Je li Plenki dao neformalnu ostavku?
Page 1 of 1
Je li Plenki dao neformalnu ostavku?
Sad procitao na fejsu..neki pisu da je plenkiju korona koju je navodno dobio pa prebolio pa kao fol lijecnik veli da nije opet u redu izgovor i prikrivanje da je prakticno dao ili pred ostavkom..nitko nista ne govori u hdz-u svi zakopcani do grla a prica pustena..da li vrijedi ona gdje ima dima i vatre..nesto slicno je bilo sa sanaderom koji zadnji tjedan pred ostavkom kao da je nestao bio iz medija a osvanuo na iznenadnoj medijskoj presici sa ponudjenom ostavkom..samo znam da je medo u nevolji kao v.d premijer...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Je li Plenki dao neformalnu ostavku?
dakle, ako anemičar ne rikne, onda sam dobro pretpostavio kako je priča sa zarazom bila dio izlazne strategije za bijeg u brisel.
anemična kukavica daje petama vjetra.
nije niti čudo obzirom na broj mrtvih kao posljedica nerada anemičnog zgubidana.
anemična kukavica daje petama vjetra.
nije niti čudo obzirom na broj mrtvih kao posljedica nerada anemičnog zgubidana.
sitting_bull-
2015-09-28
ma sinoc pratio na fejsu rasprave nekih hdzovaca na hdzovoj stranici...vecina ih zakopcana do grla..nitko ne zna sto se desava a dio njih se plasi sindroma sanader...koji je isto tako desetak dana gotovo nestao iz javnosti pa sazvao presicu i podnio ostavku...sami kazu da je kriza teska i upitno je kakva je plenkijeva psiha i volja...i on je covjek od krvi i mesa..pritisak obitelji i stosta drugoga...uglavnom stekao sam dojam zbunjenosti na hdzovoj stranici...sve je neka tajnost...a jedan se cak salio...eto medo docekao da bude premijer...koliko dugo ostaje za vidjeti
2015-09-08
neće don anemio nigdje nego ravno u brisel kad se isprazni kakvo mjesto za njega u EK...
Medo=medved?vuksadinare wrote:ma sinoc pratio na fejsu rasprave nekih hdzovaca na hdzovoj stranici...vecina ih zakopcana do grla..nitko ne zna sto se desava a dio njih se plasi sindroma sanader...koji je isto tako desetak dana gotovo nestao iz javnosti pa sazvao presicu i podnio ostavku...sami kazu da je kriza teska i upitno je kakva je plenkijeva psiha i volja...i on je covjek od krvi i mesa..pritisak obitelji i stosta drugoga...uglavnom stekao sam dojam zbunjenosti na hdzovoj stranici...sve je neka tajnost...a jedan se cak salio...eto medo docekao da bude premijer...koliko dugo ostaje za vidjeti
Pa lik ne može sastavit rečenicu... :D
T.- Posts : 17557
2014-04-14
jbg on je sad v.d kad nema plenkija privremeno..sam plenki ga imenovao..nitko ne zna iz kojih razloga pokraj npr.jednog marica pa i grlica radmana...T. wrote:Medo=medved?vuksadinare wrote:ma sinoc pratio na fejsu rasprave nekih hdzovaca na hdzovoj stranici...vecina ih zakopcana do grla..nitko ne zna sto se desava a dio njih se plasi sindroma sanader...koji je isto tako desetak dana gotovo nestao iz javnosti pa sazvao presicu i podnio ostavku...sami kazu da je kriza teska i upitno je kakva je plenkijeva psiha i volja...i on je covjek od krvi i mesa..pritisak obitelji i stosta drugoga...uglavnom stekao sam dojam zbunjenosti na hdzovoj stranici...sve je neka tajnost...a jedan se cak salio...eto medo docekao da bude premijer...koliko dugo ostaje za vidjeti
Pa lik ne može sastavit rečenicu... :D
2015-09-08
Možda je malo teže bolestan.vuksadinare wrote:ma sinoc pratio na fejsu rasprave nekih hdzovaca na hdzovoj stranici...vecina ih zakopcana do grla..nitko ne zna sto se desava a dio njih se plasi sindroma sanader...koji je isto tako desetak dana gotovo nestao iz javnosti pa sazvao presicu i podnio ostavku...sami kazu da je kriza teska i upitno je kakva je plenkijeva psiha i volja...i on je covjek od krvi i mesa..pritisak obitelji i stosta drugoga...uglavnom stekao sam dojam zbunjenosti na hdzovoj stranici...sve je neka tajnost...a jedan se cak salio...eto medo docekao da bude premijer...koliko dugo ostaje za vidjeti
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kad bi plenky napustio kormilo , sto ne vjerujem , medved bi mogao samo raspisati nove izbore
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Similar topics
» tražim OSTAVKU VLADE
» Karamarko podnio ostavku
» Milanović daje ostavku
» Dalićka podnosi ostavku?
» Damir Vanđelić dao ostavku
» Karamarko podnio ostavku
» Milanović daje ostavku
» Dalićka podnosi ostavku?
» Damir Vanđelić dao ostavku