Upitna žetva u Ukrajini.... zbog korone
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Upitna žetva u Ukrajini.... zbog korone
Ukrajina – Napušteno 50-tak beba surogat majki zbog koronakrize
Nedavno se saznalo da je otprilike 50 novorođenih beba, koje čekaju da ih se odvede njihovim inozemnim, budućim roditeljima, ”zaglavilo” u glavnom gradu Ukrajine zbog zatvorenih granica, što je dovelo do novih briga u vezi toga što Ukrajina postaje ”opskrbljivač” surogat-beba.
Vijest, koja je u javnost dospjela zbog nekolicine lokalnih medija, temelji se na videozapisu, kojeg je izdao Biotexcom, institucija koja sebe opisuje kao “Centar zadužen za ljudsku reprodukciju”. Video prikazuje 46 novorođenih beba kako leže u kolijevkama u hotelu zvanom “Venecija” te da o njima brine bolničko osoblje.
Udomitelji, kako kažu iz klinike, “nemaju priliku dobiti svoju novorođenčad” jer granice i dalje ostaju zatvorene, a zatvorene su zbog pandemije Covid-19. Ipak, ne bismo se trebali brinuti u vezi ove drage dječice, budući da ih sestre redovito hrane i izlažu svježem zraku. Budući roditelji dolaze iz SAD-a, Kine, Britanije, Njemačke i drugih zemalja, otkriva jedan od njegovatelja u videu. Videozapis je kružio po društvenim medijima, sve dok nije stigao do Lyudmile Denisove, parlamentarnog ombudsmana (pravobraniteljice za djecu). Nakon saznavanja za videozapis, službenica je podignula alarm zbog ”velikog problema u sustavu”. Surogat-majčinstvo je reklamirano i kroz tržište poznato kao nešto vrlo cijenjeno, no korištenje takvih ”usluga” može primarno dovesti do kršenja prava djece, kaže Denisova.
Vijesti pokazuju kako vlada ne čini dovoljno da zaštiti svoj narod, baš kao što Ukrajina “postaje zemlja, koja svoju novorođenu djecu daruje strancima, no ne može [odlučiti] o sudbini te djece”, tvrdi ona.
Ukrajinsko zakonodavstvo surogat-majčinstvo nije izričito zabranilo, što znači da se ono nalazi u pravnoj ”sivoj zoni”. Oni koji stoje iza sklapanja poslova u vezi novorođenih beba, mogli bi biti optuženi za trgovinu ljudima, u skladu sa zakonima države, ali čini se da dužnosnici nisu u stanju smanjiti procvat ”industriju” surogat-majčinstva, koja se širi u zemlji.
Nedavno se saznalo da je otprilike 50 novorođenih beba, koje čekaju da ih se odvede njihovim inozemnim, budućim roditeljima, ”zaglavilo” u glavnom gradu Ukrajine zbog zatvorenih granica, što je dovelo do novih briga u vezi toga što Ukrajina postaje ”opskrbljivač” surogat-beba.
Vijest, koja je u javnost dospjela zbog nekolicine lokalnih medija, temelji se na videozapisu, kojeg je izdao Biotexcom, institucija koja sebe opisuje kao “Centar zadužen za ljudsku reprodukciju”. Video prikazuje 46 novorođenih beba kako leže u kolijevkama u hotelu zvanom “Venecija” te da o njima brine bolničko osoblje.
Udomitelji, kako kažu iz klinike, “nemaju priliku dobiti svoju novorođenčad” jer granice i dalje ostaju zatvorene, a zatvorene su zbog pandemije Covid-19. Ipak, ne bismo se trebali brinuti u vezi ove drage dječice, budući da ih sestre redovito hrane i izlažu svježem zraku. Budući roditelji dolaze iz SAD-a, Kine, Britanije, Njemačke i drugih zemalja, otkriva jedan od njegovatelja u videu. Videozapis je kružio po društvenim medijima, sve dok nije stigao do Lyudmile Denisove, parlamentarnog ombudsmana (pravobraniteljice za djecu). Nakon saznavanja za videozapis, službenica je podignula alarm zbog ”velikog problema u sustavu”. Surogat-majčinstvo je reklamirano i kroz tržište poznato kao nešto vrlo cijenjeno, no korištenje takvih ”usluga” može primarno dovesti do kršenja prava djece, kaže Denisova.
Vijesti pokazuju kako vlada ne čini dovoljno da zaštiti svoj narod, baš kao što Ukrajina “postaje zemlja, koja svoju novorođenu djecu daruje strancima, no ne može [odlučiti] o sudbini te djece”, tvrdi ona.
Ukrajinsko zakonodavstvo surogat-majčinstvo nije izričito zabranilo, što znači da se ono nalazi u pravnoj ”sivoj zoni”. Oni koji stoje iza sklapanja poslova u vezi novorođenih beba, mogli bi biti optuženi za trgovinu ljudima, u skladu sa zakonima države, ali čini se da dužnosnici nisu u stanju smanjiti procvat ”industriju” surogat-majčinstva, koja se širi u zemlji.
Re: Upitna žetva u Ukrajini.... zbog korone
„Ja sam djevojka i neću Carinsku uniju - Hoćemo čipkaste gaćice i EU!
ukrajinke..poznate po ostavljanju i doniranju djece..
Guest- Guest
bolesno
2014-04-16
Koji broj su joj ove gaćice?mutava baštarda wrote:„Ja sam djevojka i neću Carinsku uniju - Hoćemo čipkaste gaćice i EU!
T.- Posts : 17557
2014-04-14
mjesec dana poslije toga se obrela u moskvi i trazila posao na VKontakteT. wrote:Koji broj su joj ove gaćice?mutava baštarda wrote:„Ja sam djevojka i neću Carinsku uniju - Hoćemo čipkaste gaćice i EU!
rusi je maksimalno ismijavali :D
ma ovo je biznis tamo,za bebu se placa 50 000 dolara a one dobivaju 2-3 tisuce, maksimalno 5Legendovich wrote:ukrajinke..poznate po ostavljanju i doniranju djece..
jebote, ko rasplodna farma krava
strava na sto su spali
dostignuca majdana
Learn what is to be taken seriously and laugh at the rest.
Maggie19- Posts : 6791
2019-01-30
Legendovich wrote:ukrajinke..poznate po ostavljanju i doniranju djece..
slava gerojem
Counter-Strike- Posts : 4231
2018-03-12
Lenjin je krenuo s tim sranjima, osnova Ukrajinu, pa ženska prava, abortusi... A zato su ga i poslali tamoMaggie19 wrote:Sve je to od komunizma ostalo..:-/
Mrzim na ženama ove gaćice... Skroz bolesno... Pa onaj di šta im uđe u guzicu, kako to izgleda nakon odlaska u WCT. wrote:Koji broj su joj ove gaćice?mutava baštarda wrote:„Ja sam djevojka i neću Carinsku uniju - Hoćemo čipkaste gaćice i EU!
I sad joj ideš skinit gaćice, a na onu rigu šta ide ozada roj zeleni govnasti muha...
Hoće EU
Ta opsesija Zapadom na bivšem Istoku Europe je nevjerojatna
Ne znam šta i kako oni to zamišljaju ... ali ono je van pameti
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
E jebo ga sad i timutava baštarda wrote:
Mrzim na ženama ove gaćice... Skroz bolesno... Pa onaj di šta im uđe u guzicu, kako to izgleda nakon odlaska u WC
I sad joj ideš skinit gaćice, a na onu rigu šta ide ozada roj zeleni govnasti muha...
Kakva je ovo odvratnoća, hoćeš da nam zgadiš život i ženski rod ... šta si ti ... ženomrzac... peder
2015-09-24
Ringo10 wrote:E jebo ga sad i timutava baštarda wrote:
Mrzim na ženama ove gaćice... Skroz bolesno... Pa onaj di šta im uđe u guzicu, kako to izgleda nakon odlaska u WC
Kakva je ovo odvratnoća, hoćeš da nam zgadiš život i ženski rod ... šta si ti ... ženomrzac... peder
Pa samo pederi i mogu nositi nešto ovako...
Ringo10 wrote:Hoće EU
Pa misle automatski će živjeti bolje.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
DA ..Hektorović wrote:Ringo10 wrote:Hoće EU
Pa misle automatski će živjeti bolje.
Kako ono rece ona krezava budala na Majdanu - dorucak u Parizu a rucak u Londonu ...
Ili tako nekako
Mi koji zivimo na Zapadu i to ja zivim u jednoj od najboljih zemalja po svim procjenama ... mi se samo smijemo na te gluposti
To kako ti jadnici zamisljaju Zapad je zivi urnebes
Last edited by Ringo10 on 16/5/2020, 10:05; edited 1 time in total
2015-09-24
bitan je rule of law
demokracija i zapadne vrijednosti su pogubljene..
poznam jednog Mladca iz Rumunije,28 godina,majka mu Ukrajinka,ostavila ga kad je imao 5 godina,podigli ga otac i oceva sestra...Decko je odlicno odgojen..
prije nego je mama zapucala sa nekim jemerom u Jemeriku,otac ga je odveo kod nje da ju vidi i eto,ako imaju sto reci..
mama ga nije niti pogledala niti jednu rijec rekla..na njegovu zelju da ide sa mamom,jamer je rekao da "nije zgodno u ovom trenu,a da ce se jednom mama vratiti po njega.."..proslo je 23 godine.a mama se nije niti jednom javila..
prije nego je mama zapucala sa nekim jemerom u Jemeriku,otac ga je odveo kod nje da ju vidi i eto,ako imaju sto reci..
mama ga nije niti pogledala niti jednu rijec rekla..na njegovu zelju da ide sa mamom,jamer je rekao da "nije zgodno u ovom trenu,a da ce se jednom mama vratiti po njega.."..proslo je 23 godine.a mama se nije niti jednom javila..
Guest- Guest
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Dr. Karin: Zgrožena sam, zbog slabog interesa za cijepljenje i sezona će biti upitna
» Blagostanje u Los Angelesu zbog korone
» Iran zatvara 50% sveučilišta zbog Korone
» Zamro forum zbog korone..tišina
» Veliki val otkaza u Italiji zbog korone
» Blagostanje u Los Angelesu zbog korone
» Iran zatvara 50% sveučilišta zbog Korone
» Zamro forum zbog korone..tišina
» Veliki val otkaza u Italiji zbog korone
Page 1 of 2