koga je zdrmalo
Page 42 of 52
Page 42 of 52 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 47 ... 52
Re: koga je zdrmalo
ovaj je bio 3,5vili40 wrote:eto opet,mogu si misliti kako je tek tamo
vili40- Posts : 11074
2015-08-02
citam u japanu do 6 rihtera smatraju potres slabijeg inteziteta do 7,5 srednjeg vise od 7,5 snaznog ili katastrofalnogvili40 wrote:ovaj je bio 3,5vili40 wrote:eto opet,mogu si misliti kako je tek tamo
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Sovak wrote:Meatke wrote:jedan zanimljiv fenomen :
Di si "cobra"?
Si OK?
Krila uredno?
Meatke- Posts : 349
2015-08-16
darth_vader likes this post
ti moraš ko i šupak meraklija i neki drugi trkeljat.vuksadinare wrote:je'l kaj tedeski donirao..on je 'kralj' izvlacenja u nevoljama
sada je taj upis bio bitan na ovoj temi od 150 koje začetamo.
ako nemreš pomoći šuti.
2014-12-30
Meatke wrote:Sovak wrote:Meatke wrote:jedan zanimljiv fenomen :
Di si "cobra"?
Si OK?
Krila uredno?
Guest- Guest
I DA UISTINU NAM JE BITNO DA NOĆAS NE BUDE PUCNJAVE, JER GA U TIŠINI LAKŠE OSJETIMO... EH DA EVO SAD JE RUKNUO JEDAN OD 3,5, ALI SE ČUO KO HAUBICA... Ako netko zna za neku kombinaciju šatora za 6 osoba, bio bih mu zahvalan... Glupo mi uopće pričat da mi u obitelji iskazuje o potrebu za bar dva čvrsta mobilna smještaja i taj jedan šator...
2015-08-08
imam vreću za spavanje polarnu, ako treba.michaellcmacha wrote:I DA UISTINU NAM JE BITNO DA NOĆAS NE BUDE PUCNJAVE, JER GA U TIŠINI LAKŠE OSJETIMO... EH DA EVO SAD JE RUKNUO JEDAN OD 3,5, ALI SE ČUO KO HAUBICA... Ako netko zna za neku kombinaciju šatora za 6 osoba, bio bih mu zahvalan... Glupo mi uopće pričat da mi u obitelji iskazuje o potrebu za bar dva čvrsta mobilna smještaja i taj jedan šator...
stalno mi je u autu.
2014-12-30
michaellcmacha wrote:I DA UISTINU NAM JE BITNO DA NOĆAS NE BUDE PUCNJAVE, JER GA U TIŠINI LAKŠE OSJETIMO... EH DA EVO SAD JE RUKNUO JEDAN OD 3,5, ALI SE ČUO KO HAUBICA... Ako netko zna za neku kombinaciju šatora za 6 osoba, bio bih mu zahvalan... Glupo mi uopće pričat da mi u obitelji iskazuje o potrebu za bar dva čvrsta mobilna smještaja i taj jedan šator...
bi li ovako nesto bilo ok?
da organiziramo uplatu nekome iz ZG i on napravi kupovinu i dostavu? ako ne mogu i ja..
najlakše reć to, nego de potraži i stavi, ovo je brzopotezno, dan je kratak, treba to i uzet i dostavit
https://www.intersport.hr/mckinley-family-50-6-sator-407048
ima tko u blizini Zg da ovo odradi? meni samo do zga treba 4h skoro..
nisam stručnjak ali za ovu situaciju šator mora imati grijanje i biti od debljeg materijala nešto ko vojni.Probat ću potražiti makar ne znam,to bi trebalo priupitati ljude koji se time bave.kic wrote:
najlakše reć to, nego de potraži i stavi, ovo je brzopotezno, dan je kratak, treba to i uzet i dostavit
vili40-
2015-08-02
https://meridian.hr/hr/proizvod/satori-satori-za-5-6-osoba/sator-durban-6-high-peak-360-x-525-x-h180-210-1228
vuksadinare wrote:pare dajte...sa parama mozes sve
daj broj računa, ali hoćeš li odraditi sve do kraja?
vili40 wrote:nisam stručnjak ali za ovu situaciju šator mora imati grijanje i biti od debljeg materijala nešto ko vojni.Probat ću potražiti makar ne znam,to bi trebalo priupitati ljude koji se time bave.kic wrote:
da ok, ali ovdje i vrijeme igra ulogu..
ne meni...potrebitima..treba im za gorivo..oni koji zive od stocarstva da prezive dok ne nabave novu..mnogi nece cekati obnovu..da im s eneko smiluje kad ce na red..kic wrote:vuksadinare wrote:pare dajte...sa parama mozes sve
daj broj računa, ali hoćeš li odraditi sve do kraja?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Slovenci su jučer dostavili takve, s grijanjem i ostalim.vili40 wrote:nisam stručnjak ali za ovu situaciju šator mora imati grijanje i biti od debljeg materijala nešto ko vojni.Probat ću potražiti makar ne znam,to bi trebalo priupitati ljude koji se time bave.kic wrote:
Zima je.
EUROPA UZ HRVATSKU
U Hrvatsku stalno stiže pomoć: Sletio avion s 19 tona opreme iz Grčke, iz Austrije krenuo konvoj
Pomoć šalje i Austrija, u Hrvatsku upravo pristiže konvoj s mobilnim kućicama za one koji su ostali bez krova nad glavom
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/u-hrvatsku-stalno-stize-pomoc-sletio-avion-s-19-tona-opreme-iz-grcke-iz-austrije-krenuo-konvoj-15040000
U Hrvatsku stalno stiže pomoć: Sletio avion s 19 tona opreme iz Grčke, iz Austrije krenuo konvoj
Pomoć šalje i Austrija, u Hrvatsku upravo pristiže konvoj s mobilnim kućicama za one koji su ostali bez krova nad glavom
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/u-hrvatsku-stalno-stize-pomoc-sletio-avion-s-19-tona-opreme-iz-grcke-iz-austrije-krenuo-konvoj-15040000
Page 42 of 52 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 47 ... 52
Similar topics
» Pazite koga komentirate
» Ne zna se tko tu koga
» Ima li koga da me zbrine
» EU izbori : Koga to briga ?
» Ko bre ovde koga LAŽE?!
» Ne zna se tko tu koga
» Ima li koga da me zbrine
» EU izbori : Koga to briga ?
» Ko bre ovde koga LAŽE?!
Page 42 of 52