Republika Srpska kao ratni plijen od kojeg Srbija ne odustaje
Page 5 of 6
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Republika Srpska kao ratni plijen od kojeg Srbija ne odustaje
45-e njega je primila partija a s vojskom je uša u Trst
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
KAKVO KMEČANJERayMabus wrote:Račan zajeba ustaše da naprave svoju pravoslavnu ustašku crkvu i izbace SPC iz Hrvatske.
Koje kmečanje
ustaše zasigurno imaju veće pravo na ustašku pravoslavnu crkvu u hrvatskoj nego spc u hrvatskoj
šta je tu čudno
Guest- Guest
Ništa. Samo se smijem.obala razuma wrote:KAKVO KMEČANJERayMabus wrote:Račan zajeba ustaše da naprave svoju pravoslavnu ustašku crkvu i izbace SPC iz Hrvatske.
Koje kmečanje
ustaše zasigurno imaju veće pravo na ustašku pravoslavnu crkvu u hrvatskoj nego spc u hrvatskoj
šta je tu čudno
Račan je mali partizan i on to gleda kroz ustav federativne republike Jugoslavije koja je na sjednici 47 potvrdila tu srpsku pravoslavnu crkvu na prostoru cijele Jugoslavije.
https://sh.m.wikipedia.org/wiki/Crkva_sv._Spiridona_u_Trstu
2014-04-11
jebote mrtvi okupator tito koji je nacionalizirao kako je njegov jugonacizam želioRayMabus wrote:Ništa. Samo se smijem.obala razuma wrote:KAKVO KMEČANJERayMabus wrote:Račan zajeba ustaše da naprave svoju pravoslavnu ustašku crkvu i izbace SPC iz Hrvatske.
Koje kmečanje
šta je tu čudno
Račan je mali partizan i on to gleda kroz ustav federativne republike Jugoslavije koja je na sjednici 47 potvrdila tu srpsku pravoslavnu crkvu na prostoru cijele Jugoslavije.
znači triba poštivat okupatorku izdrkotinu
ti si bolestan čoek
Guest- Guest
Samo san ti objasnija Račanovu logiku.obala razuma wrote:jebote mrtvi okupator tito koji je nacionalizirao kako je njegov jugonacizam želioRayMabus wrote:Ništa. Samo se smijem.obala razuma wrote:KAKVO KMEČANJERayMabus wrote:Račan zajeba ustaše da naprave svoju pravoslavnu ustašku crkvu i izbace SPC iz Hrvatske.
Koje kmečanje
šta je tu čudno
znači triba poštivat okupatorku izdrkotinu
ti si bolestan čoek
Usput ja sam na tim izborima glasa za Hrvatsku stranku prava.
Doduše više iz neke fore jer su mi to bili prvi izbori na kojima san moga glasat pa ajd da vidim i to čudo a onda se nakon toga petnaest godina nisan uopće ni bavi politikom.
Zanimljiva jje to priča al ti si malo previše ustaša tako da malo smanji doživljaj.
Prati se to sve al ja nisam isuviše oduševljen tom pričom o nekakvoj hrvatskoj pravoslavnoj crkvi.
Ne sviđa mi se taj koncept jer ga previše guraju ekstremni desničari u Hrvatskoj.
2014-04-11
Ovo je planet majmuna i ako ja ocjenim da ta SPC radi previše protiv Hrvatske ostat će oni bez tih nekretnina i statusa pravno priznate crkve u Hrvatskoj u roku pet minuta.
2014-04-11
No za sad nije tako , nijesmo Crnogorci.RayMabus wrote:Ovo je planet majmuna i ako ja ocjenim da ta SPC radi previše protiv Hrvatske ostat će oni bez tih nekretnina i statusa pravno priznate crkve u Hrvatskoj u roku pet minuta.
https://www.novilist.hr/novosti/svijet/dukanovic-potpisao-zakon-o-slobodi-vjeroispovijesti-brojni-vjerski-objekti-u-crnoj-gori-vracaju-se-drzavi/
Pratimo.
2014-04-11
Ne sviđa mi se koncept tj osnovni razlog zašto su Hrvati koji su katolici idu gurat tu državnu pravoslavnu crkvu.
Dobar mi je ovaj Bugarin koji lipo objašnjava te stvari i razumi se u to.
Čitan ga dosta jer je lik načitan kad su pravoslsvne teme u pitanju.
Dobar mi je ovaj Bugarin koji lipo objašnjava te stvari i razumi se u to.
Čitan ga dosta jer je lik načitan kad su pravoslsvne teme u pitanju.
2014-04-11
spc je fiktivna tvorevina i za teritorij srbijeRayMabus wrote:No za sad nije tako , nijesmo Crnogorci.RayMabus wrote:Ovo je planet majmuna i ako ja ocjenim da ta SPC radi previše protiv Hrvatske ostat će oni bez tih nekretnina i statusa pravno priznate crkve u Hrvatskoj u roku pet minuta.
https://www.novilist.hr/novosti/svijet/dukanovic-potpisao-zakon-o-slobodi-vjeroispovijesti-brojni-vjerski-objekti-u-crnoj-gori-vracaju-se-drzavi/
Pratimo.
to su govna do beskraja
hrvatska nije dužna poštovati spc ni u kakvom obliku , a osobito na teritoriju hrvatske ,, osim po govnariji koju je račan izasrao , a to je sa dvotrećinskom većinom u saboru adakta
ustaštvo je mrtva kobila koju treba zajedno sa komunizmom sahraniti u paketu sa temeljem tih gadosti koji se zove socijalizam
Guest- Guest
Koncept ne smi bit mržnja.
O tome se radi.
Bude li se to ikad stvaralo onda neće to biti radi mržnje nego jer prsvoslavci u Hrvatskoj koji nisu neki od ovih naroda koji imaju svoje crkve da imaju svoju neku lokalnu državnu i to je sve.
O tome se radi.
Bude li se to ikad stvaralo onda neće to biti radi mržnje nego jer prsvoslavci u Hrvatskoj koji nisu neki od ovih naroda koji imaju svoje crkve da imaju svoju neku lokalnu državnu i to je sve.
2014-04-11
mržnja postoji sve dok ijedna kuna ide na srbijanski kontoRayMabus wrote:Koncept ne smi bit mržnja.
O tome se radi.
ne na srbe,,,boreučuvaj
hrvatoslavski socijalistički rasisti su krivci
oni su spremni i sa hitlerom surađivat da ostanu na budžetu i vlasti
o tom se radi
srbende su ovde i uvijek za hrvate bili samo koleterala
Guest- Guest
Shvatija san ja tebe al ako oćeš duhovnu dozvolu za stvaranje Hrvatske pravoslavne crkve onda ćeš morat dobiti zeleno svjetlo od anđelskog vijeća kojem i ja pripadam a ja ti ga ne dajem.obala razuma wrote:mržnja postoji sve dok ijedna kuna ide na srbijanski kontoRayMabus wrote:Koncept ne smi bit mržnja.
O tome se radi.
ne na srbe,,,boreučuvaj
o tom se radi
Još.
Samo pratim.
2014-04-11
Kad vidim da ti nije osnovni razlog zašto bi ti i slični to stvarali u Hrvatskoj mržnja
Onda ćeš moć pričat s menom
Za sad ne možeš
Onda ćeš moć pričat s menom
Za sad ne možeš
2014-04-11
Osnovni razlog zašto vi to u Hrvatskoj gurate a uopće niste ni pravoslavni je šta bi se vi vratili sad u 41.
A to ne zvuči dobro.
Zato ćemo pratit šta se dešava u Cg jer njihovi motivi su drukčiji i nije 41
-a nego 1918 il 1920.
A to ne zvuči dobro.
Zato ćemo pratit šta se dešava u Cg jer njihovi motivi su drukčiji i nije 41
-a nego 1918 il 1920.
2014-04-11
obala razuma wrote:
mržnja postoji sve dok ijedna kuna ide na srbijanski konto
Čak i kad bi svi Srbi nestali s lica zemlje, mržnja bi i dalje postojala.
Dok god postoji sjećenje, nećemo imati spokoja.
Sama spoznaja da smo nastali od njihovih najglupljih prognanika, da je postojala i postoji 10 puta bolja verzija nas samih i da smo mi samo bijedni ostatak, loša kopija, izgnani otpad prave i ponosne nacije, ta bolna rana što duboko u nama gori, grize i pita kroz vjekove: koji smo mi uopće kurac?
crvenkasti-
2014-04-17
jebala te te ta takva crkva koju će netko sad pravit to je bedastoćaRayMabus wrote:Shvatija san ja tebe al ako oćeš duhovnu dozvolu za stvaranje Hrvatske pravoslavne crkve onda ćeš morat dobiti zeleno svjetlo od anđelskog vijeća kojem i ja pripadam a ja ti ga ne dajem.obala razuma wrote:mržnja postoji sve dok ijedna kuna ide na srbijanski kontoRayMabus wrote:Koncept ne smi bit mržnja.
O tome se radi.
ne na srbe,,,boreučuvaj
o tom se radi
Još.
Samo pratim.
a o hrvatskoj pravoslavnoj crkvi koju san negdi vidio da postoji neman pojma
niti iman pojma o subotarima , nit me zanimaju
ni židovima
niti bilokojoj religiji , niti mojoj rimokatoličkoj
sve dok se ne umješa u politiku
al spc je permanentno i samo u politici ,,,o tom se radi
a to uz blagoslov socijalističkih rasista
Guest- Guest
ti si pukacrvenkasti wrote:obala razuma wrote:
ne na srbe,,,boreučuvaj
o tom se radi
Sama spoznaja da smo nastali od njihovih najglupljih prognanika, da je postojala i postoji 10 puta bolja verzija nas samih i da smo mi samo bijedni ostatak, loša kopija, izgnani otpad prave i ponosne nacije, ta bolna rana što duboko u nama gori, grize i pita kroz vjekove: koji smo mi uopće kurac?
Guest- Guest
Pa znam da je.obala razuma wrote:jebala te te ta takva crkva koju će netko sad pravit to je bedastoćaRayMabus wrote:Shvatija san ja tebe al ako oćeš duhovnu dozvolu za stvaranje Hrvatske pravoslavne crkve onda ćeš morat dobiti zeleno svjetlo od anđelskog vijeća kojem i ja pripadam a ja ti ga ne dajem.obala razuma wrote:mržnja postoji sve dok ijedna kuna ide na srbijanski kontoRayMabus wrote:Koncept ne smi bit mržnja.
O tome se radi.
ne na srbe,,,boreučuvaj
o tom se radi
Još.
Samo pratim.
a o hrvatskoj pravoslavnoj crkvi koju san negdi vidio da postoji neman pojma
niti iman pojma o subotarima , nit me zanimaju
ni židovima
niti bilokojoj religiji , niti mojoj rimokatoličkoj
sve dok se ne umješa u politiku
al spc je permanentno i samo u politici ,,,o tom se radi
a to uz blagoslov socijalističkih rasista
Zato san ti i reka da pratim ovo u Crnoj Gori
Zanima me na koji će način SPC napraviti izmjenu crkvenog zakona a već san vidija detalj da nisu pozvali predstavnike crnogorske crkve na razgovor dakle uopće ih ne priznaju dakle sve pravoslavno u Cg je srpsko.
2014-04-11
obala razuma wrote:ti si pukacrvenkasti wrote:obala razuma wrote:
ne na srbe,,,boreučuvaj
o tom se radi
da osnujemo klub?
crvenkasti-
2014-04-17
Zvao bi se "Klub puknutih Hrvata"
Ali bojim se da bi imao previše članova.
Ali bojim se da bi imao previše članova.
crvenkasti-
2014-04-17
I ako se desi da to bude tako da je sve pravoslavno u Crnoj Gori srpsko i ne postoji samostalna Crnogorska crkva koju je SPC ukinila onda će moja malenkost koja je anđeoska hijerarhija reagirat.
I demoni su anđeli.
Samo je pitanje šta će odlučiti i drugo u vijeću ja znam bit jako brutalan pa me triba držat na lancu
Pratimo.
I demoni su anđeli.
Samo je pitanje šta će odlučiti i drugo u vijeću ja znam bit jako brutalan pa me triba držat na lancu
Pratimo.
2014-04-11
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Vulin : Republika Srpska i Srbija će biti jedna srpska država
» Republika srpska sve će da smrska
» Republika Srpska je ekonomska ruševina
» Ime i prezime bh. genocida je Republika Srpska
» Republika Srpska pisala UN-u o SDA i Hrvatima u BiH
» Republika srpska sve će da smrska
» Republika Srpska je ekonomska ruševina