Vrkljan: Nažalost, duboka država je ponovno djelovala, tako da smo Karolina Vidović Krišto i ja bili primorani napustiti Klub zastupnika Domovinskog pokreta.
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Vrkljan: Nažalost, duboka država je ponovno djelovala, tako da smo Karolina Vidović Krišto i ja bili primorani napustiti Klub zastupnika Domovinskog pokreta.
pouzdano znam...vuksadinare wrote:Pouzdano znam da je Vrkljan u zadnje vrijeme govorio da mu je dopizdilo biti oporba..a karolina je govorila da nema nista protiv suradnje sa hdzom ako plenki makne corica i ako se promjeni dijelom uredjivacka politika htv-a valjda misleci na svoju poziciju u tome..kako vidim coric je pao u nemilost medija sto u pravom smislu znaci sup kartu iz vlade
izdalo izdalo izdalo ?
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Re: Vrkljan: Nažalost, duboka država je ponovno djelovala, tako da smo Karolina Vidović Krišto i ja bili primorani napustiti Klub zastupnika Domovinskog pokreta.
Škoro premijer, samo što nije!
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
RayMabus wrote:Velike ambicije Mkroslava Škore da se ikad dokopa vlasti sad su i definitivno pale u vodu. Može nastaviti glumiti vrtnog patuljka u Saboru.
2018-04-10
Navodna desnica tradicionalno već potkupljiva , možeš ih kupit za šaku riže. Zadovolje se foteljom u Saboru i onda gledaju kako će je prodat HDZu. Malo kovčeg para , zaposlit rodbinu i prijatelje , sredit neki privatni posao preko države dok su u Saboru , u se na se i podase i to im je najveći doseg političkog djelovanja.
Žali Bože zablude.
Žali Bože zablude.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Hektorović wrote:Škoro premijer, samo što nije!
:D
Spala priča na njeg, tregerhasen i buljanca.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:Hektorović wrote:Škoro premijer, samo što nije!
:D
Spala priča na njeg, tregerhasen i buljanca.
I Drele :D
2018-04-10
evergreen ;)Hektorović wrote:RayMabus wrote:Velike ambicije Mkroslava Škore da se ikad dokopa vlasti sad su i definitivno pale u vodu. Može nastaviti glumiti vrtnog patuljka u Saboru.
DP Ante Starčević, Čisti DP, DP MŠ itd...kaya wrote:Svađa već, eto neka se podijele sada na DP, DP 1991, DP orginal.
Tako ti to biva kad se okruzis ljudima koje dijelom barem ne poznas. Nije naucio puno iz slicnih situacija koje su se dogadale drugim strankama. A to da ima seronja koji naganjaju vlastite ambicije ima. Tesko bas kalibra Prgometa...ali ima slicnih. Najjace mi je sto sad spominje kao ovaj je imao samo 150 glasova...dok su si puse slali to nije smetalo.
Guest- Guest
Kolega, samo je love ponestalo, a to zna biti glavni problem.MaximusDecimusMiridije wrote:Tako ti to biva kad se okruzis ljudima koje dijelom barem ne poznas. Nije naucio puno iz slicnih situacija koje su se dogadale drugim strankama. A to da ima seronja koji naganjaju vlastite ambicije ima. Tesko bas kalibra Prgometa...ali ima slicnih. Najjace mi je sto sad spominje kao ovaj je imao samo 150 glasova...dok su si puse slali to nije smetalo.
Najbolje mater,ćaću , sestru, brata, babu, dida, dicu ako ih imaš , ujca , strica , strinu, ujnu stavit na listu pa si miran.
Sam je kriv šta stavlja takve ljude na liste.
Sam je kriv šta stavlja takve ljude na liste.
2014-04-11
RayMabus wrote:Najbolje mater,ćaću , sestru, brata, babu, dida, dicu ako ih imaš , ujca , strica , strinu, ujnu stavit na listu pa si miran.
U tebe skladna neka familija onda jbte.
Guest- Guest
Radije bi svoj kurac stavija na drugo mjesto ispod sebe ( on i Škoro su na izborima druga izborna jedinica i zato je Škoro dobija sve glasove a ovi samo 151 glas ) nego nekog u kog nemam povjerenja il da je druga stranka s kojom idem na izbore pa eto ja prvi ti drugi i to je to.MaximusDecimusMiridije wrote:RayMabus wrote:Najbolje mater,ćaću , sestru, brata, babu, dida, dicu ako ih imaš , ujca , strica , strinu, ujnu stavit na listu pa si miran.
Sam je kriv.
2014-04-11
Pa baš zato majkumu...kud familija onda.
Guest- Guest
Pa da ih mogu žicat za pivu kad dobiju prvu saborsku plaću.MaximusDecimusMiridije wrote:Pa baš zato majkumu...kud familija onda.
2014-04-11
Pa kako drukčije ? Tko će mi dat glas nek da a tko neće ne mora. To je politička poruka koja glasi : tko je s menom zaposlim mu cijelu familiju. Nije naš narod doktori astronautike. Njima moraš slat jednostavne poruke koji oni kuže.MaximusDecimusMiridije wrote:Čisto koristoljublje dakle
2014-04-11
kako nema povjerenja kad je lik bio predsjednik kluba zastupnika DP ? karolina je kurac na bicikli trut justo puno zuji a meda ne daje zivi u svome svijetu iz maste s pocetka 20st. i posjeduje vjernu svitu bukaca u klasi od 2-3 000 maloumnika i materijalnih interesanataRayMabus wrote:Radije bi svoj kurac stavija na drugo mjesto ispod sebe ( on i Škoro su na izborima druga izborna jedinica i zato je Škoro dobija sve glasove a ovi samo 151 glas ) nego nekog u kog nemam povjerenja il da je druga stranka s kojom idem na izbore pa eto ja prvi ti drugi i to je to.MaximusDecimusMiridije wrote:RayMabus wrote:Najbolje mater,ćaću , sestru, brata, babu, dida, dicu ako ih imaš , ujca , strica , strinu, ujnu stavit na listu pa si miran.
Sam je kriv.
2014-04-12
dobro si prepoznaoAssadNaPodmornici wrote:odmah sam prepozna da se radi o skupini ojebina koji se zovu "desnica" a u USA bi zvali "liberali"
šteta šta se sve dešava Hrvatima
2014-04-16
Pričam o listama prije izbora. Predsjednik zastupnika je funkcija nakon izbora. Ne bi on meni ni bija na listi.debotoijusto wrote:kako nema povjerenja kad je lik bio predsjednik kluba zastupnika DP ? karolina je kurac na bicikli trut justo puno zuji a meda ne daje zivi u svome svijetu iz maste s pocetka 20st. i posjeduje vjernu svitu bukaca u klasi od 2-3 000 maloumnika i materijalnih interesanataRayMabus wrote:Radije bi svoj kurac stavija na drugo mjesto ispod sebe ( on i Škoro su na izborima druga izborna jedinica i zato je Škoro dobija sve glasove a ovi samo 151 glas ) nego nekog u kog nemam povjerenja il da je druga stranka s kojom idem na izbore pa eto ja prvi ti drugi i to je to.MaximusDecimusMiridije wrote:RayMabus wrote:Najbolje mater,ćaću , sestru, brata, babu, dida, dicu ako ih imaš , ujca , strica , strinu, ujnu stavit na listu pa si miran.
Sam je kriv.
2014-04-11
Saborski zastupnici Milan Vrkljan i Karolina Vidović Krišto u utorak su napustili Klub zastupnika Domovinskog pokreta. Tim povodom u Dnevnik N1 se telefonom javio čelnik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro.Kazao je kako ga je ovaj potez njegovih kolega iznenadio i rastužio.- Zadnjih dana smo na terenu, pokušavamo pomoći građanima u potresom pogođenom području. Danas smo imali sastanak kluba DP-a na temu toga što smo zadnjih dana učinili. Milan Vrkljan i Karolina Vidović-Krišto nisu bili s nama na terenu zadnjih dana. Na zahtjev članova kluba, druga je točka bila analiza rada kluba, a članovi su tajnim glasanjem izglasali nepovjerenje Vrkljanu i tražili da se izglasa novi predsjednik kluba. On je od 12 glasova dobio samo jedan. Potom se zahvalio i izišao.Dvije minute kasnije već je imao spremnu objavu, koja je iznenadila i nas i javnost. Odlučio je izaći pod krinkom ne znam čega, a mislim da je to jedan velik ego i sujeta. Žao nam je zbog toga, i nismo svjesni zašto se to dogodilo, jer smo Karolini Vidović Krišto nudili mjesto potpredsjednice Sabora. Ona je bila potpredsjednica odbora u ime DP, on predsjednik Kluba... No te njihove skrivene agende ćemo saznati u razdoblju koje dolazi, rekao je Miroslav Škoro.Istaknuo je kako su na izborima oni osvojili 16 mandata, od čega četiri mandata pripadaju Suverenistima.- Vidjet ćemo što će sada biti. Već sam bio saborski zastupnik i kada sam odlazio nakon 8 mjeseci - vratio sam mandat HDZ-u. Bilo bi normalno, prihvatljivo, da i oni vrate, no kako su sve postavili - čini se da neće. Vrkljan je na izborima osvojio 151 glas.
veseli samaranje na tkz. desnici
2014-04-12
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Riječ ima Karolina Vidović Krišto!
» Karolina Vidović Krišto osniva svoju stranku
» Karolina Vidović Krišto: esej o dubokoj državi
» Karolina Vidović Krišto osniva novu stranku, poznato kako će se zvati
» Karolina Vidovic Kristo:svatko tko velica jugokomunizam diskvalificira se za javno djelovanje
» Karolina Vidović Krišto osniva svoju stranku
» Karolina Vidović Krišto: esej o dubokoj državi
» Karolina Vidović Krišto osniva novu stranku, poznato kako će se zvati
» Karolina Vidovic Kristo:svatko tko velica jugokomunizam diskvalificira se za javno djelovanje
Page 2 of 3