Republika Srpska kao ratni plijen od kojeg Srbija ne odustaje
Page 6 of 6
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Republika Srpska kao ratni plijen od kojeg Srbija ne odustaje
I ako se desi da to bude tako da je sve pravoslavno u Crnoj Gori srpsko i ne postoji samostalna Crnogorska crkva koju je SPC ukinila onda će moja malenkost koja je anđeoska hijerarhija reagirat.
I demoni su anđeli.
Samo je pitanje šta će odlučiti i drugo u vijeću ja znam bit jako brutalan pa me triba držat na lancu
Pratimo.
I demoni su anđeli.
Samo je pitanje šta će odlučiti i drugo u vijeću ja znam bit jako brutalan pa me triba držat na lancu
Pratimo.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Više glava je pametnije od jedneRayMabus wrote:I ako se desi da to bude tako da je sve pravoslavno u Crnoj Gori srpsko i ne postoji samostalna Crnogorska crkva koju je SPC ukinila onda će moja malenkost koja je anđeoska hijerarhija reagirat.
I demoni su anđeli.
Pratimo.
Zato postoji to vijeće
Ja sam malo agresivan pa me se mora držat na lancu jer meni je jasno da ako u ovoj situaciji u Cg SPC ne priznaje nit jednu drugu pravoslavnu crkvu u toj državi da isto tako bi napravili i u Hrvatskoj da možete
Pratim vas.
2014-04-11
A onda bi vam se moglo desit da većina članova u tom vijeću kaže : vidiš imaš ti i pravoRayMabus wrote:Više glava je pametnije od jedneRayMabus wrote:I ako se desi da to bude tako da je sve pravoslavno u Crnoj Gori srpsko i ne postoji samostalna Crnogorska crkva koju je SPC ukinila onda će moja malenkost koja je anđeoska hijerarhija reagirat.
I demoni su anđeli.
Pratimo.
Zato postoji to vijeće
Ja sam malo agresivan pa me se mora držat na lancu jer meni je jasno da ako u ovoj situaciji u Cg SPC ne priznaje nit jednu drugu pravoslavnu crkvu u toj državi da isto tako bi napravili i u Hrvatskoj da možete
Pratim vas.
O čemu odlučujemo ?
Tko je za stvaranje Hrvatske pravoslavne crkve ?
Da vidin ruke.
2014-04-11
RayMabus wrote:A onda bi vam se moglo desit da većina članova u tom vijeću kaže : vidiš imaš ti i pravoRayMabus wrote:Više glava je pametnije od jedneRayMabus wrote:I ako se desi da to bude tako da je sve pravoslavno u Crnoj Gori srpsko i ne postoji samostalna Crnogorska crkva koju je SPC ukinila onda će moja malenkost koja je anđeoska hijerarhija reagirat.
I demoni su anđeli.
Pratimo.
Zato postoji to vijeće
Pratim vas.
O čemu odlučujemo ?
Da vidin ruke.
Bolje klub puknutih Hrvata. Ti i obala biste bili u predsjedništvu. A mogli biste i u tu crkvu.
crvenkasti-
2014-04-17
Sad čekamo rasplet događaja u Cg i način na koji će SPC izmijeniti crkveni zakon.
Već je loše to šta pripadnike crnogorske pravoslavne crkve uopće nisu pozvali na konzultacije dakle ne priznaju ih.
Tako bi i drugdi da možete radili jel ?
Ahaa ha ha ha
Daaaaaa
Jel vam uopće jasno tko vas gleda ?
I demoni su anđelska hijerarhija
Ne učini drugome ono šta ne želiš da tebi netko učini
Slobodan si u mjeri u kojoj i drugima daješ da budu slobodni
Ako za vas ne postoji u Cg niti jedna druga pravoslavna crkva osim vaše
Tehnika ogledala
Vaš zakon primjenit ću na vama
Vi birate
Već je loše to šta pripadnike crnogorske pravoslavne crkve uopće nisu pozvali na konzultacije dakle ne priznaju ih.
Tako bi i drugdi da možete radili jel ?
Ahaa ha ha ha
Daaaaaa
Jel vam uopće jasno tko vas gleda ?
I demoni su anđelska hijerarhija
Ne učini drugome ono šta ne želiš da tebi netko učini
Slobodan si u mjeri u kojoj i drugima daješ da budu slobodni
Ako za vas ne postoji u Cg niti jedna druga pravoslavna crkva osim vaše
Tehnika ogledala
Vaš zakon primjenit ću na vama
Vi birate
2014-04-11
Puknit ćete vi ako izmjenite zakon na način da nema druge pravoslavne crkve u Cg.crvenkasti wrote:RayMabus wrote:A onda bi vam se moglo desit da većina članova u tom vijeću kaže : vidiš imaš ti i pravoRayMabus wrote:Više glava je pametnije od jedneRayMabus wrote:I ako se desi da to bude tako da je sve pravoslavno u Crnoj Gori srpsko i ne postoji samostalna Crnogorska crkva koju je SPC ukinila onda će moja malenkost koja je anđeoska hijerarhija reagirat.
I demoni su anđeli.
Pratimo.
Zato postoji to vijeće
Pratim vas.
O čemu odlučujemo ?
Da vidin ruke.
Bolje klub puknutih Hrvata. Ti i obala biste bili u predsjedništvu. A mogli biste i u tu crkvu.
Desit će vam se da će i drugi članovi vjeća uključujući i mene dignit ruku da se prema vama postupi onako kako se i vi ponašate prema drugima.
2014-04-11
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Vulin : Republika Srpska i Srbija će biti jedna srpska država
» Republika srpska sve će da smrska
» Republika Srpska je ekonomska ruševina
» Ime i prezime bh. genocida je Republika Srpska
» Republika Srpska pisala UN-u o SDA i Hrvatima u BiH
» Republika srpska sve će da smrska
» Republika Srpska je ekonomska ruševina
» Ime i prezime bh. genocida je Republika Srpska