U BiH ne vlada mir nego primirje
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
U BiH ne vlada mir nego primirje
http://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=1010843
Goran Vojković opisuje vožnju vlakom kroz BiH, u po države promjena lokomotive i konduktera
Goran Vojković opisuje vožnju vlakom kroz BiH, u po države promjena lokomotive i konduktera
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: U BiH ne vlada mir nego primirje
Dobar je članak ali je stao na pola.
Pravi se bedast i dalje upire u trazenju nekog rješenja za nemoguću državu.
Podjela i gotovo.
Pravi se bedast i dalje upire u trazenju nekog rješenja za nemoguću državu.
Podjela i gotovo.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
SLIKA GOVORI TISUĆU RIJEČI
[size=30]Prvo rukovanje Čovića i Izetbegovića nakon presude hercegbosanskoj šestorci[/size]
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
To je toepikur37 wrote:SLIKA GOVORI TISUĆU RIJEČI
[size=30]Prvo rukovanje Čovića i Izetbegovića nakon presude hercegbosanskoj šestorci[/size]
2014-04-11
oduvek sam zazirao od bosne
jedino me interesuje bezbednost srba u bih
bosna je sinonim za rec rat
uvek je bilo bez zadrzavanja
jedino me interesuje bezbednost srba u bih
bosna je sinonim za rec rat
uvek je bilo bez zadrzavanja
Guest- Guest
dodjem na forum ono stanje nepromjenjeno jedna nova tema i par postova spadosmo na niske grane
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
dis vucino, ocel bit sta od puta u istocne krajeve, sri lanka il kak se vec zove odredistevuksadinare wrote:dodjem na forum ono stanje nepromjenjeno jedna nova tema i par postova spadosmo na niske grane
oce..oce..ali sve ovisi oce rata bit ovdje..u tom slucaju ne idem..Leviathan2 wrote:dis vucino, ocel bit sta od puta u istocne krajeve, sri lanka il kak se vec zove odredistevuksadinare wrote:dodjem na forum ono stanje nepromjenjeno jedna nova tema i par postova spadosmo na niske grane
2015-09-08
Pa i nema neke bezbednosti kad je danas i to slučajno uhvatilo wehabdiju a pun auto strojnica i ručnih bombi
Tzv bih tempirana bomba
Tzv bih tempirana bomba
2014-04-11
vuksadinare wrote:dodjem na forum ono stanje nepromjenjeno jedna nova tema i par postova spadosmo na niske grane
ako ti nedostaje tema mogu ja otvorit neku pedersku , nije mi tesko
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
o deboto...sajo sarajlijo...cujem da su ti se kolege vec dobrano preselili..neki u sarajevo neki u beograd...centar 'demokracija'debotoijusto wrote:vuksadinare wrote:dodjem na forum ono stanje nepromjenjeno jedna nova tema i par postova spadosmo na niske grane
ako ti nedostaje tema mogu ja otvorit neku pedersku , nije mi tesko
2015-09-08
nedaj se omesti, treba malo svijeta viditvuksadinare wrote:oce..oce..ali sve ovisi oce rata bit ovdje..u tom slucaju ne idem..Leviathan2 wrote:dis vucino, ocel bit sta od puta u istocne krajeve, sri lanka il kak se vec zove odredistevuksadinare wrote:dodjem na forum ono stanje nepromjenjeno jedna nova tema i par postova spadosmo na niske grane
a rata nece biti, ne brigaj
sto je bilo bilo
ka'k nece biti?..sad ga malo kenjate..pricate bice rata zaratit cemo se sa rujama sad ne..sutra vec da..ja znam da ce ga biti...ne salju ameri bzv trupe opet...pizdarije na balkanu su jedina konstantaLeviathan2 wrote:nedaj se omesti, treba malo svijeta viditvuksadinare wrote:oce..oce..ali sve ovisi oce rata bit ovdje..u tom slucaju ne idem..Leviathan2 wrote:dis vucino, ocel bit sta od puta u istocne krajeve, sri lanka il kak se vec zove odredistevuksadinare wrote:dodjem na forum ono stanje nepromjenjeno jedna nova tema i par postova spadosmo na niske grane
sto je bilo bilo
2015-09-08
na balkanu nece, u stvari bice nes srbi vs shiptarija al ni vrijedno zvat ratomvuksadinare wrote:ka'k nece biti?..sad ga malo kenjate..pricate bice rata zaratit cemo se sa rujama sad ne..sutra vec da..ja znam da ce ga biti...ne salju ameri bzv trupe opet...pizdarije na balkanu su jedina konstantaLeviathan2 wrote:nedaj se omesti, treba malo svijeta viditvuksadinare wrote:oce..oce..ali sve ovisi oce rata bit ovdje..u tom slucaju ne idem..Leviathan2 wrote:dis vucino, ocel bit sta od puta u istocne krajeve, sri lanka il kak se vec zove odredistevuksadinare wrote:dodjem na forum ono stanje nepromjenjeno jedna nova tema i par postova spadosmo na niske grane
sto je bilo bilo
2014-04-11
ma koljaza zagarantirana...padne li prva zrtva gotovo je..Leviathan2 wrote:na balkanu nece, u stvari bice nes srbi vs shiptarija al ni vrijedno zvat ratomvuksadinare wrote:ka'k nece biti?..sad ga malo kenjate..pricate bice rata zaratit cemo se sa rujama sad ne..sutra vec da..ja znam da ce ga biti...ne salju ameri bzv trupe opet...pizdarije na balkanu su jedina konstantaLeviathan2 wrote:nedaj se omesti, treba malo svijeta viditvuksadinare wrote:oce..oce..ali sve ovisi oce rata bit ovdje..u tom slucaju ne idem..Leviathan2 wrote:
dis vucino, ocel bit sta od puta u istocne krajeve, sri lanka il kak se vec zove odrediste
sto je bilo bilo
2015-09-08
a njet njet, nece gazde dopustit, buzin odlucuje i u zagrebu i sarajevu i beograduvuksadinare wrote:ma koljaza zagarantirana...padne li prva zrtva gotovo je..Leviathan2 wrote:na balkanu nece, u stvari bice nes srbi vs shiptarija al ni vrijedno zvat ratomvuksadinare wrote:ka'k nece biti?..sad ga malo kenjate..pricate bice rata zaratit cemo se sa rujama sad ne..sutra vec da..ja znam da ce ga biti...ne salju ameri bzv trupe opet...pizdarije na balkanu su jedina konstantaLeviathan2 wrote:nedaj se omesti, treba malo svijeta viditvuksadinare wrote:
oce..oce..ali sve ovisi oce rata bit ovdje..u tom slucaju ne idem..
sto je bilo bilo
buzinu se jebe vece nevolje za europu buzin sretnijiLeviathan2 wrote:a njet njet, nece gazde dopustit, buzin odlucuje i u zagrebu i sarajevu i beograduvuksadinare wrote:ma koljaza zagarantirana...padne li prva zrtva gotovo je..Leviathan2 wrote:na balkanu nece, u stvari bice nes srbi vs shiptarija al ni vrijedno zvat ratomvuksadinare wrote:ka'k nece biti?..sad ga malo kenjate..pricate bice rata zaratit cemo se sa rujama sad ne..sutra vec da..ja znam da ce ga biti...ne salju ameri bzv trupe opet...pizdarije na balkanu su jedina konstantaLeviathan2 wrote:
nedaj se omesti, treba malo svijeta vidit
sto je bilo bilo
2015-09-08
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Akaši: Vlada u Sarajevu i SAD nisu htele dugoročno primirje u BiH, Srbi jesu
» Vlada tvrdi da su plaće vani 50% veće nego u nas
» Vlada nas zajebava - o povjerenju dalić se neće glasati jer peruća nije rijeka nego jezero
» ''INDEX OTKRIVA Vlada laže, Crkva je u tri godine dobila milijardu kuna više nego što su rekli''
» Plenkijeva vlada je jedna od najgorih vlada od Milke Planinc na ovamo
» Vlada tvrdi da su plaće vani 50% veće nego u nas
» Vlada nas zajebava - o povjerenju dalić se neće glasati jer peruća nije rijeka nego jezero
» ''INDEX OTKRIVA Vlada laže, Crkva je u tri godine dobila milijardu kuna više nego što su rekli''
» Plenkijeva vlada je jedna od najgorih vlada od Milke Planinc na ovamo
Page 1 of 2