MMF oprostio Ukrajini dug prema Rusiji
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: MMF oprostio Ukrajini dug prema Rusiji
ide po mišljenje na forumepikur37 wrote:EmberSpirit wrote:nisam primjetio da mrzi ruseepikur37 wrote:EmberSpirit wrote:a baš to, utekao odakle je utekao, i misli šefovati u RH.. as je umislio da njegove stavove i pogled na svijet(konzervativni socijalizam) podržava neka "imaginarna većina" koju će on "valjda okupiti" a ironično, neznam za još niti jednog "konzervativnog socijalista" osim njega(aj i jastreba)Riplex wrote:Di su ti bila muda da praviš pravila na rodnoj grudi?!? De me nemojepikur37 wrote:EmberSpirit wrote:nije mi jasno zašto itko želi ičiju propast..
zar nije jednostavnije - živi i pusti druge da žive
al živimo zajedno....postoje pravila oko njih je priča
Vama liberalima ako se ne ne sviđa idite u šumu, tamo sami možete krojiti sebi pravila ;)
No riplex je livnjak, bosanac i sad se trudi biti što veći hrvat i zapadnjak pa tako mrzi ruse i ovo ono. A no živopt uz granicu je opasan i tvrd ;)
Dobro ti inače ne opažaš neg ti drugi kažu što se događa ;)
Kermit- Posts : 26479
2014-04-17
A dođi ti i reci mojoj prababi kako se priča. Onda ćemo te svi poslušatepikur37 wrote:Riplex wrote:Biti će Livno Hrvatska, ali od teba nikad čovika
U livnu se nikad nije govorila ikavica..
a i ti si lignja.
bljeh bez kičme i ponosa.
Sad sam se sitio, ti se se puvo za jedan na jedan u 4 oka, pa kad sam ti reko da dođeš na Kvatrić sitio si se da imaš pametnijeg posća. Još jedan s diagnozom 'pička'asilovski wrote:Pusti zeca ubi VlajaRiplex wrote:Biti će Livno Hrvatska, ali od teba nikad čovika
dolazim po mišljenje dva forumska alkosaasilovski wrote:ide po mišljenje na forumepikur37 wrote:EmberSpirit wrote:nisam primjetio da mrzi ruseepikur37 wrote:EmberSpirit wrote:a baš to, utekao odakle je utekao, i misli šefovati u RH.. as je umislio da njegove stavove i pogled na svijet(konzervativni socijalizam) podržava neka "imaginarna većina" koju će on "valjda okupiti" a ironično, neznam za još niti jednog "konzervativnog socijalista" osim njega(aj i jastreba)Riplex wrote:Di su ti bila muda da praviš pravila na rodnoj grudi?!? De me nemojepikur37 wrote:EmberSpirit wrote:nije mi jasno zašto itko želi ičiju propast..
Vama liberalima ako se ne ne sviđa idite u šumu, tamo sami možete krojiti sebi pravila ;)
No riplex je livnjak, bosanac i sad se trudi biti što veći hrvat i zapadnjak pa tako mrzi ruse i ovo ono. A no živopt uz granicu je opasan i tvrd ;)
Guest- Guest
Znači Zrinkin padawan je bio u alkoholnoj komi...ccc
EmberSpirit wrote:dolazim po mišljenje dva forumska alkosaasilovski wrote:ide po mišljenje na forumepikur37 wrote:EmberSpirit wrote:nisam primjetio da mrzi ruseepikur37 wrote:EmberSpirit wrote:a baš to, utekao odakle je utekao, i misli šefovati u RH.. as je umislio da njegove stavove i pogled na svijet(konzervativni socijalizam) podržava neka "imaginarna većina" koju će on "valjda okupiti" a ironično, neznam za još niti jednog "konzervativnog socijalista" osim njega(aj i jastreba)Riplex wrote:Di su ti bila muda da praviš pravila na rodnoj grudi?!? De me nemojepikur37 wrote:EmberSpirit wrote:nije mi jasno zašto itko želi ičiju propast..
Svaki zreo muškarac popije nakon posla, pojede nešto masno i slasno pa stisne ženu.
Vi liberali odete u teretanu, onda se depilirate i maštate o ekonomiji i pederskim pravima :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Seljo kad nekom prijetiš onda ga ne zoveš u svoju vukojebinu nego dođeš na megdan, a sad fino kod komšije vehabije na sunećenjeRiplex wrote:Sad sam se sitio, ti se se puvo za jedan na jedan u 4 oka, pa kad sam ti reko da dođeš na Kvatrić sitio si se da imaš pametnijeg posća. Još jedan s diagnozom 'pička'asilovski wrote:Pusti zeca ubi VlajaRiplex wrote:Biti će Livno Hrvatska, ali od teba nikad čovika
Kermit-
2014-04-17
jbg-a ja ću se sutra otrijezniti ali sumnjam da ćeš ti izjutra biti nešto pametniji...EmberSpirit wrote:dolazim po mišljenje dva forumska alkosaasilovski wrote:ide po mišljenje na forumepikur37 wrote:EmberSpirit wrote:nisam primjetio da mrzi ruseepikur37 wrote:EmberSpirit wrote:a baš to, utekao odakle je utekao, i misli šefovati u RH.. as je umislio da njegove stavove i pogled na svijet(konzervativni socijalizam) podržava neka "imaginarna većina" koju će on "valjda okupiti" a ironično, neznam za još niti jednog "konzervativnog socijalista" osim njega(aj i jastreba)Riplex wrote:Di su ti bila muda da praviš pravila na rodnoj grudi?!? De me nemojepikur37 wrote:EmberSpirit wrote:nije mi jasno zašto itko želi ičiju propast..
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:Seljo kad nekom prijetiš onda ga ne zoveš u svoju vukojebinu nego dođeš na megdan, a sad fino kod komšije vehabije na sunećenjeRiplex wrote:Sad sam se sitio, ti se se puvo za jedan na jedan u 4 oka, pa kad sam ti reko da dođeš na Kvatrić sitio si se da imaš pametnijeg posća. Još jedan s diagnozom 'pička'asilovski wrote:Pusti zeca ubi VlajaRiplex wrote:Biti će Livno Hrvatska, ali od teba nikad čovika
Čekaj, jel se u NATO-u svi sunete ili samo glume zbog turskih i saudijskih saveznika?
2015-08-06
eo šalju sestre i majke u Kalifat da služe kapitalizmuepikur37 wrote:asilovski wrote:Seljo kad nekom prijetiš onda ga ne zoveš u svoju vukojebinu nego dođeš na megdan, a sad fino kod komšije vehabije na sunećenjeRiplex wrote:Sad sam se sitio, ti se se puvo za jedan na jedan u 4 oka, pa kad sam ti reko da dođeš na Kvatrić sitio si se da imaš pametnijeg posća. Još jedan s diagnozom 'pička'asilovski wrote:Pusti zeca ubi VlajaRiplex wrote:Biti će Livno Hrvatska, ali od teba nikad čovika
Čekaj, jel se u NATO-u svi sunete ili samo glume zbog turskih i saudijskih saveznika?
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:eo šalju sestre i majke u Kalifat da služe kapitalizmuepikur37 wrote:asilovski wrote:Seljo kad nekom prijetiš onda ga ne zoveš u svoju vukojebinu nego dođeš na megdan, a sad fino kod komšije vehabije na sunećenjeRiplex wrote:Sad sam se sitio, ti se se puvo za jedan na jedan u 4 oka, pa kad sam ti reko da dođeš na Kvatrić sitio si se da imaš pametnijeg posća. Još jedan s diagnozom 'pička'asilovski wrote:Pusti zeca ubi VlajaRiplex wrote:Biti će Livno Hrvatska, ali od teba nikad čovika
freedom fight...ekonomija bez granica :D
2015-08-06
Kakve su ovo price o obracunima? Nemojte da vas moram dovodit u red :) internet bojna
Guest- Guest
asilovski wrote:eo šalju sestre i majke u Kalifat da služe kapitalizmu
A sto salju, one same idu, fale im neke stvari u zivotu, pa ih onda budale od supruga idu ''spasavati''...to ti je vjerski zanos, ne mozes protiv toga.
Guest- Guest
Rusi će iz protesta staviti nuklearne glave na one rakete koje ispaljuju iz podmornice.deda wrote:Kako ovo pišemo, još jedna Ruska pobjeda?
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
No,sitno podanistvo se raduje,necemu od cega nece imati koristi..
Budite ozbiljni...Ruje ce svoje uzeti,vako ili nako...Slucajnosti ce se dogadjati,ljudi nestajati,dug na mnogo nacina naplatiti...
Slobodno se nastavite radovati..
Budite ozbiljni...Ruje ce svoje uzeti,vako ili nako...Slucajnosti ce se dogadjati,ljudi nestajati,dug na mnogo nacina naplatiti...
Slobodno se nastavite radovati..
Guest- Guest
Imam blagi osjećaj da živiš u pogrešnoj državi. Ne moraš se vraćat istim sredstvom kojim si stigao, ima danas modernijih i bržih sredstava. No, ne zaboravi na šator i ostalo, možda ti ipak bude jope triba.asilovski wrote:Pusti zeca ubi VlajaRiplex wrote:Biti će Livno Hrvatska, ali od teba nikad čovika
PS: Mrki, prekoračio si granicu dozvoljenog...
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
I ja mislim da je ovo još jedna u nizu pobjeda Rusije. Prognoze o ekonomskom rastu za period 2020 - 2023 već skaču.
Ne razumiješ ti to, to je ugrađeno u DNK-a ta snishodljivost, jad i kmetski duh...ali no barem im je Mutti Merkl izabrana za osobu godine liberalni san ne može se zaustavitibogomdani wrote:No,sitno podanistvo se raduje
Kermit-
2014-04-17
Jaa ću se ranitepikur37 wrote:
Svaki zreo muškarac popije nakon posla, pojede nešto masno i slasno pa stisne ženu.
Vi liberali odete u teretanu, onda se depilirate i maštate o ekonomiji i pederskim pravima :D
n_razbojnik-
2014-04-15
Meni je zanimljiv naslov teme... MMF oprostio Ukrajini dug spram Rusije? Ne kontam... Ukrajinci dužni lovu Rusima a MMF oprašta Ukrajini dugove?! Koliko ja pratim stanje stvari znam da je Rusija pred kojih mjesec dana pokazala dobru volju glede restrukutuiranja dugova Ukrajine spram njih ukoliko MMF u tome posreduje i to podrži. Dakle Putin i Moskva u suradnji s MMF-om spasili su Ukrajinu od bankrota. Putin je čak predložio bolje uvjete nego je to predlagao MMF.
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Je li moguće? U Rusiji uočen Putinov ‘nuklearni vlak‘ - i ide prema Ukrajini: ‘Oružje apokalipse!‘
» Rat u Ukrajini dovest će do ekonomske katastrofe u Ukrajini i Rusiji
» Plenki misli da je zapad popustljiv prema Rusiji
» Predsjednica napravila obrat, sve umjerenija prema Rusiji :)
» Američki zaokret prema Rusiji je šansa za Srbiju
» Rat u Ukrajini dovest će do ekonomske katastrofe u Ukrajini i Rusiji
» Plenki misli da je zapad popustljiv prema Rusiji
» Predsjednica napravila obrat, sve umjerenija prema Rusiji :)
» Američki zaokret prema Rusiji je šansa za Srbiju
Page 4 of 5