Dr. Karin: Zgrožena sam, zbog slabog interesa za cijepljenje i sezona će biti upitna
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Dr. Karin: Zgrožena sam, zbog slabog interesa za cijepljenje i sezona će biti upitna
Nemojte se cijepiti
Bog vas štiti
Bog vas štiti
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Re: Dr. Karin: Zgrožena sam, zbog slabog interesa za cijepljenje i sezona će biti upitna
može me netko posjetit što je bilo prošlo lito s koronom.?mortal wrote:https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/hrvatska/dr-karin-zgrozena-sam-zbog-slabog-interesa-za-cijepljenje-i-sezona-ce-biti-upitna-turisti-ce-nas-izbjegavati-odlazit-ce-tamo-gdje-nema-epidemije-1068640?fbclid=IwAR3O10WxzOBOah6mRnDfOH7-Ug31RizKX2SlgkeSAu0luFwcQPUSeVl1X0Y
Dr. Karin: Zgrožena sam, zbog slabog interesa za cijepljenje i sezona će biti upitna. Turisti će nas izbjegavati, odlazit će tamo gdje nema epidemije
Formirat cemo odrede cjepitelja i naganjati gudinke koji to ne zele.
Na silu cemo im ubrizgati ono cudo, sto god bilo, za njihovo dobro:)
Na silu cemo im ubrizgati ono cudo, sto god bilo, za njihovo dobro:)
dijagram-
2015-08-09
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
AssadNaPodmornici wrote:gle iskreno nevjerujem da cijepivo ubija masovno.. u USA se cijepilo 3 milijuna ljudi, OK to je Trumpovo cijepivo to je nakvalitetnije.. nije bilo problema
ovo Europsko je lošije kvalitete.. međutim i virus nije zajebancija.. meni virus statistički nebi smio našteti(vjerojatno sam i bio u kontaktu sa njime) pa se više bojim cijepiva.. stoga ništa od mene
međutim da sam rizična skupina uzeo bi cijepio.. stoga ljudi cijepite se, kada nas se cijepi dovoljno, plus malo imuniteta krda, to je to.. jer i virus ako ste rizična skupina vas može ubiti..
Europska su sva do sad primjenjena, Phizerovo je Europsko, proizvodi se u EU, u Europi razvijeno.
Astra-Zenicino će biti jednako kvalitetno kad dođe, kao i Modernino...
2018-04-10
Tu se vidi I IQ naroda i zašto su neke države super uspješne a druge stagniraju. U Izraelu ne prolaze teorije urota i priča kako je COVID gripica iako je već preko 4000 mrtvih, jasno je svima kako se radi o opasnom virusu koji napada podmuklo i nepredvidivo, radi kaos u zdravstvu, i kako stvar treba agresivno suzbiti kako bi se vratila normalna normala.
2018-04-10
mutava baštarda wrote:može me netko podsjetiti što je bilo prošlo lito s koronom.?mortal wrote:https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/hrvatska/dr-karin-zgrozena-sam-zbog-slabog-interesa-za-cijepljenje-i-sezona-ce-biti-upitna-turisti-ce-nas-izbjegavati-odlazit-ce-tamo-gdje-nema-epidemije-1068640?fbclid=IwAR3O10WxzOBOah6mRnDfOH7-Ug31RizKX2SlgkeSAu0luFwcQPUSeVl1X0Y
Dr. Karin: Zgrožena sam, zbog slabog interesa za cijepljenje i sezona će biti upitna. Turisti će nas izbjegavati, odlazit će tamo gdje nema epidemije
tko se cijepi protiv gripe na proljeće?
pa dobro, kasni cjepivo, to je za iducu zimu:)mutava baštarda wrote:mutava baštarda wrote:može me netko podsjetiti što je bilo prošlo lito s koronom.?mortal wrote:https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/hrvatska/dr-karin-zgrozena-sam-zbog-slabog-interesa-za-cijepljenje-i-sezona-ce-biti-upitna-turisti-ce-nas-izbjegavati-odlazit-ce-tamo-gdje-nema-epidemije-1068640?fbclid=IwAR3O10WxzOBOah6mRnDfOH7-Ug31RizKX2SlgkeSAu0luFwcQPUSeVl1X0Y
dijagram-
2015-08-09
ja bi popio duplu dozu s ledom kada bi rekli da će napraviti systems restore, a ne restart na nove postavke.Hektorović wrote:Tu se vidi I IQ naroda i zašto su neke države super uspješne a druge stagniraju. U Izraelu ne prolaze teorije urota i priča kako je COVID gripica iako je već preko 4000 mrtvih, jasno je svima kako se radi o opasnom virusu koji napada podmuklo i nepredvidivo, radi kaos u zdravstvu, i kako stvar treba agresivno suzbiti kako bi se vratila normalna normala.
ako sve organiziraju Torcida i BBB možda bude i prije spremno.dijagram wrote:pa dobro, kasni cjepivo, to je za iducu zimu:)mutava baštarda wrote:mutava baštarda wrote:može me netko podsjetiti što je bilo prošlo lito s koronom.?mortal wrote:https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/hrvatska/dr-karin-zgrozena-sam-zbog-slabog-interesa-za-cijepljenje-i-sezona-ce-biti-upitna-turisti-ce-nas-izbjegavati-odlazit-ce-tamo-gdje-nema-epidemije-1068640?fbclid=IwAR3O10WxzOBOah6mRnDfOH7-Ug31RizKX2SlgkeSAu0luFwcQPUSeVl1X0Y
Od lipnja dalje ćete biti proglašeni rizičnom destinacijom, u kojoj žive rizični ljudi.AssadNaPodmornici wrote:ozbiljno.. ako ste rizična skupina cijepite se..
nadam se da će ero se konačno cijepiti.. da izađe na svijež vazduh i vidi unuke i manje nas terorizira sa slikama sa marsa i bezkorisnim tablicama
Svijet će vas zaobilaziti, da vas nepotrebno ne teroriziraju.
Koji užitak za Yodu...sve što mu treba će dobivati kroz prozorčić podruma...osim pivo i španjulet, naravno.
mutava baštarda wrote:mutava baštarda wrote:može me netko podsjetiti što je bilo prošlo lito s koronom.?mortal wrote:https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/hrvatska/dr-karin-zgrozena-sam-zbog-slabog-interesa-za-cijepljenje-i-sezona-ce-biti-upitna-turisti-ce-nas-izbjegavati-odlazit-ce-tamo-gdje-nema-epidemije-1068640?fbclid=IwAR3O10WxzOBOah6mRnDfOH7-Ug31RizKX2SlgkeSAu0luFwcQPUSeVl1X0Y
Ovisi koji sedijagram izabere, odnosno mjerilo.
jašta ero... ima za svakoga po nešto.Eroo wrote:mutava baštarda wrote:mutava baštarda wrote:može me netko podsjetiti što je bilo prošlo lito s koronom.?mortal wrote:https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/hrvatska/dr-karin-zgrozena-sam-zbog-slabog-interesa-za-cijepljenje-i-sezona-ce-biti-upitna-turisti-ce-nas-izbjegavati-odlazit-ce-tamo-gdje-nema-epidemije-1068640?fbclid=IwAR3O10WxzOBOah6mRnDfOH7-Ug31RizKX2SlgkeSAu0luFwcQPUSeVl1X0Y
Ovisi koji sedijagram izabere, odnosno mjerilo.
Problem je što je podbacila državna kampanja za cijepljenje. Treba ljudima jasno reći koje su pozitivne strane cijepljenja: tko se cijepi, ove godine više neće morati plaćati PDV, a ako umre, imat će sprovod o trošku države
Ili uvesti zakonsku obvezu cijepljenja i prisilno cijepljenje, s tim da onaj koga će morati prisilno cijepiti dobit će u dupe a ne u ruku.
ova država nije fašistička, ne zato jer to ne želi biti, već zato jer je nesposobna da bi takva uopće bila. Sve ljude treba cijepiti, makar i običnom vodom, jer, nije bitno što je u cjepivu, nego da te naganjaju doktori i sestre s debelom iglom i konjskom špricom. Iz seksualno-erotskih i ostalih političko-perverznih pobuda.
Može i u čmar:
Šprica mora biti veća od glave i da ima kurblu.
Možemo angažirati i veterinare s puškama za uspavljivanje pa neka zdravstveno osoblje i vojska napucava slučajne prolaznike s puškama za uspavljivanje Mogu se u prinudnom cijepljenju stanovništva koristiti i mreže za bacanje iz helikoptera ili naganjati stanovništvo u otvorenim džipovima s posebnim kukama za hvatanje neposlušnika, na sličan način na koji znanstvenici hvataju divljač u savani. Mislim da se na dugi štap može zakačiti žica pa na vrat, to je već šinteraj tehnika, ali iz otvorenog jurećeg džipa. Trojica su u džipu, jedan vozi, drugi te lovi s žicom na dugom štapu, a treći te cijepi
Ili uvesti zakonsku obvezu cijepljenja i prisilno cijepljenje, s tim da onaj koga će morati prisilno cijepiti dobit će u dupe a ne u ruku.
ova država nije fašistička, ne zato jer to ne želi biti, već zato jer je nesposobna da bi takva uopće bila. Sve ljude treba cijepiti, makar i običnom vodom, jer, nije bitno što je u cjepivu, nego da te naganjaju doktori i sestre s debelom iglom i konjskom špricom. Iz seksualno-erotskih i ostalih političko-perverznih pobuda.
Može i u čmar:
Šprica mora biti veća od glave i da ima kurblu.
Možemo angažirati i veterinare s puškama za uspavljivanje pa neka zdravstveno osoblje i vojska napucava slučajne prolaznike s puškama za uspavljivanje Mogu se u prinudnom cijepljenju stanovništva koristiti i mreže za bacanje iz helikoptera ili naganjati stanovništvo u otvorenim džipovima s posebnim kukama za hvatanje neposlušnika, na sličan način na koji znanstvenici hvataju divljač u savani. Mislim da se na dugi štap može zakačiti žica pa na vrat, to je već šinteraj tehnika, ali iz otvorenog jurećeg džipa. Trojica su u džipu, jedan vozi, drugi te lovi s žicom na dugom štapu, a treći te cijepi
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Zdravstvo mora funkcionirati kao urica jer moj politički cilj i program je jasan: sve ću da vas bijem, neke ću da jebem, pola da vas pobijem.
2015-08-09
Samo seksualni perverznjaci mogu biti iskreni fašisti, ostalo je sve luk i voda
2015-08-09
U svakom slučaju, ako umrete, nećete plaćat PDV, a država obećava da nećete plaćat PDVmelkior wrote:Problem je što je podbacila državna kampanja za cijepljenje. Treba ljudima jasno reći koje su pozitivne strane cijepljenja: tko se cijepi, ove godine više neće morati plaćati PDV, a ako umre, imat će sprovod o trošku države
2015-08-09
Recimo otvoreno i jasno, svi dobrovoljni darivatelji krvi su seksualni manijaci i ljubitelji igle. Nema tu nekog humanizma, pravog altruizma, svi oni vole dobar fiks Sve narkomančine i anarhisti, jebat ću vam majku, ajmo svi na iglu.melkior wrote:Samo seksualni perverznjaci mogu biti iskreni fašisti, ostalo je sve luk i voda
2015-08-09
https://www.rtl.hr/vijesti-hr/novosti/hrvatska/3958378/sprajcov-komentar-poceo-je-najocekivaniji-reality-show-u-zemlji-javno-cijepljenje-duznosnika/?utm_source=direktFB&utm_medium=post&utm_campaign=organic&utm_content=RTLdirekt&fbclid=IwAR07Cw-cgaVf6BQIME2pmsz5YZOu9FUZuDd27lPFoAAiLOWGYsDI7K_3Gu4
Obzirom da za sada odziv gledateljstva nije onakav kakav se očekivao, u idućim epizodama planira se javno cijepljenje i ostalih slavnih političara te poznatih lica iz sporta, estrade, društvenog i kulturnog života.
Doznajemo da je za svoje javno cijepljenje Severina Vučković već dala šivati prekrasnu žutu haljinu ležernog, ali elegantnog cvjetnog uzorka koji treba naglasiti proljeće koje nam Pfizer donosi. Urednici TV showa planiraju da se u program uključi i Mladen Grdović koji će kažu otići i korak dalje. Mladen ne da će se cijepiti nego će popiti cjepivo.
U samom finalu ovog TV spektakla scenaristi planiraju organizirati veliko javno cijepljenje građanstva na Trgu kralja Tomislava. Za tu priliku angažirat će Jelenu Veljaču, ona kažu uvijek može dovesti par tisuća ljudi koji ne znaju zašto su došli.
Imuni na sve
No ovo je samo početak ovog realitiya, prava uzbuđenja kažu scenaristi tek nas očekuju. Naime, javno cijepljenje je obećao i predsjednik Republike Zoran Milanović i predsjednik Sabora Gordan Jandroković i gotovo svi ministri, a njih će bodriti predsjednik Vlade Andrej Kenwood Kenon koji je kao i Beroš također imun na sve.Obzirom da za sada odziv gledateljstva nije onakav kakav se očekivao, u idućim epizodama planira se javno cijepljenje i ostalih slavnih političara te poznatih lica iz sporta, estrade, društvenog i kulturnog života.
Doznajemo da je za svoje javno cijepljenje Severina Vučković već dala šivati prekrasnu žutu haljinu ležernog, ali elegantnog cvjetnog uzorka koji treba naglasiti proljeće koje nam Pfizer donosi. Urednici TV showa planiraju da se u program uključi i Mladen Grdović koji će kažu otići i korak dalje. Mladen ne da će se cijepiti nego će popiti cjepivo.
U samom finalu ovog TV spektakla scenaristi planiraju organizirati veliko javno cijepljenje građanstva na Trgu kralja Tomislava. Za tu priliku angažirat će Jelenu Veljaču, ona kažu uvijek može dovesti par tisuća ljudi koji ne znaju zašto su došli.
Ra- Posts : 2324
2020-06-01
kako rekoh rizične osobe ako treba cijepiti silom.. najjače su mi osobe imaju preko 70ak godina, ili znam par mlađih, jedan momak non stop visi po bolnicama, narušeno mu zdravlje, da neće se cijepiti jer vjeruje u neke teorije zavjere..
omg. to cijepiti silom.
ja naravno se ne planiram cijepiti,
omg. to cijepiti silom.
AssadNaPodmornici wrote:kako rekoh rizične osobe ako treba cijepiti silom.. najjače su mi osobe imaju preko 70ak godina, ili znam par mlađih, jedan momak non stop visi po bolnicama, narušeno mu zdravlje, da neće se cijepiti jer vjeruje u neke teorije zavjere..
omg. to cijepiti silom.
I države također imaju svoj plan, s kojim očigledno nisi usklađen.
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» MISS(?) SUKOBA INTERESA Anka Mrak Satarsh mora opet platit novcanu kaznu zbog sukoba interesa
» PRAVDA: Nehamer nije posjetio Putina zbog Ukrajine nego zbog interesa Austrije
» Upitna žetva u Ukrajini.... zbog korone
» Cijepljenje će biti uvjet za dobivanje potpora za poduzetnike
» Dalić o suprugovoj poziciji u Upravi Ine:'Majke mi neću biti u sukobu interesa'
» PRAVDA: Nehamer nije posjetio Putina zbog Ukrajine nego zbog interesa Austrije
» Upitna žetva u Ukrajini.... zbog korone
» Cijepljenje će biti uvjet za dobivanje potpora za poduzetnike
» Dalić o suprugovoj poziciji u Upravi Ine:'Majke mi neću biti u sukobu interesa'
Page 2 of 3