Vrkljan: Nažalost, duboka država je ponovno djelovala, tako da smo Karolina Vidović Krišto i ja bili primorani napustiti Klub zastupnika Domovinskog pokreta.
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Vrkljan: Nažalost, duboka država je ponovno djelovala, tako da smo Karolina Vidović Krišto i ja bili primorani napustiti Klub zastupnika Domovinskog pokreta.
Saborski zastupnici Milan Vrkljan i Karolina Vidović Krišto u utorak su napustili Klub zastupnika Domovinskog pokreta. Tim povodom u Dnevnik N1 se telefonom javio čelnik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro.Kazao je kako ga je ovaj potez njegovih kolega iznenadio i rastužio.- Zadnjih dana smo na terenu, pokušavamo pomoći građanima u potresom pogođenom području. Danas smo imali sastanak kluba DP-a na temu toga što smo zadnjih dana učinili. Milan Vrkljan i Karolina Vidović-Krišto nisu bili s nama na terenu zadnjih dana. Na zahtjev članova kluba, druga je točka bila analiza rada kluba, a članovi su tajnim glasanjem izglasali nepovjerenje Vrkljanu i tražili da se izglasa novi predsjednik kluba. On je od 12 glasova dobio samo jedan. Potom se zahvalio i izišao.Dvije minute kasnije već je imao spremnu objavu, koja je iznenadila i nas i javnost. Odlučio je izaći pod krinkom ne znam čega, a mislim da je to jedan velik ego i sujeta. Žao nam je zbog toga, i nismo svjesni zašto se to dogodilo, jer smo Karolini Vidović Krišto nudili mjesto potpredsjednice Sabora. Ona je bila potpredsjednica odbora u ime DP, on predsjednik Kluba... No te njihove skrivene agende ćemo saznati u razdoblju koje dolazi, rekao je Miroslav Škoro.Istaknuo je kako su na izborima oni osvojili 16 mandata, od čega četiri mandata pripadaju Suverenistima.- Vidjet ćemo što će sada biti. Već sam bio saborski zastupnik i kada sam odlazio nakon 8 mjeseci - vratio sam mandat HDZ-u. Bilo bi normalno, prihvatljivo, da i oni vrate, no kako su sve postavili - čini se da neće. Vrkljan je na izborima osvojio 151 glas.
veseli samaranje na tkz. desnici
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Re: Vrkljan: Nažalost, duboka država je ponovno djelovala, tako da smo Karolina Vidović Krišto i ja bili primorani napustiti Klub zastupnika Domovinskog pokreta.
Normalno da mu taj Vrkljan neće vratit mandat. Nije blesav. Ugura se u izbornu jedinicu di je Škoro i izračuna da se tu mogu dobiti najmanje dva mandata , platija 150 pivi da njega zaokruže i upa ka drugi.
Sad mu izglasalo nepovjerenje , on skužija koja je ura i trč Plenkyu da unovči mandat koji više ni na koju foru neće u životu vidit.
Pametan lik.
Sad mu izglasalo nepovjerenje , on skužija koja je ura i trč Plenkyu da unovči mandat koji više ni na koju foru neće u životu vidit.
Pametan lik.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
prodane duše radi kojih država ispašta jer je uvijek bitniji vlastiti interes od narodaRayMabus wrote:Normalno da mu taj Vrkljan neće vratit mandat. Nije blesav. Ugura se u izbornu jedinicu di je Škoro i izračuna da se tu mogu dobiti najmanje dva mandata , platija 150 pivi da njega zaokruže i upa ka drugi.
Pametan lik.
2014-04-16
Pa nije on kriv šta ga je Škoro stavija na listu.mortal wrote:prodane duše radi kojih država ispašta jer je uvijek bitniji vlastiti interes od narodaRayMabus wrote:Normalno da mu taj Vrkljan neće vratit mandat. Nije blesav. Ugura se u izbornu jedinicu di je Škoro i izračuna da se tu mogu dobiti najmanje dva mandata , platija 150 pivi da njega zaokruže i upa ka drugi.
Pametan lik.
Jednostavno takve likove ne stavljaš uopće na listu i to je sve. Svaka izborna jedinica ako ideš kao stranka bilo sam bilo u koaliciju iimaš 14 imena na listu.
Svoju baku stavi a nemoj te šta se odjednom pojave od niotkuda i tepaju ti da ih staviš na listu.
Ne.
2014-04-11
Stavi svog susida. Ti i 13 susida.
Bit će ti cili život zahvalan a ako šta ovako napravi kuća do kuće ste pa ćete se viđat svaki dan.
Bit će ti cili život zahvalan a ako šta ovako napravi kuća do kuće ste pa ćete se viđat svaki dan.
2014-04-11
I sad će ti za par mjeseci lokalni izbori a ta druga izborna jedinica je sjeverni dio zagrebačke županije pa sve do granice s Mađarskom a Škoro ide na lokalne izbore u Zagrebu i sad će mu past podrška jer je na ovaj način poljuljano povjerenje prema DP pošto sad ispada ako njima daš glas ovi odu Plenkovicu
E moj Škoro još si ti zelen.
E moj Škoro još si ti zelen.
2014-04-11
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Riječ ima Karolina Vidović Krišto!
» Karolina Vidović Krišto osniva svoju stranku
» Karolina Vidović Krišto: esej o dubokoj državi
» Karolina Vidović Krišto osniva novu stranku, poznato kako će se zvati
» Karolina Vidovic Kristo:svatko tko velica jugokomunizam diskvalificira se za javno djelovanje
» Karolina Vidović Krišto osniva svoju stranku
» Karolina Vidović Krišto: esej o dubokoj državi
» Karolina Vidović Krišto osniva novu stranku, poznato kako će se zvati
» Karolina Vidovic Kristo:svatko tko velica jugokomunizam diskvalificira se za javno djelovanje
Page 3 of 3