Za sve koji mogu i žele pomoći
Page 7 of 11
Page 7 of 11 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11
Re: Za sve koji mogu i žele pomoći
Potres 2020
Geodetski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, hrvatska OpenStreetMap zajednica i Open IT d.o.o. u suradnji s Hrvatskom gorskom službom spašavanja, Operativnim centrom Civilne zaštite i Državnom geodetskom upravom Republike Hrvatske pripremili su i održavaju platformu na kojoj možete zatražiti i ponuditi pomoć i informacije. Dostupna je i mobilna aplikacija za ovu platformu.
https://potres2020.openit.hr/views/map
Geodetski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, hrvatska OpenStreetMap zajednica i Open IT d.o.o. u suradnji s Hrvatskom gorskom službom spašavanja, Operativnim centrom Civilne zaštite i Državnom geodetskom upravom Republike Hrvatske pripremili su i održavaju platformu na kojoj možete zatražiti i ponuditi pomoć i informacije. Dostupna je i mobilna aplikacija za ovu platformu.
https://potres2020.openit.hr/views/map
Guest- Guest
aludira na cigice koji organizirano kraduNoor wrote:to nije istina, hrvatska vojska se organizirala, uključila se odmah nakon potresa i kontinuirano je prisutna.Ra wrote:Organizirala se vojska... ali ne hrvatska.mutava baštarda wrote:... novac ću uplatiti i ja direktno na račun... sada je bitnije od novca kojeg ne mogu jesti i piti ljudima pronaći siguran smještaj. tu bi se trebala angažirati vojska sa šatorima, kontejnerima.vuksadinare wrote:na koji broj racuna mogu jos uplatiti 200 eura..ne bi stel preko vladinoga
odakle ta dezinformacija?
doduse, mozda i nisu samo cigici, takva vojska
dijagram-
2015-08-09
Srbija ima gde smesta Migrante, zatim jeftini Hoteli po
unutrasnjosti, koji sada nemaju goste, tako da mogu posluziti
i ne kosta nesto smestiti trenutno ljude, dok se ne sredi
situacija.
Ljudi imaju zivotinje, moraju da su tamo, ali ko ne mora, mogu
ih tako skloniti trenutno.
Autobusi isto, skines trenutno sedista, mogu i tu nesto staviti,
barem nije hladno.
unutrasnjosti, koji sada nemaju goste, tako da mogu posluziti
i ne kosta nesto smestiti trenutno ljude, dok se ne sredi
situacija.
Ljudi imaju zivotinje, moraju da su tamo, ali ko ne mora, mogu
ih tako skloniti trenutno.
Autobusi isto, skines trenutno sedista, mogu i tu nesto staviti,
barem nije hladno.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
nisam shvatila onda, jer sam tek upala na forum...ok :)dijagram wrote:aludira na cigice koji organizirano kraduNoor wrote:to nije istina, hrvatska vojska se organizirala, uključila se odmah nakon potresa i kontinuirano je prisutna.Ra wrote:Organizirala se vojska... ali ne hrvatska.mutava baštarda wrote:
... novac ću uplatiti i ja direktno na račun... sada je bitnije od novca kojeg ne mogu jesti i piti ljudima pronaći siguran smještaj. tu bi se trebala angažirati vojska sa šatorima, kontejnerima.
a za cigiće znam, šerala su se upozorenja na njih, aute s kojima dolaze i reg. oznake...i naši dečki su se pripremali na adekvatan "odgovor"
NEMOJTE ZAMJERITI NA VELIKIM SLOVIMA.
U SVEZI MENE I MOJE OSOBNE I SITUACIJE MOJIH BLIŽNJIH.
VEBER JE VJERUJEM IMAO DOBRU NAMJERU I U OSNOVI NIJE NIŠTA SLAGAO, PA ČAK NI PREUVELIČAO...
EVO DA KRENEM REDOM...
MOJI RODITELJI, NJIMA JE OŠTEĆENA KUĆA U POTKROVLJU I ISPUCAO IM JE TEMELJ NA DESETAK MJESTA, MEĐUTIM STATIČARI SU BILI DANAS I REKLI SU DA "SE U KUĆI DA ŽIVJETI" NEKIM ČUDOM IM JE IZMAKLO IZ VIDOKRUGA DA SU ONI BILI UDALJENI NEKIH 4 KILOMETRA OD EPICENTRA I JOŠ UVIJEK SU PRESTRAVLJENI I U STRAHU OD PROŽIVLJENOG I DA S OBZIROM DA LJULJA 2-3 RIHTERA I DRMUSA 3-4,5 RIHTERA JEDNOSTAVNO NISU PSIHIČKI U STANJU KORISTITI KUĆU. BAR JOŠ NEKO VRIJEME
SIN I NJEGOVA CURA SU BILI U REGULARNOM NAJMU U CENTRU SISKA I TAJ STAN JE SKROZ UNIŠTEN, JER SE RADI O STAROJ GRADNJI, NJIH DVOJE SU KOD NAS ALI BEZ DUGOROČNOG SMJEŠTAJA,
I KONAČNO JA I SUPRUGA I DVA SINA, NAMA JE OŠTEĆENA KUĆA SA ZADNJE I SA PREDNJE STRANE I NA NEKOLIKO MJESTA JE OŠTEĆEN TEMELJ I MISLIM DA ĆE NAM SUTRA DOĆI STRUKA U KONTROLU STATIKE... NE BORAVIMO U KUĆI JER SVAKO MALO SE DOGAĐA ONO SPOMENUTO LJULJANJE I DRMUSANJE I ZBOG TOGA BORAVIMO UGLAVNOM NA TERASI I U DVORIŠTU I TAKOĐER NISMO SIGURNI U ODNOSU NA POTENCIJALNI NEKI JAČI Potres JER NE ZNAMO KAKO ĆE KUĆA ODReagirati,
UGLAVNOM DA SKRATIM ŽIV ČOVJEK JE SPOSOBAN SVAŠTA IZDRŽATI I IZDRŽAT ĆE...
ŠTO SE TIČE VAS KOLEGE FORUMAŠI NIKOG NEĆU SPOMINJATI PONAOSOB, SVIMA SE, ALI BAŠ SVIMA ZAHVALJUJEM... IZ JAVNIH UPISA, A POSEBNO IZ PRIVATNIH PREPISKI imao sam PRILIKU DOŽIVJETI DA UNATOČ RAZNIM SAMO NAOČIGLED VELIKIM RAZLIKAMA, OBIČAN ČOVJEK JE ČOVJEK, i JA MU SE OD SRCA ZAHVALJUJEM... I JEBIGA, NE ŽELIM ISPASTI NEZAHVALAN, TAKO DA ONOG TRENUTKA KAD UISTINU DOĐEM U SITUACIJU DA USTREBAM FINANCIJSKU POMOĆ, JA ĆU VAM SE SA POVJERENJEM OBRATITI, ALI BEZ BILO KAKVIH OČEKIVANJA... A U KURAC VIŠE NE ZNAM NI ŠTO PIŠEM...
EKIPO SVE VAM NAJBOLJE ŽELIM I U OVOJ I U NOVOJ
U SVEZI MENE I MOJE OSOBNE I SITUACIJE MOJIH BLIŽNJIH.
VEBER JE VJERUJEM IMAO DOBRU NAMJERU I U OSNOVI NIJE NIŠTA SLAGAO, PA ČAK NI PREUVELIČAO...
EVO DA KRENEM REDOM...
MOJI RODITELJI, NJIMA JE OŠTEĆENA KUĆA U POTKROVLJU I ISPUCAO IM JE TEMELJ NA DESETAK MJESTA, MEĐUTIM STATIČARI SU BILI DANAS I REKLI SU DA "SE U KUĆI DA ŽIVJETI" NEKIM ČUDOM IM JE IZMAKLO IZ VIDOKRUGA DA SU ONI BILI UDALJENI NEKIH 4 KILOMETRA OD EPICENTRA I JOŠ UVIJEK SU PRESTRAVLJENI I U STRAHU OD PROŽIVLJENOG I DA S OBZIROM DA LJULJA 2-3 RIHTERA I DRMUSA 3-4,5 RIHTERA JEDNOSTAVNO NISU PSIHIČKI U STANJU KORISTITI KUĆU. BAR JOŠ NEKO VRIJEME
SIN I NJEGOVA CURA SU BILI U REGULARNOM NAJMU U CENTRU SISKA I TAJ STAN JE SKROZ UNIŠTEN, JER SE RADI O STAROJ GRADNJI, NJIH DVOJE SU KOD NAS ALI BEZ DUGOROČNOG SMJEŠTAJA,
I KONAČNO JA I SUPRUGA I DVA SINA, NAMA JE OŠTEĆENA KUĆA SA ZADNJE I SA PREDNJE STRANE I NA NEKOLIKO MJESTA JE OŠTEĆEN TEMELJ I MISLIM DA ĆE NAM SUTRA DOĆI STRUKA U KONTROLU STATIKE... NE BORAVIMO U KUĆI JER SVAKO MALO SE DOGAĐA ONO SPOMENUTO LJULJANJE I DRMUSANJE I ZBOG TOGA BORAVIMO UGLAVNOM NA TERASI I U DVORIŠTU I TAKOĐER NISMO SIGURNI U ODNOSU NA POTENCIJALNI NEKI JAČI Potres JER NE ZNAMO KAKO ĆE KUĆA ODReagirati,
UGLAVNOM DA SKRATIM ŽIV ČOVJEK JE SPOSOBAN SVAŠTA IZDRŽATI I IZDRŽAT ĆE...
ŠTO SE TIČE VAS KOLEGE FORUMAŠI NIKOG NEĆU SPOMINJATI PONAOSOB, SVIMA SE, ALI BAŠ SVIMA ZAHVALJUJEM... IZ JAVNIH UPISA, A POSEBNO IZ PRIVATNIH PREPISKI imao sam PRILIKU DOŽIVJETI DA UNATOČ RAZNIM SAMO NAOČIGLED VELIKIM RAZLIKAMA, OBIČAN ČOVJEK JE ČOVJEK, i JA MU SE OD SRCA ZAHVALJUJEM... I JEBIGA, NE ŽELIM ISPASTI NEZAHVALAN, TAKO DA ONOG TRENUTKA KAD UISTINU DOĐEM U SITUACIJU DA USTREBAM FINANCIJSKU POMOĆ, JA ĆU VAM SE SA POVJERENJEM OBRATITI, ALI BEZ BILO KAKVIH OČEKIVANJA... A U KURAC VIŠE NE ZNAM NI ŠTO PIŠEM...
EKIPO SVE VAM NAJBOLJE ŽELIM I U OVOJ I U NOVOJ
2015-08-08
kic, danni1, darth_vader, Noor and Ra like this post
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
zivi ste drzi se , sve se bude sagradilo ponovo
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Noorka smiri se, malo je čudno napisano, ali Dijagram je skužio na što aludiram :)dijagram wrote:aludira na cigice koji organizirano kraduNoor wrote:to nije istina, hrvatska vojska se organizirala, uključila se odmah nakon potresa i kontinuirano je prisutna.Ra wrote:Organizirala se vojska... ali ne hrvatska.mutava baštarda wrote:
... novac ću uplatiti i ja direktno na račun... sada je bitnije od novca kojeg ne mogu jesti i piti ljudima pronaći siguran smještaj. tu bi se trebala angažirati vojska sa šatorima, kontejnerima.
Najorganiziranija za sada je vojska otpada i ljudskog smeća.
Hrvatska vojska se dobro drži. Zakazalo je ministarstvo koje nema ono što vodi u svojim evidencijama (šatori i kontejneri).
Ra- Posts : 2324
2020-06-01
skuzila bi i ja da sam sve čitala :)Ra wrote:Noorka smiri se, malo je čudno napisano, ali Dijagram je skužio na što aludiram :)dijagram wrote:aludira na cigice koji organizirano kraduNoor wrote:to nije istina, hrvatska vojska se organizirala, uključila se odmah nakon potresa i kontinuirano je prisutna.Ra wrote:
Organizirala se vojska... ali ne hrvatska.
Najorganiziranija za sada je vojska otpada i ljudskog smeća.
Hrvatska vojska se dobro drži. Zakazalo je ministarstvo koje nema ono što vodi u svojim evidencijama (šatori i kontejneri).
država..da, jucer sam otvorila temu
Ra likes this post
Prenosim
Ljudi ajde sirite dalje,stiglo nam je 5000 crijepova kome god treba adresa je Slavka Kolara 16,PETRINJA
Ljudi ajde sirite dalje,stiglo nam je 5000 crijepova kome god treba adresa je Slavka Kolara 16,PETRINJA
2020-06-01
https://soundcloud.com/vrhovac-josip/istina-o-crvenom-krizu-kako?fbclid=IwAR2w25IdD1k7F1p9G5bw0MW2Y7cCIDM3I081HDkSPBleEusQ5cgDKF17c3Q
Bernarda Jug
Žena je totalno iznervirana.
Bernarda Jug
Žena je totalno iznervirana.
2020-06-01
Noor likes this post
Ista gospođa se ubija danima. Ovo je njena objava na profilu.
Danas su nam ukrali 40 kućica.
Ovi "registrirani".
Vi koji od srca poklanjate, molim vas, radije sporije donirajte i ne silujte da bude brzo i ne vozite bez dogovora jer lešinari vrebaju.
Morate imati jak dogovor tko vas čeka i gdje i s kime.
U ovom slučaju tim koji je dogovorio ovo s kućicama odradio je lavovski posao, ali su onda kao zadnji krimosi i barbari napali na konvoj i izmanipulirali vozače.
Ljudi, koristite mozak!
Pa taman vam morali svoju osobnu pokazati da znate jesmo li to stvarno mi, ne nasjedajte na te lešinare!
S obzirom da će se točno vidjeti gdje će te kućice biti jer to u džep sakriti ne možeš, vrlo lako će se svemu ući u trag.
A vi koji donirate, ne možete se zaputiti na put bez da ste se barem 24 sata ranije (sad se treba javljati unaprijed za tjedan, 24h je postalo premalo zbog previše upita) javili da se stignete s nekime povezati pa onda krenete i pod stresom ste jer se ne uspijete povezati.
Prvo su htjeli istjerati svo stanovništvo i "koga briga za životinje i imanja koja će se opljačkati kad nema gazdi", onda su se smijali ideji da su kućice jedino pravo rješenje u najkraćem mogućem roku, a sada kradu.
Što je sljedeće?
Nadam se samo da će kućice ipak dobiti netko u potrebi i da se neće dijeliti rodbini za vikendice po vinogradima i slično.
Od sada još jača kontrola i zato ćemo morati raditi sporije.
Ma, ne, to su na stotine ljudi samo umislile, i oni koji su kućice očekivali i ovi koji su znali što su naručili, ahhhh...
Ne brinite, osvete neće biti.
Samo ćemo vam oduzeti fotelje i ta uhljebna radna mjesta i cijelom svijetu reći što i kako radite.
A svijet će reći:
MA, IONAKO SMO TO SVE VEĆ ZNALI.
No, sada svijet gleda jednu drugačiju Hrvatsku.
Kad regeneriramo ovaj dio Hrvatske, kroz tu duboku ranu koja već cijelo jedno stoljeće tišti hrvatski narod, regenerirat ćemo i sami sebe i čitavu zemlju.
Osjeća se to jako u zraku.
Osjećaju to i oni koji su digli rep i pobjegli u trenutku kada je u državi opća katastrofa.
Danas su nam ukrali 40 kućica.
Ovi "registrirani".
Vi koji od srca poklanjate, molim vas, radije sporije donirajte i ne silujte da bude brzo i ne vozite bez dogovora jer lešinari vrebaju.
Morate imati jak dogovor tko vas čeka i gdje i s kime.
U ovom slučaju tim koji je dogovorio ovo s kućicama odradio je lavovski posao, ali su onda kao zadnji krimosi i barbari napali na konvoj i izmanipulirali vozače.
Ljudi, koristite mozak!
Pa taman vam morali svoju osobnu pokazati da znate jesmo li to stvarno mi, ne nasjedajte na te lešinare!
S obzirom da će se točno vidjeti gdje će te kućice biti jer to u džep sakriti ne možeš, vrlo lako će se svemu ući u trag.
A vi koji donirate, ne možete se zaputiti na put bez da ste se barem 24 sata ranije (sad se treba javljati unaprijed za tjedan, 24h je postalo premalo zbog previše upita) javili da se stignete s nekime povezati pa onda krenete i pod stresom ste jer se ne uspijete povezati.
Prvo su htjeli istjerati svo stanovništvo i "koga briga za životinje i imanja koja će se opljačkati kad nema gazdi", onda su se smijali ideji da su kućice jedino pravo rješenje u najkraćem mogućem roku, a sada kradu.
Što je sljedeće?
Nadam se samo da će kućice ipak dobiti netko u potrebi i da se neće dijeliti rodbini za vikendice po vinogradima i slično.
Od sada još jača kontrola i zato ćemo morati raditi sporije.
Ma, ne, to su na stotine ljudi samo umislile, i oni koji su kućice očekivali i ovi koji su znali što su naručili, ahhhh...
Ne brinite, osvete neće biti.
Samo ćemo vam oduzeti fotelje i ta uhljebna radna mjesta i cijelom svijetu reći što i kako radite.
A svijet će reći:
MA, IONAKO SMO TO SVE VEĆ ZNALI.
No, sada svijet gleda jednu drugačiju Hrvatsku.
Kad regeneriramo ovaj dio Hrvatske, kroz tu duboku ranu koja već cijelo jedno stoljeće tišti hrvatski narod, regenerirat ćemo i sami sebe i čitavu zemlju.
Osjeća se to jako u zraku.
Osjećaju to i oni koji su digli rep i pobjegli u trenutku kada je u državi opća katastrofa.
2020-06-01
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Podrška gđi. jug u borbi protiv 'duboke države'...
Ra likes this post
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Dubravko i Sanja prepušt, siščani, koji su odselili u Poreštinu, oni organiziraju donacije i transport
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Noor likes this post
Page 7 of 11 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11
Similar topics
» Ženidba za stranca smatra se nečasnim činom i oni koji to naprave ne mogu pristupiti vojsci sve i da žele. Kakva strašna sudbina
» Njemačka i Francuska žele pomoći Italiji u prihvatu izbjeglica
» Poljska razmišlja o kupnji trgovina hranom, tako žele pomoći poljoprivrednicima
» Propaganda se širi: Izbjeglice mogu pomoći Europskoj uniji u novom ekonomskom razvoju
» Bjelovarčani koji odbiju raditi za opće dobro ostat će bez socijalne pomoći
» Njemačka i Francuska žele pomoći Italiji u prihvatu izbjeglica
» Poljska razmišlja o kupnji trgovina hranom, tako žele pomoći poljoprivrednicima
» Propaganda se širi: Izbjeglice mogu pomoći Europskoj uniji u novom ekonomskom razvoju
» Bjelovarčani koji odbiju raditi za opće dobro ostat će bez socijalne pomoći
Page 7 of 11