo nemoj se zajebavati pa ići umanjivati prihode jer ruska mafija zna bolje od porezne uprave koliko zarađuješ.
pljujete po eu, a samo je eu solidarna država uz norvešku, japan i to je to.
ali slobodno nastavi braniti srbe na ovoj temi, a jebat im mater na drugoj.
možeš branit i bandića ko naš kolega novinar. uz sintagmu;
krade, ali barem radi fontane. zadnje je napravio pješački prijelaz koji nema štenge niti cesta ide ispod njega
kozaribokovi su isto bokovi.
raspisaliste se o ubojstvu nedojebane lezbače, jer je bijela i jer je desničarka pa kao, eto brani vaše neke stavove.
jedna bivša mi živi u americi pa valjda kao neki pripadnik WASP-a zna što priča.
i milan bandić brani "naše" cvijeće iz kozari puteva. i na peščenici se ubijaju i u dubravu nije ni dandanas pametno bez oružja i u čoporu zaći.
meter sim tam.
u zadnje vrijeme nisam baš imao vremena odgovarati na poruke jer sam tek danas dobio slobodnog.
ali sam čitao nebuloze.
recimo tvoje, kako si bio policajac-i ja sam bio u bauerovoj do 92e, mobiliziran-pa da bi ti odabrao neke druge metode.
koje?
ili kako razmišljaš otići u demokratsku republiku rusiju jer te eto proganjaju ovdje i nedaju ti živjet.
odi, ali ako misliš živjet u urbanoj sredini prvo se javi lokalnom mafijašu pa dogovori zaštitu.
samo nemoj se zajebavati pa ići umanjivati prihode jer ruska mafija zna bolje od porezne uprave koliko zarađuješ.
krade, ali barem radi fontane. zadnje je napravio pješački prijelaz koji nema štenge niti cesta ide ispod njega
2014-12-30
veber wrote:pa licemjerno sereš, ali ne želiš požderat govno koje si posrao.
meter sim tam.
ali sam čitao nebuloze.
koje?
Kaj ... otpal ti neki meni pa si nadrkan?
Boli me kurac je li mali binsr ili Litvanac.
Je li to uopće važno u ovom slučaju?
Tebi je važno kaj je mali binsr?
Mali je morti bil i woke? Tko zna?
Misliš ronim suze? Kak ti za Georgom Floydom?
Ma ne.
Poanta je nekaj drugo.
Od drva (srbina) ne vidiš šumu.
A to je da je gangstaniga imal dvije jebene tužbe u procesu i 200 000 $ jamčevine i onda
jamčevina padne na 12 000 $ i gangstaniga od 20 izađe i bum.
BLM.
O kojem ubojstvu lezbače govoriš? One Australke?
Crni policajac dođe na dojavu i nehotice rokne bjelkinju.
Nema WLM.
Ne velim da ga treba biti, nego ga nema.
Sranja se događaju.
Ima pun kurac slučajeva kad crni policajac rokne bijelo smeće.
Kaj onda tvoja bivša WASP ide po gradu, pljačka i pali?
Klečiju policajaci pred njom?
Ili ipak ne?
Ali crno govno najebe, gori pola Amerike.
A ti roniš krokodilske suze zbog njega.
Gdje je onda bila tvoja WASP?
Doma zaključana s arsenalom na gotovs?
Ili se solidarizirala s BLM?
Nek podijeli to tu s nama.
Nije da mi ne mremo pratiti Fox ili CNN ... ali eto, dobro bi bilo i od nje to čuti.
Mislim OK, mi smo glupi pa ne vidimo dvostruki pristup javnoj i inoj sigurnosti kad su u pitanju BLM i MAGA
u državama gdje caruju demokrati.
Pa da ... Jupiter i vol, nije isto. Otkad su WASP volovi?
Posel Garde i policije je u takvim slučajevima ''to protect and to serve''. Kaj nije?
Ak ne misliš to delati koji se kurac kažeš na cesti pred ruljom?
Koga onda tak štitiš kad klečiš dok oni okolo rade urnebes? Koga? Ni sebe čak.
Onda skini uniformu i arsenal od oružja koji dužiš i idi se bavi poljoprivredom.
Sve 5.
Nije se tu radilo o jednom policajcu nego o čitavim vodovima garde i policajaca s
borbenim kompletom na sebi.
E, a gdje si ti imal susret s ruljom koja te hoće ubiti da možeš tak nekaj meni s visoka spočitavati?
Na Kosovu osamdesetih? Mislim da nisi tak star.
Na prvoj crti na bojišnici?
Bil sam tam i ja.
Kakve veze to ima s ovim?
Zakaj je nebuloza da sam bil policajac (vrlo kratko, obleklo nas u šarenu i u ZNG)?
Sasvim drugačija situacija.
Kaj se tiče Rusije ... bolje je plaćati i 5% (od čega to 5% nisi nam rekel) i živjeti riješen problema sigurnosti
nego plaćati poreze i do 40% i skrivati se po cesti da te ne ufeka koji fizičar ili inženjer, u američkom slučaju
skrivati se od gangstaniga kaj imaju otvoren lov na skalpove WASP-ova, ali i ostali koji od njih bježe
.... ak imaš nesreću živjeti u takvim gradovima.
Fakat ... misliš da bih dvojil da do takvih sranja ovdje dođe kak je tamo?
Hmm ... Rusija i 5% ili USA i 20-40% harača i pretrčavanje cik-cak cestom tamo gdje žive uključivi afroamerikanci i latinosi?
Baš?
OK ... ja sam staro korenje i više se ne da to samo tak presaditi, jedino ak fakat voda dođe do grla.
Do tada tko živ, tko mrtav. Mi fala kurcu uvijek kasnimo. Do tad kad bu to bilo tu ak bu bilo, ja sam već kremiran.
Solidarnost EU?
Ma nemoj me jebati? Solidarnost s ucjenama. Kakvim, polako se naziru.
Bumo vidjeli kak bu to išlo, vrijeme bu reklo svoje. Puj, puj, puj ... da ne copram.
Osim toga kaj nisi ti na jednoj drugoj temi rekel prvi da nema nikaj na lijepe oči nego uvijek plaćaš sve natrag i s kamatama?
I kaj se dogodilo da sad drugačije veliš?
Proradil gen trećeg rajha?
OK.
Samo nemojte više na Rusiju. Fakat nemojte.
I kakve veze ima s ovim Bandić? Fontane? Zebra sa štengama ili bez?
I kaj ti zamjeraš kolegi novinaru?
Kaj je našel Isusa? Pa kaj? On ga je našel. Koliko mu je to pametno ... bumo vidjeli.
Znaš kaj Veber ... ne seri mi više pored mojeg bazena, pored mojeg stola i ne u moj tanjur.
OK .. prdneš tu i tam ... jebi ga, vjetar puhne i sve pet. Svi znamo pustiti zvonkeca.
Ali sad mi baš sereš.
Ja sam uredno zaobilazil i tvoj bazen i tvoj stol i tvoj tanjur. I budem.
A nije da mi se nije znalo prisrati ... ali ono ... kodeks je kodeks, pa da ga jebeš.
Pozdravi si bivšu WASP.
Guest- Guest
daj sažetak.
nemrem toliko pročitati odjednom.
pročitao sam zadnji pasus, ko da čitam filipa latinovića.
dajte probajte procesuirat. kuću koristi ex s djecom.
ja imam stan, koji djeca zloporabe, ali su punoljetna.
s onom wasp i nemam neki doticaj.
napravi sažetak upisa.
nemrem toliko pročitati odjednom.
pročitao sam zadnji pasus, ko da čitam filipa latinovića.
dajte probajte procesuirat. kuću koristi ex s djecom.
ja imam stan, koji djeca zloporabe, ali su punoljetna.
s onom wasp i nemam neki doticaj.
napravi sažetak upisa.
2014-12-30
ps
bivši raznih ovisnosti ili otkrivači novih vrijednosti su najjebeniji.
kada
tetrjeb javno traži uništenje alkohola, jer utjehe u vodi nema.
kada komunjara postane vjernik.
-gori oblik je jehovin svjedok.
okorjeli pušač s rakom pluća koji je maltretirao pluća 50g s duhanskim dimom Opatije-prigovara na paljenje cohibe i održi ti govor o štetnosti duhana
ili kako je benzinski motor štetan, a struja je mila majka.
(dobijemo ju od GF posredstvom Longija)
napravi sažetak, pa ću pročitat.
bivši raznih ovisnosti ili otkrivači novih vrijednosti su najjebeniji.
kada
tetrjeb javno traži uništenje alkohola, jer utjehe u vodi nema.
kada komunjara postane vjernik.
-gori oblik je jehovin svjedok.
okorjeli pušač s rakom pluća koji je maltretirao pluća 50g s duhanskim dimom Opatije-prigovara na paljenje cohibe i održi ti govor o štetnosti duhana
ili kako je benzinski motor štetan, a struja je mila majka.
(dobijemo ju od GF posredstvom Longija)
napravi sažetak, pa ću pročitat.
2014-12-30
Kaj god.
Dost kratko?
Skratim još ak treba.
Dost kratko?
Skratim još ak treba.
Guest- Guest
Sovak wrote:
Ma ne.
Poanta je nekaj drugo.
A to je da je gangstaniga imal dvije jebene tužbe u procesu i 200 000 $ jamčevine i onda
BLM.
Nema WLM.
Sranja se događaju.
Ili ipak ne?
Nije da mi ne mremo pratiti Fox ili CNN ... ali eto, dobro bi bilo i od nje to čuti.
Mislim OK, mi smo glupi pa ne vidimo dvostruki pristup javnoj i inoj sigurnosti kad su u pitanju BLM i MAGA
Posel Garde i policije je u takvim slučajevima ''to protect and to serve''. Kaj nije?
Onda skini uniformu i arsenal od oružja koji dužiš i idi se bavi poljoprivredom.
Sve 5.
Nije se tu radilo o jednom policajcu nego o čitavim vodovima garde i policajaca s
E, a gdje si ti imal susret s ruljom koja te hoće ubiti da možeš tak nekaj meni s visoka spočitavati?
Bil sam tam i ja.
Zakaj je nebuloza da sam bil policajac (vrlo kratko, obleklo nas u šarenu i u ZNG)?
Kaj se tiče Rusije ... bolje je plaćati i 5% (od čega to 5% nisi nam rekel) i živjeti riješen problema sigurnosti
nego plaćati poreze i do 40% i skrivati se po cesti da te ne ufeka koji fizičar ili inženjer, u američkom slučaju
skrivati se od gangstaniga kaj imaju otvoren lov na skalpove WASP-ova, ali i ostali koji od njih bježe
Hmm ... Rusija i 5% ili USA i 20-40% harača i pretrčavanje cik-cak cestom tamo gdje žive uključivi afroamerikanci i latinosi?
Baš?
OK ... ja sam staro korenje i više se ne da to samo tak presaditi, jedino ak fakat voda dođe do grla.
Do tada tko živ, tko mrtav. Mi fala kurcu uvijek kasnimo. Do tad kad bu to bilo tu ak bu bilo, ja sam već kremiran.
Solidarnost EU?
Bumo vidjeli kak bu to išlo, vrijeme bu reklo svoje. Puj, puj, puj ... da ne copram.
Osim toga kaj nisi ti na jednoj drugoj temi rekel prvi da nema nikaj na lijepe oči nego uvijek plaćaš sve natrag i s kamatama?
OK.
Kaj je našel Isusa? Pa kaj? On ga je našel. Koliko mu je to pametno ... bumo vidjeli.
Znaš kaj Veber ... ne seri mi više pored mojeg bazena, pored mojeg stola i ne u moj tanjur.
OK .. prdneš tu i tam ... jebi ga, vjetar puhne i sve pet. Svi znamo pustiti zvonkeca.
Ali sad mi baš sereš.
A nije da mi se nije znalo prisrati ... ali ono ... kodeks je kodeks, pa da ga jebeš.
Pozdravi si bivšu WASP.
Malo duzi,ali odlican post Kolega Sovak.Inace mi se svidja Vas pristup i zreo nacin razmisljanja,ocigledno i rjesavanja tudjih nelogicnosti.Nego cime ste naljutili gospodina u "konfliktu"? :)
dao sam si truda, pa pročitao.
tvoj upis.
sereš.
istoznačiš ubojstvo podivljale kravetine na štičeni objekt savezne vlade za koji se zna da je čuvan i da spada pod zakon o domovinskoj sigurnosti.
i ubojstvo čovjeka sapetog lisicama na tlu kada ne može napraviti nikaj, osim umrijeti.
navodiš boju kože, kao što je "časna" sestra zaključila da moja djeca ne idu na vjeronauk jer smo, po bosancima, kao židovi.
tako je vaše zaključivanje.
niger-lopov
bijela-super ženka.
tvoj upis.
sereš.
istoznačiš ubojstvo podivljale kravetine na štičeni objekt savezne vlade za koji se zna da je čuvan i da spada pod zakon o domovinskoj sigurnosti.
i ubojstvo čovjeka sapetog lisicama na tlu kada ne može napraviti nikaj, osim umrijeti.
navodiš boju kože, kao što je "časna" sestra zaključila da moja djeca ne idu na vjeronauk jer smo, po bosancima, kao židovi.
niger-lopov
bijela-super ženka.
2014-12-30
ZVIJEZDA NBA momčadi Brooklyn Netsa Kyrie Irving kupio je kuću obitelji Georgea Floyda, Afroamerikanca koji je umro od gušenja za vrijeme uhićenja u svibnju prošle godine u Minneapolisu, izjavio je bivši košarkaš Stephen Jackson.
Govoreći u podcastu "The Rematch", Jackson, koji je osvojio šampionski NBA prsten sa San Antonio Spursima 2003., kazao je kako i sada, osam mjeseci nakon njegove smrti, nastavlja voditi brigu o Floydovoj obitelji, a Floyda naziva bratom.
"Ta je obitelj primila puno ljubavi. Ne samo od nas, nego od cijelog svijeta. Mnogi od mojih prijatelja su također pomogli. Kyrie Irving im je kupio kuću, reper i producent Lil Wayne im je kupio Mercedes, a pjevačica Barbara Streisand im je ponudila svoje dionice Disneyja", dodao je.
https://www.index.hr/sport/clanak/kyrie-irving-kupio-kucu-obitelji-georgea-floyda/2247822.aspx
kolega @sovak ce dobit menzes
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
veber wrote:dao sam si truda, pa pročitao.
tvoj upis.
sereš.
niger-lopov
bijela-super ženka.
Ti si taj koji ober sereš.
Selektivno izvlačiš iz teksta kaj samo tebi paše i onda radiš usporedbu ... samo kak tebi paše.
Ta ''podivljala kravetina'' je odradila ture i ture bliskog istoka, ukazivala na jebene probleme u svojem kraju gdje živi.
Mogla je biti i crna. Svejedno.
Da je bila naivna kad je ušla kroz vrata Capitola - je.
Ono kak je ona roknuta nije niti blizu kak onaj gangstaniga GF.
Ak to ne vidiš, idiot si.
S druge strane roniš krokodilske suze za tog gangstanigu kojem je u životu sve leglo (školarina i tak to) i na kraju
on odjebe sve i ode u drogu i razbojstva i završi tak kak završi.
Da je policajac volina - jest. Treba neke stvari vidjeti, a ne kak vol odmah na šiju.
Pitaj njih zakaj to tak delaju.
Sve sam ja to napisal u prethodnim postovima.
Ali OK ... sad ti nastavi dalje srati.
Kaj sam imal napisati, sam napisal.
Tko kuži - kuži.
Guest- Guest
debotoijusto wrote:ZVIJEZDA NBA momčadi Brooklyn Netsa Kyrie Irving kupio je kuću obitelji Georgea Floyda, Afroamerikanca koji je umro od gušenja za vrijeme uhićenja u svibnju prošle godine u Minneapolisu, izjavio je bivši košarkaš Stephen Jackson.
Govoreći u podcastu "The Rematch", Jackson, koji je osvojio šampionski NBA prsten sa San Antonio Spursima 2003., kazao je kako i sada, osam mjeseci nakon njegove smrti, nastavlja voditi brigu o Floydovoj obitelji, a Floyda naziva bratom.
"Ta je obitelj primila puno ljubavi. Ne samo od nas, nego od cijelog svijeta. Mnogi od mojih prijatelja su također pomogli. Kyrie Irving im je kupio kuću, reper i producent Lil Wayne im je kupio Mercedes, a pjevačica Barbara Streisand im je ponudila svoje dionice Disneyja", dodao je.
https://www.index.hr/sport/clanak/kyrie-irving-kupio-kucu-obitelji-georgea-floyda/2247822.aspx
Evo mijenjam uložak.
Jebote woke debila.
Guest- Guest
idu debo i njegov dečko ulicom i vide u jednoj kući kako se svađaju muž i žena. I kaže debo dečku - vidiš ti te probleme u mješanim brakovima!
ČELNIK republikanske većine u američkom Senatu Mitch McConnell danas je optužio predsjednika Donalda Trumpa, kolegu republikanca, da je izazvao nemire 6. siječnja kada je gomila njegovih pristaša upala u Kapitol.
"Gomila je hranjena lažima. Isprovocirali su je predsjednik i drugi moćni ljudi", rekao je McConnell u govoru u Senatu.
ukralo pa izdalo
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Hartmann wrote:Sovak wrote:
Ma ne.
Poanta je nekaj drugo.
BLM.
Nema WLM.
Sranja se događaju.
Ili ipak ne?
Sve 5.
Bil sam tam i ja.
Baš?
Solidarnost EU?
OK.
Ali sad mi baš sereš.
Pozdravi si bivšu WASP.
Malo duzi,ali odlican post Kolega Sovak.Inace mi se svidja Vas pristup i zreo nacin razmisljanja,ocigledno i rjesavanja tudjih nelogicnosti.Nego cime ste naljutili gospodina u "konfliktu"? :)
Ne znam.
Morti je otišel u woke.
Novo normalno.
Jedanput je kenjal da nema rasa nego da smo svi jedna rasa.
Jesmo vrsta - homo sapiens.
Ali rase očito nismo.
Gledaš i vidiš.
Fizičke razlike kak rezultat prilagodbe.
I o kulturnom krugu bi se dalo govoriti.
Ali nije pravilo.
Za mene npr. D. Washington i M. Freeman nisu nigerčine.
A jesu crni.
Ali George Floyd je nigerčina.
Kako god ... ne vidiš jedino ak odlučiš da ne vidiš.
To je druga stvar.
I kad on napiše Latinovića nitko se ne žali.
Kad drugi pišu Latinovića i to kak odgovor na njegovog Latinovića ... jebi ga ... on plemeniti daje si ekstra trud.
Naj srati?
Sinus, tanges ... kut, cement i železo .... kurac palac.
Najbolje mu poslati Fikija iz Brežica.
Taj mu kida živce.
Guest- Guest
debotoijusto wrote:gdje se ovo zbilo ? u zanzibaru ? poveznica ?prckov wrote:Da su svi koji su uletili na capitol hill bili crnci citav dogadaj bi se predstavio u skroz drugacijem svijetlu, ko sto je to i bio slucaj 1967 kad su crni panteri okupirali capitol hill sa automatskim puskama. Tad to nije bilo predstavljeno na nacin kako se predstavlja ovaj upad trampovaca iako je amerika tada bila vise rasisticka nego sad. Ova histerija nakon ovog zadnjeg upada pokazuje veliku razliku izmedu lijevog i konzervativnog (ekstremnog i umjerenog) pogleda na stvari, s time da je razlicito tretiran lijevi pogled u odnosu na desni, di se cak i ekstrmno lijevi svjetonazor ekstremno tolerira, a desna umjerena pozicija predstavlja nacizmom, rasizmom, bijelim suprematicizmom i sl. Cak i oni koji se smatraju lijevo liberalni ili liberalni demokrati su tretirani isto. Logicka i ideoloska podloga tome je 'kriticka teorija' Herbert Marcuse i njegovom eseju "represivna tolerancija" ciji se bit moze sumirat u - sve sto ljevica radi ukljucujuci i nasilje mora bit tolerirano, a nista sto desnica radi se ne smije tolerirat, po potrebi i nasiljem suzbijat. Taj esej je izasao bas prije velikih nereda 1967 koji je povjesni presedan ovom sto se sad dogada. Logika je ista, divljanje, ubistva i paljenje mnogih gradova po americi od strane lijevih ekstremista se ne samo tolerira, nego brani, potice i podrzava, dok se svi protestori na capitol hill-u prozivaju domacim teroristima i bijelim supremacistima bez obzira bili nasilni ili ne. Dovoljno je da su bili prisutni. Tipicna logika i primjenjena kriticke teorije. Da bi se shvatio ovaj dupli standard mora se uzet u obzir ideja o represivnoj toleranciji i njenoj totalitarnoj i pristrasnoj podjeli politickih svjetonazora. Kroz tu prizmu se promatra svaki svjetonazor ili politika koja nije bar ljevicarska ako vec ne ekstremno ljevicarska. Na tim temeljima je izgraden i novi americki nacionalni narativ kojem je krila dao clanak NYT-a 2019-te - "the 1619 project". https://en.wikipedia.org/wiki/The_1619_Project - koji je sad u skolskom kurikulumu vecine skola u americi. https://pulitzercenter.org/lesson-plan-grouping/1619-project-curriculum . Po tome amerika je stvorena na ropstvu kao slavocracy, i rasizam i bijeli suprematicizam su kontinuirano stanje svijesti i socijalne dinamike americkog drustva sve do danas. Ideoloski temelj '1619 projekta' (dio u vezi rase) je u kritickoj teoriji rase. Po kritickoj teoriji rasizam nije izuzetak u americkom drustvu nego je uobicajeno stanje stvari, tj. logika americkog drustva. Nije individualni rasizam nego je drustvena norma
ako mi sad kazes kao oni mogu i trump nije pokrenuo ni jedan rat naljuticu se
Poveznica?
Index OK?
Ma tko te jebe ... traži si.
Guest- Guest
Hartmann wrote:Malo duzi,ali odlican post Kolega Sovak.Inace mi se svidja Vas pristup i zreo nacin razmisljanja,ocigledno i rjesavanja tudjih nelogicnosti.Nego cime ste naljutili gospodina u "konfliktu"? :)
Nego ... koji si?
Guest- Guest
debotoijusto wrote:ZVIJEZDA NBA momčadi Brooklyn Netsa Kyrie Irving kupio je kuću obitelji Georgea Floyda, Afroamerikanca koji je umro od gušenja za vrijeme uhićenja u svibnju prošle godine u Minneapolisu, izjavio je bivši košarkaš Stephen Jackson.
kolega se sa citanja izmedu redova podize stepen vise
sad pusi jeftilen
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Page 6 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Posljedice pada vrijednosti lire: Bugari i Grci pohrlili u Tursku u kupovinu
» Rusija kao i zapad opet snosi posljedice što bombardira muslimane
» Bugajski upozorava: Rusija spremna i na sukob u BiH
» EU: Rusija i ISIL su jednake opasnost za zapadne liberalne vrijednosti
» Zelenski upozorava na novi rat na Balkanu koji ce izazvati Rusija:'Imamo informacije za to.'
» Rusija kao i zapad opet snosi posljedice što bombardira muslimane
» Bugajski upozorava: Rusija spremna i na sukob u BiH
» EU: Rusija i ISIL su jednake opasnost za zapadne liberalne vrijednosti
» Zelenski upozorava na novi rat na Balkanu koji ce izazvati Rusija:'Imamo informacije za to.'
Page 6 of 8