Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 50
Page 1 of 50 • 1, 2, 3 ... 25 ... 50
Hajduk Split
Slika koja govori više od 1000 riči.fridrih-niche wrote:Markan se trudi i bori, al za kurac sve kad Bosanac sve usere maksimalno...
;)
Dok je njihovih pet oko njega, naših pet je negdi na terenu slobodno i šta su radili?
Ispratili akciju pogledom.
Svaki put kad primi balun odma su najmanje dvojica na njemu i niko, osim Umuta, da se priključi napadu.
Nevjerojatno koliko je sposoban zadržat balun i sačekat prvog slobodnog.
U pravoj ekipi bi za to vrime i golman uspija stić u završnicu.
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
Re: Hajduk Split
Muji je ovo već 3-4 crveni ove sezone, znači nije da ga je navuklo već je jednostavno gkk.fridrih-niche wrote:Mujo je retard kad ga je ovako navuklo na tanak led...Jack Torrance wrote:Livaja i Umut ka Kobe i Shaq.
Jedan asistira, drugi trpa.
Milina ih je gledat skupa.
Tudorov škart s druge strane nije.
Bilo bi bolje da je i Bugar dobija crveni, manja bi šteta na kraju bila.
Al iskreno, igrač Belupa je smeće koje bi sačeka na kraju utakmice i popriča s njim...
;)
Rođu tuku stalno po nogama, poništavaju mu čiste golove i ne sude čiste penale, sve da ga isprovociraju pa ne reagira
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
Citati tekstove tj prosere ovog Bake navodi covika da se ubije
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Malo se unormalija, dica su tu...Jack Torrance wrote:Muji je ovo već 3-4 crveni ove sezone, znači nije da ga je navuklo već je jednostavno gkk.fridrih-niche wrote:Mujo je retard kad ga je ovako navuklo na tanak led...Jack Torrance wrote:Livaja i Umut ka Kobe i Shaq.
Al iskreno, igrač Belupa je smeće koje bi sačeka na kraju utakmice i popriča s njim...
;)
Rođu tuku stalno po nogama, poništavaju mu čiste golove i ne sude čiste penale, sve da ga isprovociraju pa ne reagira
Al bojin se, kad bude žuta minuta, da će bit svega...
:D
Ka šta si reka, ne sviraju penale na njemu, tuku ga, provociraju neke reakcije da mu opale crvendaća, a on se ne da...
Ja bi odavno puka na njegovom mistu i napravija incident...
<3
Guest- Guest
Uvik mu je forte i bija da zna zadržat balun...Jack Torrance wrote:Slika koja govori više od 1000 riči.fridrih-niche wrote:Markan se trudi i bori, al za kurac sve kad Bosanac sve usere maksimalno...
;)
Dok je njihovih pet oko njega, naših pet je negdi na terenu slobodno i šta su radili?
Ispratili akciju pogledom.
Svaki put kad primi balun odma su najmanje dvojica na njemu i niko, osim Umuta, da se priključi napadu.
Nevjerojatno koliko je sposoban zadržat balun i sačekat prvog slobodnog.
U pravoj ekipi bi za to vrime i golman uspija stić u završnicu.
Jak je ka beštija, ima noge za ubit vola, kad se zagradi zaboravi da ćeš mu uzet balun...
Uvik san govorija da mu samo jedna bitna stvar fali da bude svjetska klasa od igrača...
A to je brzina...
Jebat ga, to nema, al sve ostalo je odlično...
;)
Guest- Guest
Slika bas nista ne govori osim ako nisi na zescem dopu...lik mu iza leđa prilazi u duel ...drugi ga ceka ako ga ovaj ne srusi ..a treci je 7m udaljen i stoji na svojoj poziciji
Zadnja 2 se vracaju u obranu totalno random situacija
Zadnja 2 se vracaju u obranu totalno random situacija
Guest- Guest
I ja se bojim da bi moga puknuti i napraviti malo žešću pizdariju.fridrih-niche wrote:Malo se unormalija, dica su tu...Jack Torrance wrote:Muji je ovo već 3-4 crveni ove sezone, znači nije da ga je navuklo već je jednostavno gkk.fridrih-niche wrote:Mujo je retard kad ga je ovako navuklo na tanak led...Jack Torrance wrote:Livaja i Umut ka Kobe i Shaq.
;)
Al bojin se, kad bude žuta minuta, da će bit svega...
:D
Ka šta si reka, ne sviraju penale na njemu, tuku ga, provociraju neke reakcije da mu opale crvendaća, a on se ne da...
Ja bi odavno puka na njegovom mistu i napravija incident...
<3
Guest- Guest
Ne da ti se čini nego si zaluta u paralelnu stvarnost ... Jebote, samo ove sezone su vam suci donijeli 20-ak bodova ... Makni to i imali bi točno bodova kol'ko ih ima i Lokomotiva ...fridrih-niche wrote:Nekad mi se čini da san zaluta u neku paralelnu stvarnost...
Kad covik čita lopove, navijače GNK Lopova, sve izgleda sasvim drugačije od realnosti...
;)
Zeko-
2015-08-26
Splitske lopine
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
fridrih-niche wrote:Nekad mi se čini da san zaluta u neku paralelnu stvarnost...
Kad covik čita lopove, navijače GNK Lopova, sve izgleda sasvim drugačije od realnosti...
;)
Guest- Guest
fridrih-niche wrote:fridrih-niche wrote:Nekad mi se čini da san zaluta u neku paralelnu stvarnost...
;)
Guest- Guest
fridrih-niche wrote:fridrih-niche wrote:fridrih-niche wrote:Nekad mi se čini da san zaluta u neku paralelnu stvarnost...
;)
Guest- Guest
Citiram ponovno:fridrih-niche wrote:Hajduk je sve, Hajduk je emocija!
<3
"I MOGU BITI LJUBOMORNI, MORAJU BITI LJUBOMORNI MNOGI U NAS JER TAKVU ENERGIJU, TAKVU EMOCIJU GOTOVO DA NEMA NITI JEDAN KLUB NA SVIJETU"
I ovo je rekao tip koji nema veze ni s Dalmacijom ni Hajdukom!
Guest- Guest
Andreas Goldberger wrote:fridrih-niche wrote:fridrih-niche wrote:fridrih-niche wrote:Nekad mi se čini da san zaluta u neku paralelnu stvarnost...
;)
Guest- Guest
Krle > Livaja
Page 1 of 50 • 1, 2, 3 ... 25 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 50