Republika Srpska kao ratni plijen od kojeg Srbija ne odustaje
Page 3 of 6
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Republika Srpska kao ratni plijen od kojeg Srbija ne odustaje
boktejebo koji si ti bolesnikSerbinho-3 wrote:
Srbi su preko Rusije doneli trziste bez carine, nista VIZE
sa Kinom i Rusijom.
Imas sest meseci boravak u Kini, sto na Zapadu mastaju
Guest- Guest
a cuj sto ocekivati od lika koji kaze da je hrvatska kriva za raspad sfrj i napala jna...obala razuma wrote:boktejebo koji si ti bolesnikSerbinho-3 wrote:
Srbi su preko Rusije doneli trziste bez carine, nista VIZE
sa Kinom i Rusijom.
Imas sest meseci boravak u Kini, sto na Zapadu mastaju
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
https://informer.rs/vesti/politika/571213/jutarnji-list-napad-vucica-aleksandar-Suljo-sonja-biserko
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Ova se samo formalno bavi Humanitarnim Pravom, dok realno
kao Daniel Server...
kao Daniel Server...
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
onda će morati da sele u srbijuSerbinho-3 wrote:mortal wrote:Dodo će još malo u Veliku Hrvatsku
Dala si sama odgovor na svoj prvi tekst.
Srbi nece sa Ustasama i Balijama, niti Siptarima.
drugog rješenja nema
BIH nikad nije bio srpski teren,
RS dobivena rastjerivanjem i ubojstvima Hrvata i Muslimana
past će vam iluzije o velikoj i ujedinjenoj srbiji
2014-04-16
i ja sam isto pomislilavuksadinare wrote:hrvatska ima bar minimum stotinjak sonja biserka..mene zapravo cudi sto kod vas jos nije likvidirana..jer odavnna jepoznato kako se obracunavate sa vasim judamapizzon wrote:ajde longi nemoj da me zajebavas
da hrvatska ima sonju bila bi
davno likvidirana
u Hrvatskoj i sama vlast sastavljena od Biserka
ne znaš tko je veći Bisero
Hrvatoslavija kako je jučer napisao forumaš tu na stranici
2014-04-16
vas u principu boli što žena govori istinu a to je da ste sa svima u zavadi i da ste remetilački faktor svugdje preko svojih manjinskih zajednica u drugim zemljama. Samo Biserko griješi kad misli da bi se odlaskom sulje išta promjenilo. Vas doslovce reba strpati pod jednu šljivu da vi dođete pameti a spc trajno izbaciti iz zajednice kršćanskih crkvi jer ona ovako pogana i ratnohuškačka tu niti ne spada.Serbinho-3 wrote:Ova se samo formalno bavi Humanitarnim Pravom, dok realno
kao Daniel Server...
srpske žene u crnom su obične socijalističke kurbetine koje kao unhcr , kao i rvatcke babe ,,,,,,, koriste patnje drugih koje ih niti najmanje tangiraju za svoj socijalistički rasizam kroz pobačaj , lezbače,pedere , mutante anomalija da stave kao cilj društva , a ne kao problem društva
te kobiletine triba pljucnut ,,,i ništa više
te kobiletine triba pljucnut ,,,i ništa više
Guest- Guest
vuksadinare wrote:obala razuma wrote:Serbinho-3 wrote:
a cuj sto ocekivati od lika koji kaze da je hrvatska kriva za raspad sfrj i napala jna...
Općepoznata stvar.
Pa to je i sam Tuđman rekao:
tuđman wrote:– Rata ne bi bilo da ga Hrvatska nije želila. Mi smo procijenili da samo ratom možemo izboriti samostalnost Hrvatske. (Dr Franjo Tuđman u govoru na Trgu bana Jelačića 24.5.1995.)
crvenkasti-
2014-04-17
vuksadinare wrote:
a cuj sto ocekivati od lika koji kaze da je hrvatska kriva za raspad sfrj i napala jna...
Općepoznata stvar.
Pa to je i sam Tuđman rekao:
tuđman wrote:– Rata ne bi bilo da ga Hrvatska nije želila. Mi smo procijenili da samo ratom možemo izboriti samostalnost Hrvatske. (Dr Franjo Tuđman u govoru na Trgu bana Jelačića 24.5.1995.)
crvenkasti-
2014-04-17
tješi se...to je zakljucak u ravni onoj da sam ja kao dragovoljac sa 18 godina kad sam s eu ljeto 1991 prijavio u 'tigrove' prijavio radi mirovinecrvenkasti wrote:vuksadinare wrote:obala razuma wrote:Serbinho-3 wrote:
Općepoznata stvar.
Pa to je i sam Tuđman rekao:tuđman wrote:– Rata ne bi bilo da ga Hrvatska nije želila. Mi smo procijenili da samo ratom možemo izboriti samostalnost Hrvatske. (Dr Franjo Tuđman u govoru na Trgu bana Jelačića 24.5.1995.)
2015-09-08
...usput tuđman je u zajednickoj izjavi sa kucanom nakon onog kruznog sastanka sest predsjendika republika sfrj-ot...u ohridu...rekli da hrvatska i slovenija zele pod svaku cijenu izbjeci rat zbog poznatih okolnosti ali ako ce im rat biti nametnut sigurno nece ostati samo na promatranju..vec ce se organizirati obrana...usput nedavno je bogic bogicevic rekao da u ono vrijeme i hrvatska i slovenija i tada sarajevo morali su se u pregovorima defenzivno postavljati zbog poznatih okolnosti..i da su i vlasti slovenije i vlasti hrvatske ali i bh-a na sve nacine na pregovorima izvlacile od pokusaja agresivnog nametanja svojih planova i ucjenjivackog stava milosevica i srpskih politicara pa tako da su u određenom trenutku pristajale na neke zahtjeve milosevica i srbije koje u normalnim okolnostima nitko ne bi prihvatio...i onda crvenko zar je to stav nekog tko zeli rat...prihvacati uvjete milosevica koje su nepovoljne za drugu stranu
2015-09-08
vuksadinare wrote:tješi se...to je zakljucak u ravni onoj da sam ja kao dragovoljac sa 18 godina kad sam s eu ljeto 1991 prijavio u 'tigrove' prijavio radi mirovinecrvenkasti wrote:vuksadinare wrote:obala razuma wrote:Serbinho-3 wrote:
Općepoznata stvar.
Pa to je i sam Tuđman rekao:tuđman wrote:– Rata ne bi bilo da ga Hrvatska nije želila. Mi smo procijenili da samo ratom možemo izboriti samostalnost Hrvatske. (Dr Franjo Tuđman u govoru na Trgu bana Jelačića 24.5.1995.)
E, daj napiši to još jednom, al polako.
crvenkasti-
2014-04-17
Tuđman wrote:
– Treba napuniti prazan Trbuh Hrvatske. Bosna je umjetna tvorevina. Vrijeme je da okupimo Hrvate u maksimalno mogućim granicama. Nećemo granice između Hrvatske i Hercegovine. Ovakva hrvatska država nema uvjeta za život, ali Hrvatska država čak sa granicama Banovine ima, a osobito sa poboljšanim granicama. Ne treba računati na BiH kao sa nečim što je od Boga dano i treba da ostane. (Dr Franjo Tuđman novinarki Heni Erceg, ljeto 1990.)
crvenkasti-
2014-04-17
usput pogledaj govor milosevica na gazimestanu 1989 godine gdje spominje da se srbija nalazi pred bitkama politickim sredstvima ali ni oruzane bitke nisu iskljucene..koliko me pamti tada tuđman niti hdz nisu bili na vlasti...kome je onda prijetio oruzanim bitkama...?...šuvaru
2015-09-08
koji moj q ti vise hoces
od srba u srbije.
od srba u srbije.
2020-04-21
...da ne pricate mitove...nego cinjenice...uostalom sve je dokazljivo hoces papirnatim ili vieo materijalima...razumijem da netko brani svoju stranu ali da pritom apsolutno negira i ocite cinjenice e preko toga ne mogu prijeci...kako moze netko reci hrvati i janezi srusili jugoslaviju a srusio je sam slobo ruseci ustav sfrj jogurt i antibirokratskom revolucijom 1988/89 i time je srusen postojeci ustav sfrj-ota...pizzon wrote:koji moj q ti vise hoces
od srba u srbije.
2015-09-08
srbija ima samo jedan problem.
jedan jedini korak koji
nedostaje, zahtev za nato.
taj zadnji korak relaksira
srbiju. to ne zeli rusija i svoj
glas u un i sl.uslovljava
i jebe srbiju.o ekonomskim
posledicama, druga prica.
srbija mora da presece,
proslost je mrtva a buducnost
gusimo i tlacimo.
jedan jedini korak koji
srbija mora da presece,
gusimo i tlacimo.
2020-04-21
evo jada ti napišemcrvenkasti wrote:vuksadinare wrote:tješi se...to je zakljucak u ravni onoj da sam ja kao dragovoljac sa 18 godina kad sam s eu ljeto 1991 prijavio u 'tigrove' prijavio radi mirovinecrvenkasti wrote:vuksadinare wrote:obala razuma wrote:Serbinho-3 wrote:
Općepoznata stvar.
E, daj napiši to još jednom, al polako.
kad te neko "rezervista četnik jna " išćera iz kuće
to je razlog da mu objaviš rat i njega išćeraš iz svoje kuće ,,,to je civilizirano
a necivilizirano i glupo bi bilo da se mlatiš sa njim bez objave rata i samim tim mu daješ pravo koje nema
hrvatski psi rata su legalno pušteni na srpsku stoku ,,,, i svaki zločin nad okupatorom (srbima) je legalan do mirne reintegracije ,,odnosno srpske kapitulacije
tek od tog datuma bi trebali vrijediti ratni zločini za hrvate
Guest- Guest
vuksadinare wrote:...da ne pricate mitove...nego cinjenice...uostalom sve je dokazljivo hoces papirnatim ili vieo materijalima...razumijem da netko brani svoju stranu ali da pritom apsolutno negira i ocite cinjenice e preko toga ne mogu prijeci...kako moze netko reci hrvati i janezi srusili jugoslaviju a srusio je sam slobo ruseci ustav sfrj jogurt i antibirokratskom revolucijom 1988/89 i time je srusen postojeci ustav sfrj-ota...pizzon wrote:koji moj q ti vise hoces
od srba u srbije.
ovo je posebna tema,
o tome moze da se razgovara.
to nema veze sa bosnom
i dejtonom.
ceksmo baidena, njihovo
usaglasavanje sa eu,
da bismo imali stav.
ovo sad je zauzimanje
maximalistickih stavova
zainteresovanih na balkanu.
2020-04-21
u nato tek kad platite ratnu odštetupizzon wrote:srbija ima samo jedan problem.
jedan jedini korak koji
srbija mora da presece,
gusimo i tlacimo.
i vratite pokradeno
a o grobovima u genocidu kojeg ste napravili I JOŠ IH KRIJETE da ne govorin ,,,to van triba vratit raketama na beograd
NECIVILIZIRANA STOKO SRBIJANSKA
Guest- Guest
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Vulin : Republika Srpska i Srbija će biti jedna srpska država
» Republika srpska sve će da smrska
» Republika Srpska je ekonomska ruševina
» Ime i prezime bh. genocida je Republika Srpska
» Republika Srpska pisala UN-u o SDA i Hrvatima u BiH
» Republika srpska sve će da smrska
» Republika Srpska je ekonomska ruševina
» Ime i prezime bh. genocida je Republika Srpska