Da remiziramo...
Page 2 of 50
Page 2 of 50 • 1, 2, 3 ... 26 ... 50
Re: Da remiziramo...
i kaj je tu smješno degeneriče?Eroo wrote:veber wrote:i zašto lažeš?Eroo wrote:Je 100%, jer je to isto meni Veber kazao u povjerenju, a on je to isto čuo od Gnječa.kaya wrote:? Meni dao neštoLegendovich wrote:Ono sto si pokupio sto sam Kayi dao,je samo za ublazavanje nosnih zastopavanja i prohodnost disanja..msm i to pomaze,ali ne kod virusa..nish dobro besplatno ne ide..jako dobro to znas..
Pa ti si dečko ozbiljno bolestan
Jebote, kao da sam upao u neki psihijatrijski odjel...
i tvoja patologija laži već odavno je degutantna.
uplićeš druge u svoje poremećene upise.
za tebe mogu reći da si lažljiva kretenčina, a ne da bi ti nekaj u povjerenju rekao.
samo kao što sam prije već napisao jednostavno si pogubljen u životu, odbačen.
čak dok si cinkao ljude bio si nikaj u hiararhiji udbe, samo si lažima sjebavao druge.
ti si small snitch
veber- Posts : 53509
2014-12-30
veber wrote:i kaj je tu smješno degeneriče?Eroo wrote:veber wrote:i zašto lažeš?Eroo wrote:Je 100%, jer je to isto meni Veber kazao u povjerenju, a on je to isto čuo od Gnječa.kaya wrote:? Meni dao neštoLegendovich wrote:Ono sto si pokupio sto sam Kayi dao,je samo za ublazavanje nosnih zastopavanja i prohodnost disanja..msm i to pomaze,ali ne kod virusa..nish dobro besplatno ne ide..jako dobro to znas..
i tvoja patologija laži već odavno je degutantna.
uplićeš druge u svoje poremećene upise.
za tebe mogu reći da si lažljiva kretenčina, a ne da bi ti nekaj u povjerenju rekao.
samo kao što sam prije već napisao jednostavno si pogubljen u životu, odbačen.
čak dok si cinkao ljude bio si nikaj u hiararhiji udbe, samo si lažima sjebavao druge.
ti si small snitch
dehidrira ga?Ra wrote:Kad se pomiješa s antibioticima može se i šmrkati. Neaš poima.veber wrote:nemre šmrkat mast.Ra wrote:Vidim ja tebe nema, a ti potajice šmrčeš tigrovu mast.kaya wrote:Pa ovaj piše da ja koristim mishung za koronu
Prestrašno
Ujutro mu je miha krao svemirske ideje a sada mene liječi mishungom
Šta je previše previše je
nanosi ju na lice i ispod nosa, tako spriječava ulazak virusa, a antibiotik pojačava djelovanje na sluznici nosa.
dobro on je ipak kemičar koji nikad nije čuo za dva balkanjerosa-ružičku i preloga.
samo lipide nemreš dehidrirat.
2014-12-30
U Varaždinu nekakav čudan ples....od +84, na +231 jučer i danas +167...
Da. Čekaj mislila sam da me ne može iznenaditi. Al da on meni šalje mishung je stvarno previše .Ra wrote:Vidim ja tebe nema, a ti potajice šmrčeš tigrovu mast.kaya wrote:Pa ovaj piše da ja koristim mishung za koronu
Prestrašno
Još jedino da napiše da mu ćurku pečem ..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Pa ovo je sf već..Eroo wrote:Je 100%, jer je to isto meni Veber kazao u povjerenju, a on je to isto čuo od Gnječa.kaya wrote:? Meni dao neštoLegendovich wrote:Ono sto si pokupio sto sam Kayi dao,je samo za ublazavanje nosnih zastopavanja i prohodnost disanja..msm i to pomaze,ali ne kod virusa..nish dobro besplatno ne ide..jako dobro to znas..
2015-08-15
čekamo robija da veli kako mu je miha poslao tvoje obnažene fotke, pa te zato malo stalkao.kaya wrote:Pa ovo je sf već..Eroo wrote:Je 100%, jer je to isto meni Veber kazao u povjerenju, a on je to isto čuo od Gnječa.kaya wrote:? Meni dao neštoLegendovich wrote:Ono sto si pokupio sto sam Kayi dao,je samo za ublazavanje nosnih zastopavanja i prohodnost disanja..msm i to pomaze,ali ne kod virusa..nish dobro besplatno ne ide..jako dobro to znas..
2014-12-30
Priznaj da si ti ta Rujka i pola će ti se odmah oprostiti.kaya wrote:Da. Čekaj mislila sam da me ne može iznenaditi. Al da on meni šalje mishung je stvarno previše .Ra wrote:Vidim ja tebe nema, a ti potajice šmrčeš tigrovu mast.kaya wrote:Pa ovaj piše da ja koristim mishung za koronu
Prestrašno
Sa'š vidjeti kad neka od nas postane Poljakinja. Vjerojatno Venus, ona mu je sad više na piku od ostalih.
Ra- Posts : 2324
2020-06-01
to ona s nazalnim glasom?Ra wrote:Priznaj da si ti ta Rujka i pola će ti se odmah oprostiti.kaya wrote:Da. Čekaj mislila sam da me ne može iznenaditi. Al da on meni šalje mishung je stvarno previše .Ra wrote:Vidim ja tebe nema, a ti potajice šmrčeš tigrovu mast.kaya wrote:Pa ovaj piše da ja koristim mishung za koronu
Prestrašno
Sa'š vidjeti kad neka od nas postane Poljakinja. Vjerojatno Venus, ona mu je sad više na piku od ostalih.
2014-12-30
Šta te briga kako on i što dehidrira.veber wrote:dehidrira ga?Ra wrote:Kad se pomiješa s antibioticima može se i šmrkati. Neaš poima.veber wrote:nemre šmrkat mast.Ra wrote:Vidim ja tebe nema, a ti potajice šmrčeš tigrovu mast.kaya wrote:Pa ovaj piše da ja koristim mishung za koronu
Prestrašno
nanosi ju na lice i ispod nosa, tako spriječava ulazak virusa, a antibiotik pojačava djelovanje na sluznici nosa.
dobro on je ipak kemičar koji nikad nije čuo za dva balkanjerosa-ružičku i preloga.
Ti bi i formulu da ti kaže, a, a?
Pa vidiš koliko je plagijata i krađa. Miha krade Gnječu, Gnječ krade Googlu, Epi krade vodu.
2020-06-01
Da da ta.veber wrote:to ona s nazalnim glasom?Ra wrote:Priznaj da si ti ta Rujka i pola će ti se odmah oprostiti.kaya wrote:Da. Čekaj mislila sam da me ne može iznenaditi. Al da on meni šalje mishung je stvarno previše .Ra wrote:Vidim ja tebe nema, a ti potajice šmrčeš tigrovu mast.kaya wrote:Pa ovaj piše da ja koristim mishung za koronu
Prestrašno
Ubit će me
2020-06-01
epi je pragmatičanRa wrote:Šta te briga kako on i što dehidrira.veber wrote:dehidrira ga?Ra wrote:Kad se pomiješa s antibioticima može se i šmrkati. Neaš poima.veber wrote:nemre šmrkat mast.Ra wrote:Vidim ja tebe nema, a ti potajice šmrčeš tigrovu mast.kaya wrote:Pa ovaj piše da ja koristim mishung za koronu
Prestrašno
Pa vidiš koliko je plagijata i krađa. Miha krade Gnječu, Gnječ krade Googlu, Epi krade vodu.
2014-12-30
Ja sam htjela biti ona ali odbio me.Ra wrote:Priznaj da si ti ta Rujka i pola će ti se odmah oprostiti.kaya wrote:Da. Čekaj mislila sam da me ne može iznenaditi. Al da on meni šalje mishung je stvarno previše .Ra wrote:Vidim ja tebe nema, a ti potajice šmrčeš tigrovu mast.kaya wrote:Pa ovaj piše da ja koristim mishung za koronu
Prestrašno
Sada se moram zadovoljiti samo s mishungom.
2015-08-15
a, ionako laže po verikali i po horizontal, tvori rešetku, samo slabo povezuje polja u logičku cjelinuRa wrote:Da da ta.veber wrote:to ona s nazalnim glasom?Ra wrote:Priznaj da si ti ta Rujka i pola će ti se odmah oprostiti.kaya wrote:Da. Čekaj mislila sam da me ne može iznenaditi. Al da on meni šalje mishung je stvarno previše .Ra wrote:Vidim ja tebe nema, a ti potajice šmrčeš tigrovu mast.kaya wrote:Pa ovaj piše da ja koristim mishung za koronu
Prestrašno
Ubit će me
da nije u americi već u njemačkoj
čovjek bi pomislio, robi
2014-12-30
veber wrote:epi je pragmatičanRa wrote:Šta te briga kako on i što dehidrira.veber wrote:dehidrira ga?Ra wrote:Kad se pomiješa s antibioticima može se i šmrkati. Neaš poima.veber wrote:nemre šmrkat mast.Ra wrote:Vidim ja tebe nema, a ti potajice šmrčeš tigrovu mast.kaya wrote:Pa ovaj piše da ja koristim mishung za koronu
Prestrašno
bosanac je vodokradica takvi bi na divljem zapadu završili kao viseći ukras na nekoj murvi ili kaktusu.
Guest- Guest
malo mu se omakla cijev ispred vodomjera.Gnječ wrote:veber wrote:epi je pragmatičanRa wrote:Šta te briga kako on i što dehidrira.veber wrote:dehidrira ga?Ra wrote:Kad se pomiješa s antibioticima može se i šmrkati. Neaš poima.veber wrote:nemre šmrkat mast.Ra wrote:Vidim ja tebe nema, a ti potajice šmrčeš tigrovu mast.kaya wrote:Pa ovaj piše da ja koristim mishung za koronu
Prestrašno
bosanac je vodokradica takvi bi na divljem zapadu završili kao viseći ukras na nekoj murvi ili kaktusu.
dešava se to ubosni.
šta sanac zna s koje strane se stavlja vodomjer.
sitničariš.
robiju miha maznuo text, a s obzirom da si se pojavio vjerovatno ti je miha poslao onu procjenu od BRD, njihove tajne službe davno napisane, a baš se to dešava. robi, safet i slični još početkom svibnja proglasili corona free.
2014-12-30
Biće da ne znaš skuhati sarme pa te nije htio za curu.kaya wrote:Ja sam htjela biti ona ali odbio me.Ra wrote:Priznaj da si ti ta Rujka i pola će ti se odmah oprostiti.kaya wrote:Da. Čekaj mislila sam da me ne može iznenaditi. Al da on meni šalje mishung je stvarno previše .Ra wrote:Vidim ja tebe nema, a ti potajice šmrčeš tigrovu mast.kaya wrote:Pa ovaj piše da ja koristim mishung za koronu
Prestrašno
Ali konzument čarobnog mishunga možeš biti i bez znanja o sarmicama.
2020-06-01
michaellcmacha likes this post
Ček malo... miha je ukrao Sveti ili Gnječu?veber wrote:malo mu se omakla cijev ispred vodomjera.Gnječ wrote:veber wrote:epi je pragmatičanRa wrote:Šta te briga kako on i što dehidrira.veber wrote:dehidrira ga?Ra wrote:Kad se pomiješa s antibioticima može se i šmrkati. Neaš poima.veber wrote:nemre šmrkat mast.Ra wrote:Vidim ja tebe nema, a ti potajice šmrčeš tigrovu mast.kaya wrote:Pa ovaj piše da ja koristim mishung za koronu
Prestrašno
dešava se to ubosni.
šta sanac zna s koje strane se stavlja vodomjer.
sitničariš.
robiju miha maznuo text, a s obzirom da si se pojavio vjerovatno ti je miha poslao onu procjenu od BRD, njihove tajne službe davno napisane, a baš se to dešava. robi, safet i slični još početkom svibnja proglasili corona free.
Ili obojici?
2020-06-01
Da, i to sa sarmama je presudilo. Ne mogu se sada točno sjetiti zašto me odbio. Doći će on pa će izmisliti već nešto orginalno.on je sve inače odbio a svi su ga poterali u kurac u stvari. Al dobroRa wrote:Biće da ne znaš skuhati sarme pa te nije htio za curu.kaya wrote:Ja sam htjela biti ona ali odbio me.Ra wrote:Priznaj da si ti ta Rujka i pola će ti se odmah oprostiti.kaya wrote:Da. Čekaj mislila sam da me ne može iznenaditi. Al da on meni šalje mishung je stvarno previše .Ra wrote:Vidim ja tebe nema, a ti potajice šmrčeš tigrovu mast.kaya wrote:Pa ovaj piše da ja koristim mishung za koronu
Prestrašno
Ali konzument čarobnog mishunga možeš biti i bez znanja o sarmicama.
2015-08-15
michaellcmacha likes this post
Reci na kojem si odjelu da ti donesen naranče.Ra wrote:michaellcmacha wrote:Bogami tebe je sklepo skroz naopaka...Eroo wrote:Ra wrote:Majstor je majstor, kapa doli, bez obzira na struku.Eroo wrote:I švajs-majstori također znaju biti od koristi, moraš priznati.Ra wrote:
Znala sam. Znaš samo kuhati.
Zato se ti i ljutiš kad ti Ero spomene švajsanje?
Usput, vidim da se ljudi strašno ljute kad im netko napiše da su obični radnici. Svi bi nešto bili akademski obrazovani, pametni, učeni, priznati i poznati....
Teško je biti normalan i običan u toj sili obrazovanih, sposobnih, pametnih i superiornih forumskih likova.
A ja bih uvijek odabrala raditi s dobrim zidarom prije nego s lošim profesorom. Zidar je svjestan tko je i što je, svoje snage i svojih ograničenja, daje svoj maksimum i ima koristi od njegovog znanja. Loš profesor nije svjestan svoje nesvijesti. :)
I kvazi stručnjaci su zastupljeni u svim strukama i zanimanjima.
Prema tome!
Svašta ima u Allahovoj bašči...
U njegovom kraju te naopako sklepane zovu ters
Al ček on meni po veberu šalju mishung a veber i ja se družimo, jel veberu?
Ili sam ja nešto krivo skontala
Molim da mi javite kako taj mishung dolazi do mene..mislim čisto da znam
Ili sam ja nešto krivo skontala
Molim da mi javite kako taj mishung dolazi do mene..mislim čisto da znam
2015-08-15
Page 2 of 50 • 1, 2, 3 ... 26 ... 50
Page 2 of 50