teorija svega!
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Religija
Page 23 of 40
Page 23 of 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Re: teorija svega!
;)metilda wrote:Ra wrote:Odgovor je bedast kao i sa svatovima koji moraju okrenuti leđa oltaru da bi izašli van.violator wrote:A sto je onaj uz_uz_uz? Muha s disleksijom? :)
Muha zu-nzara u rikvercu
Genijalne ste.
3xT je poprave inspirativan. Vidi kako smo se raspisale.
Ra- Posts : 2324
2020-06-01
Ja sam lijena za mozganje, pogotovo nakon ovakvog radnog dana gdje sam lovila muhe zunzare. No to me ne sprječava da vam se divim izdaleka, objema.
A i TT-jcu svaka čast na nekom finom optimizmu kakav se ovdje na forumu rijetko sreće.
A i TT-jcu svaka čast na nekom finom optimizmu kakav se ovdje na forumu rijetko sreće.
Guest- Guest
Nisam pokupio nego sam otvorio teme o tome, neke su moje pitalice neke, ne, i zašto bi bilo blesavo da svatovi ne mogu BEZ OKRETANJA PREMA IZLAZU, van iz crkve, jel?Ra wrote:TT se malo šepiri s mozgalicama koje je jednom negdje pokupio. Ili ih čak još kupi na netu, ali ih malo obradi prije objave. Jesam li u pravu 3 T ? TTT=Teo-Teoretičar-Točkica
Hihi dam se kladiti da ima puno lava u svom ćoroskopu.
Cili je važan. Čak i kad zna da pretjeruje nekako to čini teatralno. E da! Prav zares!
Ali nema veze. Dobro nas je zabavio zadnjih dana;)
Probaj recimo 300 svatova da dobiješ van iz crkve a da se nitko ne okrene, neće ići, dapače.
A pošto mislite da ja nisam pravi Teodor, autor prave "teorije svega", nego neki imitator i teorije i pitalica, evo vam jedna moja pitalica pa da vidimo da li prepisujem samo ili imam i svoje, i to je tek jedna od mnogih, e da:
"U Beogradu je 0° C, a u Zagrebu je duplo manje, koliko je stupnjeva Celzija u Zagrebu?"
Parametri za to su stupnjevi i polustupnjevi Celzija, ne pretvarati u druge jedinice za temperaturu, odgovor samo u stupnjevima i polustupnjevima Celzija, eto. Tko će prvi pogoditi točan rezultat, e da.
Last edited by teodor.francic on 16/8/2021, 21:34; edited 1 time in total
teodor.francic- Posts : 726
2021-04-18
Haha, nisam ja tu pitalicu izmislio, ali pogodila si, pa še kak!violator wrote:teodor.francic wrote:Blizu si, ali što moraju PRIJE napraviti nego krenu prema izlazu, bez obzira jel sjede ili stoje, e da?violator wrote:
Hvala na pomoci, jedino sto mi trenutno prolazi umom, buduci da si spomenuo kako je problem prakticne naravi jest - red! Svatovi moraju izlaziti iz crkce redom da bi mogli izaci. Ha?violator wrote:Hmm, ja ti nisam vjernica pa nisam bas upucena u protokole crkvenog vjencanja, ali pretpostavljam da je odgovor - primiti blagoslov od svecenika ili tako nesto? Izgovoriti molitvu, prekriziti se?teodor.francic wrote:Eto mala pomoć, svatovi su u crkvi okrenuti prema kamo?
Prema oltaru. Sto moraju napraviti da bi dosli do vrata/izlaza? :-/
Teo, ako je odgovor "okrenuti se prema izlazu", pronaci cu raspelo i lupiti te njime!
2021-04-18
metilda wrote:Ra wrote:Odgovor je bedast kao i sa svatovima koji moraju okrenuti leđa oltaru da bi izašli van.violator wrote:A sto je onaj uz_uz_uz? Muha s disleksijom? :)
Muha zu-nzara u rikvercu
Genijalne ste.
:)
Dajte se prikljucite, ljudi. Odlicno je za razbibrigu.
Guest- Guest
Ra wrote:Odgovor je bedast kao i sa svatovima koji moraju okrenuti leđa oltaru da bi izašli van.violator wrote:A sto je onaj uz_uz_uz? Muha s disleksijom? :)
Muha zu-nzara u rikvercu
:D Uz_uz!
Ma nije bedast, to su one pitalice smijalice.
Guest- Guest
Ra wrote:TT se malo šepiri s mozgalicama koje je jednom negdje pokupio. Ili ih čak još kupi na netu, ali ih malo obradi prije objave. Jesam li u pravu 3 T ? TTT=Teo-Teoretičar-Točkica
Cili je važan. Čak i kad zna da pretjeruje nekako to čini teatralno. E da! Prav zares!
A nisam ga tako dozivjela. Vjerujem da je pasionirani rjesavac mozgalica pa cu mu i ja u dogledno vrijeme ostaviti koju... :)
Osim toga, ne gledas cjelinu! On nam nastoji izloziti vlastitu Teoriju svega koja je sama po sebi ultimativna mozgalica! Da bismo svi mi shvatili o cemu nam TS govori, dakle, moramo nabildati um. Ovo je kondicijski trening!
Guest- Guest
teodor.francic wrote:Haha, nisam ja tu pitalicu izmislio, ali pogodila si, pa še kak!violator wrote:teodor.francic wrote:Blizu si, ali što moraju PRIJE napraviti nego krenu prema izlazu, bez obzira jel sjede ili stoje, e da?violator wrote:
Hvala na pomoci, jedino sto mi trenutno prolazi umom, buduci da si spomenuo kako je problem prakticne naravi jest - red! Svatovi moraju izlaziti iz crkce redom da bi mogli izaci. Ha?violator wrote:Hmm, ja ti nisam vjernica pa nisam bas upucena u protokole crkvenog vjencanja, ali pretpostavljam da je odgovor - primiti blagoslov od svecenika ili tako nesto? Izgovoriti molitvu, prekriziti se?teodor.francic wrote:Eto mala pomoć, svatovi su u crkvi okrenuti prema kamo?
Prema oltaru. Sto moraju napraviti da bi dosli do vrata/izlaza? :-/
Teo, ako je odgovor "okrenuti se prema izlazu", pronaci cu raspelo i lupiti te njime!
Guest- Guest
teodor.francic wrote:["U Beogradu je 0° C, a u Zagrebu je duplo manje, koliko je stupnjeva Celzija u Zagrebu?"
Parametri za to su stupnjevi i polustupnjevi Celzija, ne pretvarati u druge jedinice za temperaturu, odgovor samo u stupnjevima i polustupnjevima Celzija, eto. Tko će prvi pogoditi točan rezultat, e da.
Maloprije se sjetih da nisam odgovorila na pitalicu. U mojem je gradu postalo hladnije za 10°, zaboravih ponijeti nesto toplije sa sobom, pa sad drhturim na vjetru cekajuci prijevoz. :)
"Duplo manje" od 0°? Kad velimo da je nesto "dvostruko", "duplo", velimo "× 2". Dakle, ako je nesto dvostruko manje, to bi valjda bilo "pola" ili 1/2.
0 × 1/2 = 0
Dakle, po tome bi i u Zg-u bilo 0°.
Zapravo, potpuno je nebitno je li dvostruko vise ili manje, mnozenje s nulom uvijek je nula. Ali uhvatila sam se u razmisljanju kako prevesti izraze poput "duplo manje" ili recimo "triput manje/krace".
Guest- Guest
Nije riječ ovdje o množenju ili dijeljenju s 0, nego o zbrajanju ili oduzimanju, samo kažem.violator wrote:teodor.francic wrote:["U Beogradu je 0° C, a u Zagrebu je duplo manje, koliko je stupnjeva Celzija u Zagrebu?"
Maloprije se sjetih da nisam odgovorila na pitalicu. U mojem je gradu postalo hladnije za 10°, zaboravih ponijeti nesto toplije sa sobom, pa sad drhturim na vjetru cekajuci prijevoz. :)
"Duplo manje" od 0°? Kad velimo da je nesto "dvostruko", "duplo", velimo "× 2". Dakle, ako je nesto dvostruko manje, to bi valjda bilo "pola" ili 1/2.
0 × 1/2 = 0
Zapravo, potpuno je nebitno je li dvostruko vise ili manje, mnozenje s nulom uvijek je nula. Ali uhvatila sam se u razmisljanju kako prevesti izraze poput "duplo manje" ili recimo "triput manje/krace".
Napravi si neku skalu recimo od +2 do -2 stupnja Celzija, sa svim stupnjevima i polustupnjevima, pa vidi sama kako to funkcionira, tko je od koga duplo veći ili duplo manji, nije preteško, dapače!
2021-04-18
"Išla tri lovca šumom i ugledali su tri fazana.
Saki je ubio puškom jednoga fazana i to ne istoga, a dva su fazana od tih triju ipak živa odletjela dalje.
U čemu je stvar? "
Saki je ubio puškom jednoga fazana i to ne istoga, a dva su fazana od tih triju ipak živa odletjela dalje.
U čemu je stvar? "
2021-04-18
Ako je ovo put da konačno saznamo, zapravo spoznamo, tu nevjerojatnu Teoriju svega, onda ću stisnuti zube i trenirati i dalje.violator wrote:Ra wrote:TT se malo šepiri s mozgalicama koje je jednom negdje pokupio. Ili ih čak još kupi na netu, ali ih malo obradi prije objave. Jesam li u pravu 3 T ? TTT=Teo-Teoretičar-Točkica
A nisam ga tako dozivjela. Vjerujem da je pasionirani rjesavac mozgalica pa cu mu i ja u dogledno vrijeme ostaviti koju... :)
Osim toga, ne gledas cjelinu! On nam nastoji izloziti vlastitu Teoriju svega koja je sama po sebi ultimativna mozgalica! Da bismo svi mi shvatili o cemu nam TS govori, dakle, moramo nabildati um. Ovo je kondicijski trening!
Ali jao li se njegovoj guzi bude li njegovo tumačenje Teorije svega kao ono rješenje za mog zeca u pol šume i tvoje svatove koji izlaze iz crkve
2020-06-01
"S kojim brojem treba podijeliti beskonačno, da se dobije konačan broj?"
Važno pitanje, jer upravo se to DOGODILO prilikom nastanka svih dimenzija koje postoje. E da!
ENGAGE!
Važno pitanje, jer upravo se to DOGODILO prilikom nastanka svih dimenzija koje postoje. E da!
ENGAGE!
2021-04-18
Kakvi crni polustupnjevi u mjerenju temperature, Bog te u šumu okrenuo TT?teodor.francic wrote:Nije riječ ovdje o množenju ili dijeljenju s 0, nego o zbrajanju ili oduzimanju, samo kažem.violator wrote:teodor.francic wrote:["U Beogradu je 0° C, a u Zagrebu je duplo manje, koliko je stupnjeva Celzija u Zagrebu?"
0 × 1/2 = 0
Napravi si neku skalu recimo od +2 do -2 stupnja Celzija, sa svim stupnjevima i polustupnjevima, pa vidi sama kako to funkcionira, tko je od koga duplo veći ili duplo manji, nije preteško, dapače!
Dakle, u pitalici nula nije vrijednost nego crtica (ishodište, polazna točka) od koje se kreće prema dolje ili gore.
Pa ako ti je svaki stupanj jedna crtica, a krećemo od neutralnog (nule), duplo ili dvaput manje bi valjda bilo za dva stupnja niža temperatura što bi bilo - 2 stupnja.
Ili?
2020-06-01
S konačnim sigurno ne. :pteodor.francic wrote:"S kojim brojem treba podijeliti beskonačno, da se dobije konačan broj?"
ENGAGE!
2020-06-01
Imali su samo jednu pušku, triput su vidjeli po tri fazana i svaki put je drugi lovac pucao i ubio fazana. A ostala dva su odlepršala.teodor.francic wrote:"Išla tri lovca šumom i ugledali su tri fazana.
U čemu je stvar? "
Jesam li pogodila?
2020-06-01
Nisi čula da je negdje recimo 12,5 stupnjeva Celzija?Ra wrote:Kakvi crni polustupnjevi u mjerenju temperature, Bog te u šumu okrenuo TT?teodor.francic wrote:Nije riječ ovdje o množenju ili dijeljenju s 0, nego o zbrajanju ili oduzimanju, samo kažem.violator wrote:teodor.francic wrote:["U Beogradu je 0° C, a u Zagrebu je duplo manje, koliko je stupnjeva Celzija u Zagrebu?"
0 × 1/2 = 0
Dakle, u pitalici nula nije vrijednost nego crtica (ishodište, polazna točka) od koje se kreće prema dolje ili gore.
Pa ako ti je svaki stupanj jedna crtica, a krećemo od neutralnog (nule), duplo ili dvaput manje bi valjda bilo za dva stupnja niža temperatura što bi bilo - 2 stupnja.
Ili?
Ili?
Rezultat mora biti u stupnjevima i polustupjevima, kada ćeš znati to riješiti će ti biti jasno zašto, samo kažem, e da!
2021-04-18
NE!Ra wrote:Imali su samo jednu pušku, triput su vidjeli po tri fazana i svaki put je drugi lovac pucao i ubio fazana. A ostala dva su odlepršala.teodor.francic wrote:"Išla tri lovca šumom i ugledali su tri fazana.
U čemu je stvar? "
Jesam li pogodila?
2021-04-18
Ra wrote:S konačnim sigurno ne. :pteodor.francic wrote:"S kojim brojem treba podijeliti beskonačno, da se dobije konačan broj?"
ENGAGE!
2021-04-18
Nisam.teodor.francic wrote:Nisi čula da je negdje recimo 12,5 stupnjeva Celzija?Ra wrote:
Kakvi crni polustupnjevi u mjerenju temperature, Bog te u šumu okrenuo TT?
Ili?
Ili?
Rezultat mora biti u stupnjevima i polustupjevima, kada ćeš znati to riješiti će ti biti jasno zašto, samo kažem, e da!
Valjda zato što nikad ne slušam vremensku prognozu. :D
Ne mogu ovu pitalicu povezati ni s logikom ni s matematikom, pa odustajem.
Prepuštam Violatorici odgovor.
2020-06-01
Page 23 of 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Similar topics
» Teorija zavjere - Let na Mjesec
» Afganistan : Teorija kaosa
» najjača covid teorija do sad
» Teorija zavjere o mreži 5G i koroni
» Teorije urote
» Afganistan : Teorija kaosa
» najjača covid teorija do sad