Da remiziramo...
Page 39 of 50
Page 39 of 50 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 44 ... 50
Re: Da remiziramo...
Tako je. To bi bilo napisano u dnu ugovora jako sitnim slovima.Noor wrote:trebala bi i naša struka osmisliti obrazac na kojem bi pisalo da nismo odgovorni ni za kakve katastrofe, ako se recimo sruši most (Genova, recimo) ili neboder..i izgine gomila ljudi, ha? :)Ra wrote:Istina. Slobodan si odbiti liječenje, operacije itd. Ako ti ne daju da to potpišeš može se tumačiti da su te prisilili. Ovako pruzimaš dio odgovornosti za moguće posljedice.Gnječ wrote:Ra wrote:
Jesu. Ali su prihvaćeni i zakonom regulirani kao sigurna klizišta.
Ne liječe, olakšavaju. Rijetko se traže uzroci oboljenja, obično se ublažavaju ili liječe posljedice.
Alternativna medicina za sada nema prođu, što ne znači da se ne može od svake uzeti ono najbolje.
čim uđeš na bolničko liječenje stave ti mastiljavu olovku u ruku i tutnu dokument kojeg moraš potpisati za štogod da ti se desi nitko za ništa nije odgovoran. ako neš potpisati vrate te doma ili te iskipaju na ulicu.
Jebiga, sloboda je lijepa, ali dolazi u paketu s odgovornošću.
Ali to ne vrijedi za nemar. Koji naravno treba dokazati.
Bolje ti je da se ne svađaš s forumskim fiškalima, možda zatrebaju. Noorka je idealna za nabavu lijekova za breke, a oni za utuživanje ljekarni koje su joj prodale te lijekove a da joj nisu izričito napomenuli da možda ne liječe Covid.
Ugledati se na teleoperatere i osiguravajuća društva. Meni treba povećalo kad čitam te ugovore.
Ra- Posts : 2324
2020-06-01
slazem se,no nijeedno nije u ovom slucaju u u uporabi,a nista ne utice na vitalne ljudske faktore zdravlja..pretjerati se ne moze,jerbo,vec sam napisao..etericna zestina nikog nije ubila niti mu nastetila,samo ga malo dozvala pameti..a dosad niti jedan prigovor nisam dobio..otvorio sam web stranicu za raspravu i ostalo u vezi preparata..uputstov je jasno napisano,pokriveni svi aspekti i to je to..Ra wrote:Nema nuspojava?Legendovich wrote:A gDJE FARMACIJA PREUZIMA ODGOVORNOST?..znas ono nuzpojave reklamu,gdje onaj ili ona trtljaju jako bro..O nuzpojavama blablabla...mosh samo obavjestiti..i to je to..da sebe pravno pokriju,i nesh povise dnevnicu advokatima..Cudotvornih lijekova nema,ne postoje..Ovo moje nema nuzpojava,jerbo je !/1 prirodni preparat,doslovno od bilja i biljnih etericnih ulja..poanta jest prava mjera..šnjofam to draga moja vec nekolikogodina,cisto protiv prehlade,gripe i tako,posto je ovdje klima mocvarna i nezdrava...eto,nem nuzpojava, i niceg loseg..ako pretjeras šnjofajući,peci ce te grlo malo,i zakasljat ces se kao,kad nepusac uvuce cijeli dim cigarete..nesh vise niti pokusati..msm..jednostavne stvari..neskodljive..Ra wrote:Zato što uglavnom svi prodavatelji čudotvornih lijekova prodaju nešto za što ne preuzimaju odgovornost ukoliko nešto krene po zlu. Ako krene po zlu konzument se vraća klasičnoj medicini koja bi trebala popravljati nastalu štetu. To košta.Legendovich wrote:
nema jer je komercijalna stisce gdje god ova polucineke rezultate,odvjetnicima,tuzbama ovoi i onim..Reci mi,zasto je u Jemerici zabranjena produkcija i prodaja Ionskog srebra?(jeftina pizdarija koja puno negativnosti u organizmu ispravlja..
Daješ li recimo ti jamstvo za svoju mućkalicu? Garantiraš li da ćeš preuzeti sve troškove liječenja ako dođe do kontraindikacija kod nekog potrošača?
Joj... I najobičniji čajevi imaju nuspojave ako ih piju osobe koje ne bi smjele. A tvoja mišunga nema. Vidi vraga. :)
Lipov čaj ne smiju piti osobe koje imaju slabo srce, gospinu travu ne smiju bubrežni bolesnici, ružmarin ne smiju osobe s visokim krvnim tlakom, glog ne smiju osobe s niskim tlakom itd itd. A riječ je o prirodnim neprskanim mirisnim čajevima koje možeš kupiti u svakom dućanu.
Zato što svi tvrde da nema nuspojava nije dozvoljena prodaja.
Lijekovi imaju navedene kontraindikacije i s čim se ne smiju kombinirati, tko ih ne smiju koristiti itd. Samim time je mogućnost trovanja smanjena na minimum. Osim za nepismene i tvrdoglave.
Guest- Guest
i meni..Ra wrote:Tako je. To bi bilo napisano u dnu ugovora jako sitnim slovima.Noor wrote:trebala bi i naša struka osmisliti obrazac na kojem bi pisalo da nismo odgovorni ni za kakve katastrofe, ako se recimo sruši most (Genova, recimo) ili neboder..i izgine gomila ljudi, ha? :)Ra wrote:Istina. Slobodan si odbiti liječenje, operacije itd. Ako ti ne daju da to potpišeš može se tumačiti da su te prisilili. Ovako pruzimaš dio odgovornosti za moguće posljedice.Gnječ wrote:
čim uđeš na bolničko liječenje stave ti mastiljavu olovku u ruku i tutnu dokument kojeg moraš potpisati za štogod da ti se desi nitko za ništa nije odgovoran. ako neš potpisati vrate te doma ili te iskipaju na ulicu.
Bolje ti je da se ne svađaš s forumskim fiškalima, možda zatrebaju. Noorka je idealna za nabavu lijekova za breke, a oni za utuživanje ljekarni koje su joj prodale te lijekove a da joj nisu izričito napomenuli da možda ne liječe Covid.
Ugledati se na teleoperatere i osiguravajuća društva. Meni treba povećalo kad čitam te ugovore.
napisat na tablu i začavlat na most..prelazite na vlastitu odgovornost :)
michaellcmacha wrote:nismo razjasnili koja je razlika u obvezi mog oca da se cijepi cjepivom protiv variole vere 1972, koja su u tadašnju državu došla s brda s dola od svakud sa kudikamo manjim postotkom učinkovitosti i većom učestalosti nuspojava od blagih do teških, i to radi samo 35 smrtnih ishoda, a sada kada imamo 3500+ smrtnih ishoda i neizvjesnost o konačnom rezimeu, ne postoji obveza cijepljenja svog medicinskog osoblja i pomoćnog, sa kudikamo nominalno učinkovitijim cjepivom uz manje nuspojava....Ra wrote:Jesu. Ali su prihvaćeni i zakonom regulirani kao sigurna klizišta.michaellcmacha wrote:Pa svi su tereni u medicini sklizavi... Neće valjda netko sad tvrditi da su psihofarmaci lijekovi koji liječe psihički stanja..., ili analgetici da liječe stanja uslijed kojih mozak percipira bol
Ne liječe, olakšavaju. Rijetko se traže uzroci oboljenja, obično se ublažavaju ili liječe posljedice.
Alternativna medicina za sada nema prođu, što ne znači da se ne može od svake uzeti ono najbolje.
ono je bio komunizam a ovo demokracija , za to si se borio
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
ti se baviš znači i nadriliječništvom...Legendovich wrote:
slazem se,no nijeedno nije u ovom slucaju u u uporabi,a nista ne utice na vitalne ljudske faktore zdravlja..pretjerati se ne moze,jerbo,vec sam napisao..etericna zestina nikog nije ubila niti mu nastetila,samo ga malo dozvala pameti..a dosad niti jedan prigovor nisam dobio..otvorio sam web stranicu za raspravu i ostalo u vezi preparata..uputstov je jasno napisano,pokriveni svi aspekti i to je to..
izvod iz Kaznenog zakona RH (nije ti ni švapski niš drukčiji)
Nadriliječništvo
Članak 184.
(1) Tko se nemajući propisanu stručnu spremu bavi liječenjem ili pružanjem druge medicinske pomoći, kaznit će se kaznom zatvora do jedne godine.
(2) Ako je djelom iz stavka 1. ovoga članka izazvano znatno pogoršanje bolesti ili narušenje zdravlja druge osobe, počinitelj će se kazniti kaznom zatvora od šest mjeseci do pet godina.
(3) Ako je djelom iz stavka 1. ovoga članka kod druge osobe izazvana teška tjelesna ozljeda ili prekid trudnoće, počinitelj će se kazniti kaznom zatvora od jedne do deset godina.
(4) Ako je djelom iz stavka 1. ovoga članka prouzročena smrt jedne ili više osoba, počinitelj će se kazniti kaznom zatvora od tri do petnaest godina.
(5) Sredstva upotrijebljena za liječenje iz stavka 1 i 2. ovoga članka će se oduzeti.
Ima tu i jedan drugi problem.Ra wrote:Nema nuspojava?Legendovich wrote:A gDJE FARMACIJA PREUZIMA ODGOVORNOST?..znas ono nuzpojave reklamu,gdje onaj ili ona trtljaju jako bro..O nuzpojavama blablabla...mosh samo obavjestiti..i to je to..da sebe pravno pokriju,i nesh povise dnevnicu advokatima..Cudotvornih lijekova nema,ne postoje..Ovo moje nema nuzpojava,jerbo je !/1 prirodni preparat,doslovno od bilja i biljnih etericnih ulja..poanta jest prava mjera..šnjofam to draga moja vec nekolikogodina,cisto protiv prehlade,gripe i tako,posto je ovdje klima mocvarna i nezdrava...eto,nem nuzpojava, i niceg loseg..ako pretjeras šnjofajući,peci ce te grlo malo,i zakasljat ces se kao,kad nepusac uvuce cijeli dim cigarete..nesh vise niti pokusati..msm..jednostavne stvari..neskodljive..Ra wrote:Zato što uglavnom svi prodavatelji čudotvornih lijekova prodaju nešto za što ne preuzimaju odgovornost ukoliko nešto krene po zlu. Ako krene po zlu konzument se vraća klasičnoj medicini koja bi trebala popravljati nastalu štetu. To košta.Legendovich wrote:
nema jer je komercijalna stisce gdje god ova polucineke rezultate,odvjetnicima,tuzbama ovoi i onim..Reci mi,zasto je u Jemerici zabranjena produkcija i prodaja Ionskog srebra?(jeftina pizdarija koja puno negativnosti u organizmu ispravlja..
Daješ li recimo ti jamstvo za svoju mućkalicu? Garantiraš li da ćeš preuzeti sve troškove liječenja ako dođe do kontraindikacija kod nekog potrošača?
Joj... I najobičniji čajevi imaju nuspojave ako ih piju osobe koje ne bi smjele. A tvoja mišunga nema. Vidi vraga. :)
Lipov čaj ne smiju piti osobe koje imaju slabo srce, gospinu travu ne smiju bubrežni bolesnici, ružmarin ne smiju osobe s visokim krvnim tlakom, glog ne smiju osobe s niskim tlakom itd itd. A riječ je o prirodnim neprskanim mirisnim čajevima koje možeš kupiti u svakom dućanu.
Lijekovi imaju navedene kontraindikacije i s čim se ne smiju kombinirati, tko ih ne smiju koristiti itd. Samim time je mogućnost trovanja smanjena na minimum. Osim za nepismene i tvrdoglave.
Liječnici ne znaju kako međusobno interferenira više od 3 lijeka.
Čak ni to ne znaju najbolje.
Uzimao sam jedno vrijeme tableta za tlak+tableta masnoće u krvi+aspirin 100 protect.
Sve te tablete imaju isti cilj: spriječiti na pr. infarkt. No, zaboravilo se na međusobnu interfereciju.
Objasnit ću na jednostavnom primjeru iz matematike:
3+4+5 =12
Međutim:
3*4*5 = 60
Priznat ćeš da rezultat u slučaju kominiranja tableta može biti katastrofalan.
Naravno da nisi odbio. To si im potvrdio i samim time preuzeo dio svoje odgovornosti za donesenu odluku.Gnječ wrote:Ra wrote:Istina. Slobodan si odbiti liječenje, operacije itd. Ako ti ne daju da to potpišeš može se tumačiti da su te prisilili. Ovako pruzimaš dio odgovornosti za moguće posljedice.Gnječ wrote:Ra wrote:
Jesu. Ali su prihvaćeni i zakonom regulirani kao sigurna klizišta.
ma nisam odbio liječenje nego prevaranti žele da potpišem da se oni odriču bilo kakve odgovornosti ako nešto zajebu.
i to ti je ovo tvoje: "Jebiga, sloboda je lijepa, ali dolazi u paketu s odgovornošću."
znači odgovornost je što? za mene važi odgovornost a za medicinare i farmaceute ne? njima sva sloboda bez ikakve odgovornosti a meni njet sloboda nego samo odgovornost.
bogami, dobra ti je logika.
ja dobijem uređaj na servis i ako ga sjebem a moja je greška ja vlasniku uređaja moram kupiti novi uređaj. doktori sjebu čovjeka da li zbog nemara indolencije ili neznanja i nikom ništa oni su zaštićeni. pa tako mogu i ja biti kirurg ili doktor uličar.
Nekoga su očito prije tebe liječili bez da se složi pisanim načinom, pa im je zapaprio tužbom jer nije eto dao pristanak na operaciju, pa su uveli potpisivanje dozvola.
Ako se da pristanak, znači da je osoba svjesna i mogućih posljedica, na koje su ga liječnici dužni upozoriti.
Obaviještena osoba ima mogućnost odabira, prihvatiti moguće rizike ili ne prihvatiti. To jeste sloboda, ma kako se nekom svidjelo ili ne svidjelo.
Nije točno da za njih ne vrijedi odgovornost, ali oni nisu bogovi i ne čine čuda. Zato se odgovornost dijeli. Kao i odlučivanje.
Je. Logika mi je jako dobra. :)
Boldano nije točno
Nisi potpisao da s oslobođeni odgovornosti zbog nemara ili neznanja.
Potpis ih ne oslobađa u primjeru nemara. To sam već napomenula i prije.
Ako vidiš da bi mogao popravljanjem još više pokvariti uređaj, dužan si reći to stranci.
Njegova je stvar hoće li uzeti uređaj i otići ili ga pustiti na popravku usprkos upozorenju.
Ako ga sjebeš slučajno, nisi dužan nadoknaditi štetu, ali ako ti ispadne, e to je nemar i onda jesi.
2020-06-01
Točno tako.debotoijusto wrote:michaellcmacha wrote:nismo razjasnili koja je razlika u obvezi mog oca da se cijepi cjepivom protiv variole vere 1972, koja su u tadašnju državu došla s brda s dola od svakud sa kudikamo manjim postotkom učinkovitosti i većom učestalosti nuspojava od blagih do teških, i to radi samo 35 smrtnih ishoda, a sada kada imamo 3500+ smrtnih ishoda i neizvjesnost o konačnom rezimeu, ne postoji obveza cijepljenja svog medicinskog osoblja i pomoćnog, sa kudikamo nominalno učinkovitijim cjepivom uz manje nuspojava....Ra wrote:Jesu. Ali su prihvaćeni i zakonom regulirani kao sigurna klizišta.michaellcmacha wrote:Pa svi su tereni u medicini sklizavi... Neće valjda netko sad tvrditi da su psihofarmaci lijekovi koji liječe psihički stanja..., ili analgetici da liječe stanja uslijed kojih mozak percipira bol
ono je bio komunizam a ovo demokracija , za to si se borio
Htjeli smo slobodu odlučivanja, dobili smo je. Naravno uz nju idu i neke nuspojave, ali jbg...
2020-06-01
I još ih navući da plate i tu tablu. ;)Noor wrote:i meni..Ra wrote:Tako je. To bi bilo napisano u dnu ugovora jako sitnim slovima.Noor wrote:trebala bi i naša struka osmisliti obrazac na kojem bi pisalo da nismo odgovorni ni za kakve katastrofe, ako se recimo sruši most (Genova, recimo) ili neboder..i izgine gomila ljudi, ha? :)Ra wrote:
Istina. Slobodan si odbiti liječenje, operacije itd. Ako ti ne daju da to potpišeš može se tumačiti da su te prisilili. Ovako pruzimaš dio odgovornosti za moguće posljedice.
2020-06-01
Noor wrote:ti se baviš znači i nadriliječništvom...Legendovich wrote:
slazem se,no nijeedno nije u ovom slucaju u u uporabi,a nista ne utice na vitalne ljudske faktore zdravlja..pretjerati se ne moze,jerbo,vec sam napisao..etericna zestina nikog nije ubila niti mu nastetila,samo ga malo dozvala pameti..a dosad niti jedan prigovor nisam dobio..otvorio sam web stranicu za raspravu i ostalo u vezi preparata..uputstov je jasno napisano,pokriveni svi aspekti i to je to..
Nadriliječništvo
Članak 184.
(1) Tko se nemajući propisanu stručnu spremu bavi liječenjem ili pružanjem druge medicinske pomoći, kaznit će se kaznom zatvora do jedne godine.
(2) Ako je djelom iz stavka 1. ovoga članka izazvano znatno pogoršanje bolesti ili narušenje zdravlja druge osobe, počinitelj će se kazniti kaznom zatvora od šest mjeseci do pet godina.
(3) Ako je djelom iz stavka 1. ovoga članka kod druge osobe izazvana teška tjelesna ozljeda ili prekid trudnoće, počinitelj će se kazniti kaznom zatvora od jedne do deset godina.
(4) Ako je djelom iz stavka 1. ovoga članka prouzročena smrt jedne ili više osoba, počinitelj će se kazniti kaznom zatvora od tri do petnaest godina.
(5) Sredstva upotrijebljena za liječenje iz stavka 1 i 2. ovoga članka će se oduzeti.
odlično. dobro znati da ne smijem davati nikakvu pomoć kad nekom pozlil na ulici ili u saobraćajnoj ne ne. vidim pijanca koji leži u lokvi krvi jer se glavom zakucao u beton samo ga zaobiđem i nastavim svojim putem.
Guest- Guest
Nije ni to sve, treba paziti i na zareze, itekako. Priznam da sam upravo to u poslu iskoristio 2x.Ra wrote:Tako je. To bi bilo napisano u dnu ugovora jako sitnim slovima.Noor wrote:trebala bi i naša struka osmisliti obrazac na kojem bi pisalo da nismo odgovorni ni za kakve katastrofe, ako se recimo sruši most (Genova, recimo) ili neboder..i izgine gomila ljudi, ha? :)Ra wrote:Istina. Slobodan si odbiti liječenje, operacije itd. Ako ti ne daju da to potpišeš može se tumačiti da su te prisilili. Ovako pruzimaš dio odgovornosti za moguće posljedice.Gnječ wrote:
Ono kad ne želiš da svi razumiju što je stvarno napisano.
U školi su nam naveli onaj primjer iz stare grčke:
Ubiti ga, ne ostaviti ga živa......Ubiti ga ne, ostaviti ga živa.
A jasam napisao u svoja 2 teksta, nešto kao: Ubiti ga ne ostaviti ga živa.
Svi su stavili zarez (čitali!) kako im je odgovaralo.
Last edited by Eroo on 27/12/2020, 22:34; edited 1 time in total
Ra wrote:I još ih navući da plate i tu tablu. ;)Noor wrote:i meni..Ra wrote:Tako je. To bi bilo napisano u dnu ugovora jako sitnim slovima.Noor wrote:
trebala bi i naša struka osmisliti obrazac na kojem bi pisalo da nismo odgovorni ni za kakve katastrofe, ako se recimo sruši most (Genova, recimo) ili neboder..i izgine gomila ljudi, ha? :)
i čavle.
Guest- Guest
eh, šalu na stranu, extra prava vrijede samo za liječničku kastu, za raju ne vrijediRa wrote:I još ih navući da plate i tu tablu. ;)Noor wrote:i meni..Ra wrote:Tako je. To bi bilo napisano u dnu ugovora jako sitnim slovima.Noor wrote:
trebala bi i naša struka osmisliti obrazac na kojem bi pisalo da nismo odgovorni ni za kakve katastrofe, ako se recimo sruši most (Genova, recimo) ili neboder..i izgine gomila ljudi, ha? :)
ne sjećam se da se i nesavjesno liječenje procesuiralo ikad...vještačenja i stručne (čitaj kolegijalno lojalne) komisije su uvijek "dokazale" da je sve bilo prema protokolu
Ja sam nedavno popila tabletu koju redovno pijem, ali me je bolio želudac pa sam popila i tabletu za želudac. TLegendovich wrote:slazem se,no nijeedno nije u ovom slucaju u u uporabi,a nista ne utice na vitalne ljudske faktore zdravlja..pretjerati se ne moze,jerbo,vec sam napisao..etericna zestina nikog nije ubila niti mu nastetila,samo ga malo dozvala pameti..a dosad niti jedan prigovor nisam dobio..otvorio sam web stranicu za raspravu i ostalo u vezi preparata..uputstov je jasno napisano,pokriveni svi aspekti i to je to..Ra wrote:Nema nuspojava?Legendovich wrote:A gDJE FARMACIJA PREUZIMA ODGOVORNOST?..znas ono nuzpojave reklamu,gdje onaj ili ona trtljaju jako bro..O nuzpojavama blablabla...mosh samo obavjestiti..i to je to..da sebe pravno pokriju,i nesh povise dnevnicu advokatima..Cudotvornih lijekova nema,ne postoje..Ovo moje nema nuzpojava,jerbo je !/1 prirodni preparat,doslovno od bilja i biljnih etericnih ulja..poanta jest prava mjera..šnjofam to draga moja vec nekolikogodina,cisto protiv prehlade,gripe i tako,posto je ovdje klima mocvarna i nezdrava...eto,nem nuzpojava, i niceg loseg..ako pretjeras šnjofajući,peci ce te grlo malo,i zakasljat ces se kao,kad nepusac uvuce cijeli dim cigarete..nesh vise niti pokusati..msm..jednostavne stvari..neskodljive..Ra wrote:
Zato što uglavnom svi prodavatelji čudotvornih lijekova prodaju nešto za što ne preuzimaju odgovornost ukoliko nešto krene po zlu. Ako krene po zlu konzument se vraća klasičnoj medicini koja bi trebala popravljati nastalu štetu. To košta.
o sam do sada napravila bezbroj puta bez ikakvih posljedica, do tog dana....
Dobila sam takvu alergiju da sam se do hitne zamalo ugušila, koliko sam bila natekla. I tek onda sam išla čitati što piše na popratnom listiću da vidim u čemu je kvaka.
Došlo je do zasićenja dva spoja u organizmu koji u malim količinama nisu opasni, ali kad se ispuni kvota tolerancije ta dva spoja nastane kuršlus.
Aspekti nisu pokriveni jer tvrdiš da nema nikakvih nuspojava, a ne znaš kako reagira s nekim slijekovima koje ljudi već piju.
2020-06-01
Nije kod nas. Vani je druga priča. :)Noor wrote:eh, šalu na stranu, extra prava vrijede samo za liječničku kastu, za raju ne vrijediRa wrote:I još ih navući da plate i tu tablu. ;)Noor wrote:i meni..Ra wrote:
Tako je. To bi bilo napisano u dnu ugovora jako sitnim slovima.
ne sjećam se da se i nesavjesno liječenje procesuiralo ikad...vještačenja i stručne (čitaj kolegijalno lojalne) komisije su uvijek "dokazale" da je sve bilo prema protokolu
2020-06-01
I da je postave, jer je to za njihovo dobro.Gnječ wrote:Ra wrote:I još ih navući da plate i tu tablu. ;)Noor wrote:i meni..Ra wrote:
Tako je. To bi bilo napisano u dnu ugovora jako sitnim slovima.
i čavle.
2020-06-01
Gnječ wrote:Noor wrote:ti se baviš znači i nadriliječništvom...Legendovich wrote:
Nadriliječništvo
Članak 184.
odlično. dobro znati da ne smijem davati nikakvu pomoć kad nekom pozlil na ulici ili u saobraćajnoj ne ne. vidim pijanca koji leži u lokvi krvi jer se glavom zakucao u beton samo ga zaobiđem i nastavim svojim putem.
ma, smiješ pružiti prvu pomoć...ne smiješ drugu, tako bar piše
Ti si bio preteča današnjih ugovora. Manje više svi su složeni tako da ga svaki sudac može tumačiti kako ga prevede naš odvjetnik.Eroo wrote:
Nije ni to sve, treba paziti i na zareze, itekako. Priznam da sam upravo to u poslu iskoristio 2x.
Ono kad ne želiš da svi razumiju što je stvarno napisano.
U školi su nam naveli onaj primjer iz stare grčke:
Ubiti ga, ne ostaviti ga živa......Ubiti ga ne, ostaviti ga živa.
A jasam napisao u svoja 2 teksta, nešto kao: Ubiti ga ne ostaviti ga živa.
Svi su stavili zarez (čitali!) kako im je odgovaralo.
2020-06-01
i 2m ti je distanca, nisi valjda zaboravio?Gnječ wrote:Noor wrote:ti se baviš znači i nadriliječništvom...Legendovich wrote:
Nadriliječništvo
Članak 184.
https://www.jutarnji.hr/video/news/tri-hrvatska-strucnjaka-otkrivaju-za-jutarnji-ovo-je-recept-za-mirno-ljeto-bez-mjera-15039357
Noor wrote:Gnječ wrote:Noor wrote:ti se baviš znači i nadriliječništvom...Legendovich wrote:
Nadriliječništvo
Članak 184.
ma, smiješ pružiti prvu pomoć...ne smiješ drugu, tako bar piše
E sad si ti počela šaltati ko da si u yugu 45.
Prva, druga Ma može prva :p
2020-06-01
Page 39 of 50 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 44 ... 50
Page 39 of 50