koga je zdrmalo
Page 25 of 52
Page 25 of 52 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 38 ... 52
Re: koga je zdrmalo
A i ne mogu nesto vise, tek nagadjati i iznositi prepostavke formirane temeljem iskustva kroz povijest.T. wrote:Baš...obala razuma wrote:ja samo mogu reći da su se svakom kunom koju su posrkali seizmolozi nama u obraz posralivili40 wrote:ova noć bude najteža,vjerojatno će se tresti.Onaj seizmolog Kuk tvrdi za ovaj najjači da je to maksimalna jačina koja se na ovom području može dogoditi.Nadamo se da je tako.veber wrote:
ja imam seizmograf, kada skoči i bježi pod krevet ja gibam u dovratak.
bit će ih još.
I još ih zovu znanstvenici...
Post festum izađu s podatcima o jačini i epicentru i to je to...
Do slijedećeg potresa...
dijagram- Posts : 18912
2015-08-09
Tu je Noor, Dijagram i i moja malenkost, da sve uredimo kako spada, ali ko će to platit?T. wrote:Baš...obala razuma wrote:ja samo mogu reći da su se svakom kunom koju su posrkali seizmolozi nama u obraz posralivili40 wrote:ova noć bude najteža,vjerojatno će se tresti.Onaj seizmolog Kuk tvrdi za ovaj najjači da je to maksimalna jačina koja se na ovom području može dogoditi.Nadamo se da je tako.veber wrote:
bit će ih još.
Do slijedećeg potresa...
Je li se jako osjetio kod vas gore?Eroo wrote:Tu je Noor, Dijagram i i moja malenkost, da sve uredimo kako spada, ali ko će to platit?T. wrote:Baš...obala razuma wrote:ja samo mogu reći da su se svakom kunom koju su posrkali seizmolozi nama u obraz posralivili40 wrote:
ova noć bude najteža,vjerojatno će se tresti.Onaj seizmolog Kuk tvrdi za ovaj najjači da je to maksimalna jačina koja se na ovom području može dogoditi.Nadamo se da je tako.
Do slijedećeg potresa...
dijagram-
2015-08-09
Ako od njih društvo nema koristi, treba ih skinuti sa državne sise pa nek nagađaju gratis, za svoju dušu...dijagram wrote:A i ne mogu nesto vise, tek nagadjati i iznositi prepostavke formirane temeljem iskustva kroz povijest.T. wrote:Baš...obala razuma wrote:ja samo mogu reći da su se svakom kunom koju su posrkali seizmolozi nama u obraz posralivili40 wrote:
ova noć bude najteža,vjerojatno će se tresti.Onaj seizmolog Kuk tvrdi za ovaj najjači da je to maksimalna jačina koja se na ovom području može dogoditi.Nadamo se da je tako.
Do slijedećeg potresa...
T.- Posts : 17552
2014-04-14
Sto ce, rade, prate , evidentiraju, analiziraju,...nije da ne koriste ali ne kao osigurac.T. wrote:Ako od njih društvo nema koristi, treba ih skinuti sa državne sise pa nek nagađaju gratis, za svoju dušu...dijagram wrote:A i ne mogu nesto vise, tek nagadjati i iznositi prepostavke formirane temeljem iskustva kroz povijest.T. wrote:Baš...obala razuma wrote:
ja samo mogu reći da su se svakom kunom koju su posrkali seizmolozi nama u obraz posrali
Do slijedećeg potresa...
dijagram-
2015-08-09
Poprilično...za razliku od moje panične gospođe, ja na ovakve stvari gledam s drugačijim očima.dijagram wrote:Je li se jako osjetio kod vas gore?Eroo wrote:Tu je Noor, Dijagram i i moja malenkost, da sve uredimo kako spada, ali ko će to platit?T. wrote:Baš...obala razuma wrote:
ja samo mogu reći da su se svakom kunom koju su posrkali seizmolozi nama u obraz posrali
Do slijedećeg potresa...
veber wrote:ja imam seizmograf, kada skoči i bježi pod krevet ja gibam u dovratak.michaellcmacha wrote:Ja sam prokužen sa 6,4, tak da ovaj maloprije od 3,9 nisam ni osjetio...
bit će ih još.
Ove bile su plahe za popizditi, srećom pazi jedna takva i na mene... :)
darth_vader-
2014-04-17
ima ih koji rade svoj posadijagram wrote:Sto ce, rade, prate , evidentiraju, analiziraju,...nije da ne koriste ali ne kao osigurac.T. wrote:Ako od njih društvo nema koristi, treba ih skinuti sa državne sise pa nek nagađaju gratis, za svoju dušu...dijagram wrote:A i ne mogu nesto vise, tek nagadjati i iznositi prepostavke formirane temeljem iskustva kroz povijest.T. wrote:
Baš...
Do slijedećeg potresa...
Nisu predvidjeli potres – talijanski seizmolozi dobili 6 godina zatvora
Di si ti mutavi...
Već se proširilo da te spojilo na kiseonik...
Već se proširilo da te spojilo na kiseonik...
T. wrote:Ako od njih društvo nema koristi, treba ih skinuti sa državne sise pa nek nagađaju gratis, za svoju dušu...dijagram wrote:A i ne mogu nesto vise, tek nagadjati i iznositi prepostavke formirane temeljem iskustva kroz povijest.T. wrote:Baš...obala razuma wrote:
Do slijedećeg potresa...
2014-04-16
daj vili, ko i korona i safet i gotovo za prvi maj idemo na bažul.vili40 wrote:Kuk kaže da je ovo maksimalna jačina koja se na ovom području može dogoditi.veber wrote:nije tvrdio nego je rekao da je vjerovatno.vili40 wrote:ova noć bude najteža,vjerojatno će se tresti.Onaj seizmolog Kuk tvrdi za ovaj najjači da je to maksimalna jačina koja se na ovom području može dogoditi.Nadamo se da je tako.veber wrote:
bit će ih još.
što je velika razlika. kao što je rekao da ljudi ne paničarite.
ili kaj uvijek treba imati ruksak s osnovnim stvarima-to ja velim.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/seizmolog-kuk-ovaj-potres-je-bio-jaci-od-nekih-atomskih-bombi/2242640.aspx
stalno su pričali da ide mali ispred, pa glavni, pa onda slabi.
ako tako gledamo onda smo imali mali, pa malo veći pa možemo očekivati pravi.
o potresima znamo ko i u drevnoj grčkoj ili kao u kini ili u japanu. prije 2500g.
nije obrazložio kao ni drugi da nas ne strefi onaj od 7.
2014-12-30
Vjerujem da bi Japanci prvi štošta predvidjeli da je moguće i ne bi ih periodično potaracali potresi i tsunamiji...
darth_vader-
2014-04-17
sve i da je u pravu,veber wrote:daj vili, ko i korona i safet i gotovo za prvi maj idemo na bažul.vili40 wrote:[size=45]Kuk kaže da je ovo maksimalna jačina koja se na ovom području može dogoditi.[/size]veber wrote:nije tvrdio nego je rekao da je vjerovatno.vili40 wrote:
što je velika razlika. kao što je rekao da ljudi ne paničarite.
ili kaj uvijek treba imati ruksak s osnovnim stvarima-to ja velim.
[size=45]https://www.index.hr/vijesti/clanak/seizmolog-kuk-ovaj-potres-je-bio-jaci-od-nekih-atomskih-bombi/2242640.aspx[/size]
stalno su pričali da ide mali ispred, pa glavni, pa onda slabi.
ako tako gledamo onda smo imali mali, pa malo veći pa možemo očekivati pravi.
o potresima znamo ko i u drevnoj grčkoj ili kao u kini ili u japanu. prije 2500g.
nije obrazložio kao ni drugi da nas ne strefi onaj od 7.
ni isto oće li trajati deset sekundi ili deset minuti
2014-04-16
aben wrote:T. wrote:Ako od njih društvo nema koristi, treba ih skinuti sa državne sise pa nek nagađaju gratis, za svoju dušu...dijagram wrote:A i ne mogu nesto vise, tek nagadjati i iznositi prepostavke formirane temeljem iskustva kroz povijest.T. wrote:
Baš...
Do slijedećeg potresa...
Došla bi ti tri Epikura na svako njihovo ukinuto misto i ča si onda dobi?
Last edited by jasambrend on Tue 29 Dec - 19:30; edited 1 time in total
darth_vader-
2014-04-17
zemljotres ugasi janafmutava baštarda wrote:ima ih koji rade svoj posadijagram wrote:Sto ce, rade, prate , evidentiraju, analiziraju,...nije da ne koriste ali ne kao osigurac.T. wrote:Ako od njih društvo nema koristi, treba ih skinuti sa državne sise pa nek nagađaju gratis, za svoju dušu...dijagram wrote:
A i ne mogu nesto vise, tek nagadjati i iznositi prepostavke formirane temeljem iskustva kroz povijest.
Nisu predvidjeli potres – talijanski seizmolozi dobili 6 godina zatvora
a ja bi sad malo ravnopločario
imunološko nogiranje iz proračuna ,,, ja bih to nazvao ideološkom pripremom za politički alat ,,,kineski virus
moram srat ,,, a najvjerojatnije neseren
IQ stupanj u pantovčaka i banskih dvora nema sposobnost dosegnuti poveznicu seizmologa i drmanja koje ruši kuće i ubija puk
Last edited by obala razuma on Tue 29 Dec - 19:31; edited 1 time in total
Guest- Guest
Ne mogu predvidjeti ni japancijasambrend wrote:Vjerujem da bi Japanci prvi štošta predvidjeli da je moguće i ne bi ih periodično potaracali potresi i tsunamiji...
Jedino, ...gnjec, on sve pogodi na koroni:)
dijagram-
2015-08-09
bila je u mirovini, lagana šetnja ispod ormara.jasambrend wrote:veber wrote:ja imam seizmograf, kada skoči i bježi pod krevet ja gibam u dovratak.michaellcmacha wrote:Ja sam prokužen sa 6,4, tak da ovaj maloprije od 3,9 nisam ni osjetio...
bit će ih još.
Ove bile su plahe za popizditi, srećom pazi jedna takva i na mene... :)
ova šarena bez repa-valjda zato-ima bolji kontakt s tlom pa se ponaša kao
Pika-čuuuu, napad geo
2014-12-30
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
dijagram wrote:Ne mogu predvidjeti ni japancijasambrend wrote:Vjerujem da bi Japanci prvi štošta predvidjeli da je moguće i ne bi ih periodično potaracali potresi i tsunamiji...
Jedino, ...gnjec, on sve pogodi na koroni:)
Sve ga se mislim priuptat za dva sigurna para iz SerieA, al me malo ipak strah...
A začas bi on to sve izvuka i izanalizira, ali opravdano strahujem da će me u kurac poslati i prijetit mi mitraljezom...:)
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:aben wrote:T. wrote:Ako od njih društvo nema koristi, treba ih skinuti sa državne sise pa nek nagađaju gratis, za svoju dušu...dijagram wrote:
A i ne mogu nesto vise, tek nagadjati i iznositi prepostavke formirane temeljem iskustva kroz povijest.
Došla bi ti tri Epikura na svako njihovo ukinuto misto i ča si onda dobi?
2014-04-16
Page 25 of 52 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 38 ... 52
Similar topics
» Pazite koga komentirate
» Ne zna se tko tu koga
» Ima li koga da me zbrine
» EU izbori : Koga to briga ?
» Ko bre ovde koga LAŽE?!
» Ne zna se tko tu koga
» Ima li koga da me zbrine
» EU izbori : Koga to briga ?
» Ko bre ovde koga LAŽE?!