Ženidba za stranca smatra se nečasnim činom i oni koji to naprave ne mogu pristupiti vojsci sve i da žele. Kakva strašna sudbina
Page 1 of 1
Ženidba za stranca smatra se nečasnim činom i oni koji to naprave ne mogu pristupiti vojsci sve i da žele. Kakva strašna sudbina
https://www.index.hr/magazin/clanak/podsjetnik-na-ono-sto-je-egipat-nekad-imao-pa-izgubio/2473347.aspx
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
Re: Ženidba za stranca smatra se nečasnim činom i oni koji to naprave ne mogu pristupiti vojsci sve i da žele. Kakva strašna sudbina
Nemoj mi reći da si sve ovo pročitao.
Vidim iz naslova da je Egipat nešto imao pa izgubio.
Da nije Ruska vojno obavještajna akcija zvana Arapsko proljeće?
Vidim iz naslova da je Egipat nešto imao pa izgubio.
Da nije Ruska vojno obavještajna akcija zvana Arapsko proljeće?
jesam... izmedju dva maila issusati
sta je ovo doslo nema se koncentracije za tekst duzi od tik tok mudroslovnih kratica
sta je ovo doslo nema se koncentracije za tekst duzi od tik tok mudroslovnih kratica
2014-04-12
Re: Ženidba za stranca smatra se nečasnim činom i oni koji to naprave ne mogu pristupiti vojsci sve i da žele. Kakva strašna sudbina
Upustio se jednom u članak na indexu, a onda sam morao uključiti mozak pa sam prekinuo.debotoijusto wrote:jesam... izmedju dva maila issusati
DesnaDojkaSareAshton wrote:Upustio se jednom u članak na indexu, a onda sam morao uključiti mozak pa sam prekinuo.debotoijusto wrote:jesam... izmedju dva maila issusati
index ima jednom u 10 dana pristojan tekst i relativno pismen... ovaj nije nesto no interesantan pogled na egipat danas... odvoji 4.38 min. i procitaj... evo sam ja vec spremio za potla pojmove egipat west bank cairo diet military i sharq egypt za proguglat
2014-04-12
Similar topics
» Za sve koji mogu i žele pomoći
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» Strašna sudbina hrvatskog branitelja:'Živ obješen da pi poslužio kao mamac.'
» Kakva je sudbina EU?
» Plenki opet u preznojavanju!Zatrazen zatvor za Pejcinovic Buric,kazneni progon se nastavlja:Kakva sudbina ceka glavnu tajnicu Vijeca Europe?
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» Strašna sudbina hrvatskog branitelja:'Živ obješen da pi poslužio kao mamac.'
» Kakva je sudbina EU?
» Plenki opet u preznojavanju!Zatrazen zatvor za Pejcinovic Buric,kazneni progon se nastavlja:Kakva sudbina ceka glavnu tajnicu Vijeca Europe?
Page 1 of 1