Zelenski upozorava na novi rat na Balkanu koji ce izazvati Rusija:'Imamo informacije za to.'
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Zelenski upozorava na novi rat na Balkanu koji ce izazvati Rusija:'Imamo informacije za to.'
https://www.dnevno.hr/vijesti/zelenski-ima-jezivo-upozorenje-za-nase-krajeve-rusija-nesto-gadno-sprema-na-balkanu-2266713/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Zelenski upozorava na novi rat na Balkanu koji ce izazvati Rusija:'Imamo informacije za to.'
Jbg.. zelenski to ja znam ohoho..
2015-09-08
Re: Zelenski upozorava na novi rat na Balkanu koji ce izazvati Rusija:'Imamo informacije za to.'
On je imao viziju nakon što je povukao crtu, a kako si ti ?vuksadinare wrote:Jbg.. zelenski to ja znam ohoho..
Oholo Mudovski wrote:On je imao viziju nakon što je povukao crtu, a kako si ti ?vuksadinare wrote:Jbg.. zelenski to ja znam ohoho..
Čuo od Vučica.
crvenkasti-
2014-04-17
Vuk budno prati i čita između redaka ...crvenkasti wrote:Oholo Mudovski wrote:On je imao viziju nakon što je povukao crtu, a kako si ti ?vuksadinare wrote:Jbg.. zelenski to ja znam ohoho..
Čuo od Vučica.
kao da je to neka novost,hahaha...ne,rusi se i njihov jahač medvjeda cijelo vrijeme bore za stabilnost na balkanu,oni su za mirno rješenje situacije na kosovu a putler biti nominiran za nobelovu nagradu za mir.
vili40-
2015-08-02
Obama je zapalio donju polovicu Mediterana pa dobio nobelovu za mir... Ta nagrada ništa ne znači tako da je može dobiti i Zelenski jer rat je mir...vili40 wrote:kao da je to neka novost,hahaha...ne,rusi se i njihov jahač medvjeda cijelo vrijeme bore za stabilnost na balkanu,oni su za mirno rješenje situacije na kosovu a putler biti nominiran za nobelovu nagradu za mir.
Situacija na Kosovu je pod kontrolom i očekuje se da bi ga mogla Ukrajina priznati u ovom tisućljeću...
Pa dobro, najebat će Srbija. Jebe nas se.
Spremte se spremt četnici.
Spremte se spremt četnici.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Idemo u boj da se bijete.
Spremte se spremte se četnici.
Kako taj Zelenski zna da će bit sranje na Balkanu a ne zna da je Komšić podvala ili zna pa svejedno šalje svog velposlanika istom na inauguraciju jer ga je tako savjetovala američka ili britanska ambasada.
Šta tebe brige šta će bit na Balkanu ?
Bit će šta bude. Idemo na Komšića. Spremte se spremte četnici. Ako padne Rusija propast će i Srbija.
Spremte se spremte se četnici.
Kako taj Zelenski zna da će bit sranje na Balkanu a ne zna da je Komšić podvala ili zna pa svejedno šalje svog velposlanika istom na inauguraciju jer ga je tako savjetovala američka ili britanska ambasada.
Šta tebe brige šta će bit na Balkanu ?
Bit će šta bude. Idemo na Komšića. Spremte se spremte četnici. Ako padne Rusija propast će i Srbija.
2014-04-11
Kancelarija za kontrolu imovine stranaca (OFAC) američkog Ministarstva finansija pod sankcije je stavila i dva državljanina Srbije - Mišu Vacića i Nenada Popovića.
- Ruski uticaj na zapadnom Balkanu duboko je isprepleten sa korupcijom i ekstremističkom političkom retorikom, što ugrožava vladavinu prava, stabilnost i suverenitet regiona. Zbog toga, State Department sankcioniše dvojicu političara, kao i 12 njihovih poslovnih mreža sa sjedištem u Rusiji - navodi se u saopćenju OFAC-a.
Pod američkim sankcijama predsjednik "Srpske desnice" i bivši srbijanski ministar
- Ruski uticaj na zapadnom Balkanu duboko je isprepleten sa korupcijom i ekstremističkom političkom retorikom, što ugrožava vladavinu prava, stabilnost i suverenitet regiona. Zbog toga, State Department sankcioniše dvojicu političara, kao i 12 njihovih poslovnih mreža sa sjedištem u Rusiji - navodi se u saopćenju OFAC-a.
Pod američkim sankcijama predsjednik "Srpske desnice" i bivši srbijanski ministar
2014-04-11
Ured za kontrolu strane imovine američkog Ministarstva finansija (OFAC) sankcionisao je danas Petra Đokića, Duška Perovića i Savu Cvijetinovića, bliske Miloradu Dodiku.
Rusija je nastavila da koristi svoj uticaj na zapadnom Balkanu kako bi zaustavila integraciju regiona u međunarodne institucije i organizacije, navode
Evo zašto su pod američkim sankcijama završila tri Dodiku bliska čovjeka
Puca njima kurac za te vaše sankcije.
Rusija je nastavila da koristi svoj uticaj na zapadnom Balkanu kako bi zaustavila integraciju regiona u međunarodne institucije i organizacije, navode
Evo zašto su pod američkim sankcijama završila tri Dodiku bliska čovjeka
Puca njima kurac za te vaše sankcije.
2014-04-11
Evropska unija već dugo vodi politiku popuštanja Aleksandru Vučiću, ali izgleda da to neće još dugo trajati, pošto ionako ne daje rezultate. Teroristički napad u Banjskoj mogao bi da bude kap koja je prelila čašu evropskog strpljenja.
Pokazalo se da povlađivanje agresivnom naprednjačkom režimu vodi samo do povećanja tenzija, izazivanja sukoba i stvaranja atmosfere u kojoj ni neki novi rat nije sasvim nemoguć. Dakle, u sasvim logičnom smeru, jer popuštanje nasilniku uvek vodi u još veće nasilje, bilo bi glupo očekivati neki drugi ishod.
Opomena Evropskog parlamenta Vučiu: Znamo šta radiš
Sprem se spremi Vučicu.
Pokazalo se da povlađivanje agresivnom naprednjačkom režimu vodi samo do povećanja tenzija, izazivanja sukoba i stvaranja atmosfere u kojoj ni neki novi rat nije sasvim nemoguć. Dakle, u sasvim logičnom smeru, jer popuštanje nasilniku uvek vodi u još veće nasilje, bilo bi glupo očekivati neki drugi ishod.
Opomena Evropskog parlamenta Vučiu: Znamo šta radiš
Sprem se spremi Vučicu.
2014-04-11
vuksadinare wrote:Jbg.. zelenski to ja znam ohoho..
Znaš ti kurac, ali mokri snovi o Drini, e tomu se ne možeš oduprijeti.
Evo sad ćemo svi da se bijemo za majčicu Rusiju.
Zelenski željan pažnje jer svi gledaju Izrael pa daj malo Balkan da se sjete Europe ( čitaj Ukrajine ).
Zelenski željan pažnje jer svi gledaju Izrael pa daj malo Balkan da se sjete Europe ( čitaj Ukrajine ).
2014-04-11
koji dibiduzKoba wrote:vuksadinare wrote:Jbg.. zelenski to ja znam ohoho..
Znaš ti kurac, ali mokri snovi o Drini, e tomu se ne možeš oduprijeti.
2015-09-08
Da ga malo prcam.. razmislit cu zao mi covjeka
2015-09-08
ZDS... crna legijo juris na drinu
https://youtu.be/mw2JgN3sqg4?si=jE5znv-p94F5wltE
https://youtu.be/mw2JgN3sqg4?si=jE5znv-p94F5wltE
2015-09-08
Rusi su popušići a Srbi su gubitnici. Srbija ne smi vojno prnit jer će je odma sastavit sa zemljom.
Valjaju se po blatu istočne Ukrajine i gube tenkove i drugo oružje i opremu.
Valjaju se po blatu istočne Ukrajine i gube tenkove i drugo oružje i opremu.
2014-04-11
vuksadinare wrote:Da ga malo prcam.. razmislit cu zao mi covjeka
Nek ti je žao. Sjeb'o si me k'o papir guzicu.
Ajd sad vozi do Drine.
Pošalješ novu turu od tisuću GPS granata i onda tih tisuću GPS granata okine tisuću komada ruskog oklopa: tenkovi, oklopna vozila, haubice itd i onda četničadija na Balkanu padne u depresiju jer ništa od ruskog prodora na Balkan i da se udruže i zajedno rade veliku Srbiju, i to ti je cila priča oko toga.
2014-04-11
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Putin: Imamo informacije
» Austrija upozorava na islamsku radikalizaciju na Balkanu
» Novi Putinov cilj: Izazvati haos u Njemačkoj
» Zelenski: Moskovija umesto Rusija
» Bugajski upozorava: Rusija spremna i na sukob u BiH
» Austrija upozorava na islamsku radikalizaciju na Balkanu
» Novi Putinov cilj: Izazvati haos u Njemačkoj
» Zelenski: Moskovija umesto Rusija