Ćamila iz Mostara dominira na Euru u dresu Hrvatske : Žao mi je BiH , ali srce je odlučilo.
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Ćamila iz Mostara dominira na Euru u dresu Hrvatske : Žao mi je BiH , ali srce je odlučilo.
michaellcmacha wrote:većina tih cura paralelno studira, uglavnom i završe fakultete i kasnije mnoge od njih završe u nekoj agenciji institutu ili ustanovi... moja frendica iz školskih dana, renata damjanić hodak je bila prvotimka podravke i repke, uz karijeru je riješavala i školu KiF i danas je priznata stručnjakinja i mislim da je angažirana kao trener u reprezentaciji kadetkinja... uglavnom većina njih ili ostane na ovaj ili onaj način u sportu ili se kroz sport poveže sa politikom (nije to nužno uvijek loša priča) ili sa zarađenim novcem otvore nekakav kafić, teniske terene ili nešto slično...MaximusDecimusMiridije wrote:Treba to gledati i s neke financijske sheme. Ako se odlucila za rukomet do neke 32-e 33-e nece pretjerano imati za ulagati u sebe na neki drugi nacin. Moze eventualno zavrsiti nesto sto ide u liniji sa samim sportom. Ne znam koliko zaraduju zene u rukometu ali sumnjam da su neki vrhunski novci. Jednom kad s time zavrsi u problemima je ako nije na vrijeme razmisljala i to sto je imala nekako rasporedila da danas-sutra ima neke prihode od toga. Isto je to zajebano kad igras nesto sto i nije toliko popularno...das se skroz a jednom kad zavrsi treba se brzo priviknuti da si opet nitko i nista i da u kratkome roku trebas smisliti sto i kako dalje.
Svaka im čast u svakom slučaju. Uvijek više cijenim takve sportaše nego recimo gro nogometaša. Mada i nogometu se bliži isto kataklizma.
zašto bilo kom zamjerati ukoliko svojim radom i odricanjem uspije postići nekakav solidan sportski rezultat i na konto njega bude adekvatno honoriran i poslije sportske karijere ostvari i neke druge poslovne ili čak i političke uspjehe...
uvika je to nužno loša priča, uvika.
aben- Posts : 35490
2014-04-16
Re: Ćamila iz Mostara dominira na Euru u dresu Hrvatske : Žao mi je BiH , ali srce je odlučilo.
ćamila malo toga imo za učiniti u vezi di je rođena, ali ono ča more i bez previše napora je preminiti ime koje posićo na barbare
2014-04-16
aben wrote:ćamila malo toga imo za učiniti u vezi di je rođena, ali ono ča more i bez previše napora je preminiti ime koje posićo na barbare
to ti je kodirano dalmatimsko ime
od ono - gospe ća je mila (za bebu sto vele)
vratila se korjenima
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Zašto bi mijenjala ime, pošteno hrvatskom puku ne treba smetati pošteno čeljade kako god da mu je ime...aben wrote:ćamila malo toga imo za učiniti u vezi di je rođena, ali ono ča more i bez previše napora je preminiti ime koje posićo na barbare
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
prckov wrote:aben wrote:ćamila malo toga imo za učiniti u vezi di je rođena, ali ono ča more i bez previše napora je preminiti ime koje posićo na barbare
vratila se korjenima
unda neka slučajno pogriši ka bude minjala osobnu - u čamila
2014-04-16
michaellcmacha wrote:Zašto bi mijenjala ime, pošteno hrvatskom puku ne treba smetati pošteno čeljade kako god da mu je ime...aben wrote:ćamila malo toga imo za učiniti u vezi di je rođena, ali ono ča more i bez previše napora je preminiti ime koje posićo na barbare
jo unda nis pošten puk.
meni smetaju svi ki se zovu jugoslava, ćamila, abdulah, srboljub i sve ostalo barbarsko.
2014-04-16
aben wrote:prckov wrote:aben wrote:ćamila malo toga imo za učiniti u vezi di je rođena, ali ono ča more i bez previše napora je preminiti ime koje posićo na barbare
vratila se korjenima
unda neka slučajno pogriši ka bude minjala osobnu - u čamila
ma samo nek izbaci ovo ća i ja zadovoljan
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
aaaa..znah jednu Đemilu iz Orasja..jebate koja je to zgodnica i ljepotica bila...
Guest- Guest
40- minuta , rezultat je 17:13
Ćamila rastura plus i obrana nam je danas na nivou
Pratimo
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Hrvatska junakinja rasplakala se od sreće nakon ulaska u polufinale
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=sport&id=2239166
I ja san se. Kako neš plakat od sriće. Ka da je ovo mala stvar.
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=sport&id=2239166
I ja san se. Kako neš plakat od sriće. Ka da je ovo mala stvar.
2014-04-11
HRS njen potez na utakmici s Njemačkom proglasio potezom utakmice
https://hrs.hr/2020/12/15/briljantan-gol-camile-micijevic-protiv-njemacke-i-ehf-euro-2020/
Ne možeš s njon na kraj izač , ima metar i 94 , zakuca ti priko glave iz oblaka , Nijemice priznale da smo ih u svemu razbili.
https://hrs.hr/2020/12/15/briljantan-gol-camile-micijevic-protiv-njemacke-i-ehf-euro-2020/
Ne možeš s njon na kraj izač , ima metar i 94 , zakuca ti priko glave iz oblaka , Nijemice priznale da smo ih u svemu razbili.
2014-04-11
Plače od sriće
2014-04-11
Longi se raznježio...
Guest- Guest
Pratin ovo od Nizozemske i neke stvari su mi jasne ovdje i jednostavno ulazak u polufinale mi je bila i osobna želja.Legendovich wrote:Longi se raznježio...
Ne da mi se pratit ova korona i politka toliko i uvik. Kupija jučer novu tv , 1200 kuna na rate i sad usrani HRT mora otkupit ove utakmice u polufinalu jer inače ću in glavu izvadit iz ramena.
2014-04-11
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» PONOS MOSTARA I CIJELE HRVATSKE Tina Marić osvojila europsko zlato
» 'Antifasisti ' u Hrvatskoj ugledajte se na drugove iz Mostara!Udruzenje Antifasista i boraca NOB-a iz Mostara podizu prijavu i tuzbu protiv ubojica fratara u Mostaru
» u albanskom dresu u beogradskom busu
» Shok u Beogradu:Japanac u hrvatskom dresu setao Kalemegdanom
» U kockastom dresu sa šahovnicom trčao po Beogradu - na cilj nije stigao
» 'Antifasisti ' u Hrvatskoj ugledajte se na drugove iz Mostara!Udruzenje Antifasista i boraca NOB-a iz Mostara podizu prijavu i tuzbu protiv ubojica fratara u Mostaru
» u albanskom dresu u beogradskom busu
» Shok u Beogradu:Japanac u hrvatskom dresu setao Kalemegdanom
» U kockastom dresu sa šahovnicom trčao po Beogradu - na cilj nije stigao
Page 2 of 2