koga je zdrmalo
Page 6 of 52
Page 6 of 52 • 1 ... 5, 6, 7 ... 29 ... 52
Re: koga je zdrmalo
šupku je stari radio u končaru ko bezbednjak, a olfo inžinjer. zna se tko je dobivao stanove u voltinom.vuksadinare wrote:i ja sam dosao u 'mrzlu pivu' pa sam bzv se bcio sam u troska..cekajuci iskapio sam pet,sest mrzlih a nije se pojavio..veber wrote:došao sam. u roku od 20ak minuta.vuksadinare wrote:veb..zaboravio si prijetnju crvenka i njegov poziv koji jos stoji..'dođi u kakadu ako smeš'
samo šupka nije bilo kako sam i očekivao.
onda mi je kic spičio ban, taj dan. u biti unutar 20 minuta.
možda je šupak i bio negdje vani.
ali ga nisam vidio. u čistoj blizini. a ni u kakaduu.
govnar četnički.
končarevci su išli u voltu.
u mrzloj pivi je išla ekipa iz tesle i arhitektonskog.
kao i u samoborček na ćevape ili match ball kada si žensku vodio.
ili u ciglicu.
sve su to fragmenti čežnje jednog četnika.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Petrinjci ne brigajte
Stizu anemija i alergija, sve ce vas spasiti.
Stizu anemija i alergija, sve ce vas spasiti.
dijagram-
2015-08-09
darth_vader likes this post
Jedan potres na Uskrs,drugi na Božić,simbolika poklića,,Bog i Hrvati,Za Dom Spremni''poprima sasvim drugu dimenziju,kad Hrvatima stradaju domovi u te blagdanske dane.RayMabus wrote:Čak je i Bog protiv Plenkovica....korona , potresi....
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
četnici po običaju lažu,סמאל wrote:Jedan potres na Uskrs,drugi na Božić,simbolika poklića,,Bog i Hrvati,Za Dom Spremni''poprima sasvim drugu dimenziju,kad Hrvatima stradaju domovi u te blagdanske dane.RayMabus wrote:Čak je i Bog protiv Plenkovica....korona , potresi....
a tek sitni provokatori.
oni još i više.
2014-12-30
jesili ti pederסמאל wrote:Jedan potres na Uskrs,drugi na Božić,simbolika poklića,,Bog i Hrvati,Za Dom Spremni''poprima sasvim drugu dimenziju,kad Hrvatima stradaju domovi u te blagdanske dane.RayMabus wrote:Čak je i Bog protiv Plenkovica....korona , potresi....
Guest- Guest
ne on je bivsi ustasa danas partizan..shvatio je od cega moze bolje profitiratobala razuma wrote:jesili ti pederסמאל wrote:Jedan potres na Uskrs,drugi na Božić,simbolika poklića,,Bog i Hrvati,Za Dom Spremni''poprima sasvim drugu dimenziju,kad Hrvatima stradaju domovi u te blagdanske dane.RayMabus wrote:Čak je i Bog protiv Plenkovica....korona , potresi....
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
A što bi tu konkretno bila laž ?veber wrote:četnici po običaju lažu,סמאל wrote:Jedan potres na Uskrs,drugi na Božić,simbolika poklića,,Bog i Hrvati,Za Dom Spremni''poprima sasvim drugu dimenziju,kad Hrvatima stradaju domovi u te blagdanske dane.RayMabus wrote:Čak je i Bog protiv Plenkovica....korona , potresi....
a tek sitni provokatori.
oni još i više.
2015-07-23
Jesam,ali samo ako si i ti.obala razuma wrote:jesili ti pederסמאל wrote:Jedan potres na Uskrs,drugi na Božić,simbolika poklića,,Bog i Hrvati,Za Dom Spremni''poprima sasvim drugu dimenziju,kad Hrvatima stradaju domovi u te blagdanske dane.RayMabus wrote:Čak je i Bog protiv Plenkovica....korona , potresi....
2015-07-23
Vrijeme ustaša i partizana je gotovo,ne vjerujem da ih ima još puno živih,te da su svi dugovječni kao Manolić.vuksadinare wrote:ne on je bivsi ustasa danas partizan..shvatio je od cega moze bolje profitiratobala razuma wrote:jesili ti pederסמאל wrote:Jedan potres na Uskrs,drugi na Božić,simbolika poklića,,Bog i Hrvati,Za Dom Spremni''poprima sasvim drugu dimenziju,kad Hrvatima stradaju domovi u te blagdanske dane.RayMabus wrote:Čak je i Bog protiv Plenkovica....korona , potresi....
2015-07-23
normalno da je proslo...danas si ili zngovac ili arkanovac ili marticevacסמאל wrote:Vrijeme ustaša i partizana je gotovo,ne vjerujem da ih ima još puno živih,te da su svi dugovječni kao Manolić.vuksadinare wrote:ne on je bivsi ustasa danas partizan..shvatio je od cega moze bolje profitiratobala razuma wrote:jesili ti pederסמאל wrote:
Jedan potres na Uskrs,drugi na Božić,simbolika poklića,,Bog i Hrvati,Za Dom Spremni''poprima sasvim drugu dimenziju,kad Hrvatima stradaju domovi u te blagdanske dane.
2015-09-08
viđu avatara oće da se prči o okovuksadinare wrote:normalno da je proslo...danas si ili zngovac ili arkanovac ili marticevacסמאל wrote:Vrijeme ustaša i partizana je gotovo,ne vjerujem da ih ima još puno živih,te da su svi dugovječni kao Manolić.vuksadinare wrote:ne on je bivsi ustasa danas partizan..shvatio je od cega moze bolje profitiratobala razuma wrote:
jesili ti peder
kojaje to sorta upičkumaterinu
Guest- Guest
sorta...lezilebedatećebejebeobala razuma wrote:viđu avatara oće da se prči o okovuksadinare wrote:normalno da je proslo...danas si ili zngovac ili arkanovac ili marticevacסמאל wrote:Vrijeme ustaša i partizana je gotovo,ne vjerujem da ih ima još puno živih,te da su svi dugovječni kao Manolić.vuksadinare wrote:
ne on je bivsi ustasa danas partizan..shvatio je od cega moze bolje profitirat
2015-09-08
BUDŽETARSKA PAŠČADvuksadinare wrote:sorta...lezilebedatećebejebeobala razuma wrote:viđu avatara oće da se prči o okovuksadinare wrote:normalno da je proslo...danas si ili zngovac ili arkanovac ili marticevacסמאל wrote:
Vrijeme ustaša i partizana je gotovo,ne vjerujem da ih ima još puno živih,te da su svi dugovječni kao Manolić.
Guest- Guest
milanovic budan u 6 uri , sud svita"Predsjednik me nazvao 6.45, rekao je da se čuo s premijerom i da planiraju doći", kazao je Dumbović. Rekao je i da će od Stožera tražiti ukidanje propusnica za građane Petrinje."Šteta nije mala, očekujem da nam pomognu svi koji mogu", dodao je.
fali samo delator za trio fantastikus
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
KAKO TI KARDINAL NIJE PAO NAPAMETdebotoijusto wrote:milanovic budan u 6 uri , sud svita"Predsjednik me nazvao 6.45, rekao je da se čuo s premijerom i da planiraju doći", kazao je Dumbović. Rekao je i da će od Stožera tražiti ukidanje propusnica za građane Petrinje."Šteta nije mala, očekujem da nam pomognu svi koji mogu", dodao je.
Guest- Guest
nije ali njegov dečko jeste.obala razuma wrote:jesili ti pederסמאל wrote:Jedan potres na Uskrs,drugi na Božić,simbolika poklića,,Bog i Hrvati,Za Dom Spremni''poprima sasvim drugu dimenziju,kad Hrvatima stradaju domovi u te blagdanske dane.RayMabus wrote:Čak je i Bog protiv Plenkovica....korona , potresi....
da je uskrs bio 12.04.2020, a potres 22.03.2020סמאל wrote:A što bi tu konkretno bila laž ?veber wrote:četnici po običaju lažu,סמאל wrote:Jedan potres na Uskrs,drugi na Božić,simbolika poklića,,Bog i Hrvati,Za Dom Spremni''poprima sasvim drugu dimenziju,kad Hrvatima stradaju domovi u te blagdanske dane.RayMabus wrote:Čak je i Bog protiv Plenkovica....korona , potresi....
a tek sitni provokatori.
oni još i više.
da je božić bio 25.12.2020, a potres 28.12.2020
to su tvoje laži i sitne provokacije.
klasično laganje u svrhu provovokacije.
2014-12-30
obala razuma wrote:KAKO TI KARDINAL NIJE PAO NAPAMETdebotoijusto wrote:milanovic budan u 6 uri , sud svita"Predsjednik me nazvao 6.45, rekao je da se čuo s premijerom i da planiraju doći", kazao je Dumbović. Rekao je i da će od Stožera tražiti ukidanje propusnica za građane Petrinje."Šteta nije mala, očekujem da nam pomognu svi koji mogu", dodao je.
bakonja fra brne ? njemu ce prvo obnovit i neporuseno zatim gradonacelnikove odaje a gradjanima porucit da za svoju imovinu moraju sami brinuti nije vam ovo komunizam picka vam materina bezobrazna , hrvatska 2.0
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
kretenLegendovich wrote:Norka se opet dvaput stresla,letjele štiklice..
2014-12-30
Page 6 of 52 • 1 ... 5, 6, 7 ... 29 ... 52
Similar topics
» Pazite koga komentirate
» Ne zna se tko tu koga
» Ima li koga da me zbrine
» EU izbori : Koga to briga ?
» Ko bre ovde koga LAŽE?!
» Ne zna se tko tu koga
» Ima li koga da me zbrine
» EU izbori : Koga to briga ?
» Ko bre ovde koga LAŽE?!