teorija svega!
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Religija
Page 22 of 40
Page 22 of 40 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Re: teorija svega!
Odgovor je 29. dan.
30.ce biti duplo tj. cijelo
Gibam
Ponedjeljak je. Znas ono od Venus, ralje, kapitalizam i to... :)
Gibam
Ra- Posts : 2324
2020-06-01
Ra wrote:Odgovor je 29. dan.
Gibam
Bravo! :)
____
Hajde pomalo. Jedva cekam da se ohladi zrak pa da mogu mirno, stalozeno krenuti svojim putem i lijepo vas sve pozdraviti. Krasna jesen.
Jucer smo na pitanje koliko je stupnjeva vani, odgovarali: "svi!"
Guest- Guest
teodor.francic wrote:violator wrote:teodor.francic wrote:"Bez čega svatovi ne mogu van iz crkve?"
E da!
Bez zeca na polovini crkve!
_____
Bez kvake na vratima???
Haha, malo teže pitanje, ali da se odgovoriti, mada se opet neće svi složiti, ali jeste jedno od rješenja, treba mučnuti malo više, e da!
Izgleda da su mi betonski stupovi daaaleko inspirativniji od svatova. Jer jesu! :)
Pitanje: je li to doista vezano uz svatove u crkvi ili bi mozgalica jednako odgovarala i da, recimo, upitamo bez cega lijecnik ne moze van iz ordinacije?
Usput, ono s kokoskom i jajetom znaju svi..
Guest- Guest
"Slijepac svaki dan pije jednu tabletu za srce a jednu za tlak.
I danas je moral popiti ali je u džepu imal dvije tablete za srce i dvije za tlak (ne zna ni sam kak je do toga došlo, ali to je ve tak).
Kak bu slijepac popil samo jednu tabletu za srce i jednu za tlak, ak ne vidi a niti pod rukom ne raspoznaje koja je koja, a nikoga nema da mu pomogne?"
E da!
I danas je moral popiti ali je u džepu imal dvije tablete za srce i dvije za tlak (ne zna ni sam kak je do toga došlo, ali to je ve tak).
Kak bu slijepac popil samo jednu tabletu za srce i jednu za tlak, ak ne vidi a niti pod rukom ne raspoznaje koja je koja, a nikoga nema da mu pomogne?"
E da!
Last edited by teodor.francic on 16/8/2021, 15:02; edited 1 time in total
teodor.francic- Posts : 726
2021-04-18
Lijepo je da svi znaju barem nešto, seveda, a svatovi imaju jedan praktičan problem kod izlaska iz ckrve, osobito ako je puno svatova, recimo više od 100, a ako ih je još više od toga, onda je problem još teži, više svatova teži problem kod izlaska, pa še kak!violator wrote:teodor.francic wrote:violator wrote:teodor.francic wrote:"Bez čega svatovi ne mogu van iz crkve?"
E da!
_____
Bez kvake na vratima???
Haha, malo teže pitanje, ali da se odgovoriti, mada se opet neće svi složiti, ali jeste jedno od rješenja, treba mučnuti malo više, e da!
Izgleda da su mi betonski stupovi daaaleko inspirativniji od svatova. Jer jesu! :)
Pitanje: je li to doista vezano uz svatove u crkvi ili bi mozgalica jednako odgovarala i da, recimo, upitamo bez cega lijecnik ne moze van iz ordinacije?
2021-04-18
teodor.francic wrote:Lijepo je da svi znaju barem nešto, seveda, a svatovi imaju jedan praktičan problem kod izlaska iz ckrve, osobito ako je puno svatova, recimo više od 100, a ako ih je još više od toga, onda je problem još teži, više svatova teži problem kod izlaska, pa še kak!violator wrote:teodor.francic wrote:violator wrote:teodor.francic wrote:"Bez čega svatovi ne mogu van iz crkve?"
E da!
_____
Bez kvake na vratima???
Hvala na pomoci, jedino sto mi trenutno prolazi umom, buduci da si spomenuo kako je problem prakticne naravi jest - red! Svatovi moraju izlaziti iz crkce redom da bi mogli izaci. Ha?
Guest- Guest
Blizu si, ali što moraju PRIJE napraviti nego krenu prema izlazu, bez obzira jel sjede ili stoje, e da?violator wrote:teodor.francic wrote:Lijepo je da svi znaju barem nešto, seveda, a svatovi imaju jedan praktičan problem kod izlaska iz ckrve, osobito ako je puno svatova, recimo više od 100, a ako ih je još više od toga, onda je problem još teži, više svatova teži problem kod izlaska, pa še kak!violator wrote:teodor.francic wrote:violator wrote:teodor.francic wrote:"Bez čega svatovi ne mogu van iz crkve?"
E da!
_____
Bez kvake na vratima???
Hvala na pomoci, jedino sto mi trenutno prolazi umom, buduci da si spomenuo kako je problem prakticne naravi jest - red! Svatovi moraju izlaziti iz crkce redom da bi mogli izaci. Ha?
2021-04-18
teodor.francic wrote:"Slijepac svaki dan pije jednu tabletu za srce a jednu za tlak.
E da!
E da.
Dakle, kako ih ne raspoznaje pod prstima, znaci da su tabletice iste velicine, istog oblika i debljine. Nema nikog u blizini kome se moze obratiti za pomoc.
A kako ih raspoznati? Sad samo razmisljam u hodu, ne vjerujem da je to rjesenje, ali cu svejedno spomenuti osjetilo okusa. Iz iskustva znamo da tablete imaju razliciti okus. Neke su jako gorke, neke vise neutralne, neke slatkaste. Mozda bi ih mogao liznuti i izabrati dvije razlicitog okusa?
Guest- Guest
teodor.francic wrote:Blizu si, ali što moraju PRIJE napraviti nego krenu prema izlazu, bez obzira jel sjede ili stoje, e da?violator wrote:teodor.francic wrote:Lijepo je da svi znaju barem nešto, seveda, a svatovi imaju jedan praktičan problem kod izlaska iz ckrve, osobito ako je puno svatova, recimo više od 100, a ako ih je još više od toga, onda je problem još teži, više svatova teži problem kod izlaska, pa še kak!violator wrote:teodor.francic wrote:violator wrote:teodor.francic wrote:"Bez čega svatovi ne mogu van iz crkve?"
E da!
_____
Bez kvake na vratima???
Hmm, ja ti nisam vjernica pa nisam bas upucena u protokole crkvenog vjencanja, ali pretpostavljam da je odgovor - primiti blagoslov od svecenika ili tako nesto? Izgovoriti molitvu, prekriziti se?
Guest- Guest
Možda bi po okusu i mogao razlikovati, ali većina tableta ima sličan okus, barem koje sam ja pio, samo kažem, ne bi to baš bilo sigurno, garant.violator wrote:teodor.francic wrote:"Slijepac svaki dan pije jednu tabletu za srce a jednu za tlak.
E da!
E da.
Dakle, kako ih ne raspoznaje pod prstima, znaci da su tabletice iste velicine, istog oblika i debljine. Nema nikog u blizini kome se moze obratiti za pomoc.
A kako ih raspoznati? Sad samo razmisljam u hodu, ne vjerujem da je to rjesenje, ali cu svejedno spomenuti osjetilo okusa. Iz iskustva znamo da tablete imaju razliciti okus. Neke su jako gorke, neke vise neutralne, neke slatkaste. Mozda bi ih mogao liznuti i izabrati dvije razlicitog okusa?
Trebaš naći formulu koja će slijepcu dati da popije što treba taj dan, a da mu još ostane i za drugi, da se ne mora opet mučiti koje su koje.
2021-04-18
Eto mala pomoć, svatovi su u crkvi okrenuti prema kamo?violator wrote:teodor.francic wrote:Blizu si, ali što moraju PRIJE napraviti nego krenu prema izlazu, bez obzira jel sjede ili stoje, e da?violator wrote:teodor.francic wrote:Lijepo je da svi znaju barem nešto, seveda, a svatovi imaju jedan praktičan problem kod izlaska iz ckrve, osobito ako je puno svatova, recimo više od 100, a ako ih je još više od toga, onda je problem još teži, više svatova teži problem kod izlaska, pa še kak!violator wrote:teodor.francic wrote:violator wrote:teodor.francic wrote:"Bez čega svatovi ne mogu van iz crkve?"
E da!
_____
Bez kvake na vratima???
Hmm, ja ti nisam vjernica pa nisam bas upucena u protokole crkvenog vjencanja, ali pretpostavljam da je odgovor - primiti blagoslov od svecenika ili tako nesto? Izgovoriti molitvu, prekriziti se?
2021-04-18
teodor.francic wrote:
Možda bi po okusu i mogao razlikovati, ali većina tableta ima sličan okus, barem koje sam ja pio, samo kažem, ne bi to baš bilo sigurno, garant.
Trebaš naći formulu koja će slijepcu dati da popije što treba taj dan, a da mu još ostane i za drugi, da se ne mora opet mučiti koje su koje.
Sjor Lampica, to mi je jasno sto trebam pronaci, osim ako ne mislis na matematicku formulu. :D
Guest- Guest
teodor.francic wrote:Blizu si, ali što moraju PRIJE napraviti nego krenu prema izlazu, bez obzira jel sjede ili stoje, e da?violator wrote:
violator wrote:Hmm, ja ti nisam vjernica pa nisam bas upucena u protokole crkvenog vjencanja, ali pretpostavljam da je odgovor - primiti blagoslov od svecenika ili tako nesto? Izgovoriti molitvu, prekriziti se?
teodor.francic wrote:Eto mala pomoć, svatovi su u crkvi okrenuti prema kamo?
Prema oltaru. Sto moraju napraviti da bi dosli do vrata/izlaza? :-/
Teo, ako je odgovor "okrenuti se prema izlazu", pronaci cu raspelo i lupiti te njime!
Guest- Guest
violator wrote:teodor.francic wrote:Blizu si, ali što moraju PRIJE napraviti nego krenu prema izlazu, bez obzira jel sjede ili stoje, e da?violator wrote:
Hvala na pomoci, jedino sto mi trenutno prolazi umom, buduci da si spomenuo kako je problem prakticne naravi jest - red! Svatovi moraju izlaziti iz crkce redom da bi mogli izaci. Ha?violator wrote:Hmm, ja ti nisam vjernica pa nisam bas upucena u protokole crkvenog vjencanja, ali pretpostavljam da je odgovor - primiti blagoslov od svecenika ili tako nesto? Izgovoriti molitvu, prekriziti se?teodor.francic wrote:Eto mala pomoć, svatovi su u crkvi okrenuti prema kamo?
Prema oltaru. Sto moraju napraviti da bi dosli do vrata/izlaza? :-/
Teo, ako je odgovor "okrenuti se prema izlazu", pronaci cu raspelo i lupiti te njime!
Odgovor je prilicno tupast.
Garant
2020-06-01
Razmisljaj prakticno ne daj se zbuniti Lampici.violator wrote:teodor.francic wrote:
Možda bi po okusu i mogao razlikovati, ali većina tableta ima sličan okus, barem koje sam ja pio, samo kažem, ne bi to baš bilo sigurno, garant.
Sjor Lampica, to mi je jasno sto trebam pronaci, osim ako ne mislis na matematicku formulu. :D
Nema formula.
Slijepac ima duplu dozu onog sto mu treba.
Ako od svake tablete popije pola dobit ce ono sto treba, a nece pogriješiti u odabiru.
A ostat ce mu prava doza i za sutra. Samo ne smije pomiješati polovice
:D
2020-06-01
Ra wrote:Razmisljaj prakticno ne daj se zbuniti Lampici.violator wrote:teodor.francic wrote:
Nema formula.
Slijepac ima duplu dozu onog sto mu treba.
Ako od svake tablete popije pola dobit ce ono sto treba, a nece pogriješiti u odabiru.
A ostat ce mu prava doza i za sutra. Samo ne smije pomiješati polovice
:D
A-haaa, pa da! Super, Ra!
Nije mi sinulo... S oolovicama tableta ne moze mu se dogoditi da jedan dan popije dvije za tlak (ili dvije za srce), ako nakon sto ih prepolovi, odmah drugu polovicu stavi u dzep. :)
Guest- Guest
Odgovor je bedast kao i sa svatovima koji moraju okrenuti leđa oltaru da bi izašli van.violator wrote:A sto je onaj uz_uz_uz? Muha s disleksijom? :)
Muha zu-nzara u rikvercu
2020-06-01
TT se malo šepiri s mozgalicama koje je jednom negdje pokupio. Ili ih čak još kupi na netu, ali ih malo obradi prije objave. Jesam li u pravu 3 T ? TTT=Teo-Teoretičar-Točkica
Hihi dam se kladiti da ima puno lava u svom ćoroskopu.
Cili je važan. Čak i kad zna da pretjeruje nekako to čini teatralno. E da! Prav zares!
Ali nema veze. Dobro nas je zabavio zadnjih dana;)
Hihi dam se kladiti da ima puno lava u svom ćoroskopu.
Cili je važan. Čak i kad zna da pretjeruje nekako to čini teatralno. E da! Prav zares!
Ali nema veze. Dobro nas je zabavio zadnjih dana;)
2020-06-01
Ra wrote:Odgovor je bedast kao i sa svatovima koji moraju okrenuti leđa oltaru da bi izašli van.violator wrote:A sto je onaj uz_uz_uz? Muha s disleksijom? :)
Muha zu-nzara u rikvercu
Genijalne ste.
metilda- Posts : 5140
2021-02-20
;)metilda wrote:Ra wrote:Odgovor je bedast kao i sa svatovima koji moraju okrenuti leđa oltaru da bi izašli van.violator wrote:A sto je onaj uz_uz_uz? Muha s disleksijom? :)
Muha zu-nzara u rikvercu
Genijalne ste.
3xT je poprave inspirativan. Vidi kako smo se raspisale.
2020-06-01
Page 22 of 40 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Similar topics
» Teorija zavjere - Let na Mjesec
» Afganistan : Teorija kaosa
» najjača covid teorija do sad
» Teorija zavjere o mreži 5G i koroni
» Teorije urote
» Afganistan : Teorija kaosa
» najjača covid teorija do sad
» Teorija zavjere o mreži 5G i koroni