Mesić rovari protiv Plenkovica i Milanovica : Pisao sam Bidenu kako da BiH ustroji po građanskom a ne nacionalnom principu
Page 1 of 1
Mesić rovari protiv Plenkovica i Milanovica : Pisao sam Bidenu kako da BiH ustroji po građanskom a ne nacionalnom principu
Smradu
https://avaz.ba/vijesti/bih/623513/mesic-bajdenu-sam-poslao-prijedloge-za-ocuvanje-bih
https://avaz.ba/vijesti/bih/623513/mesic-bajdenu-sam-poslao-prijedloge-za-ocuvanje-bih
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Re: Mesić rovari protiv Plenkovica i Milanovica : Pisao sam Bidenu kako da BiH ustroji po građanskom a ne nacionalnom principu
Je mi drago šta ti je Most ukinija ured i olakša te za 600 tisuća kuna godišnje koje si sisa iz državnog proračuna na ime ureda bivšeg predsjednika.
https://www.kigo.hr/most-ukinuo-ured-bivseg-predsjednika-mesica/
Ti si obična gnjida
https://www.kigo.hr/most-ukinuo-ured-bivseg-predsjednika-mesica/
Ti si obična gnjida
2014-04-11
Re: Mesić rovari protiv Plenkovica i Milanovica : Pisao sam Bidenu kako da BiH ustroji po građanskom a ne nacionalnom principu
Bilo kako bilo ali narod ga je birao. Dvaputa da potvrdi. Trazili ste gledali. Meske je Meske a dva puta je dva puta. Inace , treba samo da neovisni DORH pokrene slucaj "posudbe" novca i slucaj Therme Zagreb. Kila mozga...
2014-04-14
ma imam ja isto prijedlog za Bidena
Nek posalje TRUMPIKU NA BALKAN
On je po mjeri balkanaca
Jerbo
Vec se govori da je trumping izazvao BALKANIZACIJU SAD
E PA GLUOI MESKE
TREBA DOVESTI AMO TRUMPIKU , KAKAV BIDEN
Treba jos krvi
Jos rata
Jos bijede
Na balkanu
Nek posalje TRUMPIKU NA BALKAN
On je po mjeri balkanaca
Jerbo
Vec se govori da je trumping izazvao BALKANIZACIJU SAD
E PA GLUOI MESKE
TREBA DOVESTI AMO TRUMPIKU , KAKAV BIDEN
Treba jos krvi
Jos rata
Jos bijede
Na balkanu
abraham wrote:Bilo kako bilo ali narod ga je birao. Dvaputa da potvrdi. Trazili ste gledali. Meske je Meske a dva puta je dva puta. Inace , treba samo da neovisni DORH pokrene slucaj "posudbe" novca i slucaj Therme Zagreb. Kila mozga...
Mesic je dobio izbore zbog svoje politike prena bosni I hercegovini
Ostalo je zanenarivo
Narod je shvatio gdje je korijen hrvatskih problema
Ali vidiš abroa
Za to shvatiti ti treba malo vise od kile mozga
ćaću su mu iz groba izvadili i objesili a bome ni ova spodoba nije bolje zaslužilaSovak wrote:Štrik.
kaj nije ovo miješanje u unutarnje stvari bih?
Je...ali to ne vazi za mesica on je pocasni gradzanin sarajeva i bh-a...marcellus wrote:kaj nije ovo miješanje u unutarnje stvari bih?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
I ja se tome čudim. Tad sam bio apolitičan pa to nisam pratio uopće al onda sam izašao na izbore i glasao za Most koji je ono malo na vlasti šta je bio prije nego se takao u osinje gnijezdo korupcije HDZ ovome ukinio ured bivšeg predsjednika.abraham wrote:Bilo kako bilo ali narod ga je birao. Dvaputa da potvrdi. Trazili ste gledali. Meske je Meske a dva puta je dva puta. Inace , treba samo da neovisni DORH pokrene slucaj "posudbe" novca i slucaj Therme Zagreb. Kila mozga...
Koji je ovo parazit i štetočina ovaj Mesić to je čudo.
2014-04-11
teški smradRayMabus wrote:Smradu
2014-04-16
nemojSora wrote:
Treba jos krvi
Jos rata
Jos bijede
Na balkanu
dosta nam je tebe, mesića i sličnih
2014-04-16
Čolak ( potpredsjednik kluba Hrvata u domu parlamenta BiH ) :
Mesić je plaćeni bošnjački lobista
https://avaz.ba/vijesti/bih/623715/colak-mesic-je-placeni-bosnjacki-lobista
Nego šta je. Plava kuveritca i kupio si ga. To je jedan obični parazit.
Mesić je plaćeni bošnjački lobista
https://avaz.ba/vijesti/bih/623715/colak-mesic-je-placeni-bosnjacki-lobista
Nego šta je. Plava kuveritca i kupio si ga. To je jedan obični parazit.
2014-04-11
Similar topics
» Mesić kaže špotao sam Milanovića jer nije na Komšićevoj liniji a treba biti kao ja.
» Zakašnjelo iskazivanje momačke ratobornosti 50-godišnjaka Plenkovića i Milanovića.Koga briga za to.
» Mehmedović: Dodik je samo izvođač radova Zorana Milanovica i Andreja Plenkovica
» Komšić pisao Bundestagu: Pomozite osnaživanju BiH protiv etničkih podjela
» Bolesni branitelj od 70 g.uhićen jer je na Fejsu pisao protiv biskupa Košića
» Zakašnjelo iskazivanje momačke ratobornosti 50-godišnjaka Plenkovića i Milanovića.Koga briga za to.
» Mehmedović: Dodik je samo izvođač radova Zorana Milanovica i Andreja Plenkovica
» Komšić pisao Bundestagu: Pomozite osnaživanju BiH protiv etničkih podjela
» Bolesni branitelj od 70 g.uhićen jer je na Fejsu pisao protiv biskupa Košića
Page 1 of 1