Da remiziramo...
Page 23 of 50
Page 23 of 50 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50
Re: Da remiziramo...
michaellcmacha wrote:Jako mudo meni opsovat mater
Jebo ti pas mater kretensku i to u sve tjelesne otvore.
Zadovoljan?
Guest- Guest
Pa što si kukavica histerična, ja da sam tebi opsovao mater, ja bih ti odmah ponudio da izmijenimo podatke putem moba, i da se dogovorimo da ja to po novim tebi u reali... A ne da kreštim tu po forumu...
2015-08-08
michaellcmacha wrote:Pa što si kukavica histerična, ja da sam tebi opsovao mater, ja bih ti odmah ponudio da izmijenimo podatke putem moba, i da se dogovorimo da ja to po novim tebi u reali... A ne da kreštim tu po forumu...
Pa ništa drugo i ne radiš osim što kreštiš, laješ, bališ i žvališ.
Što misliš, da tebe itko normalan čak i na ovom forumu uzima za ozbiljno?
Nije čak ni crvendać koji te ionako stalno podjebava.
Guest- Guest
Pa ok odi na pp da izmijenimo mob da ti nazoveš mene ili ja tebe pa da se dogovorimo... Mislim to ti je jedini izlaz da imaš neku priliku da se braniš... Ako te ja budem tražio, a vjeruj mi da hoću, zbog ovih tvojih opetovanih psovki, nećeš baš biti sretan u svojoj kožiSpeare Shaker wrote:michaellcmacha wrote:Naravno hoćeš kurac, kukavico usplahirena... Jako mudo meni opsovat mater, aj budi faca pa mi to reci kad se dogovorimo da se nađemo kod tebe u rijeci... Evo za 3 tjedna kad budem išao...
Kod mene u Rijeci?
Ti si potpuno izgubljen u prostoru i vremenu.
Nećemo se naći niti na mom terenu niti na tvom nego na nekom neutralnom.
2015-08-08
Koji ste vas dvojica debili, to nisu istine... Dođe 9750 doza i vi svršava te na spiku o masovnim cijeoljenju... Krv ti jebem kakvi ste vi idioti...
2015-08-08
michaellcmacha wrote:Pa ok odi na pp da izmijenimo mob da ti nazoveš mene ili ja tebe pa da se dogovorimo... Mislim to ti je jedini izlaz da imaš neku priliku da se braniš... Ako te ja budem tražio, a vjeruj mi da hoću, zbog ovih tvojih opetovanih psovki, nećeš baš biti sretan u svojoj kožiSpeare Shaker wrote:michaellcmacha wrote:Naravno hoćeš kurac, kukavico usplahirena... Jako mudo meni opsovat mater, aj budi faca pa mi to reci kad se dogovorimo da se nađemo kod tebe u rijeci... Evo za 3 tjedna kad budem išao...
Kod mene u Rijeci?
Kukavica koja se boji cjepiva će mene tražiti?
Prvo nauči kako se prelazi zebra na semaforu, usrano glupavo kopile.
Nemamo se mi šta dogovarati privatno, jer ja s tobom privatno ne želim imati nikakva posla nego samo javno da svi zainteresirani mogu vidjeti koja si ti maloumna i kukavička nakaza.
Guest- Guest
michaellcmacha wrote:Koji ste vas dvojica debili, to nisu istine... Dođe 9750 doza i vi svršava te na spiku o masovnim cijeoljenju... Krv ti jebem kakvi ste vi idioti...
Daj se napuši kurca idiote poremećeni.
Guest- Guest
Za dan prije (današnjih podataka još nema!)
Pa opsuj mi mater i u lice, a ne samo ovako na forumu, a kako rekoh, nije mi problem saznati, tvoje podatke i budem ih saznao i sory Al morat ćeš položit račun za ovo što si mi opetovano psovao mater...Speare Shaker wrote:michaellcmacha wrote:Pa ok odi na pp da izmijenimo mob da ti nazoveš mene ili ja tebe pa da se dogovorimo... Mislim to ti je jedini izlaz da imaš neku priliku da se braniš... Ako te ja budem tražio, a vjeruj mi da hoću, zbog ovih tvojih opetovanih psovki, nećeš baš biti sretan u svojoj kožiSpeare Shaker wrote:michaellcmacha wrote:Naravno hoćeš kurac, kukavico usplahirena... Jako mudo meni opsovat mater, aj budi faca pa mi to reci kad se dogovorimo da se nađemo kod tebe u rijeci... Evo za 3 tjedna kad budem išao...
Kod mene u Rijeci?
Nemamo se mi šta dogovarati privatno, jer ja s tobom privatno ne želim imati nikakva posla nego samo javno da svi zainteresirani mogu vidjeti koja si ti maloumna i kukavička nakaza.
2015-08-08
vako usijanih rasprava ni bilo oka su kaja i noor...činile ono svoje
2014-04-16
Pa lijepo, viš kako Božić može utjecati na negativne zdravstvene tijekove... Sad između Božića i NG bude malo porasli, pa onda poslije NG još malo više bude poraslo... Nego što vele umrlih malo u ovih 3 dana "samo" 240Eroo wrote:Za dan prije (današnjih podataka još nema!)
2015-08-08
michaellcmacha wrote:Pa opsuj mi mater i u lice, a ne samo ovako na forumu, a kako rekoh, nije mi problem saznati, tvoje podatke i budem ih saznao i sory Al morat ćeš položit račun za ovo što si mi opetovano psovao mater...Speare Shaker wrote:michaellcmacha wrote:Pa ok odi na pp da izmijenimo mob da ti nazoveš mene ili ja tebe pa da se dogovorimo... Mislim to ti je jedini izlaz da imaš neku priliku da se braniš... Ako te ja budem tražio, a vjeruj mi da hoću, zbog ovih tvojih opetovanih psovki, nećeš baš biti sretan u svojoj kožiSpeare Shaker wrote:
Kod mene u Rijeci?
Tornjaj se u 3 pičke svome smrdljive matere.
Je li tako dobro?
A sad konačno počni ispunjavati svoje inače uvijek prazna obećanja ili začepi svoju smrdljivu i glupavu gubicu.
Guest- Guest
350 novih slučajeva protekla 24 sata, u bolnicama ukupno 2.664 osobe
U protekla 24 sata zabilježeno je 350 novih slučajeva pa je broj aktivnih slučajeva u Hrvatskoj danas 11.644. Među njima su 2.664 pacijenta na bolničkom liječenju, od toga je na respiratoru 271 pacijent. U protekla 24 sata oporavile su se 2.522 osobe, a testirano je njih 1.651.
Postotak od testiranih 21.2%, 65 umrlih.
aben wrote:vako usijanih rasprava ni bilo oka su kaja i noor...činile ono svoje
Nisu ovo nikakve rasprave.
Sa žoharima je svaki pokušaj rasprave ionako nemoguć.
Guest- Guest
rusi nece cijepit starije od 60 ili 65g. , procitao negdje da sad ne trazimmichaellcmacha wrote:Nisam zao, nego sam pojednostavio... Cijepiti će ljude koji su u polusvjesnom ili besvjesnom stanju... Pa čitaj jebo te ko te šantava, sve zdravstvene strukture kroz ispitivanja pokazuju da nemaju povjerenja u cjepivo... I u Rusiji i na zapadu... Kinu neću spominjati...Eroo wrote:michaellcmacha wrote:[size=48] “Trenutno je premalo cjepiva za to”, upozorio je Jung."[/size]
[size=48]A tek kad bi imao muda pa rekao da i to malo što ima cjepiva će biti utrošeno na mumije koje neće ni znati da su cijepljene[/size]
Šta će ti na'vo reći čopor-guru, on je na takvog jednog "mumiju" potrošio desetke tisuća eura na lijekove.
Jednom prilikom sam rekao da ne možeš biti loš čovjek, a sad si me uvjerio da si veoma loš i zao čovjek.
japan svoje posalje s dekicom u planine
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Ja nisam debilu kriv što je zalud krečio dok je pod fol išao u školu... U jadnoj i bijednoj nemoći što je ispao glup ko kurac tvrdeći da će se brojevi značajno smanjiti, a nisu, našao je za shodno da meni psuje mater i to opetovano... Da podsjetim ja sam krajem rujna USTVRDIO DA ĆE DO KONCA OVE GODINE BITI 50 MILIJUNA I VIŠE ZARAŽENIH I BLIZU 2 MILIJUNA MRTVIH, A DA ĆE KOD NAS BROJ MRTVIH BITI BLIZU 100 DNEVNO, NA ŠTO MI JE KRETEN REKAO DA BULAZNIM... I ONDA NE KONTINUIRANO NASTAVIO VRIJEĐATI UKLJUČENO S DANAŠNJIM DANOM...aben wrote:vako usijanih rasprava ni bilo oka su kaja i noor...činile ono svoje
OVO SU BROJEVI NA DANAŠNJI DAN
A mi smo pak imali 92 umrla u jednom danu... Toliko o mom bulažnjenju...
A debilčina Kukavička podla je trkeljala kako će već u ovom mjesecu početi masovno cijepljenje a da će tomu prethoditi ogromno smanjenje brojeva...
Ali jebeš to, kreten nije svjestan da možda može nekom u svojoj okolini psovati mater samo tako, ali ovo što je meni psovao grdo će ga koštati...
2015-08-08
Rusi će šparati jer ne mogu puno proizvesti, evo sad sam čitao da je kod njih veliko nezadovoljstvo jer se svih ovih godina uopće nije izlagalo u tu industriju i sad je stanje takvo da nisu u stanju proizvesti dovoljne količine cjepiva... Za njihove potrebe s postojećim kapacitetima trebalo bi im 10 godina da proizvede 300 milijuna doza...debotoijusto wrote:rusi nece cijepit starije od 60 ili 65g. , procitao negdje da sad ne trazimmichaellcmacha wrote:Nisam zao, nego sam pojednostavio... Cijepiti će ljude koji su u polusvjesnom ili besvjesnom stanju... Pa čitaj jebo te ko te šantava, sve zdravstvene strukture kroz ispitivanja pokazuju da nemaju povjerenja u cjepivo... I u Rusiji i na zapadu... Kinu neću spominjati...Eroo wrote:michaellcmacha wrote:[size=48] “Trenutno je premalo cjepiva za to”, upozorio je Jung."[/size]
[size=48]A tek kad bi imao muda pa rekao da i to malo što ima cjepiva će biti utrošeno na mumije koje neće ni znati da su cijepljene[/size]
Šta će ti na'vo reći čopor-guru, on je na takvog jednog "mumiju" potrošio desetke tisuća eura na lijekove.
Jednom prilikom sam rekao da ne možeš biti loš čovjek, a sad si me uvjerio da si veoma loš i zao čovjek.
japan svoje posalje s dekicom u planine
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
michaellcmacha wrote:
U jadnoj i bijednoj nemoći što je ispao glup ko kurac tvrdeći da će se brojevi značajno smanjiti, a nisu
A jesu. Što svi vide, osim tebe.
Govorim o brojevima novozaraženih kako na dnevnoj razini tako i po tjednim prosjecima.
Guest- Guest
michaellcmacha wrote:
USTVRDIO DA ĆE DO KONCA OVE GODINE BITI 50 MILIJUNA I VIŠE ZARAŽENIH I BLIZU 2 MILIJUNA MRTVIH, A DA ĆE KOD NAS BROJ MRTVIH BITI BLIZU 100 DNEVNO, NA ŠTO MI JE KRETEN REKAO DA BULAZNIM... I ONDA NE KONTINUIRANO NASTAVIO VRIJEĐATI UKLJUČENO S DANAŠNJIM DANOM...
Ako govoriš o meni, ja sam zapravo zaključio da je lako moguće da će se tvoje procjene izražene u brojevima pokazati točnima.
Što se tiče vrijeđanja, ti već godinama i godinama maltretiraš i vrijeđaš najmanje pola foruma pa se bolje nemoj javljati po tom pitanju.
Guest- Guest
michaellcmacha wrote:
Ali jebeš to, kreten nije svjestan da možda može nekom u svojoj okolini psovati mater samo tako, ali ovo što je meni psovao grdo će ga koštati...
Marš u pičku materinu smrdljivu, maloumnu, zločinačku i kukavičku!
Guest- Guest
Page 23 of 50 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50
Page 23 of 50