Da remiziramo...
Page 3 of 50
Page 3 of 50 • 1, 2, 3, 4 ... 26 ... 50
Re: Da remiziramo...
nisam nikam krivo zabrijao.Ra wrote:Bome si ti sad zabrijao u krivom smjeru. :)veber wrote:
kreten je kao i oni s kultnih.
kada se mala ubila.
onog pizdu da ikad sretnem, vjerovatno bi ga ubio.
i nemogu si oprostiti kaj sam ujutro otišao spavat, možda tiih pola sata bi prevagnuli.
a ako robija ili izmeta sretnem. kafenisat ćemo
Mislim da mi je vrijeme za partiti.
Laku noć
pamtim
i tebi laka noč.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
za razliku od tebe, "moje "žene su stvarne.Legendovich wrote:Feberu drkaj malo..,jer ako moras placat icuru za ciscenje,ne gine ti placanje za seks...
https://obmenvsemfiles.net/get/2358533/60603_img_041_3000_ariel_red_alert_122_500lo-nashobmen.org.jpg
za razliku od tebe nemam ćunu od pol metra
nemam ni ru(j)ku
ne jebem ko zečić
niti mi sarmu kufaju.
ali tebi u tvojim sitnim lažima to je ionako nebitno.
dok ti jebeš sve u 16 ranom zorom, ženska i ja sjednemo na terasu, popijemo kavu i to je to.
uskraćeni smo za sex koji ti upražnjavaš.
2014-12-30
veber-
2014-12-30
Butković: Sutra nam stiže 160 Hrvata iz Velike Britanije
evo ako novi soj virusa nije stigao sada hoće.
https://www.24sata.hr/news/primljeno-35-tisuca-zahtjeva-za-propusnice-odbijeno-60-posto-735636
evo ako novi soj virusa nije stigao sada hoće.
https://www.24sata.hr/news/primljeno-35-tisuca-zahtjeva-za-propusnice-odbijeno-60-posto-735636
Guest- Guest
veber wrote:kic je pobornik pedofilijeGnječ wrote:makni tu fotku.
aj reci to jos jednom i imas trajni ban
nisam vidio do maloprije, mislis da bdijem cijelu noc po forumu i gledam sto svak pise i stavlja?
da jedns pazljiva dusa nije prijavila ne bih ni vidio jutros
kic..previse ti toga toleriras..pa sad i osobno kusaš to sto si popustljiv...ima par pacijenata koji najvise na osobnoj razini vrijeđaju forumaše..ne bi...da im se nije dozvolilo...kic wrote:veber wrote:kic je pobornik pedofilijeGnječ wrote:makni tu fotku.
aj reci to jos jednom i imas trajni ban
nisam vidio do maloprije, mislis da bdijem cijelu noc po forumu i gledam sto svak pise i stavlja?
da jedns pazljiva dusa nije prijavila ne bih ni vidio jutros
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
ban je najbolje sredstvo smirivanja..a'k nista od doticnih se odmoris nekoliko dana..
2015-09-08
Ne bude banirao Nichea, bezveze se treseš...
darth_vader-
2014-04-17
nema to veze sa ničeom...na sta slici forum..svaki drugi post..pas ti mater..debilu..kretenu...nisam ni ja cvjecka...ali rijetko sam kome prvi poslao uvredu na osobni racun ako doticni prije toga mene nije uvrijedio...moze se provjeritijasambrend wrote:Ne bude banirao Nichea, bezveze se treseš...
2015-09-08
Ma ne treba se puno sekirati oko toga... djetinje čarke, ništa više...
darth_vader-
2014-04-17
ja ne bi banirao ove slucaje ako nekom kazes ono tipa..komunjaro,adezenjaro,ustaso,cetnik itd itd..to je ionako vec klasika ne samo ovdje..ali sigurno bi uvrede tipa jebem ti mater,jebem ti sve zivo,priklat cu te..pedofilu...a banirao bi i one koji tjeraju druge sa teme jer to nije njihova privatna tima...time se uskracuje pravo na rijec..
2015-09-08
Milost ne tražim niti bih je dao...
darth_vader-
2014-04-17
za mene takve vrede na osobnoj razini spominjuci familiju,ubojstvo,pedofiliju...nisu prihvatljive cak ni izrecene u sali..jer sto li se ono kaze u svakoj sali pola istine...to je prvo stvar kucnog odgoja...ili neodgoja...da sam admin kod mene ne bi bilo dileme..ban..a ovisno o tezini inkriminirajuceg djela i trajni ban...mene mo'š zvati i vrijeđati kako zelis ustasa,ovaj onaj ali ne i mamu mi spominjati ili obitelj i prijetiti u stilu gotov si...neces tu pisati...imda te nema..to ne priznajem ni pod salu kako rekoh
2015-09-08
Page 3 of 50 • 1, 2, 3, 4 ... 26 ... 50
Page 3 of 50