Komšić pisao Bundestagu: Pomozite osnaživanju BiH protiv etničkih podjela
Page 1 of 1
Komšić pisao Bundestagu: Pomozite osnaživanju BiH protiv etničkih podjela
"Vi znate da nacionalističke stranke u našoj zemji sebi ravnaju put i svim snagama se bori protiv evropske BiH. Za građane BiH, za moju zemlju, je ovaj zahtjev kao putokaz njemačke poltike prema BiH od najveće važnosti. Vi danas odlučujete o tome u kojem pravcu će moja zemlja dalje ići. Zato vas molim da prihvatite ovaj zahtjev i na taj način nas podržite na putu ka EU", istakao je Komšić u pismu.
-
https://www.klix.ba/vijesti/komsic-pisao-bundestagu-pomozite-osnazivanju-bih-protiv-etnickih-podjela/220708081
-
Ne odlučuju oni ništa pajdo, oni su druga država koja nema veze s BiH ni po kojoj osnovi. Isto ko da kažeš da Japan odlučuje nešto ovdje.
-
https://www.klix.ba/vijesti/komsic-pisao-bundestagu-pomozite-osnazivanju-bih-protiv-etnickih-podjela/220708081
-
Ne odlučuju oni ništa pajdo, oni su druga država koja nema veze s BiH ni po kojoj osnovi. Isto ko da kažeš da Japan odlučuje nešto ovdje.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Re: Komšić pisao Bundestagu: Pomozite osnaživanju BiH protiv etničkih podjela
jeblo mater kojeg li bezobrazluka ne zna se jesu li mujage bezobrazniji ili švabe gluplji
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Mujage su bezobrazne a Švabo drma svoje interese ( građanska BiH, podržavanje Bošnjaka i onda oni preko njih ovdje vladaju indirektno ).
Kad izglasaju tu rezoluciju tamo mogu slobodno taj papir odnit u wc i koristiti ga kao tariguz ( objasnija sam zašto jer oni nemaju nikakve nadležnosti za i u BiH jer su oni tu isto šta i Japan dakle jedno veliko ništa ).
Kad izglasaju tu rezoluciju tamo mogu slobodno taj papir odnit u wc i koristiti ga kao tariguz ( objasnija sam zašto jer oni nemaju nikakve nadležnosti za i u BiH jer su oni tu isto šta i Japan dakle jedno veliko ništa ).
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Unitarizam i nacionalna hegemonija najvise stvaraju etnicke podjele
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ringo10 wrote:Unitarizam i nacionalna hegemonija najvise stvaraju etnicke podjele
Ma starii,to je nekada vazilo.Sada ako nije mogla opstati YU,onda ne moze ni BiH.
mentalitet wrote:Ringo10 wrote:Unitarizam i nacionalna hegemonija najvise stvaraju etnicke podjele
Ma starii,to je nekada vazilo.Sada ako nije mogla opstati YU,onda ne moze ni BiH.
Pa ima li kakav Hrvat da ga rokne prije izbora.Mislim da bi srbi jednog takvog ako bi se pojavio odmah rijeshili zivota.
Komsicevo pismo jace od cijelokupnog MVPa drzavotvornih i njihovog poglavice kojeg stipaju za bulju...na koljena pred reisom Zeljcem
2014-04-14
Ili ovi kojima uvijek idu 3 mandata nesposobniji...kakvo takmicenje uhhepikur37 wrote:jeblo mater kojeg li bezobrazluka ne zna se jesu li mujage bezobrazniji ili švabe gluplji
2014-04-14
Similar topics
» Komšić pisao zvaničnicima EU: Izabran sam po Ustavu i Izbornom zakonu BiH!
» Komšić pisao Izraelu: Čović, HDZ i društvo veličaju počinitelje Holokausta
» Bolesni branitelj od 70 g.uhićen jer je na Fejsu pisao protiv biskupa Košića
» Mesić rovari protiv Plenkovica i Milanovica : Pisao sam Bidenu kako da BiH ustroji po građanskom a ne nacionalnom principu
» Komšić protiv Macrona
» Komšić pisao Izraelu: Čović, HDZ i društvo veličaju počinitelje Holokausta
» Bolesni branitelj od 70 g.uhićen jer je na Fejsu pisao protiv biskupa Košića
» Mesić rovari protiv Plenkovica i Milanovica : Pisao sam Bidenu kako da BiH ustroji po građanskom a ne nacionalnom principu
» Komšić protiv Macrona
Page 1 of 1