MMF oprostio Ukrajini dug prema Rusiji
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: MMF oprostio Ukrajini dug prema Rusiji
deda wrote:Rusiji nije prijetnja Europa i SAD, prijetnja Rusiji su njeni muslimani i Kina.
Jeftina droga veliš :) + grafikoni, ludilo brale :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Rusi na aparatima, ne kažu ništa. Tj. već su bili na aparatima, sad su stavili još jedan aparat na aparat.Riplex wrote:
Nego u vezi teme, šta kažu rusi na sve ovo?
Guest- Guest
deda wrote:Rusiji nije prijetnja Europa i SAD, prijetnja Rusiji su njeni muslimani i Kina.
Sasvim jasna stvar
Evropa nije prijetnja ESADE je prijetnja cijelom svijetu, što se tiče Rusije vjerojatno su je okružili da ju zaštite, a napadaju zemlje saveznice iz proste slučajnosti...moj bože nema me tjedan dana i uvjek isti generatori đubr postova sa identičnim glupostimadeda wrote:Rusiji nije prijetnja Europa i SAD, prijetnja Rusiji su njeni muslimani i Kina.
Kermit-
2014-04-17
hahaha sumnaj da je tebi išta jasno ono Rusija četnici majkomilaRiplex wrote:deda wrote:Rusiji nije prijetnja Europa i SAD, prijetnja Rusiji su njeni muslimani i Kina.
Sasvim jasna stvar
Kermit-
2014-04-17
epikur37 wrote:deda wrote:Rusiji nije prijetnja Europa i SAD, prijetnja Rusiji su njeni muslimani i Kina.
EU i SAD neće raditi invaziju na Rusiju. Rusi imaju svoju naftu tako da su za razliku od EU stabilni po pitanju energenata dok je EU u gadnim problemima.
Kina je već počela naseljavati Mongoliju, širi se prema Sjeveru, i već odavno je bacila oko na Ruske resurse. Sa svojim muslimanima će vjerojatno opet imati brojne građanske ratove, jer ovi jednostavno nisu normalni.
Guest- Guest
epikur37 wrote:Riplex wrote:Barem moj ćaća nije pobigo ko ti. Kolko god bio opasan.epikur37 wrote:EmberSpirit wrote:a baš to, utekao odakle je utekao, i misli šefovati u RH.. as je umislio da njegove stavove i pogled na svijet(konzervativni socijalizam) podržava neka "imaginarna većina" koju će on "valjda okupiti" a ironično, neznam za još niti jednog "konzervativnog socijalista" osim njega(aj i jastreba)Riplex wrote:Di su ti bila muda da praviš pravila na rodnoj grudi?!? De me nemojepikur37 wrote:EmberSpirit wrote:nije mi jasno zašto itko želi ičiju propast..
zar nije jednostavnije - živi i pusti druge da žive
al živimo zajedno....postoje pravila oko njih je priča
Vama liberalima ako se ne ne sviđa idite u šumu, tamo sami možete krojiti sebi pravila ;)
No riplex je livnjak, bosanac i sad se trudi biti što veći hrvat i zapadnjak pa tako mrzi ruse i ovo ono. A no živopt uz granicu je opasan i tvrd ;)
A nemam se ja šta trudit biti Hrvat, to mi niko ne može oduzeti.
Mrzim Ruse jer se ne slažem s njima po pitanju Ukraine? Super.
Sve u redu vi hercegovci ste najveći Hrvati, aj sad pošaraj ćirilicu an nekom putokazu kod Šujice ;)
Pobjeguljo, nemoj se blamirat. Budi barem danas čovik i priznaj da si pička.
Znam ja da je tebi žao što nije Livno palo, pa da ti braća srbi mogu rokat po cilom jugu, ali jebiga sidi i plači
Nema šta ćirilica radit u Livnu.
Pa to je praznoglavcima glavna mantra, pitanje je koliko ljudi kuži da se ovakvim potezima teško narušava globalna ekonomska stabilnost.asilovski wrote:hahaha sumnaj da je tebi išta jasno ono Rusija četnici majkomilaRiplex wrote:deda wrote:Rusiji nije prijetnja Europa i SAD, prijetnja Rusiji su njeni muslimani i Kina.
Sasvim jasna stvar
Ovo je komunistička mjera, petoljetka.
Brain32-
2014-04-15
nisam primjetio da mrzi ruseepikur37 wrote:EmberSpirit wrote:a baš to, utekao odakle je utekao, i misli šefovati u RH.. as je umislio da njegove stavove i pogled na svijet(konzervativni socijalizam) podržava neka "imaginarna većina" koju će on "valjda okupiti" a ironično, neznam za još niti jednog "konzervativnog socijalista" osim njega(aj i jastreba)Riplex wrote:Di su ti bila muda da praviš pravila na rodnoj grudi?!? De me nemojepikur37 wrote:EmberSpirit wrote:nije mi jasno zašto itko želi ičiju propast..
Vama liberalima ako se ne ne sviđa idite u šumu, tamo sami možete krojiti sebi pravila ;)
No riplex je livnjak, bosanac i sad se trudi biti što veći hrvat i zapadnjak pa tako mrzi ruse i ovo ono. A no živopt uz granicu je opasan i tvrd ;)
Guest- Guest
Riplex wrote:epikur37 wrote:Riplex wrote:Barem moj ćaća nije pobigo ko ti. Kolko god bio opasan.epikur37 wrote:EmberSpirit wrote:a baš to, utekao odakle je utekao, i misli šefovati u RH.. as je umislio da njegove stavove i pogled na svijet(konzervativni socijalizam) podržava neka "imaginarna većina" koju će on "valjda okupiti" a ironično, neznam za još niti jednog "konzervativnog socijalista" osim njega(aj i jastreba)Riplex wrote:Di su ti bila muda da praviš pravila na rodnoj grudi?!? De me nemojepikur37 wrote:EmberSpirit wrote:nije mi jasno zašto itko želi ičiju propast..
A nemam se ja šta trudit biti Hrvat, to mi niko ne može oduzeti.
Mrzim Ruse jer se ne slažem s njima po pitanju Ukraine? Super.
Sve u redu vi hercegovci ste najveći Hrvati, aj sad pošaraj ćirilicu an nekom putokazu kod Šujice ;)
Pobjeguljo, nemoj se blamirat. Budi barem danas čovik i priznaj da si pička.
Znam ja da je tebi žao što nije Livno palo, pa da ti braća srbi mogu rokat po cilom jugu, ali jebiga sidi i plači
Nema šta ćirilica radit u Livnu.
Livno bi trebalo biti HB al jeba vas Amer i Zagreb...al svejedno tebi :D
2015-08-06
EmberSpirit wrote:nisam primjetio da mrzi ruseepikur37 wrote:EmberSpirit wrote:a baš to, utekao odakle je utekao, i misli šefovati u RH.. as je umislio da njegove stavove i pogled na svijet(konzervativni socijalizam) podržava neka "imaginarna većina" koju će on "valjda okupiti" a ironično, neznam za još niti jednog "konzervativnog socijalista" osim njega(aj i jastreba)Riplex wrote:Di su ti bila muda da praviš pravila na rodnoj grudi?!? De me nemojepikur37 wrote:EmberSpirit wrote:nije mi jasno zašto itko želi ičiju propast..
Dobro ti inače ne opažaš neg ti drugi kažu što se događa ;)
2015-08-06
asilovski wrote:hahaha sumnaj da je tebi išta jasno ono Rusija četnici majkomilaRiplex wrote:deda wrote:Rusiji nije prijetnja Europa i SAD, prijetnja Rusiji su njeni muslimani i Kina.
Sasvim jasna stvar
Đe si Zrinkin padawane.
deda wrote:A između NATOa i Rusije nema povjerenja.
Naravno da nema, NATO zemlje se bore za tvrd kurac duboko u šupendari te podržavaju, obožavaju i potiču terorizam i extremističke islamske totalitariste poput Erdogana i Saudijskih prinčeva koji vole prčit mlade dečkiće, USA, USA, USA
Brain32-
2014-04-15
normalnoRiplex wrote:deda wrote:Rusiji nije prijetnja Europa i SAD, prijetnja Rusiji su njeni muslimani i Kina.
Sasvim jasna stvar
iako i ameri nisu normalni, valjda će trump biti normalniji od ratobornih demokrata i republikanaca
Guest- Guest
EmberSpirit wrote:normalnoRiplex wrote:deda wrote:Rusiji nije prijetnja Europa i SAD, prijetnja Rusiji su njeni muslimani i Kina.
Sasvim jasna stvar
iako i ameri nisu normalni, valjda će trump biti normalniji od ratobornih demokrata i republikanaca
Ma ne, normalni su, rade antiraketni štit u Poljskoj i slovačkoj protiv Irana :D
2015-08-06
Biti će Livno Hrvatska, ali od teba nikad čovika
Baš će Kina napasti de facto jedino saveznika (ako izuzmemo Pakistan i Šri lanku) koji ima 2. količinu N oružja i glavni je opskrbljivač sirovinama i to u momentu kada je ESdae okrenio skoro svu strategiju na okruživanje dotične države sa svojim satelitima od Filipina, Tajlanda, Koreje, Japana, Malezije, pa i Indije i Vijetnama... to nije suludo to je kretenizam, a Kinezi nisu budale...osim toga na Rusiju je izvršena invazija pučem u Kijevu i stavljanjem raketnog štita...deda wrote:epikur37 wrote:deda wrote:Rusiji nije prijetnja Europa i SAD, prijetnja Rusiji su njeni muslimani i Kina.
EU i SAD neće raditi invaziju na Rusiju. Rusi imaju svoju naftu tako da su za razliku od EU stabilni po pitanju energenata dok je EU u gadnim problemima.
Kina je već počela naseljavati Mongoliju, širi se prema Sjeveru, i već odavno je bacila oko na Ruske resurse. Sa svojim muslimanima će vjerojatno opet imati brojne građanske ratove, jer ovi jednostavno nisu normalni.
Kermit-
2014-04-17
Riplex wrote:Biti će Livno Hrvatska, ali od teba nikad čovika
U livnu se nikad nije govorila ikavica..
a i ti si lignja.
bljeh bez kičme i ponosa.
2015-08-06
Pusti zeca ubi VlajaRiplex wrote:Biti će Livno Hrvatska, ali od teba nikad čovika
Kermit-
2014-04-17
Ubi se od mržnje prema rusima. Ne znam kako ću zaspat
ide po mišljenje na forumepikur37 wrote:EmberSpirit wrote:nisam primjetio da mrzi ruseepikur37 wrote:EmberSpirit wrote:a baš to, utekao odakle je utekao, i misli šefovati u RH.. as je umislio da njegove stavove i pogled na svijet(konzervativni socijalizam) podržava neka "imaginarna većina" koju će on "valjda okupiti" a ironično, neznam za još niti jednog "konzervativnog socijalista" osim njega(aj i jastreba)Riplex wrote:Di su ti bila muda da praviš pravila na rodnoj grudi?!? De me nemojepikur37 wrote:EmberSpirit wrote:nije mi jasno zašto itko želi ičiju propast..
Dobro ti inače ne opažaš neg ti drugi kažu što se događa ;)
Kermit-
2014-04-17
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Je li moguće? U Rusiji uočen Putinov ‘nuklearni vlak‘ - i ide prema Ukrajini: ‘Oružje apokalipse!‘
» Rat u Ukrajini dovest će do ekonomske katastrofe u Ukrajini i Rusiji
» Plenki misli da je zapad popustljiv prema Rusiji
» Predsjednica napravila obrat, sve umjerenija prema Rusiji :)
» Američki zaokret prema Rusiji je šansa za Srbiju
» Rat u Ukrajini dovest će do ekonomske katastrofe u Ukrajini i Rusiji
» Plenki misli da je zapad popustljiv prema Rusiji
» Predsjednica napravila obrat, sve umjerenija prema Rusiji :)
» Američki zaokret prema Rusiji je šansa za Srbiju
Page 3 of 5