Da remiziram...vol II.
Page 4 of 50
Page 4 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 27 ... 50
Re: Da remiziram...vol II.
debotoijusto wrote:SB je zakon , kad imas doma SB i WD40 98.6% problema si zgotovio...dodas jos vitamin C i noga bi naraslaGnječ wrote:debotoijusto wrote:ono ako su prije zrtvu automobilske nesrece proglasili zrtvom korone sad koronase zrtvom starosti proglase ?michaellcmacha wrote:
Ma to je neka greška
sve je moguce ti isti doktori su drugu titu odsjekli nogu pobogu
treba tebe zaprašit sodom bikarbonom previše si kisel...
ti si malo žešći debo retard
Guest- Guest
Gnječ wrote:debotoijusto wrote:SB je zakon , kad imas doma SB i WD40 98.6% problema si zgotovio...dodas jos vitamin C i noga bi naraslaGnječ wrote:debotoijusto wrote:
ono ako su prije zrtvu automobilske nesrece proglasili zrtvom korone sad koronase zrtvom starosti proglase ?
nisam najbistriji potok sto zubori no citajuci vase upise i kulturu ophodjenja osjecam se kao nuklearni fizicar u predvorju palate netom nakon dobitka nobelove nagrade
debotoijusto- Posts : 31499
2014-04-12
nije.Gnječ wrote:debotoijusto wrote:SB je zakon , kad imas doma SB i WD40 98.6% problema si zgotovio...dodas jos vitamin C i noga bi naraslaGnječ wrote:debotoijusto wrote:
ono ako su prije zrtvu automobilske nesrece proglasili zrtvom korone sad koronase zrtvom starosti proglase ?
nego je sitni provokator.
2014-12-30
debotoijusto wrote:Gnječ wrote:debotoijusto wrote:SB je zakon , kad imas doma SB i WD40 98.6% problema si zgotovio...dodas jos vitamin C i noga bi naraslaGnječ wrote:
nisam najbistriji potok sto zubori no citajuci vase upise i kulturu ophodjenja osjecam se kao nuklearni fizicar u predvorju palate netom nakon dobitka nobelove nagrade
kultura ophođenja je razmjerna kvarnosti sugovornika i nema veze kultura ophođenja nego jesi ili nisi čovjek. ti naprimjer nisi čovjek nego si kvaran kurbin sin. neovisno o tvom lijepom i kulturnom ophođenju i dalje si kvaran kurbin sin.
i kakve veze kultura ophođenja ima sa sodom bikarbonom de ba pojasni
Guest- Guest
Eroo- Posts : 78709
2016-07-22
Gnječ wrote:debotoijusto wrote:Gnječ wrote:debotoijusto wrote:
SB je zakon , kad imas doma SB i WD40 98.6% problema si zgotovio...dodas jos vitamin C i noga bi narasla
kultura ophođenja je razmjerna kvarnosti sugovornika i nema veze kultura ophođenja nego jesi ili nisi čovjek. ti naprimjer nisi čovjek nego si kvaran kurbin sin. neovisno o tvom lijepom i kulturnom ophođenju i dalje si kvaran kurbin sin.
debotoijusto- Posts : 31499
2014-04-12
debotoijusto wrote:[youtube]VN29X2HCKpU[/yout]Gnječ wrote:debotoijusto wrote:Gnječ wrote:
naravno, pasivno agresivni kurbin sin.
Guest- Guest
daj šupku lažljivi.Eroo wrote:U tor, u tor, za narod svoj!
nalagao si šetnjom splitom-tko šeće po marini koja je skkroz kod marjana-kupio lagoon 42 koji je, najstariji, rabljeni 280 000€.
pa onda budi frajer i uplati 1% za pomoć.
lažljiva kretenčino.
2014-12-30
2016-07-22
Varaždinska od "najgore" regije u svijetu sad je među najboljima.
Ništa što nije bilo za očekivati.Prokuženost oko 50%.
tri tjedna.
onda piši.
do tada uplati za petrinju, ako si već o lagoonu razmišljao kaj je tebi 1% od rabljenog.
možeš isto javit onim tvojima da pošalju kaj ljudima treba.
kontaktiraju stožer pa im on da upute što im treba.
zato, malo odšeći sa svojim frustracijama.
onda piši.
do tada uplati za petrinju, ako si već o lagoonu razmišljao kaj je tebi 1% od rabljenog.
možeš isto javit onim tvojima da pošalju kaj ljudima treba.
kontaktiraju stožer pa im on da upute što im treba.
zato, malo odšeći sa svojim frustracijama.
2014-12-30
U tor, u tor...veber wrote:daj šupku lažljivi.Eroo wrote:U tor, u tor, za narod svoj!
nalagao si šetnjom splitom-tko šeće po marini koja je skkroz kod marjana-kupio lagoon 42 koji je, najstariji, rabljeni 280 000€.
pa onda budi frajer i uplati 1% za pomoć.
lažljiva kretenčino.
Eroo wrote:Varaždinska od "najgore" regije u svijetu sad je među najboljima.
Tor nije u stanju jedan dan međusobno komunicirat.
Ko mali pekinezeri prate druge, koji ne žele s njima komunicirati.
Nemaju svoje energije onda pokušavaju sisati tuđu. Vampiri.
kupi lagoon42 i mene zaposli na plaći od 2500€ , povoljan sam ti.. brinit ću ti se za brod od 0-24 365 dana godišnje, organizirati servis, popravke, održavanje, i naravno ljeti biti kapetan koliko god treba za tebe ili tvoje klijente.
2016-07-22
ništa kada odlučiš kupit lagon 42 javi se :)
i naravno, moraš tjedan dana provesti na njemu.. ja vi se i za to.. riješim ti ga za 10 000€ tjedan dana , i .. ja ću ti uzimati samo 1000kn dan kao skiper
i naravno, moraš tjedan dana provesti na njemu.. ja vi se i za to.. riješim ti ga za 10 000€ tjedan dana , i .. ja ću ti uzimati samo 1000kn dan kao skiper
malo se lik zajebunio.AssadNaPodmornici wrote:kupi lagoon42 i mene zaposli na plaći od 2500€ , povoljan sam ti.. brinit ću ti se za brod od 0-24 365 dana godišnje, organizirati servis, popravke, održavanje, i naravno ljeti biti kapetan koliko god treba za tebe ili tvoje klijente.
ono ero, pa robi, ekipa šeće saa pola miljos u đepos i baš im se lagoonos sviđalos.
ono ero samo iskipa pol miljos.
ziher ima i C i D, taj se rodi s njima.
2014-12-30
Nikad nećeš saznati s čim sve raspolažem.veber wrote:malo se lik zajebunio.AssadNaPodmornici wrote:kupi lagoon42 i mene zaposli na plaći od 2500€ , povoljan sam ti.. brinit ću ti se za brod od 0-24 365 dana godišnje, organizirati servis, popravke, održavanje, i naravno ljeti biti kapetan koliko god treba za tebe ili tvoje klijente.
ono ero, pa robi, ekipa šeće saa pola miljos u đepos i baš im se lagoonos sviđalos.
U tor, u tor!
Eroo wrote:Eroo wrote:Varaždinska od "najgore" regije u svijetu sad je među najboljima.
Pogledao sam i jedna zanimljiv primjer, koji će dobro poslužiti za buduće analize : Belgija, 11,615,000 stanovnika.
Na današnji dan imaju 19,234 umrlih.
Prokuženost, po mojoj procjeni, 55.2%.
To je blizu onoga šta danas smatraju kolektivnim imunitetom. Ne još, ali "zid" je ipak tu, u izgradnji.
Protekla 3 dana su imali brojeve novozaraženih :
+784: +847 i danas +857 slučajeva.
Iliti na 1 milijun stanovnika, redom: 67; 73; 82 slučaja.
Za usporedbu Bergamo:
Danas, ustvari jučer, je imao +14 novozaraženih, iliti na milijun stanovnika +13 slučajeva.
Varaždin: +22 novozaražena iliti na milijun stanovnika +125 slučaja.
(ekvivalent za HR je veći ukupno za cca 4x veći rezultat)
Tebe kupim iz malog džepa. Nasljedstvo ti izuzimam, jer ga nisi ti zaradio, nemam ni toliko keša.veber wrote:malo se lik zajebunio.AssadNaPodmornici wrote:kupi lagoon42 i mene zaposli na plaći od 2500€ , povoljan sam ti.. brinit ću ti se za brod od 0-24 365 dana godišnje, organizirati servis, popravke, održavanje, i naravno ljeti biti kapetan koliko god treba za tebe ili tvoje klijente.
Na pitanja odgovaraš protupitanjima, ustvari insinuacijama i lažima, kad će odgovori?
U tor, u tor, spodobo.
Eroo wrote:Eroo wrote:Eroo wrote:Varaždinska od "najgore" regije u svijetu sad je među najboljima.
Pogledao sam i jedna zanimljiv primjer, koji će dobro poslužiti za buduće analize : Belgija, 11,615,000 stanovnika.
Na današnji dan imaju 19,234 umrlih.
Prokuženost, po mojoj procjeni, 55.2%.
To je blizu onoga šta danas smatraju kolektivnim imunitetom. Ne još, ali "zid" je ipak tu, u izgradnji.
Protekla 3 dana su imali brojeve novozaraženih :
+784: +847 i danas +857 slučajeva.
Iliti na 1 milijun stanovnika, redom: 67; 73; 82 slučaja.
Za usporedbu Bergamo:
Danas, ustvari jučer, je imao +14 novozaraženih, iliti na milijun stanovnika +13 slučajeva.
Varaždin: +22 novozaražena iliti na milijun stanovnika +125 slučaja.
(ekvivalent za HR je veći ukupno za cca 4x veći rezultat)
Page 4 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 27 ... 50
Page 4 of 50