MMF oprostio Ukrajini dug prema Rusiji
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: MMF oprostio Ukrajini dug prema Rusiji
Meni je zanimljiv naslov teme... MMF oprostio Ukrajini dug spram Rusije? Ne kontam... Ukrajinci dužni lovu Rusima a MMF oprašta Ukrajini dugove?! Koliko ja pratim stanje stvari znam da je Rusija pred kojih mjesec dana pokazala dobru volju glede restrukutuiranja dugova Ukrajine spram njih ukoliko MMF u tome posreduje i to podrži. Dakle Putin i Moskva u suradnji s MMF-om spasili su Ukrajinu od bankrota. Putin je čak predložio bolje uvjete nego je to predlagao MMF.
provocator- Posts : 5404
2015-08-11
Vidi se da smo mi liberali i neoliberali humanisti.
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Jebeš to.
Imam ideju!
Ajmo se napit ko svinje!
Imam ideju!
Ajmo se napit ko svinje!
crvenkasti-
2014-04-17
I ja Grčkoj opraštam dugove. Ciprase, nitko nikome, kvit smo. Hehehe, lako je opraštat tuđu lovu.
Guest- Guest
Nisam ekonomist, ali ako sam dobro razumio iz velikih slova MMF je napravio ustupke Ukrajini koje inače ne radi da bi prcao Rusiju. To što nedavanjem ustupaka zaduženim grcima prca EU manje je bitno. Bitno da se anglofili vesele...
Ne, pustit će ih da smrznu kao pičke, kaj i jesu.gargamel0101 wrote:Rusi će iz protesta staviti nuklearne glave na one rakete koje ispaljuju iz podmornice.deda wrote:Kako ovo pišemo, još jedna Ruska pobjeda?
Guest- Guest
EmberSpirit wrote:hahahadeda wrote:
Tjedan dana prije toga Kina se pridružila MMFu i dolarskoj hegemoniji SADa te napustila BRICse
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t4106-i-kina-zabila-noz-u-lea-rusiji
Jeste li uopće pročitali što piše na kraju:
For that matter, what should China and other BRICS countries do? The IMF and U.S. neocons have sent the world a message: you don’t have to honor debts to countries outside of the dollar area and its satellites.
Why then should these non-dollarized countries remain in the IMF – or the World Bank, for that matter. The IMF move effectively splits the global system in half,between the BRICS and the US-European neoliberalized financial system.
Should Russia withdraw from the IMF? Should other countries?
The mirror-image response would be for the new Asian Development Bank to announce that countries that joined the ruble-yuan area did not have to pay US dollar or euro-denominated debts. That is implicitly where the IMF’s break is leading.
crvenkasti-
2014-04-17
Ja svim gradjanima rvacke koji po bankama imaju dug u svajcarcima oprastam isti! Siroko bre! :)
A jesi drug i komunist, svaka čast!Stanojko wrote:Ja svim gradjanima rvacke koji po bankama imaju dug u svajcarcima oprastam isti! Siroko bre! :)
Guest- Guest
Nije Ukrajincima ništa oprošteno. Radi se, kako rekoh, o restruktuiranju postojećeg duga kako bi se Ukrajina spasila bankrota. Pa nije Rusija nekakva balkanska prćjia kojoj MMF može diktirati uvjete i opraštati nekome dugove spram njih.Eva wrote:I ja Grčkoj opraštam dugove. Ciprase, nitko nikome, kvit smo. Hehehe, lako je opraštat tuđu lovu.
Ma znam da nije. Pa Rusija sam pomakne meju do Mađarske, a Porošenka i čokoladne isporuči Mutti na skrb.
Guest- Guest
provocator wrote:Nije Ukrajincima ništa oprošteno. Radi se, kako rekoh, o restruktuiranju postojećeg duga kako bi se Ukrajina spasila bankrota. Pa nije Rusija nekakva balkanska prćjia kojoj MMF može diktirati uvjete i opraštati nekome dugove spram njih.Eva wrote:I ja Grčkoj opraštam dugove. Ciprase, nitko nikome, kvit smo. Hehehe, lako je opraštat tuđu lovu.
pa piše ti
crvenkasti-
2014-04-17
dakle,Ukrajina mora vratiti dug samo onima kojima duguje u Dolarima...nece Ukrajina ostati postedjena...ceka me jeftino i žetveno ljeto u Ukrajini....
Guest- Guest
Kretenčino pjana ti di zvao 1vs1. Pojede te alkohol, a stres od USA će te u grob otirat. U tom tonu go USAasilovski wrote:Seljo kad nekom prijetiš onda ga ne zoveš u svoju vukojebinu nego dođeš na megdan, a sad fino kod komšije vehabije na sunećenjeRiplex wrote:Sad sam se sitio, ti se se puvo za jedan na jedan u 4 oka, pa kad sam ti reko da dođeš na Kvatrić sitio si se da imaš pametnijeg posća. Još jedan s diagnozom 'pička'asilovski wrote:Pusti zeca ubi VlajaRiplex wrote:Biti će Livno Hrvatska, ali od teba nikad čovika
riplex wrote: U tom tonu go USA
nek odjebu iz Europe dovoljno su zla napravili :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Vidim tamo ti deda pokaza kako si liberal kad triba, e moj epi...epikur37 wrote:riplex wrote: U tom tonu go USA
Riplex wrote:Vidim tamo ti deda pokaza kako si liberal kad triba, e moj epi...epikur37 wrote:riplex wrote: U tom tonu go USA
njih dvojica su smiješni....
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Džaba ti, već si izgubio, to su mlade snage
hahhaa, a oni mogu da otpisuju tudje dugove? hahaah, simpaticni momcici...
Guest- Guest
deda wrote:Međunarodni monetarni fond oprostio je Ukrajini dugove prema Rusiji izražene u Rubljima.
Od jučer je Ukrajina obvezna plaćati samo dugove u dolarima, na ostale može zaboraviti ako ih ne želi plaćati.
http://www.zerohedge.com/news/2015-12-09/imf-just-entered-cold-war-forgives-ukraines-debt-russia
deda wrote:mali podsjetnik
Tjedan dana prije toga Kina se pridružila MMFu i dolarskoj hegemoniji SADa te napustila BRICse
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t4106-i-kina-zabila-noz-u-lea-rusiji
hehehehehehehe
Guest- Guest
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Je li moguće? U Rusiji uočen Putinov ‘nuklearni vlak‘ - i ide prema Ukrajini: ‘Oružje apokalipse!‘
» Rat u Ukrajini dovest će do ekonomske katastrofe u Ukrajini i Rusiji
» Plenki misli da je zapad popustljiv prema Rusiji
» Predsjednica napravila obrat, sve umjerenija prema Rusiji :)
» Američki zaokret prema Rusiji je šansa za Srbiju
» Rat u Ukrajini dovest će do ekonomske katastrofe u Ukrajini i Rusiji
» Plenki misli da je zapad popustljiv prema Rusiji
» Predsjednica napravila obrat, sve umjerenija prema Rusiji :)
» Američki zaokret prema Rusiji je šansa za Srbiju
Page 5 of 5