Vrkljan: Nažalost, duboka država je ponovno djelovala, tako da smo Karolina Vidović Krišto i ja bili primorani napustiti Klub zastupnika Domovinskog pokreta.
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Milan Vrkljan i Karolina Vidović Krišto napustili DP Miroslava Škore
Ne zanima ih politička trgovina i Škorina želja da se dokopa neke funkcije radi osobne koristi
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/dvoje-istaknutih-clanova-napustilo-domovinski-pokret-spremao-se-udar-na-dp-u-reziji-hdz-a-15021405
Mali Škoro
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/dvoje-istaknutih-clanova-napustilo-domovinski-pokret-spremao-se-udar-na-dp-u-reziji-hdz-a-15021405
Mali Škoro
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Vrkljan: Nažalost, duboka država je ponovno djelovala, tako da smo Karolina Vidović Krišto i ja bili primorani napustiti Klub zastupnika Domovinskog pokreta.
..plenki dobio prva dva zetoncica...cacic je postao nepouzdan..ok vrkljan za njega neko vrijeme sumnjam da bi mogao postati zetoncic...jer su u zadnje vrijeme plenkijevi mediji poceli pisati o 'sumnjivim' poslovima vrkljana...ali karolina?...ocito je pala 'nemoralna' ponuda od plenkija...poput one urednicke na htv-u
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Vrkljan: Nažalost, duboka država je ponovno djelovala, tako da smo Karolina Vidović Krišto i ja bili primorani napustiti Klub zastupnika Domovinskog pokreta.
Ruza se bacila nedugo plenkiju u zagrljaj..jbg..vlast je vlast ko ima za oporbu zivce
2015-09-08
Svađa već, eto neka se podijele sada na DP, DP 1991, DP orginal.
Last edited by kaya on 5/1/2021, 16:09; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
odmah sam prepozna da se radi o skupini ojebina koji se zovu "desnica" a u USA bi zvali "liberali"
..nista od toga..na vrkljana se oduvijek sumnjalo kao hdzovu krticu..a to smo utvrdili zadnja dva mjeseca kad u saboru se poceo ponasati kao da je hdzov zastupnik...za karolinu se zna da se u ovih mjesec dana dva puta sastala sa ravnateljem htv-a...sve se zna..ocekivalo se to..plenki je krenuo kupovat zetoncice jer nije siguran vise u cacicevu podrsku i hrebaka iz hsls-a koji su se pokazali prevrtljivi zadnja dva mjeseca i poceli soliratikaya wrote:Svađa već, eto neka se podijelila sada na DP, DP 1991, DP orginal.
2015-09-08
Aha, plenki je gotov. To je.vuksadinare wrote:..nista od toga..na vrkljana se oduvijek sumnjalo kao hdzovu krticu..a to smo utvrdili zadnja dva mjeseca kad u saboru se poceo ponasati kao da je hdzov zastupnik...za karolinu se zna da se u ovih mjesec dana dva puta sastala sa ravnateljem htv-a...sve se zna..ocekivalo se to..plenki je krenuo kupovat zetoncice jer nije siguran vise u cacicevu podrsku i hrebaka iz hsls-a koji su se pokazali prevrtljivi zadnja dva mjeseca i poceli soliratikaya wrote:Svađa već, eto neka se podijelila sada na DP, DP 1991, DP orginal.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Vrkljan: Nažalost, duboka država je ponovno djelovala, tako da smo Karolina Vidović Krišto i ja bili primorani napustiti Klub zastupnika Domovinskog pokreta.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/raspada-se-skorin-klub-u-saboru-napustila-ga-karolina-vidovic-kristo/2244225.aspx
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Joj što volim kad mi se tak brzo ostvare prognoze.
Sjeti se vučko što sam ti rekao na onoj temi o izbornim rezultatima,da DP neće potrajati do sljedećih parlamentarnih.
Sjeti se vučko što sam ti rekao na onoj temi o izbornim rezultatima,da DP neće potrajati do sljedećih parlamentarnih.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
...nije..jos shiting vjeruje u to...no realno nema onog tko moze odbit ajmo rec nemoralnu ponudu..plenkiju sada ne pasu prijevremeni izbori a dolaze lokalni..kako rekoh cacic u prvom redu je postao totalno nepouzdan a ni hrebaku ne vjeruju previse..trebalo je hitno reagirat pogotovo sto je sad dosao i potres i kritike mozda najjace prema plenkiju i hdzukaya wrote:Aha, plenki je gotov. To je.vuksadinare wrote:..nista od toga..na vrkljana se oduvijek sumnjalo kao hdzovu krticu..a to smo utvrdili zadnja dva mjeseca kad u saboru se poceo ponasati kao da je hdzov zastupnik ... za karolinu se zna da se u ovih mjesec dana dva puta sastala sa ravnateljem htv-a ... sve se zna..ocekivalo se to..plenki je krenuo kupovat zetončice jer nije siguran više u čačićevu podrsku i hrebaka iz hsls-a koji su se pokazali prevrtljivi zadnji dva mjeseca i poceli soliratikaya wrote:Svađa već, eto neka se podijelila sada na DP, DP 1991, DP orginal.
2015-09-08
kaya wrote:Aha, plenki je gotov. To je.vuksadinare wrote:..nista od toga..na vrkljana se oduvijek sumnjalo kao hdzovu krticu..a to smo utvrdili zadnja dva mjeseca kad u saboru se poceo ponasati kao da je hdzov zastupnik...za karolinu se zna da se u ovih mjesec dana dva puta sastala sa ravnateljem htv-a...sve se zna..ocekivalo se to..plenki je krenuo kupovat zetoncice jer nije siguran vise u cacicevu podrsku i hrebaka iz hsls-a koji su se pokazali prevrtljivi zadnja dva mjeseca i poceli soliratikaya wrote:Svađa već, eto neka se podijelila sada na DP, DP 1991, DP orginal.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Nažalost, duboka država je ponovno djelovala, tako da smo Karolina Vidović Krišto i ja bili primorani napustiti Klub zastupnika Domovinskog pokreta.
Klub zastupnika Domovinskog pokreta nastavit će funkcionirati s deset članova na ostvarenju naše ideje o rušenju duopola i duboke države, o vraćanju hrvatske države narodu i ujedinjenju srodnih političkih snaga.
Milan Vrkljan, čovjek bez izbornog legitimiteta i talac Vilija Beroša, već duže vrijeme u dogovoru s vrhom HDZ-a priprema udar na DP, a Karolina Vidović-Krišto je tek kolateralna žrtva, koju je vješto izmanipulirao.
Nadamo se da dr. Vrkljan i Vidović Krišto neće postati prvi žetončići HDZ-a. Želimo im svu sreću u budućem političkom i osobnom životu. Ako imamo isti cilj i dobre namjere, putevi će nam se opet spojiti - stoji u priopćenju.
duboka drzava
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
vučino,ti si stručnjak za srbiju,petu kolonu i ljevičare a ne vidiš što ti se pred nosom događa.Malo odvoji vremena i za prave unutarnje probleme.
vili40-
2015-08-02
Pa u pravu je..kupila ga duboka drzava..debotoijusto wrote:[size=41]Nažalost, duboka država je ponovno djelovala, tako da smo Karolina Vidović Krišto i ja bili primorani napustiti Klub zastupnika Domovinskog pokreta.
[/size]
Klub zastupnika Domovinskog pokreta nastavit će funkcionirati s deset članova na ostvarenju naše ideje o rušenju duopola i duboke države, o vraćanju hrvatske države narodu i ujedinjenju srodnih političkih snaga.
Milan Vrkljan, čovjek bez izbornog legitimiteta i talac Vilija Beroša, već duže vrijeme u dogovoru s vrhom HDZ-a priprema udar na DP, a Karolina Vidović-Krišto je tek kolateralna žrtva, koju je vješto izmanipulirao.
[size=41]Nadamo se da dr. Vrkljan i Vidović Krišto neće postati prvi žetončići HDZ-a. Želimo im svu sreću u budućem političkom i osobnom životu. Ako imamo isti cilj i dobre namjere, putevi će nam se opet spojiti - stoji u priopćenju.[/size]
duboka drzava
2015-09-08
Uvatila ih prpa.vuksadinare wrote:...nije..jos shiting vjeruje u to...no realno nema onog tko moze odbit ajmo rec nemoralnu ponudu..plenkiju sada ne pasu prijevremeni izbori a dolaze lokalni..kako rekoh cacic u prvom redu je postao totalno nepouzdan a ni hrebaku ne vjeruju previse..trebalo je hitno reagirat pogotovo sto je sad dosao i potres i kritike mozda najjace prema plenkiju i hdzukaya wrote:Aha, plenki je gotov. To je.vuksadinare wrote:..nista od toga..na vrkljana se oduvijek sumnjalo kao hdzovu krticu..a to smo utvrdili zadnja dva mjeseca kad u saboru se poceo ponasati kao da je hdzov zastupnik ... za karolinu se zna da se u ovih mjesec dana dva puta sastala sa ravnateljem htv-a ... sve se zna..ocekivalo se to..plenki je krenuo kupovat zetončice jer nije siguran više u čačićevu podrsku i hrebaka iz hsls-a koji su se pokazali prevrtljivi zadnji dva mjeseca i poceli soliratikaya wrote:Svađa već, eto neka se podijelila sada na DP, DP 1991, DP orginal.
2014-04-11
Pouzdano znam da je Vrkljan u zadnje vrijeme govorio da mu je dopizdilo biti oporba..a karolina je govorila da nema nista protiv suradnje sa hdzom ako plenki makne corica i ako se promjeni dijelom uredjivacka politika htv-a valjda misleci na svoju poziciju u tome..kako vidim coric je pao u nemilost medija sto u pravom smislu znaci sup kartu iz vlade
2015-09-08
malo galame i svađe a na kraju se svi lijepo dogovore,treba samo dalje pratit srbiju ovo kod nas je sve u najboljem redu.
vili40-
2015-08-02
..mene je puno vise razocarala karolina..ruza ne...za nju znam da voli se presaltavat..no jbg zenske..gucci,polozaj i benificije dizi noge
2015-09-08
Velike ambicije Mkroslava Škore da se ikad dokopa vlasti sad su i definitivno pale u vodu. Može nastaviti glumiti vrtnog patuljka u Saboru.
2014-04-11
pouzdano znam...vuksadinare wrote:Pouzdano znam da je Vrkljan u zadnje vrijeme govorio da mu je dopizdilo biti oporba..a karolina je govorila da nema nista protiv suradnje sa hdzom ako plenki makne corica i ako se promjeni dijelom uredjivacka politika htv-a valjda misleci na svoju poziciju u tome..kako vidim coric je pao u nemilost medija sto u pravom smislu znaci sup kartu iz vlade
izdalo izdalo izdalo ?
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Riječ ima Karolina Vidović Krišto!
» Karolina Vidović Krišto osniva svoju stranku
» Karolina Vidović Krišto: esej o dubokoj državi
» Karolina Vidović Krišto osniva novu stranku, poznato kako će se zvati
» Karolina Vidovic Kristo:svatko tko velica jugokomunizam diskvalificira se za javno djelovanje
» Karolina Vidović Krišto osniva svoju stranku
» Karolina Vidović Krišto: esej o dubokoj državi
» Karolina Vidović Krišto osniva novu stranku, poznato kako će se zvati
» Karolina Vidovic Kristo:svatko tko velica jugokomunizam diskvalificira se za javno djelovanje
Page 1 of 3