Papa Franjo uputio molitvenu pomoć razrušenoj Hrvatskoj
Page 1 of 1
Papa Franjo uputio molitvenu pomoć razrušenoj Hrvatskoj
duhovna nematerijana pomoć wrote:
Foto: Fah
Papa Franjo uputio je u srijedu 30. prosinca poruku solidarnosti Hrvatskoj pogođenoj razornim potresom.
Hrvatsku je jučer pogodio potres koji je prouzročio ljudske žrtve i velike štete. Izražavam svoju bliskost s povrijeđenima i svim stradalima u potresu. Molim posebno za one koji su izgubili život i za njihove drage. Nadam se da će međunarodna zajednica pomoći vlastima u zemlji kako bi se ublažile patnje hrvatskoga naroda, rekao je Papa u svom obraćanju na kraju redovite opće audijencije, izvijestila je IKA.
https://narod.hr/kultura/papa-franjo-izrazio-bliskost-sa-stradalima-u-potresu
Evo,da se ne kaže kako Vatikan i katolička crkva,nisu donirali nikakvu pomoć.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Re: Papa Franjo uputio molitvenu pomoć razrušenoj Hrvatskoj
Trgao se malo nekoliko dana nakon prvog potresa, valjda je još u žalosti za drugom četnikom irinejem pa se nije sjetio ranije da ipak postojimo.
Moralna podrska od najbogatijeg suverena danasnjice. Ok par hektolitara svete vodice. Ne skodi ne znamo da li pomaze. Muhahahahahhaa Juznoamericki desperados...
2014-04-14
Kurvin sin je moga poslat nešto osim želja i pozdrava...
Ali je malo izvuka iz RH...
Ccc ... zar tako o vrhovnom crkvenom poglavaru.
Odoste vi u protestante.
Odoste vi u protestante.
Guest- Guest
To čak nije njegova krivnja,kao što je krivnja onih koji su to omogućili.T. wrote:Kurvin sin je moga poslat nešto osim želja i pozdrava...
S druge strane,hrvatski kardinal i biskupi nisu ništa bolji,jer osim molitve i pozdrava niti od njih nećemo ništa drugo viditi.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
T. wrote:Kurvin sin je moga poslat nešto osim želja i pozdrava...
Nisam ni znao da si ti s crkvom raskrstio. Ajd neka.
Guest- Guest
Nisam ja, on je...MaximusDecimusMiridije wrote:T. wrote:Kurvin sin je moga poslat nešto osim želja i pozdrava...
T.- Posts : 17552
2014-04-14
Vrijeme je za Hrvatsku Crkvu.
Odjebat taj Rim.
Odjebat taj Rim.
Guest- Guest
T. wrote:Nisam ja, on je...MaximusDecimusMiridije wrote:T. wrote:Kurvin sin je moga poslat nešto osim želja i pozdrava...
Nece biti. Ima jedna o nepogresivosti samoga pape...nije od mene nego od Isusa. Sto te cini ravno otpadnikom od katolicanstva. Opet kazem nije ti do mene...samo jedan od osnovnijih postulata ti ide u smjeru toga da nemas ti sta propitkivati ili suditi papi. To ti isto ide ona...ne radi se o bombonjeri pa ces ti odabrati ono sto ti se svidja.
Guest- Guest
u pravu si ona crvena zvezda je prva uskočilaסמאל wrote:To čak nije njegova krivnja,kao što je krivnja onih koji su to omogućili.T. wrote:Kurvin sin je moga poslat nešto osim želja i pozdrava...
S druge strane,hrvatski kardinal i biskupi nisu ništa bolji,jer osim molitve i pozdrava niti od njih nećemo ništa drugo viditi.
Guest- Guest
To je drugo što pišeš...MaximusDecimusMiridije wrote:T. wrote:Nisam ja, on je...MaximusDecimusMiridije wrote:T. wrote:Kurvin sin je moga poslat nešto osim želja i pozdrava...
Nece biti. Ima jedna o nepogresivosti samoga pape...nije od mene nego od Isusa. Sto te cini ravno otpadnikom od katolicanstva. Opet kazem nije ti do mene...samo jedan od osnovnijih postulata ti ide u smjeru toga da nemas ti sta propitkivati ili suditi papi. To ti isto ide ona...ne radi se o bombonjeri pa ces ti odabrati ono sto ti se svidja.
Dogma o nezabludivosti pape kad propovijeda ex cathedra o pitanjima vjere i morala...
Uglavnom ostajem pri svome...
Ja nisam otpadnik od vjere a on je kurvin sin...
T.- Posts : 17552
2014-04-14
Pa malo koji otpadnik od vjere za sebe i kaze da je otpadnik od vjere. Lijepo je istu promatrati tako...ovo mi je lijepo ovo hoćem. Ovo nije ovo neću itd. Ko žmigavac onako...danas mi se da a danas pak ne.
Guest- Guest
ajmo se pomolit:o bože jebem ti mrtvu mater....amen
max123- Posts : 2853
2015-10-28
Similar topics
» Papa Franjo dobio odbijenicu od patrijarha Irineja:Nije vreme da papa dođe u Srbiju
» Papa Franjo priznao da je zbog bolesti bio na samrti ali ne zeli prepustiti zezlo kao papa Benedict
» ''Papa uputio oštre riječi kršćanima''
» Papa Franjo je zakon
» Tko je zapravo Papa Franjo?
» Papa Franjo priznao da je zbog bolesti bio na samrti ali ne zeli prepustiti zezlo kao papa Benedict
» ''Papa uputio oštre riječi kršćanima''
» Papa Franjo je zakon
» Tko je zapravo Papa Franjo?
Page 1 of 1