koga je zdrmalo
Page 9 of 52
Page 9 of 52 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 30 ... 52
Re: koga je zdrmalo
kako tvoje državljanstvo?Legendovich wrote:a štoš..nisu mjerila za sva ista..zato i jeste drzava na samom dnu Europe..odo malo u grad,duove da gleđim..סמאל wrote:Zanimljivo,ali najveći ćudoreni milicioneri,lovci na pedere i vještice,potpuno su slijepi,gluhi i ćoravi(kao ona tri majmunćića) po pitanju najveće i najdegutnatnije nemoralne pojavnosti u povijesti ljudske civilizacije,te potpuno ignoriraju sustavnu i institucionaliziranu pedofiliju pod pokroviteljstvom katoličke crkve.Legendovich wrote:aha..evo argumenata do boli..i jopet podmetanje...tipicno udbaski i za one koji argumenata nemaju...dakle,guzovi su nam se "zblizili" kad osjetimo stoku neuku,neskolovanu i glupu,kako se osjeca prozvanom da nekom sudi i nekog "karakterizira"proziva ovakvim i onakvim..naravno osobno misljenje je zabranjeno..obala razuma wrote:
al van se gozovi zbliže kad van prozovu pederluk i socijalizam ,,,a tek budžetariju
rovovi se već kopaju
Lijepo rekoh,lomace,vjesala,giljotine,kotaci za čerečenje..samo to trebate poceti navlaciti posvuda...
ne buš u rvacko da ne zgubiš novacko na burzo?
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Pa u tom i jest cijela bit,,nije bitno što je rekao,već tko je rekao'' zato i napadaju tebe,mene,jastreba,itd. kao pojedinca.Legendovich wrote:giv mi a brejk..pa daj,jel morate bash svi biti doslovni? kao da netko udara direktno po vama osobno..netko se sprda na konto necega..debo na konto crkve,Sem na konto,aktualnog,ja na konto svega,ali niti jedan ne udara po nekom osobno,ai ovo sto trtljaju,vise je flejmanje,nego ozbiljna spika..obala razuma wrote:ovi bi da se ne podmeće a doli peder kaže da je i mesićev identitet koristioLegendovich wrote:aha..evo argumenata do boli..i jopet podmetanje...tipicno udbaski i za one koji argumenata nemaju...dakle,guzovi su nam se "zblizili" kad osjetimo stoku neuku,neskolovanu i glupu,kako se osjeca prozvanom da nekom sudi i nekog "karakterizira"proziva ovakvim i onakvim..naravno osobno misljenje je zabranjeno..obala razuma wrote:
al van se gozovi zbliže kad van prozovu pederluk i socijalizam ,,,a tek budžetariju
rovovi se već kopaju
Lijepo rekoh,lomace,vjesala,giljotine,kotaci za čerečenje..samo to trebate poceti navlaciti posvuda...
Kad bih ti i recimo vuksdinare,izrekli potpuno istu stvar oko neke teme,to bi se interpretiralo na potpuno različit način.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
kako to mislis?...סמאל wrote:Pa u tom i jest cijela bit,,nije bitno što je rekao,već tko je rekao'' zato i napadaju tebe,mene,jastreba,itd. kao pojedinca.Legendovich wrote:giv mi a brejk..pa daj,jel morate bash svi biti doslovni? kao da netko udara direktno po vama osobno..netko se sprda na konto necega..debo na konto crkve,Sem na konto,aktualnog,ja na konto svega,ali niti jedan ne udara po nekom osobno,ai ovo sto trtljaju,vise je flejmanje,nego ozbiljna spika..obala razuma wrote:ovi bi da se ne podmeće a doli peder kaže da je i mesićev identitet koristioLegendovich wrote:
aha..evo argumenata do boli..i jopet podmetanje...tipicno udbaski i za one koji argumenata nemaju...dakle,guzovi su nam se "zblizili" kad osjetimo stoku neuku,neskolovanu i glupu,kako se osjeca prozvanom da nekom sudi i nekog "karakterizira"proziva ovakvim i onakvim..naravno osobno misljenje je zabranjeno..
Kad bih ti i recimo vuksdinare,izrekli potpuno istu stvar oko neke teme,to bi se interpretiralo na potpuno različit način.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Sad ce forumska antifa ispaliti
ZA VRIJEME TITA NIJR NI BILO POTRESA
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Poanta svega..Fuk je veliki "domoljub",proglasava neistomisljenike agentima iiz nekih neprijateljskih agentura,drekne tu i tamo koju patriotsku,i osigurano je plasiranje njegovih bedastoca...nedavno je malo pretjerao,popejo se forumasima na kurac sa tim lovom na vjestice,i odonda se malo primirio...zato se ja odmakao od politike,crkve i ostalog...opustenije je..סמאל wrote:Pa u tom i jest cijela bit,,nije bitno što je rekao,već tko je rekao'' zato i napadaju tebe,mene,jastreba,itd. kao pojedinca.Legendovich wrote:giv mi a brejk..pa daj,jel morate bash svi biti doslovni? kao da netko udara direktno po vama osobno..netko se sprda na konto necega..debo na konto crkve,Sem na konto,aktualnog,ja na konto svega,ali niti jedan ne udara po nekom osobno,ai ovo sto trtljaju,vise je flejmanje,nego ozbiljna spika..obala razuma wrote:ovi bi da se ne podmeće a doli peder kaže da je i mesićev identitet koristioLegendovich wrote:
aha..evo argumenata do boli..i jopet podmetanje...tipicno udbaski i za one koji argumenata nemaju...dakle,guzovi su nam se "zblizili" kad osjetimo stoku neuku,neskolovanu i glupu,kako se osjeca prozvanom da nekom sudi i nekog "karakterizira"proziva ovakvim i onakvim..naravno osobno misljenje je zabranjeno..
Guest- Guest
FRANK wrote:Sad ce forumska antifa ispaliti
Nije, nešto malo u makedoniji, banja luka i to je to.
Vi iz SKOJ-a niste to ni osjetili.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
crna gora..ono je bilo gadno,puno mrtvih...epikur37 wrote:FRANK wrote:Sad ce forumska antifa ispaliti
Guest- Guest
Tebe sam uzeo za primjer,tak da nije ništa osobno.Ono što želim reći,netko će nekom kontrirati ili podržavati, bez obzira na izrečeno,u skladu s preddefiniranim raspoloženjem prema pojedincu,ovisno o animozitetu ili simpatijama prema istom.vuksadinare wrote:kako to mislis?...סמאל wrote:Pa u tom i jest cijela bit,,nije bitno što je rekao,već tko je rekao'' zato i napadaju tebe,mene,jastreba,itd. kao pojedinca.Legendovich wrote:giv mi a brejk..pa daj,jel morate bash svi biti doslovni? kao da netko udara direktno po vama osobno..netko se sprda na konto necega..debo na konto crkve,Sem na konto,aktualnog,ja na konto svega,ali niti jedan ne udara po nekom osobno,ai ovo sto trtljaju,vise je flejmanje,nego ozbiljna spika..obala razuma wrote:
ovi bi da se ne podmeće a doli peder kaže da je i mesićev identitet koristio
Primjerice ako ja kažem kako su posljedice potresa u Petrinji ozbiljnije tim više što se na vrijeme nisu sanirale stare i dotrajale zgrade,to će zvučati kao isprdavanje,a kada bi ti napisao to isto,to bi zvučalo kao izjava razočaranog čovjeka.
2015-07-23
Uglavnom,Bog se nešto gadno nameračio na Hrvate,može li bit da je to neka poetična pravda zbog prolivene nedužne krvi 850 000 nedužne srpske nejači ubijene u Jasenovcu.
2015-07-23
darth_vader likes this post
zato jesu partizanska kopilad po nacionaliziranim prčijama koje sad tvoj politički-ćaća timari proračunskim haračom kojeg je oteo naroduepikur37 wrote:FRANK wrote:Sad ce forumska antifa ispaliti
jadniste ka svi socijalistički vladari
Guest- Guest
i dale ostajem pri izrecenom stavu o agenturi...jer o tom je ep spjevao i A.G.Matoš...agenta mogu našnjofati na tisucu miljaLegendovich wrote:Poanta svega..Fuk je veliki "domoljub",proglasava neistomisljenike agentima iiz nekih neprijateljskih agentura,drekne tu i tamo koju patriotsku,i osigurano je plasiranje njegovih bedastoca...nedavno je malo pretjerao,popejo se forumasima na kurac sa tim lovom na vjestice,i odonda se malo primirio...zato se ja odmakao od politike,crkve i ostalog...opustenije je..סמאל wrote:Pa u tom i jest cijela bit,,nije bitno što je rekao,već tko je rekao'' zato i napadaju tebe,mene,jastreba,itd. kao pojedinca.Legendovich wrote:giv mi a brejk..pa daj,jel morate bash svi biti doslovni? kao da netko udara direktno po vama osobno..netko se sprda na konto necega..debo na konto crkve,Sem na konto,aktualnog,ja na konto svega,ali niti jedan ne udara po nekom osobno,ai ovo sto trtljaju,vise je flejmanje,nego ozbiljna spika..obala razuma wrote:
ovi bi da se ne podmeće a doli peder kaže da je i mesićev identitet koristio
2015-09-08
סמאל wrote:Uglavnom,Bog se nešto gadno nameračio na Hrvate,može li bit da je to neka poetična pravda zbog prolivene nedužne krvi 850 000 nedužne srpske nejači ubijene u Jasenovcu.
oćemo li i tebe u jasenovac upisat na spisak kad uploviš u socijalistički raj pored broza
Guest- Guest
"problem" je u nižoj inteligenciji, ne u nekom piscu.סמאל wrote:Pa u tom i jest cijela bit,,nije bitno što je rekao,već tko je rekao'' zato i napadaju tebe,mene,jastreba,itd. kao pojedinca.Legendovich wrote:giv mi a brejk..pa daj,jel morate bash svi biti doslovni? kao da netko udara direktno po vama osobno..netko se sprda na konto necega..debo na konto crkve,Sem na konto,aktualnog,ja na konto svega,ali niti jedan ne udara po nekom osobno,ai ovo sto trtljaju,vise je flejmanje,nego ozbiljna spika..obala razuma wrote:ovi bi da se ne podmeće a doli peder kaže da je i mesićev identitet koristioLegendovich wrote:
glup je glup.
neinteligentan je neinteligentan.
nebitno o nadimku.
provokatori su provokatori.
2014-12-30
Oio de bre srbinee. Eno Car Bog Kralj u bolnici.epikur37 wrote:FRANK wrote:Sad ce forumska antifa ispaliti
Jesi isa u vizitu
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
A vidi BogLegendovich wrote:crna gora..ono je bilo gadno,puno mrtvih...epikur37 wrote:FRANK wrote:Sad ce forumska antifa ispaliti
2015-09-13
Najbitnije je da su Banja luka i Beograd sicher.
Inace Epi i Hektor bi umrli od zalosti
Inace Epi i Hektor bi umrli od zalosti
2015-09-13
Neki kažu kako sam ja navodno,,maliciozan'' međutim ti si tri koplja iznad,jer rijetko sam kad vidio tako izopačenog i zlobnog kao što si ti.obala razuma wrote:zato jesu partizanska kopilad po nacionaliziranim prčijama koje sad tvoj politički-ćaća timari proračunskim haračom kojeg je oteo naroduepikur37 wrote:FRANK wrote:Sad ce forumska antifa ispaliti
2015-07-23
Mene napadaju zbog istine.
Npr.kad kazem da je CUH okov na hrvatskim rukama.
A svi znaju da je to istina.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
popa se uvijek na kraju pitalojastreb wrote:Mene napadaju zbog istine.
2015-09-08
Vi ste mačji kašalj, u odnosu na moju zlu fašističku ćud koja je u ovoj zdravstvenoj krizi skroz izašla na vidjelo... Šojka je bila pionir u razotkrivanju, a onda me konačno do koske razotkrio Koradeov vojnikסמאל wrote:Neki kažu kako sam ja navodno,,maliciozan'' međutim ti si tri koplja iznad,jer rijetko sam kad vidio tako izopačenog i zlobnog kao što si ti.obala razuma wrote:zato jesu partizanska kopilad po nacionaliziranim prčijama koje sad tvoj politički-ćaća timari proračunskim haračom kojeg je oteo naroduepikur37 wrote:FRANK wrote:Sad ce forumska antifa ispaliti
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Ja uopće nisam zločest,niti se namjeravam takmičit s vama u toj kategoriji..michaellcmacha wrote:Vi ste mačji kašalj, u odnosu na moju zlu fašističku ćud koja je u ovoj zdravstvenoj krizi skroz izašla na vidjelo... Šojka je bila pionir u razotkrivanju, a onda me konačno do koske razotkrio Koradeov vojnikסמאל wrote:Neki kažu kako sam ja navodno,,maliciozan'' međutim ti si tri koplja iznad,jer rijetko sam kad vidio tako izopačenog i zlobnog kao što si ti.obala razuma wrote:zato jesu partizanska kopilad po nacionaliziranim prčijama koje sad tvoj politički-ćaća timari proračunskim haračom kojeg je oteo naroduepikur37 wrote:
2015-07-23
Page 9 of 52 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 30 ... 52
Similar topics
» Pazite koga komentirate
» Ne zna se tko tu koga
» Ima li koga da me zbrine
» EU izbori : Koga to briga ?
» Ko bre ovde koga LAŽE?!
» Ne zna se tko tu koga