Dr. Karin: Zgrožena sam, zbog slabog interesa za cijepljenje i sezona će biti upitna
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Dr. Karin: Zgrožena sam, zbog slabog interesa za cijepljenje i sezona će biti upitna
AssadNaPodmornici wrote:kako rekoh rizične osobe ako treba cijepiti silom.. najjače su mi osobe imaju preko 70ak godina, ili znam par mlađih, jedan momak non stop visi po bolnicama, narušeno mu zdravlje, da neće se cijepiti jer vjeruje u neke teorije zavjere..
omg. to cijepiti silom.
ja naravno se ne planiram cijepiti,
I države također imaju svoj plan, s kojim očigledno nisi usklađen.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Re: Dr. Karin: Zgrožena sam, zbog slabog interesa za cijepljenje i sezona će biti upitna
nagovorili je političari da se stiša malo dok prođe sezonamutava baštarda wrote:može me netko posjetit što je bilo prošlo lito s koronom.?mortal wrote:https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/hrvatska/dr-karin-zgrozena-sam-zbog-slabog-interesa-za-cijepljenje-i-sezona-ce-biti-upitna-turisti-ce-nas-izbjegavati-odlazit-ce-tamo-gdje-nema-epidemije-1068640?fbclid=IwAR3O10WxzOBOah6mRnDfOH7-Ug31RizKX2SlgkeSAu0luFwcQPUSeVl1X0Y
Dr. Karin: Zgrožena sam, zbog slabog interesa za cijepljenje i sezona će biti upitna. Turisti će nas izbjegavati, odlazit će tamo gdje nema epidemije
2014-04-16
neće upaliti jer gudini s cjepivima neće postići dovoljnu brzinudijagram wrote:Formirat cemo odrede cjepitelja i naganjati gudinke koji to ne zele.
Na silu cemo im ubrizgati ono cudo, sto god bilo, za njihovo dobro:)
2014-04-16
podrškaAssadNaPodmornici wrote:kako rekoh rizične osobe ako treba cijepiti silom.. najjače su mi osobe imaju preko 70ak godina, ili znam par mlađih, jedan momak non stop visi po bolnicama, narušeno mu zdravlje, da neće se cijepiti jer vjeruje u neke teorije zavjere..
omg. to cijepiti silom.
ja naravno se ne planiram cijepiti,
2014-04-16
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» MISS(?) SUKOBA INTERESA Anka Mrak Satarsh mora opet platit novcanu kaznu zbog sukoba interesa
» PRAVDA: Nehamer nije posjetio Putina zbog Ukrajine nego zbog interesa Austrije
» Upitna žetva u Ukrajini.... zbog korone
» Cijepljenje će biti uvjet za dobivanje potpora za poduzetnike
» Dalić o suprugovoj poziciji u Upravi Ine:'Majke mi neću biti u sukobu interesa'
» PRAVDA: Nehamer nije posjetio Putina zbog Ukrajine nego zbog interesa Austrije
» Upitna žetva u Ukrajini.... zbog korone
» Cijepljenje će biti uvjet za dobivanje potpora za poduzetnike
» Dalić o suprugovoj poziciji u Upravi Ine:'Majke mi neću biti u sukobu interesa'
Page 3 of 3