teorija svega!
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Religija
Page 31 of 40
Page 31 of 40 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
Re: teorija svega!
Blizu si, ali ajde pogodio si bit.AlfaOmega wrote:Tj. ne mora ni prosipati. Kod zatvorene mere biti čaša u koju toči ovu otvorenu.
Dakle, uzmeš dvije pune flaše piva, jednu otvoriš, drugu zatvorenu OKRENEŠ NAOPAČKE, i onda na dno te zatvorene nalijevaš pivo iz otvorene flaše, tako je u otvorenoj sve manje piva a u zatvorenoj sve više, živjeli!
Last edited by teodor.francic on 21/8/2021, 15:35; edited 1 time in total
teodor.francic- Posts : 726
2021-04-18
"Imamo tri brodolomca na pustom otoku.
Jednu ženu i muškarca, oba heteroseksualca, i jednoga muškarca homoseksualca.
Iz susjednoga otoka će im doći u pomoć jedan domorodac sa čamcem, također homoseksualac.
U čamcu ima mjesta samo za veslača i jednoga putnika, a vožnja u jednom smjeru traje dva sata.
Čamac mogu svi veslati, ali se ne smije zadržati na bilo kojem otoku osim kada ide zadnji puta.
Onaj koji vozi čamac ne mora se iskrcati ako to ne želi.
Pitanje glasi, kako da se svi spase i dođu na drugi otok a da nitko nikoga ne poseksa.
Seks će pasti i ako je samo jedna strana za to. Dakle, na obali ne smiju ostati parovi u kojemu barem jedan želi seks s onim drugim, jedino u čamcu nema seksa.
Napominje se da je domorodac jako napaljen.
Dakle, prvo dolazi domorodac i koga će prvoga uzeti da ga prebaci na otok spasa?"
Haha, ovu sam pitalicu izmislio da se probaju akteri dovesti do otoka spasa BEZ SEKSA, mada znam da svi volimo seks, ali adje da se to riješi da nitko nikoga ne poseksa.
ENGAGE!
Jednu ženu i muškarca, oba heteroseksualca, i jednoga muškarca homoseksualca.
Iz susjednoga otoka će im doći u pomoć jedan domorodac sa čamcem, također homoseksualac.
U čamcu ima mjesta samo za veslača i jednoga putnika, a vožnja u jednom smjeru traje dva sata.
Čamac mogu svi veslati, ali se ne smije zadržati na bilo kojem otoku osim kada ide zadnji puta.
Onaj koji vozi čamac ne mora se iskrcati ako to ne želi.
Pitanje glasi, kako da se svi spase i dođu na drugi otok a da nitko nikoga ne poseksa.
Seks će pasti i ako je samo jedna strana za to. Dakle, na obali ne smiju ostati parovi u kojemu barem jedan želi seks s onim drugim, jedino u čamcu nema seksa.
Napominje se da je domorodac jako napaljen.
Dakle, prvo dolazi domorodac i koga će prvoga uzeti da ga prebaci na otok spasa?"
Haha, ovu sam pitalicu izmislio da se probaju akteri dovesti do otoka spasa BEZ SEKSA, mada znam da svi volimo seks, ali adje da se to riješi da nitko nikoga ne poseksa.
ENGAGE!
teodor.francic- Posts : 726
2021-04-18
štovane,jeli vam bar SADA konačno jasno da je ovaj iznad mene napaljeni i seksualno frustrirani lažnjak i manijak?! želi da ukalja obraz PRAVOG teodora postavljajući ovako očigledno retardirane,besmislene i vulgarne ''pitalice'',e pa NEĆE mu to proći,garant! kome nije jasno o kakvom se seksualno opterećenom jadniku i bolesniku i trolu radi i nakon svega ovoga taj je zaostao u razvoju,zares žalobno!
moram naći boljeg odvjetnika,vidim da je VEĆ uspio pobjeći iz zatvora ludjak,neverjetno! :(
moram naći boljeg odvjetnika,vidim da je VEĆ uspio pobjeći iz zatvora ludjak,neverjetno! :(
2021-01-16
Tri brodolomca? Valjda troje brodolomaca. I to je ona igrica s ljudozderom ;-D
božidar.frančić wrote:0 različitih.
@metilda
Može li odgovor na pitanje?
Gdje u Postanku nalazite da se vrlo jasno govori o Trojstvu?
Zar vi mislite da ću se potruditi argumentirati trojici zgubidana?
Ali ako znadete brojiti do tri, čitajte pažljivo Postanak i naći ćete.
metilda- Posts : 5140
2021-02-20
Interesantno kako židovski sveštenici nikako ne uspijevaju to da pronadju i to na originalnom jeziku, a ni proroci se nisu nešto potrudili da im ranije objasne o trojičnom Bogu, pa mora neki goj sa prijevodom da pomogne.
božidar.frančić- Posts : 72
2021-04-18
Klasičan "argument" sa gojimskim prijevodima. Vi ste židov i imate toru na hebrejskom?
Reče im Isus: »Djeca se ovog svijeta žene i udaju. No oni koji se nađoše dostojni onog svijeta i uskrsnuća od mrtvih niti se žene niti udaju. Zaista, ni umrijeti više ne mogu: anđelima su jednaki i sinovi su Božji jer su sinovi uskrsnuća.«
2021-02-20
da
2021-01-16
teodor francic likes this post
Da li moram da budem Židov da bih se pitao kako to da Židovi koji poznaju tekst svakako bolje od vas i od mene nikako da pronadju to što kršćani novodno pronalaze u židovskim svetim spisima?
2021-04-18
teodor.francic wrote:[size=39]"Imamo tri brodolomca na pustom otoku.[/size]
[size=39]Jednu ženu i muškarca, oba heteroseksualca, i jednoga muškarca homoseksualca.[/size]
[size=39]Iz susjednoga otoka će im doći u pomoć jedan domorodac sa čamcem, također homoseksualac.[/size]
[size=39]U čamcu ima mjesta samo za veslača i jednoga putnika, a vožnja u jednom smjeru traje dva sata.[/size]
[size=39]Čamac mogu svi veslati, ali se ne smije zadržati na bilo kojem otoku osim kada ide zadnji puta.[/size]
[size=39]Onaj koji vozi čamac ne mora se iskrcati ako to ne želi.[/size]
[size=39]Pitanje glasi, kako da se svi spase i dođu na drugi otok a da nitko nikoga ne poseksa.[/size]
[size=39]Seks će pasti i ako je samo jedna strana za to. Dakle, na obali ne smiju ostati parovi u kojemu barem jedan želi seks s onim drugim, jedino u čamcu nema seksa.[/size]
[size=39]Napominje se da je domorodac jako napaljen. [/size]
[size=39]Dakle, prvo dolazi domorodac i koga će prvoga uzeti da ga prebaci na otok spasa?"[/size]
[size=39]Haha, ovu sam pitalicu izmislio da se probaju akteri dovesti do otoka spasa BEZ SEKSA, mada znam da svi volimo seks, ali adje da se to riješi da nitko nikoga ne poseksa.[/size]
[size=39]ENGAGE! [/size]
Lampice, ti si nam se nesto pobezobrazio otkad te nije bilo. Ja ti ovu pitalicu necu rjesavat' jer sam cedna i jer me ne zanima tamo neki napaljeni domorodac. E, da...
Guest- Guest
konaćno neki normalan stav i od tebe,BRAVO! krajnje je vrijeme bilo da odjjebeš tu budalu i prijevaranta
2021-01-16
Prijevaranta.
Nisam ga (ta prosta rijec koju si upotrijebio) vec samo odbijam pozabaviti se tom konkretnom pitalicom koja vrijedja moje moralne osjecaje. To je sve. Jesmo li ovdje redom intelektualci ili smo tamo neki muzjaci - zenke?
Nisam ga (ta prosta rijec koju si upotrijebio) vec samo odbijam pozabaviti se tom konkretnom pitalicom koja vrijedja moje moralne osjecaje. To je sve. Jesmo li ovdje redom intelektualci ili smo tamo neki muzjaci - zenke?
Guest- Guest
teodor.francic wrote:Blizu si, ali ajde pogodio si bit.AlfaOmega wrote:Tj. ne mora ni prosipati. Kod zatvorene mere biti čaša u koju toči ovu otvorenu.
Dakle, uzmeš dvije pune flaše piva, jednu otvoriš, drugu zatvorenu OKRENEŠ NAOPAČKE, i onda na dno te zatvorene nalijevaš pivo iz otvorene flaše, tako je u otvorenoj sve manje piva a u zatvorenoj sve više, živjeli!
@AlfaOmega, genijalno.
Guest- Guest
teodor.francic wrote:Lijep pozdrav!violator wrote:teodor.francic wrote:VI=II
Šibice su tako postavljene.
Sada treba uzeti jednu i staviti je nekamo da bude lijeva strana jednaka desnoj. "
ENGAGE!
Lampice, trebamo pomoc malo ovdje...
Nisam mogla rijesiti pa sam se zafrkavala na nacin da sam broju s lijeve strane uzela "jedinicu", prekrizila znak jednakosti i dobila:
V =/= II :p
Ali to mozemo na brojne nacine.
Uglavnom, ne znam rjesenje.
Vidim da kada sam ja bio ovih dana u Zagrebu i nisam htio preko mobitela pisati ni na jednom forumu, da su opet došli imitatori sa drugih foruma da me vrijeđaju, ali to najviše govori o njima, jako mi je drago što se vi forumaši ovdje to prepoznali, BRAVO!
Pa da se osvrnemo na neriješene pitalice.
Dakle kod ove pitalice znak jednakosti MORA ostati, rješenje je čisto matematički, a ne vizualno da šibice budu jednake, nadam se da sam malo pomogao, ak nećete znati odgovor ću vam ga dati, danas ili sutra, e da!
E hvala, Lampice. :) Nek" se oni zabavljaju domorocima, ja cu sibicama. :)
Guest- Guest
pa iskreno ne znam kako ti i ostale njegove preretardirane ''pitalice'' ne vrijedjaju i moralne i intelektualne i sve druge osjećaje haha bukv ne mogu biti retardiranije i debilnije i nzm kako ne uvidjaš da ponižavaš sjebe samu što uopšte ''odgovaraš'' na baljezgarije oćiglednog psihijatrijskog slućaja :( zar nemaš nimalo sjamopoštovanja malena..
2021-01-16
teodor francic wrote:da
Dakle, vi kao Židov tvrdite da Jahve nije Vječni?
2021-02-20
božidar.frančić wrote:Da li moram da budem Židov da bih se pitao kako to da Židovi koji poznaju tekst svakako bolje od vas i od mene nikako da pronadju to što kršćani novodno pronalaze u židovskim svetim spisima?
http://adventistisplit.hr/index.php/naslovnica/cesta-pitanja/66-trojstvo-u-bibliji
2021-02-20
teodor francic and božidar.frančić like this post
upravo tako draga matildametilda wrote:teodor francic wrote:da
2021-01-16
teodor francic and božidar.frančić like this post
Ima svakakvih Židova.teodor francic wrote:upravo tako draga matildametilda wrote:teodor francic wrote:da
2021-02-20
Hvala na linku.
Ipak, ako detaljnije proučite ovu temu vjerujem da ćete bez obzira šta se tu tvrdi uvidjeti da Mojsije nije pisao Postanak, da je Postanak nastao sabiranjem više različitih tekstova, da je to obrada i reinterpretacija akadskih i drugih mitova u kojima se mladi bogovi bore protiv prvobitnog božanstva.
Židovi su Elohim "pozajmili" od hananskog naziva za grupu bogova, sinove Ela.
U tekstu svakako nema dokaza za vašu tvrdnju da Postanak baš govori o troosobnom bogu i da je to lako utvrditi brojanjem do tri..
Ipak, ako detaljnije proučite ovu temu vjerujem da ćete bez obzira šta se tu tvrdi uvidjeti da Mojsije nije pisao Postanak, da je Postanak nastao sabiranjem više različitih tekstova, da je to obrada i reinterpretacija akadskih i drugih mitova u kojima se mladi bogovi bore protiv prvobitnog božanstva.
U tekstu svakako nema dokaza za vašu tvrdnju da Postanak baš govori o troosobnom bogu i da je to lako utvrditi brojanjem do tri..
2021-04-18
božidar.frančić wrote:Hvala na linku.
@božidare to vam je kao vaše pitalice. Razvijanjem uma od jednostavnog ka složenijem dođe se do određenih zaključaka. Ipak postoji opravdana sigurnost da Postanak govori o trojedinom Bogu.
2021-02-20
Page 31 of 40 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
Similar topics
» Teorija zavjere - Let na Mjesec
» Afganistan : Teorija kaosa
» najjača covid teorija do sad
» Teorija zavjere o mreži 5G i koroni
» Teorije urote
» Afganistan : Teorija kaosa
» najjača covid teorija do sad