ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Da remiziramo...

Page 48 of 50 Previous  1 ... 25 ... 47, 48, 49, 50  Next

Go down

Da remiziramo... - Page 48 Empty Re: Da remiziramo...

Post by Guest 28/12/2020, 16:20

Jedino,mozda,obratiti paznju na napajanje..usporedbu napraviti sa Corsairovima..

aMD se u principu grije vise nego Intel i Nvidia,pa i na to obraditi paznju..vrlo kvalitetno hladjenje..razmisli o vodenom 
isto Corsair...

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Eroo 28/12/2020, 16:20

Da remiziramo... - Page 48 6

2016-07-22

Back to top Go down

Post by veber 28/12/2020, 16:21

michaellcmacha wrote:22000 kuna je to nas koštalo, ali nije nam žao, on stvarno iz godine u godinu uvijek prođe s rođendanom pod Božić, tak da smo dogovorili da ga konačno nagradimo malo žešće...
Ja ne igram ali znam nekad sjest pa gkedat kako on igra...
miha, ako ga ne zna koristiti, jebeš lovu.
ako ga koristi i stvarno mu treba. ok.
moj lap vrti catia uz bitni RAM i core i5
godina 2014a ili 2015a

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Eroo 28/12/2020, 16:21

Da remiziramo... - Page 48 42

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Guest 28/12/2020, 16:23

aben wrote:
dijagram wrote:
AssadNaPodmornici wrote:bogte koja mašina u mihe.. grafička 8gb, SSD hardisk 500gb, ram 64gb, procesr da ne googlam vjerujem da je zvijerka.. šta će ti to? ili za brutalno gejamanje i streamanje ili za raditi kompleksne kalkulacije...
buraz mi donio iz usa novi stolni komp, ima 4-5 mjeseci, jos ga nisam izvadio iz kutije:)
kaze da je zadnja rijec tehnike, nabrijan itd
ovaj radi jos solidno i tko zna kad cu to mijenjati:)
u ota 4-5 miseca, 
preminili su se svi soketi i sa više ne moreš ni usb unje ubosti

ne seri.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Eroo 28/12/2020, 16:23

Da remiziramo... - Page 48 44

2016-07-22

Back to top Go down

Post by veber 28/12/2020, 16:24

Gnječ wrote:
veber wrote:
michaellcmacha wrote:
Legendovich wrote:
bio kod sestre ošo..
kazem,moram prvo sve dobro vidjeti i prouciti,malo se i poigrati sa time..eto fala na infoju,neke stvari su mi potpuno nove,jer to i nije bash moje podrucje..

citao sam o SANDISK seriji SSD-ova,namjenjenim PRO sektoru,samo za servere,onda nish jako dugo,standardni HDDovi su dosegli skoro pa savrsenstvo,a imam u starom lapu dva WD-a scorpiona 7200..eto,rade savrseno vec 11 godina..nikad niti jedan bad sector...
Aj mi onda pomognite vas dvojica... Dajte neku recenzijicu za moju mizeriju od kompa... 
PROC Ryzen TR 2970WX, 4200 MHz, Socket TR4,
WC NZXT Kraken X52/TR4
MB GIGABYTE X399 Aorus Pro, socket TR4, DDR4, ATX
RAM DDR4 64GB (4x16GB), DDR4 2400, CL15, DIMM 288
GC AMD RADEON RX 570 OC, 8 GB GDDR5, HDMI, DVI
SSD WD 500 gb 
HDD WD 2 tb 
DVDRW LG GH24NSD1, SATA
T FRACTAL DESIGN Define R6 USB-C Black - TG, USB-C, tempered glass
FORTRON AURUM PT 1000, 1000 W, 80+ Platinum
to ti je sin natipkao, priznaj :P
ono kaj mi prvo upada u oči je DVD
ssd
i
hd klasično za PC
t fractal-nemam pojma
napajanje ok, ali ti realno da 650-750W
što opet ovisi o amperaži koju trebaš
ram ti je ok, ali ne baviš se animacijom u 3D, ali ako je išlo u sklopu. ok

t fractal je pc case
eto, hvala. ne da mi se guglat.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 28/12/2020, 16:25

dijagram wrote:
AssadNaPodmornici wrote:bogte koja mašina u mihe.. grafička 8gb, SSD hardisk 500gb, ram 64gb, procesr da ne googlam vjerujem da je zvijerka.. šta će ti to? ili za brutalno gejamanje i streamanje ili za raditi kompleksne kalkulacije...
buraz mi donio iz usa novi stolni komp, ima 4-5 mjeseci, jos ga nisam izvadio iz kutije:)
Da tak i ja prije 4 godine kad mi je frend prodao samsungov laptop za usa tržište, kojeg je donio tu pa mu ga se nije dao nositi nazad... I dan danas ga koristim za forumsko tipkanje... A tada je to bila bomba od laptopa...

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Guest 28/12/2020, 16:28

veber wrote:
Gnječ wrote:
veber wrote:
michaellcmacha wrote:
Aj mi onda pomognite vas dvojica... Dajte neku recenzijicu za moju mizeriju od kompa... 
PROC Ryzen TR 2970WX, 4200 MHz, Socket TR4,
WC NZXT Kraken X52/TR4
MB GIGABYTE X399 Aorus Pro, socket TR4, DDR4, ATX
RAM DDR4 64GB (4x16GB), DDR4 2400, CL15, DIMM 288
GC AMD RADEON RX 570 OC, 8 GB GDDR5, HDMI, DVI
SSD WD 500 gb 
HDD WD 2 tb 
DVDRW LG GH24NSD1, SATA
T FRACTAL DESIGN Define R6 USB-C Black - TG, USB-C, tempered glass
FORTRON AURUM PT 1000, 1000 W, 80+ Platinum
to ti je sin natipkao, priznaj :P
ono kaj mi prvo upada u oči je DVD
ssd
i
hd klasično za PC
t fractal-nemam pojma
napajanje ok, ali ti realno da 650-750W
što opet ovisi o amperaži koju trebaš
ram ti je ok, ali ne baviš se animacijom u 3D, ali ako je išlo u sklopu. ok

t fractal je pc case
eto, hvala. ne da mi se guglat.

nisam ni ja guglao jer znam napamet sve te komponente.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by dijagram 28/12/2020, 16:29

michaellcmacha wrote:
dijagram wrote:
Da tak i ja prije 4 godine kad mi je frend prodao samsungov laptop za usa tržište, kojeg je donio tu pa mu ga se nije dao nositi nazad... I dan danas ga koristim za forumsko tipkanje... A tada je to bila bomba od laptopa...
Laptop isto star, toshiba, al na njemu imam gradjevinske programe, neke i divlje pa se jos drzim istog, nosam godinama po terenu.
Na novom laptopu nista, jedva ga i koristim:)
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by Guest 28/12/2020, 16:31

Kuriozitet...sonyjev Playstation 3 je svojevremeno bio "otkriven" kao savrsen stroj za dekripciju kriptiranih podataka na net-u,tako da je jemericki FBI pokupovao sve sto se pokupavati dalo na trzistu..sve su to umrezili i stvorili opaku procesnu snagu i brzinu.. sunny sunny sunny
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 28/12/2020, 16:32

veber wrote:
michaellcmacha wrote:22000 kuna je to nas koštalo, ali nije nam žao, on stvarno iz godine u godinu uvijek prođe s rođendanom pod Božić, tak da smo dogovorili da ga konačno nagradimo malo žešće...
godina 2014a ili 2015a
E jebiga dečko 15 godina, igra što je. Sad aktualno, ja nemam pojma, vidim da mlati nekim maljem, sikirom, na glavi ima neke mu njene slušalice oko stola one ledice koje mijenjaju boju ovisno o situaciji na bojnom polju tipkovnica mehanička podrezana i to je to... Boli me krc za zarađivanje, dobar je đak, nije to ni tražio, lovu koju dobije ili zaradi špara, nije rasipnik... Ne pije ne puši, dnevno ubije pol sata boxing vreću, poslije ode sa curom u šetnju... Zarađivati će sa 18 i pol ko i ova dvojica...

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Guest 28/12/2020, 16:33

Predzadnji model XBOX-a ONE X,ima brzinu obrade 6 teraflopsa,sto je zivotinjski,no novi SERIES X,ima 12 teraflopsa..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 28/12/2020, 16:36

dijagram wrote:
michaellcmacha wrote:
dijagram wrote:
Laptop isto star, toshiba, al na njemu imam gradjevinske programe, neke i divlje pa se jos drzim istog, nosam godinama po terenu.
Na novom laptopu nista, jedva ga i koristim:)
Moj frend preferira hp, i u redovno ga tu kod nas kupuje i stalno se neš kvari... Interesantno meni taj Samsung cijelo ovo vrijeme drlja i dura... Nema dugo nosio sin kod frend koji ih rastavlja i servisira i veli on da ga je malo očisti i da ako ga koristim za uobičajeno obične stvari more durat još ohoho
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 28/12/2020, 16:38

veber wrote:
glupost. 

realno kaj će mihi to?
 otprilike kao da ja imam....
...ok opel astru.

ja iman stari pc koji ima 8gb rama, .. sasvim dovoljan za starije igrice.. kada gejman.. nisam nitša nova planira igrati neko vrijeme, možda ako budem imao vremena igrati no man sky ili cyberpunk(kada ga poprave) onda bude pao novi pc.. ali možda..

laptop sam uzeo sa ebaya, 14inch, ali gledao sam da bude dobar i malen da mi stane u torbu.. ako ću sa njime ići bilo gdje od kafića, do hotela, do jahte, do irske.. imat ga sa sobom.. ima tihi procesor koji malo grije, 8gb rama više nego dovoljno za ovo učenje i pokretanje manjih programa i modela, i integriranu grafičku jer na laptopu ionako ne gejman.. i da SSD hardisk da se odmah pokrene.. učim na njemu programirati manje jednostavnije modele koji riješe probleme za par sekundi.. a vidim po internetu da za neke modele ti trebaju puno jača računala koja rade i po par sati, itd :) kada dođem do te faze onda bude i jači laptop pa.. (ima do toga učiti još pun kurac vremena)
i platio sam ga 1100kn sa ebaya -na aukciji.. :)
iako vjerojatno budem uzima i "novi" pc za kojih mjesec dva, kada budem imao viška love, ali nikada ne uziman najnovije i najbolje.. jer je preskupo..

tipa ti možeš uzeti 30-40% slabiji PC od mihinog , za nekih 300% nižu cijenu.. cijena pc komponenti je takva, da one najnovije i najskuplje igračke su brutalno skupe a malo su jače nego prethodna generacija... a vrlo brzo dolaze nove i nove igračke pa im cijena oštro pada..

2018-06-14

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 28/12/2020, 16:40

michaellcmacha wrote:
veber wrote:
godina 2014a ili 2015a
E jebiga dečko 15 godina, igra što je. Sad aktualno, ja nemam pojma, vidim da mlati nekim maljem, sikirom, na glavi ima neke mu njene slušalice oko stola one ledice koje mijenjaju boju ovisno o situaciji na bojnom polju tipkovnica mehanička podrezana i to je to... Boli me krc za zarađivanje, dobar je đak, nije to ni tražio, lovu koju dobije ili zaradi špara, nije rasipnik... Ne pije ne puši, dnevno ubije pol sata boxing vreću, poslije ode sa curom u šetnju... Zarađivati će sa 18 i pol ko i ova dvojica...
normalno, neka momku kada je dobar... nije naarkoman, nepije, ne puši, malo gejma kada stigne ,

tipkovnica mehanička je nešto najbolje što sam kupio.. tako je lijepo na njima tipkati.. za takve stvari se ne žali para.. ja sam svoju platio 550kn, a ko svemirski je brod a opet možeš ti mehaničke tipkovnice i plaćati 2000kn.. i ako je sin gejmer, nadam se da ima dobar miš..
AssadNaPodmornici
AssadNaPodmornici

2018-06-14

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 28/12/2020, 16:41

Legendovich wrote:Kuriozitet...sonyjev Playstation 3 je svojevremeno bio "otkriven" kao savrsen stroj za dekripciju kriptiranih podataka na net-u,tako da je jemericki FBI pokupovao sve sto se pokupavati dalo na trzistu..sve su to umrezili i stvorili opaku procesnu snagu i brzinu.. sunny sunny sunny
Na ovoj njegovoj (a ne mojoj) konfig proc je mrak, a sam komp toliko dobro radi u tim zahtjevnim igrama da je milina gledat sa strane... Ja nekad dobijem 2 sata lufta pa pogledam neki film i odigram svoje cossakse...

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by aben 28/12/2020, 16:42

jo bi radije da mi je sin peder, nego gejmer

And insofar as it is compulsory, it is not educational
aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 28/12/2020, 16:52

AssadNaPodmornici wrote:
michaellcmacha wrote:
veber wrote:
godina 2014a ili 2015a
normalno, neka momku kada je dobar... nije naarkoman, nepije, ne puši,  malo gejma kada stigne ,

tipkovnica mehanička je nešto najbolje što sam kupio.. tako je lijepo na njima tipkati.. za takve stvari se ne žali para.. ja sam svoju platio 550kn, a ko svemirski je brod a opet možeš ti mehaničke tipkovnice i plaćati 2000kn.. i ako je sin gejmer, nadam se da ima dobar miš..
Ma ima, periferija je koštala oko 3000 kuna... Pa sad sam pisao da ima svašta nešto od slušalica tipkovnice i miša, ima još neki mjenjač, papučice, volan na u krc baš se ono skroz opremio... To zbog ovog najstarijeg on voli vozat kamione i ostale vozne strojeve... 
Miš mu se zove Razer Mamba... :)))

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 28/12/2020, 16:59

aben wrote:jo bi radije da mi je sin peder, nego gejmer
Ja uglavnom želim da su živi i zdravi... Sklonosti koliko imam prilike vidjeti su im u skladu sa prirodom, ukratko normalne.... Ovo ostalo što spada pod društvenu interakciju je ravnomjerno ko mađarica, svega pomalo i po redu...
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 28/12/2020, 17:00

razer je dobra marka.. ja iman razer deathadder platio preko interneta 300kn ima 5-6godina i dalje traje.. a do tada bi već promjenio 10-15onih "jeftinih miševa"

2018-06-14

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 48 of 50 Previous  1 ... 25 ... 47, 48, 49, 50  Next

Back to top

- Similar topics