BOZICNO PRIMIRJE
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 6 of 7
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: BOZICNO PRIMIRJE
Ti si mrtav...FRANK wrote:I to sicilijanka.jasambrend wrote:Ubit će te Talijanka, nije ti to jezičava Dalmatinka koja drugi dan sve zaboravi kad joj veštu kupiš... ovi su mafiju izmislili, bokte..
Doc će ti de Niro i zabit nož u prsa...
:8)
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:FRANK wrote:Ja od danas do 27.12 nikoga nevridjan
EstebanEnrique-
2014-04-16
EstebanEnrique wrote:fridrih_niche wrote:FRANK wrote:Ja od danas do 27.12 nikoga nevridjan
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:EstebanEnrique wrote:fridrih_niche wrote:FRANK wrote:Ja od danas do 27.12 nikoga nevridjan
Vidim neki se tresu kao da su bez dopa...kad ce vise taj 27.
Guest- Guest
5 žuja, janjetina i rebarca, krumpir u rolu i malo salate
kolači trostruki užitak, medena pita, ferrero kocke
kolači trostruki užitak, medena pita, ferrero kocke
End- Posts : 21177
2015-08-25
i tebi i tvojima, dragi..hvala..fridrih_niche wrote:Ekipa, sritan i blagoslovljen Božić želim Vama i Vašim obiteljima!
<3
Jos nista. Kod mene ce za jedno uru i pol vrimena.End wrote:šta se izili za ručak
Pecena teletina i krompiri.
Valjda ce skuvat 3vrste manistre a mojoj voljenoj kcerkici rafaeli nistane odgovara pa ce caca morati cevape peci
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
<3Maggie19 wrote:i tebi i tvojima, dragi..hvala..fridrih_niche wrote:Ekipa, sritan i blagoslovljen Božić želim Vama i Vašim obiteljima!
<3
Guest- Guest
Sieg Hel i tebi i tvojima sve najboljebafalo wrote:sretan božić klošari
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
koliko mi je poznato pravoslavni je isto 25.12 ali prekordrinske gluperde koriste neki prapovijesni kalendar jer su rusi tako naredili pa se svakih stotinjak godina mijenja datumfridrih_niche wrote:Al izdala si Irineja i Amfibiju...End wrote:NASTAO SKANDAL
[FOTO] ANA IVANOVIĆ NA UDARU JER JE OKITILA BOR: ‘Pa zar već? Kakva si to Srpkinja, izdala si Irineja i Amfilohija’
i onda se mi čudimo glupoći niške ciganerije
Majko mila...
:^O
Boze sacuvaj uzas koja je to sektabafalo wrote:koliko mi je poznato pravoslavni je isto 25.12 ali prekordrinske gluperde koriste neki prapovijesni kalendar jer su rusi tako naredili pa se svakih stotinjak godina mijenja datumfridrih_niche wrote:Al izdala si Irineja i Amfibiju...End wrote:NASTAO SKANDAL
[FOTO] ANA IVANOVIĆ NA UDARU JER JE OKITILA BOR: ‘Pa zar već? Kakva si to Srpkinja, izdala si Irineja i Amfilohija’
i onda se mi čudimo glupoći niške ciganerije
Majko mila...
:^O
2015-09-13
cestit bozic.
EstebanEnrique-
2014-04-16
Before you laugh at kids who believe in Santa, remember there are grown men who believe that Cristiano Ronaldo is a better footballer than Lionel Messi.
End- Posts : 21177
2015-08-25
Naporan si vise sa time. Grow up please i pusti me na miru da sa mirom zapalim dzoks dok mi niko ne smeta i dok svi spavaju
2015-09-13
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Bozicno strijeljanje
» Inženjeri srušili božićno drvce u Napulju
» U BiH ne vlada mir nego primirje
» Čapljina i Trebinje potpisali primirje
» Putin proglasio primirje u siriji
» Inženjeri srušili božićno drvce u Napulju
» U BiH ne vlada mir nego primirje
» Čapljina i Trebinje potpisali primirje