BOZICNO PRIMIRJE
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 5 of 7
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: BOZICNO PRIMIRJE
I kečapa triba stavit... Zvijezdinog.
darth_vader-
2014-04-17
Jesi vidija, a?fridrih_niche wrote::^OEnd wrote:bez pomfrita ništa
Bravo, Baka!
Top izgleda...
(Y)
Ja san u Du, pa ne jedne fritule, nego prikle...
:D
Al udaran prvo po bakalaru...
<3
Reka san da ću drugi put od kompanije tražit i trećinu plaće kuvara, neću in više mukte kuvat
Još malo...
Al guzice bi sad da za pjat materinog bakalara na bianco i za ženine salnjake posli ponoći
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
jasambrend wrote:End wrote:bez pomfrita ništa
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
2017-04-24
fridrih_niche wrote:jasambrend wrote:I kečapa triba stavit... Zvijezdinog.
2017-04-24
Jack Torrance wrote:fridrih_niche wrote:jasambrend wrote:I kečapa triba stavit... Zvijezdinog.
Guest- Guest
Punica mi donila na bjanko...Jack Torrance wrote:Jesi vidija, a?fridrih_niche wrote::^OEnd wrote:bez pomfrita ništa
Bravo, Baka!
Top izgleda...
(Y)
<3
Reka san da ću drugi put od kompanije tražit i trećinu plaće kuvara, neću in više mukte kuvat
Još malo...
Al guzice bi sad da za pjat materinog bakalara na bianco i za ženine salnjake posli ponoći
Al ja bi da guzice za materin bakalar ala gulaš...
<3
Guest- Guest
od chillija, ali ga više nema :(fridrih_niche wrote:jasambrend wrote:I kečapa triba stavit... Zvijezdinog.
End- Posts : 21177
2015-08-25
Moja zena je zakon
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Dosa mi je covik inkognitoaj Bog cigojneri
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Ubit će te Talijanka, nije ti to jezičava Dalmatinka koja drugi dan sve zaboravi kad joj veštu kupiš... ovi su mafiju izmislili, bokte..
darth_vader-
2014-04-17
I to sicilijanka.jasambrend wrote:Ubit će te Talijanka, nije ti to jezičava Dalmatinka koja drugi dan sve zaboravi kad joj veštu kupiš... ovi su mafiju izmislili, bokte..
2015-09-13
Hehehe...ja sam ga danas imao takvog.fridrih_niche wrote:Punica mi donila na bjanko...Jack Torrance wrote:Jesi vidija, a?fridrih_niche wrote::^OEnd wrote:bez pomfrita ništa
Bravo, Baka!
Top izgleda...
(Y)
<3
Još malo...
Al ja bi da guzice za materin bakalar ala gulaš...
<3
NASTAO SKANDAL
[FOTO] ANA IVANOVIĆ NA UDARU JER JE OKITILA BOR: ‘Pa zar već? Kakva si to Srpkinja, izdala si Irineja i Amfilohija’
i onda se mi čudimo glupoći niške ciganerije
[FOTO] ANA IVANOVIĆ NA UDARU JER JE OKITILA BOR: ‘Pa zar već? Kakva si to Srpkinja, izdala si Irineja i Amfilohija’
End- Posts : 21177
2015-08-25
Al izdala si Irineja i Amfibiju...End wrote:NASTAO SKANDAL
Majko mila...
:^O
Guest- Guest
Ti si mrtav...FRANK wrote:I to sicilijanka.jasambrend wrote:Ubit će te Talijanka, nije ti to jezičava Dalmatinka koja drugi dan sve zaboravi kad joj veštu kupiš... ovi su mafiju izmislili, bokte..
Doc će ti de Niro i zabit nož u prsa...
:8)
Guest- Guest
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Bozicno strijeljanje
» Inženjeri srušili božićno drvce u Napulju
» U BiH ne vlada mir nego primirje
» Čapljina i Trebinje potpisali primirje
» Putin proglasio primirje u siriji
» Inženjeri srušili božićno drvce u Napulju
» U BiH ne vlada mir nego primirje