Da remiziramo...
Page 6 of 50
Page 6 of 50 • 1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50
Re: Da remiziramo...
a nije svako zlo za zlo...Legendovich wrote:i to je ..lijecenje..??
supruga vjerojatno neće imati ništa protiv...
T.- Posts : 17558
2014-04-14
zash mi na pamet pao Šejker.. čekam ja da on primi vakcinu,pa josh jedno godinu dana pricekati..T. wrote:a nije svako zlo za zlo...Legendovich wrote:i to je ..lijecenje..??
supruga vjerojatno neće imati ništa protiv...
Guest- Guest
ne znam zakaj kada vidim tvoj avatar padne mi napamet biceps od 48.
plećkica samo takva.
a, di je ru(j)ka?
plećkica samo takva.
a, di je ru(j)ka?
2014-12-30
veber wrote:nema bežanije. znači. bik ili kobra?Sovak wrote:veber wrote:pitao sam izmeta, ne kuži bašSovak wrote:Ra wrote:Nije me bilo 2 dana i bacilo me na 9. str.
A vi ste već na 47. strani.
Mora da ste puno pametnog napisali u tih 38 stranica. Lijepo mi žao što nemam vremena sve pročitati.
Pa sad ... buš vidjela svega.
Meni je ova tema dokaz da pojedinim ljudima fakat treba psihijatrijska pomoć.
kaj bi da te bik izjebe ili kobra za oko ugrize?
Bežal i od bika i od kobre.
jeremija iz AF je mlađi od tebe, #1 je malo mlađi od tebe.
nisi čuo za tu foru, meni ju je kći probala prodat
Nekak mi se čini da sam to negdje već čul, ali se ne mrem sjetiti. Da nije nekaj u stilu ''s vazeljin ili bez vazeljin''?
U svakom slučaju ostajem pri svojem rješenju.
Guest- Guest
ne pakuj esku.Sovak wrote:Gnječ wrote:Speare Shaker wrote:Gnječ wrote:Speare Shaker wrote:Gnječ wrote:Speare Shaker wrote:Speare Shaker wrote:Legendovich wrote:evo ga i na juropskom tlu...
COVID-19: New strain found in Italy, Denmark, Netherlands, Australia and Gibraltar
Ne forsiraj tu priču, jer od nje vrlo vjerojatno neće biti baš ništa.
Proizvođači tvrde kako će njihovo cjepivo efikasno djelovati i protiv tog novog soja, a ako se to nekim čudom i ne dogodi, da im neće trebati više od 6 i pol tjedana da pripreme cjepivo i za taj novi soj.
Usput rečeno, kod nas nije dokazana pojava tog novog soja.
odakle izvlačiš te nebuloze? iz mikijevog zabavnika?
Iz izjave jednog od stručnjaka za to područje i na tu temu u večerašnjem HTV dnevniku.
jaki stručnjak stvarno.
a nije rekao kako je virus mutirao u ovaj novi soj?
da ti kažem kako je mutirao i zašto se toliko paničari?
virus je mutirao kod onih pacijenata već oboljelih od covida kojima je davana terapija monoklonalnih antitijela.
evo čitaj:
Monoclonal antibodies are laboratory-made proteins that mimic the immune system’s ability to fight off harmful antigens such as viruses. Bamlanivimab is a monoclonal antibody that is specifically directed against the spike protein of SARS-CoV-2, designed to block the virus’ attachment and entry into human cells.
dakle kod tih se pacijenata virus prilagodio i mutirao u novi soj na način da je postao rezistentan na tu terapiju. drugim riječima terapija monoklonalnim antitijelima je učinila da je virus postao zarazniji i virulentniji i otporan na antitijela.
to se stručno zove ADE antibody-dependent enhancement guglaj što to znači za ovu pandemiju.
zato su se svi usrali i uspaničarili jer su otkrili da virus ima sposobnost da se reprogramira na takav način da postaje rezistentan na antitijela i još više virulentniji a ako kojom jebenom nesrećom opet mutira (čitaj murphijev zakon) i postane rezistentan i na cjepivo onda smo u totalnom kurcu. zato su blokirali UK ma da znam da je taj soj virusa veš napustio UK i ima ga svuda.
inače ovaj novi mutant ima naziv SARS-CoV-2 VOC 202012/01 (i.e., the first variant of concern from 2020, December), or "B.1.1.7."
Hvala.
Ali kakve to veze ima sa njegovom izjavom da kod nas nije dokazana pojava tog novog soja?
I da Murphyjev zakon ne spada u kategoriju prirodnih zakona nego samo predstavlja jednu običnu dosjetku. Prilično lošu, ako mene pitaš.
ma ja ti općenito pišem ono što taj magarac nije rekao ili je namjerno prešutio na tv. smiješna izjava: nije dokazana pojava blah blah... kao da ja velim na toj livadi nije dokazana pojava krtica jer još nema onih humaka. kad budu ljudi počeli masovnije oboljevati onda će neki magarac u labu zagrijat stolicu pa će skužit da je to taj soj virusa. ali dokle se ne rade lab pretrage virusa "nema"
murphijev zakon u svakodnevnoj reali dokazao svoju učinkovitost. to što ti misliš da je murphijev zakon dosjetka, to je još jedan u nizu murphijevih zakona.
evo ti nekih:
Ono što tražite je uvijek na dnu torbe.
Kad ste iscrpili sve ostale opcije, pročitajte upute.
Svako rješenje stvara nove probleme.
Promet je proporcionalno gust vašoj želji da stignete na vrijeme.
Križ na grobu jedini je plus u životu.
Oho .... pa ti možeš i normalniji biti.
ima osebujan jezik, tipkovnični.
ali nije maliciozan.
njegovo jebemtimateručvalje nije kao kada to izmet napiše.
esko to ne misli, a izmet da može jebao bi ti mater, jednom udbaš, uvijek snitch.
robi je živi dokaz da i mentalno ograničen mogu se integrirati u drštvo.
2014-12-30
evo samo da pokažem kako sam 23.10 pisao što će biti 15.11. toliko o mom brojanju na prste... ;)
a ovo je izvješće o stanju na dan 15.11.
na taj dan smo imali 1049 smrtnih ishoda....
čak sam zbog nekakvog osjećaja forumskog poštovanja prema dvojici kolega koji su govorili da nema teorije da dođe do tako velikih brojeva iste i malo korigirao.
poučen da to nije dobar pristup zato sada nema korekcija nego onako kako će biti tako i pišem... ono prvo ide šejkera a ovo drugo Eru...
uglavnom ovo gore su fakti...
čak sam zbog nekakvog osjećaja forumskog poštovanja prema dvojici kolega koji su govorili da nema teorije da dođe do tako velikih brojeva iste i malo korigirao.
poučen da to nije dobar pristup zato sada nema korekcija nego onako kako će biti tako i pišem... ono prvo ide šejkera a ovo drugo Eru...
2015-08-08
neeeSovak wrote:veber wrote:nema bežanije. znači. bik ili kobra?Sovak wrote:veber wrote:pitao sam izmeta, ne kuži bašSovak wrote:Ra wrote:Nije me bilo 2 dana i bacilo me na 9. str.
Mora da ste puno pametnog napisali u tih 38 stranica. Lijepo mi žao što nemam vremena sve pročitati.
Nekak mi se čini da sam to negdje već čul, ali se ne mrem sjetiti. Da nije nekaj u stilu ''s vazeljin ili bez vazeljin''?
moja kći super prepriča. mislim da mi je tre prodao foru.
kaj bi da te bik izjebe ili kobra za oko ugrizne?
kada te kobra za oko ugizne, izgubiš jedno.
kada te bik pojebe, oba ti padnu vuun.
2014-12-30
još da nam miralem otkrije di je PrtScmichaellcmacha wrote:evo samo da pokažem kako sam 23.10 pisao što će biti 15.11. toliko o mom brojanju na prste... ;)
di ćeš većeg veselja?
uz tablivu iz 24 časa bumo i fotku dobili.
2014-12-30
Ma ovo ide dalje,i ne treba stedjeti brojke..Šejker je meni cudan,onako..kolikogod bilo brojki i nakon izvjesnog vremena,bude i visestruko vise,on ce sve relativizirati i raditi vratolomije u tekstovima,iz kojih,mozda sam tulav,ali ne mogu nish iscitati,osim suprotstavljenih stavova,samom sebi..
Guest- Guest
pa jesi ti zaboravio kad je tebe baniralo zbog do tada neviđenih uvreda na forumu, pa se od sramote nisi 2 godine pojavljivao i onda si došao sa bogomdani nickom i pravio se tošo iako smo te odmah prokužili... jebote pa ako je itko na forumu bio mentalni i karakterni jad onda si to ti, pa nitko osim tebe tu nije doživio da ga 10 žena forumskih kolegica popljuje ko zadnje smeće zbog načina komunikacije i podlosti koju koristiš u komunikaciji ne bi li se dočepao podataka neke od njih.... mislim stvarno nemam riječi koji si ti šrot od osobe... ti da ideš nekom govoriti o mentalnom i karakternom jadu...Legendovich wrote:dobro ti je samo kad mozes po svom izboru okomiti se na nekog,i lajati mu cijeli dan,a ero je zivi primjer nekog,tko nigok u principu ne vrijedja,i onda kad je puka ko kokica i izredao ti sve zivo.."E..!! vidi Ere kakav je ..jebo mi ovo i ono,uplasio me da sam sa foruma morao pobjeci..!!Tragove svoje zatrti.."
Koji si ti menthalni i karakterni jad i bijeda..
2015-08-08
veber wrote:ne pakuj esku.Sovak wrote:Gnječ wrote:Speare Shaker wrote:Gnječ wrote:Speare Shaker wrote:Gnječ wrote:Speare Shaker wrote:Speare Shaker wrote:Legendovich wrote:evo ga i na juropskom tlu...
COVID-19: New strain found in Italy, Denmark, Netherlands, Australia and Gibraltar
Proizvođači tvrde kako će njihovo cjepivo efikasno djelovati i protiv tog novog soja, a ako se to nekim čudom i ne dogodi, da im neće trebati više od 6 i pol tjedana da pripreme cjepivo i za taj novi soj.
Iz izjave jednog od stručnjaka za to područje i na tu temu u večerašnjem HTV dnevniku.
jaki stručnjak stvarno.
virus je mutirao kod onih pacijenata već oboljelih od covida kojima je davana terapija monoklonalnih antitijela.
evo čitaj:
Monoclonal antibodies are laboratory-made proteins that mimic the immune system’s ability to fight off harmful antigens such as viruses. Bamlanivimab is a monoclonal antibody that is specifically directed against the spike protein of SARS-CoV-2, designed to block the virus’ attachment and entry into human cells.
dakle kod tih se pacijenata virus prilagodio i mutirao u novi soj na način da je postao rezistentan na tu terapiju. drugim riječima terapija monoklonalnim antitijelima je učinila da je virus postao zarazniji i virulentniji i otporan na antitijela.
to se stručno zove ADE antibody-dependent enhancement guglaj što to znači za ovu pandemiju.
zato su se svi usrali i uspaničarili jer su otkrili da virus ima sposobnost da se reprogramira na takav način da postaje rezistentan na antitijela i još više virulentniji a ako kojom jebenom nesrećom opet mutira (čitaj murphijev zakon) i postane rezistentan i na cjepivo onda smo u totalnom kurcu. zato su blokirali UK ma da znam da je taj soj virusa veš napustio UK i ima ga svuda.
inače ovaj novi mutant ima naziv SARS-CoV-2 VOC 202012/01 (i.e., the first variant of concern from 2020, December), or "B.1.1.7."
Hvala.
Ali kakve to veze ima sa njegovom izjavom da kod nas nije dokazana pojava tog novog soja?
I da Murphyjev zakon ne spada u kategoriju prirodnih zakona nego samo predstavlja jednu običnu dosjetku. Prilično lošu, ako mene pitaš.
ma ja ti općenito pišem ono što taj magarac nije rekao ili je namjerno prešutio na tv. smiješna izjava: nije dokazana pojava blah blah... kao da ja velim na toj livadi nije dokazana pojava krtica jer još nema onih humaka. kad budu ljudi počeli masovnije oboljevati onda će neki magarac u labu zagrijat stolicu pa će skužit da je to taj soj virusa. ali dokle se ne rade lab pretrage virusa "nema"
murphijev zakon u svakodnevnoj reali dokazao svoju učinkovitost. to što ti misliš da je murphijev zakon dosjetka, to je još jedan u nizu murphijevih zakona.
evo ti nekih:
ali nije maliciozan.
esko to ne misli, a izmet da može jebao bi ti mater, jednom udbaš, uvijek snitch.
Daj mi ne brani neobranjivo.
Ono jučer je bilo pretjerano.
Em caps lock, em brdo psovanja.
I da je zavredil ban barem na 24 sata, tek toliko da se malo skulira tj. ohladi i to najviše za njegovo dobro - JE.
Ali velim, riječ admina je posljednja. Njegov forum.
Ja sam inače trpljiv.
Čak za onog utajivača Lotku nisam niš tražil niti prijavljival.
A možda sam i trebal.
I taj je 10kre tada jednostavno prešel svaku granicu.
Ali OK ... velim, nismo niti mi ostali cvjećke niti forum treba sterilizirati.
Ali jednu granicu ipak treba postaviti. Čisto zbog forumske higijene.
Ali i čitljivosti.
Guest- Guest
evo vidiš kad napišeš nešto normalno i koristiš normalan rječnik, a ne da tepaš ja to ispoštujem, ali kad sereš da to boli jebiga Robi onda sereš... kao maloprije o mentalnom jadu... nisi ti taj koji ima što o tomu reći... jednostavno nisi.... to kao da ja nekom spočitavam što psuje...Legendovich wrote:Ma ovo ide dalje,i ne treba stedjeti brojke..Šejker je meni cudan,onako..kolikogod bilo brojki i nakon izvjesnog vremena,bude i visestruko vise,on ce sve relativizirati i raditi vratolomije u tekstovima,iz kojih,mozda sam tulav,ali ne mogu nish iscitati,osim suprotstavljenih stavova,samom sebi..
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
istina ziva..bilo je bash tako,a bio sam đubar nevidjeni..BIO..i ispricao se svima koje sam gazio i vrijedjao..stvarno mi je radi toga kasnije bilo zao...michaellcmacha wrote:pa jesi ti zaboravio kad je tebe baniralo zbog do tada neviđenih uvreda na forumu, pa se od sramote nisi 2 godine pojavljivao i onda si došao sa bogomdani nickom i pravio se tošo iako smo te odmah prokužili... jebote pa ako je itko na forumu bio mentalni i karakterni jad onda si to ti, pa nitko osim tebe tu nije doživio da ga 10 žena forumskih kolegica popljuje ko zadnje smeće zbog načina komunikacije i podlosti koju koristiš u komunikaciji ne bi li se dočepao podataka neke od njih.... mislim stvarno nemam riječi koji si ti šrot od osobe... ti da ideš nekom govoriti o mentalnom i karakternom jadu...Legendovich wrote:dobro ti je samo kad mozes po svom izboru okomiti se na nekog,i lajati mu cijeli dan,a ero je zivi primjer nekog,tko nigok u principu ne vrijedja,i onda kad je puka ko kokica i izredao ti sve zivo.."E..!! vidi Ere kakav je ..jebo mi ovo i ono,uplasio me da sam sa foruma morao pobjeci..!!Tragove svoje zatrti.."
sad nesh dozivjeti da ti(bilo kome )nesto ruzno kazem,ako prvotno mi netko nije cijeli dan gazio po zivcima i direktno me vrijedao..
Guest- Guest
veber wrote:neeeSovak wrote:veber wrote:nema bežanije. znači. bik ili kobra?Sovak wrote:veber wrote:pitao sam izmeta, ne kuži bašSovak wrote:Ra wrote:Nije me bilo 2 dana i bacilo me na 9. str.
moja kći super prepriča. mislim da mi je tre prodao foru.
kaj bi da te bik izjebe ili kobra za oko ugrizne?
kada te kobra za oko ugizne, izgubiš jedno.
kada te bik pojebe, oba ti padnu vuun.
Dobar ...
Guest- Guest
i to je ok to poštujem... još prestani lagati i izmišljati i budemo si ok...mislim pa budi realan čemu ti uopće i služe te gluparije menadžer kurac palac... ako si otišao u njemačku i pošteno radiš što god, da si osiguraš bolji život to je ok, aj da malo uljepšaš ono tipa dogurao do prvog majstora ili neki grupovođa nego ti odmah menadžer pa reci sam kom bi ti to povjerovao...Legendovich wrote:istina ziva..bilo je bash tako,a bio sam đubar nevidjeni..BIO..i ispricao se svima koje sam gazio i vrijedjao..stvarno mi je radi toga kasnije bilo zao...michaellcmacha wrote:pa jesi ti zaboravio kad je tebe baniralo zbog do tada neviđenih uvreda na forumu, pa se od sramote nisi 2 godine pojavljivao i onda si došao sa bogomdani nickom i pravio se tošo iako smo te odmah prokužili... jebote pa ako je itko na forumu bio mentalni i karakterni jad onda si to ti, pa nitko osim tebe tu nije doživio da ga 10 žena forumskih kolegica popljuje ko zadnje smeće zbog načina komunikacije i podlosti koju koristiš u komunikaciji ne bi li se dočepao podataka neke od njih.... mislim stvarno nemam riječi koji si ti šrot od osobe... ti da ideš nekom govoriti o mentalnom i karakternom jadu...Legendovich wrote:dobro ti je samo kad mozes po svom izboru okomiti se na nekog,i lajati mu cijeli dan,a ero je zivi primjer nekog,tko nigok u principu ne vrijedja,i onda kad je puka ko kokica i izredao ti sve zivo.."E..!! vidi Ere kakav je ..jebo mi ovo i ono,uplasio me da sam sa foruma morao pobjeci..!!Tragove svoje zatrti.."
sad nesh dozivjeti da ti(bilo kome )nesto ruzno kazem,ako prvotno mi netko nije cijeli dan gazio po zivcima i direktno me vrijedao..
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
esko tako pše od prvog danaSovak wrote:veber wrote:ne pakuj esku.Sovak wrote:Gnječ wrote:Speare Shaker wrote:Gnječ wrote:Speare Shaker wrote:Gnječ wrote:Speare Shaker wrote:Speare Shaker wrote:Legendovich wrote:evo ga i na juropskom tlu...
jaki stručnjak stvarno.
evo čitaj:
Hvala.
evo ti nekih:
ali nije maliciozan.
Daj mi ne brani neobranjivo.
Ono jučer je bilo pretjerano.
Em caps lock, em brdo psovanja.
I da je zavredil ban barem na 24 sata, tek toliko da se malo skulira tj. ohladi i to najviše za njegovo dobro - JE.
Ali velim, riječ admina je posljednja. Njegov forum.
Ja sam inače trpljiv.
Čak za onog utajivača Lotku nisam niš tražil niti prijavljival.
A možda sam i trebal.
I taj je 10kre tada jednostavno prešel svaku granicu.
Ali OK ... velim, nismo niti mi ostali cvjećke niti forum treba sterilizirati.
Ali jednu granicu ipak treba postaviti. Čisto zbog forumske higijene.
Ali i čitljivosti.
ne da ga branim.
navodim da kada mi on natipka jebemtimater, to ne doživljavam kao uvredu.
kada to napiše izmet, onda znam da je maliciozno i da nema argument.
robi tvrdi da nije pedofilj, a spolno bi općio s mojim kćerima.
kakav je vjerovatno bi probao sa sinom.
pedofili ne poznaju spol.
ti upisi su maliciozni, s namjerom.
a kada ulovim robija, dugo, ali baš dugo neće napisati ni slovce.
niti ovdje niti na pornhub.
2014-12-30
ali postoji taj sindrom.michaellcmacha wrote:i to je ok to poštujem... još prestani lagati i izmišljati i budemo si ok...mislim pa budi realan čemu ti uopće i služe te gluparije menadžer kurac palac... ako si otišao u njemačku i pošteno radiš što god, da si osiguraš bolji život to je ok, aj da malo uljepšaš ono tipa dogurao do prvog majstora ili neki grupovođa nego ti odmah menadžer pa reci sam kom bi ti to povjerovao...Legendovich wrote:istina ziva..bilo je bash tako,a bio sam đubar nevidjeni..BIO..i ispricao se svima koje sam gazio i vrijedjao..stvarno mi je radi toga kasnije bilo zao...michaellcmacha wrote:pa jesi ti zaboravio kad je tebe baniralo zbog do tada neviđenih uvreda na forumu, pa se od sramote nisi 2 godine pojavljivao i onda si došao sa bogomdani nickom i pravio se tošo iako smo te odmah prokužili... jebote pa ako je itko na forumu bio mentalni i karakterni jad onda si to ti, pa nitko osim tebe tu nije doživio da ga 10 žena forumskih kolegica popljuje ko zadnje smeće zbog načina komunikacije i podlosti koju koristiš u komunikaciji ne bi li se dočepao podataka neke od njih.... mislim stvarno nemam riječi koji si ti šrot od osobe... ti da ideš nekom govoriti o mentalnom i karakternom jadu...Legendovich wrote:dobro ti je samo kad mozes po svom izboru okomiti se na nekog,i lajati mu cijeli dan,a ero je zivi primjer nekog,tko nigok u principu ne vrijedja,i onda kad je puka ko kokica i izredao ti sve zivo.."E..!! vidi Ere kakav je ..jebo mi ovo i ono,uplasio me da sam sa foruma morao pobjeci..!!Tragove svoje zatrti.."
jer u biti radi za malo veću plaću nego neki inžinjer u hrvatskoj.
moj šogor ima plaću 20 000kn, zašto bi on išao u njemačku?
šogorica ima oko 14 000, znači svaki mjesec im legne 34 000kn.
robi da nije idiot kakav je od 18og bi mogao raditi u mojoj bivšoj firmi.
ovako će kilavit na burzi, nijemci će ga otjerat.
opet će pasti na pleća sestri i materi.
2014-12-30
lik radi za osnovicu 10,85€ brutto prvi porezni razred s radnim tjednom od 38h
možeš živjet s tim, ali je daleko od onog što bi on htio.
a sa 60g i bez ikakvog zvanja i znanja, nemre niti imati više.
možeš živjet s tim, ali je daleko od onog što bi on htio.
a sa 60g i bez ikakvog zvanja i znanja, nemre niti imati više.
2014-12-30
Šta se čudiš, on tako pokreće razgovor o onome čemu je sklon.kic wrote:veber wrote:kic je pobornik pedofilijeGnječ wrote:makni tu fotku.
aj reci to jos jednom i imas trajni ban
nisam vidio do maloprije, mislis da bdijem cijelu noc po forumu i gledam sto svak pise i stavlja?
da jedns pazljiva dusa nije prijavila ne bih ni vidio jutros
Nisi to primijetio?
Page 6 of 50 • 1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50
Page 6 of 50