Da remiziramo...
Page 33 of 50
Page 33 of 50 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 41 ... 50
Re: Da remiziramo...
Baš mi je super kako galopiramo prema brojci preko 4000 umrlih do kraja godine, a neki pojedinci su i dalje rezistentni na te gole i bjelodane činjenice, ali se zato lijepe ka muhe na paušalne i apstraktne projekcije likova koji bi u jednom puno civiliziranijem društvu od nas da imaju iti malo obraza, odavno počinili seppuku...
darth_vader-
2014-04-17
bosančero, čekaj srijedu.
zažmiri do tri kralja pa ćemo pogledati podatke.
relevantno u odnosu na današnji dan bit će tamo negdje oko 20.01.2021. to je srijeda u idućoj godini, a dva tjedna od tri kralja.
zažmiri do tri kralja pa ćemo pogledati podatke.
relevantno u odnosu na današnji dan bit će tamo negdje oko 20.01.2021. to je srijeda u idućoj godini, a dva tjedna od tri kralja.
2014-12-30
bolje se pukujasambrend wrote:Baš mi je super kako galopiramo prema brojci preko 4000 umrlih do kraja godine, a neki pojedinci su i dalje rezistentni na te gole i bjelodane činjenice, ali se zato lijepe ka muhe na paušalne i apstraktne projekcije likova koji bi u jednom puno civiliziranijem društvu od nas da imaju iti malo obraza, odavno počinili seppuku...
nego se suši
2014-12-30
Svi svašta pišu, ja samo pokušavam objasniti na primjerima zašto su mjere opreza ipak potrebne, zapravo nužne.jasambrend wrote:Baš mi je super kako galopiramo prema brojci preko 4000 umrlih do kraja godine, a neki pojedinci su i dalje rezistentni na te gole i bjelodane činjenice, ali se zato lijepe ka muhe na paušalne i apstraktne projekcije likova koji bi u jednom puno civiliziranijem društvu od nas da imaju iti malo obraza, odavno počinili seppuku...
A što se tiče umrlih...pa to vam dolazi od broja aktivno pozitivnih, a taj broj ste "prislužili" prije 3 tjedna.
Zadnjih dana ste aktivne smanjili od 25,270 na 16,105, dakle za 56.9%.
Ako nebi bilo aktivnih na "lageru" ne bi imali ni umrlih.
Eroo wrote:VARAŽDINska
+261/1M stanovnika!
Venus nam se izgubila. Valjda joj dojadilo čitati one budalaštine čopora.
izete uz robija, ne mogu napisati jedine, jer ste dvojica, dežurne budale ste vas dvojica.
nego kako je obitelj reagirala kada si im rekao da ženiš fahretu?
ko i na kupnju toyote, a ne mercedesa ili žešče?
nego kako je obitelj reagirala kada si im rekao da ženiš fahretu?
ko i na kupnju toyote, a ne mercedesa ili žešče?
2014-12-30
Opet naš Ero kad se nešto zasere veli "mi", a kad bude dobro onda je stožer zaslužan...
darth_vader-
2014-04-17
ima problem s posvojnim zamjenicamajasambrend wrote:Opet naš Ero kad se nešto zasere veli "mi", a kad bude dobro onda je stožer zaslužan...
2014-12-30
Eroo wrote:
Odsad će biti važno pratiti kako se "prazni" broj aktivnih...veoma važan dijagram.
Treba primijetiti da se broj hospitaliziranih i onih na respiratoru ne smanjuje istom brzinom.
Do nedavno je broj hospitaliziranih bio cca 10% od aktivnih, a broj na respiratoru cca 1%.
Stožer je za sve dobro zaslužan, a vi ste za sve loše krivci.jasambrend wrote:Opet naš Ero kad se nešto zasere veli "mi", a kad bude dobro onda je stožer zaslužan...
Nije daleko od istine.
pdonjo, di ti e Zos?Eroo wrote:Eroo wrote:
Odsad će biti važno pratiti kako se "prazni" broj aktivnih...veoma važan dijagram.
Treba primijetiti da se broj hospitaliziranih i onih na respiratoru ne smanjuje istom brzinom.
Do nedavno je broj hospitaliziranih bio cca 10% od aktivnih, a broj na respiratoru cca 1%.
onako da dobijemo 2i1/2dimenzinalni pregled
2014-12-30
Bolje i to nego s glavom kao ti. Kad bi ti barem to bio jedini problem...imaš ti toga i za izvoz(na forum).veber wrote:ima problem s posvojnim zamjenicamajasambrend wrote:Opet naš Ero kad se nešto zasere veli "mi", a kad bude dobro onda je stožer zaslužan...
Znaš da si mi postao zabavan. Kad god ugledam tvoj upis trbu' se mi zatrese. Pa dobro, ne čitam ih baš, ali su smiješni.veber wrote:pdonjo, di ti e Zos?Eroo wrote:Eroo wrote:
Dogovoreno je bilo kad broj zaraženih padne (do Božića!) ispod +80 da se otvara šampanjac.Eroo wrote:Eroo wrote:VARAŽDINska
+261/1M stanovnika!
safete, dođe ti onaj čifut na vrata, onaj kaj proganja nijemce. zajebunio se pa ti pokucao na vrata.Eroo wrote:Bolje i to nego s glavom kao ti. Kad bi ti barem to bio jedini problem...imaš ti toga i za izvoz(na forum).veber wrote:ima problem s posvojnim zamjenicamajasambrend wrote:Opet naš Ero kad se nešto zasere veli "mi", a kad bude dobro onda je stožer zaslužan...
sutra će skužit da je tražio safeta, a ne izmeta ali oni ionako ne čitaju samoglasnike pa im safet i izmet zvuče slično.
raspisao sam se ko GoT,
elem. pita te anđeo smrti:
-izmete što biraš?
-da te bik izjebe ili zmija za oko ugrize?
(pazi, radi se o kraljevskoj kobri)
deder izmete reci što bi ti odabrao.
2014-12-30
Eroo wrote:Znaš da si mi postao zabavan. Kad god ugledam tvoj upis trbu' se mi zatrese. Pa dobro, ne čitam ih baš, ali su smiješni.veber wrote:pdonjo, di ti e Zos?Eroo wrote:Eroo wrote:
Eroo wrote:Dogovoreno je bilo kad broj zaraženih padne (do Božića!) ispod +80 da se otvara šampanjac.Eroo wrote:Eroo wrote:VARAŽDINska
+261/1M stanovnika!
nego ismete. kako je reagirala obitelj kada si rekao da ženiš fahretu?Eroo wrote:Znaš da si mi postao zabavan. Kad god ugledam tvoj upis trbu' se mi zatrese. Pa dobro, ne čitam ih baš, ali su smiješni.veber wrote:pdonjo, di ti e Zos?Eroo wrote:Eroo wrote:
bili ste u crkvi ili ste đenazu klanjali?
2014-12-30
veber-
2014-12-30
Page 33 of 50 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 41 ... 50
Page 33 of 50