ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Vrkljan: Nažalost, duboka država je ponovno djelovala, tako da smo Karolina Vidović Krišto i ja bili primorani napustiti Klub zastupnika Domovinskog pokreta.

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Go down

Vrkljan: Nažalost, duboka država je ponovno djelovala, tako da smo Karolina Vidović Krišto i ja bili primorani napustiti Klub zastupnika Domovinskog pokreta. - Page 3 Empty Re: Vrkljan: Nažalost, duboka država je ponovno djelovala, tako da smo Karolina Vidović Krišto i ja bili primorani napustiti Klub zastupnika Domovinskog pokreta.

Post by debotoijusto 5/1/2021, 20:27

Saborski zastupnici Milan Vrkljan i Karolina Vidović Krišto u utorak su napustili Klub zastupnika Domovinskog pokreta. Tim povodom u Dnevnik N1 se telefonom javio čelnik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro.

Kazao je kako ga je ovaj potez njegovih kolega iznenadio i rastužio.

- Zadnjih dana smo na terenu, pokušavamo pomoći građanima u potresom pogođenom području. Danas smo imali sastanak kluba DP-a na temu toga što smo zadnjih dana učinili. Milan Vrkljan i Karolina Vidović-Krišto nisu bili s nama na terenu zadnjih dana. Na zahtjev članova kluba, druga je točka bila analiza rada kluba, a članovi su tajnim glasanjem izglasali nepovjerenje Vrkljanu i tražili da se izglasa novi predsjednik kluba. On je od 12 glasova dobio samo jedan. Potom se zahvalio i izišao.

Dvije minute kasnije već je imao spremnu objavu, koja je iznenadila i nas i javnost. Odlučio je izaći pod krinkom ne znam čega, a mislim da je to jedan velik ego i sujeta. Žao nam je zbog toga, i nismo svjesni zašto se to dogodilo, jer smo Karolini Vidović Krišto nudili mjesto potpredsjednice Sabora. Ona je bila potpredsjednica odbora u ime DP, on predsjednik Kluba... No te njihove skrivene agende ćemo saznati u razdoblju koje dolazi, rekao je Miroslav Škoro.

Istaknuo je kako su na izborima oni osvojili 16 mandata, od čega četiri mandata pripadaju Suverenistima.

- Vidjet ćemo što će sada biti. Već sam bio saborski zastupnik i kada sam odlazio nakon 8 mjeseci - vratio sam mandat HDZ-u. Bilo bi normalno, prihvatljivo, da i oni vrate, no kako su sve postavili - čini se da neće. Vrkljan je na izborima osvojio 151 glas.

veseli samaranje na tkz. desnici

debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Vrkljan: Nažalost, duboka država je ponovno djelovala, tako da smo Karolina Vidović Krišto i ja bili primorani napustiti Klub zastupnika Domovinskog pokreta. - Page 3 Empty Re: Vrkljan: Nažalost, duboka država je ponovno djelovala, tako da smo Karolina Vidović Krišto i ja bili primorani napustiti Klub zastupnika Domovinskog pokreta.

Post by RayMabus 5/1/2021, 20:32

Normalno da mu taj Vrkljan neće vratit mandat. Nije blesav. Ugura se u izbornu jedinicu di je Škoro i izračuna da se tu mogu dobiti najmanje dva mandata , platija 150 pivi da njega zaokruže i upa ka drugi.

Sad mu izglasalo nepovjerenje , on skužija koja je ura i trč Plenkyu da unovči mandat koji više ni na koju foru neće u životu vidit.

Pametan lik.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by immortal 5/1/2021, 20:34

RayMabus wrote:Normalno da mu taj Vrkljan neće vratit mandat. Nije blesav. Ugura se u izbornu jedinicu di je Škoro i izračuna da se tu mogu dobiti najmanje dva mandata , platija 150 pivi da njega zaokruže i upa ka drugi.

Sad mu izglasalo nepovjerenje , on skužija koja je ura i trč Plenkyu da unovči mandat koji više ni na koju foru neće u životu vidit.

Pametan lik.
prodane duše radi kojih država ispašta jer je uvijek bitniji vlastiti interes od naroda

Daj da na vrijeme razotkriveni i pokošeni budu mučitelji naši i krvnici.
immortal
immortal

Female
2014-04-16

Back to top Go down

Post by RayMabus 5/1/2021, 20:37

mortal wrote:
RayMabus wrote:Normalno da mu taj Vrkljan neće vratit mandat. Nije blesav. Ugura se u izbornu jedinicu di je Škoro i izračuna da se tu mogu dobiti najmanje dva mandata , platija 150 pivi da njega zaokruže i upa ka drugi.

Pametan lik.
prodane duše radi kojih država ispašta jer je uvijek bitniji vlastiti interes od naroda
Pa nije on kriv šta ga je Škoro stavija na listu.

Jednostavno takve likove ne stavljaš uopće na listu i to je sve. Svaka izborna jedinica ako ideš kao stranka bilo sam bilo u koaliciju iimaš 14 imena na listu.

Svoju baku stavi a nemoj te šta se odjednom pojave od niotkuda i tepaju ti da ih staviš na listu.

Ne.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 5/1/2021, 20:39

Stavi svog susida. Ti i 13 susida.

Bit će ti cili život zahvalan a ako šta ovako napravi kuća do kuće ste pa ćete se viđat svaki dan.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 5/1/2021, 21:02

I sad će ti za par mjeseci lokalni izbori a ta druga izborna jedinica je sjeverni dio zagrebačke županije pa sve do granice s Mađarskom a Škoro ide na lokalne izbore u Zagrebu i sad će mu past podrška jer je na ovaj način poljuljano povjerenje prema DP pošto sad ispada ako njima daš glas ovi odu Plenkovicu

E moj Škoro još si ti zelen.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Back to top

- Similar topics