ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ćamila iz Mostara dominira na Euru u dresu Hrvatske : Žao mi je BiH , ali srce je odlučilo.

Page 1 of 2 1, 2  Next

Go down

Ćamila iz Mostara dominira na Euru u dresu Hrvatske : Žao mi je BiH , ali srce je odlučilo. Empty Ćamila iz Mostara dominira na Euru u dresu Hrvatske : Žao mi je BiH , ali srce je odlučilo.

Post by RayMabus 12/12/2020, 22:10

Ćamila iz Mostara dominira na Euru u dresu Hrvatske : Žao mi je BiH , ali srce je odlučilo. B_201212090

Komentari su najjači. Bošnjački nacionalisti na aparatima. lol!

https://www.klix.ba/sport/nogomet/camila-iz-mostara-dominira-na-euru-u-dresu-hrvatske-zao-mi-je-bih-ali-srce-je-odlucilo/201212090
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Ćamila iz Mostara dominira na Euru u dresu Hrvatske : Žao mi je BiH , ali srce je odlučilo. Empty Re: Ćamila iz Mostara dominira na Euru u dresu Hrvatske : Žao mi je BiH , ali srce je odlučilo.

Post by Guest 12/12/2020, 22:14

Ma okej, tamo je sport generalno i ulaganje u isti pogotovo ako se ne radi o necemu iole popularnijem takvo da svi bjeze gdje god da mogu pa nije ni ovo neki shock. Neka cura igra za nas i to je to.
Guest
Guest

Back to top Go down

Ćamila iz Mostara dominira na Euru u dresu Hrvatske : Žao mi je BiH , ali srce je odlučilo. Empty Re: Ćamila iz Mostara dominira na Euru u dresu Hrvatske : Žao mi je BiH , ali srce je odlučilo.

Post by RayMabus 12/12/2020, 22:15

Dobra je Ćamila. Rastura.

BiH uopće nema žensku rukometnu reprezentaciju a ova je od 15 godine praktički na usavršavanju u Hrvatskoj al uglavnom vrlo rano , prije punoljetnosti svakako.

Oni bi najradije da je ostala neuspješna ko i oni i da je mogu žalit a ovako im je prst u oko.

Formirajte svoju žensku rukometnu reprezentaciju pa vam se to neće dešavat.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 12/12/2020, 22:47

MaximusDecimusMiridije wrote:Ma okej, tamo je sport generalno i ulaganje u isti pogotovo ako se ne radi o necemu iole popularnijem takvo da svi bjeze gdje god da mogu pa nije ni ovo neki shock. Neka cura igra za nas i to je to.
A još k tome ženski rukomet koji ni kod nas nije na nekim visokim granama al opet puno bolje , imaš se di razvit u igračicu i da te netko snimi za igranje u Europi di je veća para itd.

Općenito nije taj sport baš toliko praćen a još ženski ono. Doduše ovi muški se kod nas još nešto koliko toliko i prati jer reprezentacija ima kakve dobre rezultate i u samom su vrhu muškog rukometa tako da ok sve u svemu kad se neke stvari pogledaju i proanalisiraju.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 12/12/2020, 23:02

RayMabus wrote:Ćamila iz Mostara dominira na Euru u dresu Hrvatske : Žao mi je BiH , ali srce je odlučilo. B_201212090

https://www.klix.ba/sport/nogomet/camila-iz-mostara-dominira-na-euru-u-dresu-hrvatske-zao-mi-je-bih-ali-srce-je-odlucilo/201212090
a đe su sise?? Suspect
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 12/12/2020, 23:06

Mada cini mi se da negdje procitah da se cura rodila u Njemackoj jel. Ako je tamo i stasala kao igracica onda je po defaultu imala masu bolje uvjete da se razvije u igracicu nego u BiH
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 12/12/2020, 23:19

MaximusDecimusMiridije wrote:Mada cini mi se da negdje procitah da se cura rodila u Njemackoj jel. Ako je tamo i stasala kao igracica onda je po defaultu imala ma.su bolje uvjete da se razvije u igracicu nego u BiH
Rodila se u Njemačkoj a mislim da je 1994 godište , dakle izbjeglica roditelji pa su se vratili u Mostar a kako doli u Hercegovini se i najjači rukomet u BiH tako je ona to zaigrala i išla u Rijeku igrat još dok nije ni bila punoljetna i onda tu par godina i sad ovu zadnju godinu il dvije igra vanka u Francuskoj. 

Nema nikakve veze s Njemačkom , tamo se rodila pošto to ratne godine a onda majka izbjeglica itd pa se vratili odma nakon rata.

Ima najviše veze s Rijekom.

https://sportske.jutarnji.hr/sn/sport-mix/rukomet/dijete-rata-otkriva-svoj-trnovit-put-do-hrvatske-i-status-nove-miljenice-nacije-sve-dajem-za-hrvatsku-15036424

Od 15 godine je u Rijeci.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by omni 12/12/2020, 23:21

RayMabus wrote:Ćamila iz Mostara dominira na Euru u dresu Hrvatske : Žao mi je BiH , ali srce je odlučilo. B_201212090

Komentari protiv cure koja zivi svoj zivot su dostojni isilovcima iz izmisljene prcije od kvazidrzave koju imaju u svojim supljim glavama.
omni
omni

Male
2014-04-12

RayMabus likes this post

Back to top Go down

Post by RayMabus 12/12/2020, 23:24

Gledam baš nešto mušku rukometnu reprezentaciju BiH 

2015 na SP i sad 2020 na EP i to su im sva natjecanja tako da nije čudo šta nemaju žensku rukometnu reprezentaciju jer da bi to ima moraš iimat jaku mušku reprezentaciju koliko toliko pa ti se ovi ženski rukomet i ženska reprezentacija razvija u sjeni toga.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 12/12/2020, 23:31

omni wrote:

Komentari protiv cure koja zivi svoj zivot su dostojni isilovcima iz izmisljene prcije od kvazidrzave koju imaju u svojim supljim glavama.
Čak i Kosovo ima svoju žensku rukometnu reprezentaciju. Kosovo je više država od njih.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 12/12/2020, 23:36

Treba to gledati i s neke financijske sheme. Ako se odlucila za rukomet do neke 32-e 33-e nece pretjerano imati za ulagati u sebe na neki drugi nacin. Moze eventualno zavrsiti nesto sto ide u liniji sa samim sportom. Ne znam koliko zaraduju zene u rukometu ali sumnjam da su neki vrhunski novci. Jednom kad s time zavrsi u problemima je ako nije na vrijeme razmisljala i to sto je imala nekako rasporedila da danas-sutra ima neke prihode od toga. Isto je to zajebano kad igras nesto sto i nije toliko popularno...das se skroz a jednom kad zavrsi treba se brzo priviknuti da si opet nitko i nista i da u kratkome roku trebas smisliti sto i kako dalje. 

Svaka im čast u svakom slučaju. Uvijek više cijenim takve sportaše nego recimo gro nogometaša. Mada i nogometu se bliži isto kataklizma.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 12/12/2020, 23:42

MaximusDecimusMiridije wrote:Treba to gledati i s neke financijske sheme. Ako se odlucila za rukomet do neke 32-e 33-e nece pretjerano imati za ulagati u sebe na neki drugi nacin. Moze eventualno zavrsiti nesto sto ide u liniji sa samim sportom. Ne znam koliko zaraduju zene u rukometu ali sumnjam da su neki vrhunski novci. Jednom kad s time zavrsi u problemima je ako nije na vrijeme razmisljala i to sto je imala nekako rasporedila da danas-sutra ima neke prihode od toga. Isto je to zajebano kad igras nesto sto i nije toliko popularno...das se skroz a jednom kad zavrsi treba se brzo priviknuti da si opet nitko i nista i da u kratkome roku trebas smisliti sto i kako dalje. 

Svaka im čast u svakom slučaju. Uvijek više cijenim takve sportaše nego recimo gro nogometaša. Mada i nogometu se bliži isto kataklizma.
Može trenirat žensku rukometnu BiH reprezentaciju. Basketball

Pa i ne šalim se uopće. Vidiš da nemaju ništa a uglavnom su ti te trenerice i bivše igračice.

Sad je na idućem EP za dvije godine 24 ekipe u takmičenju umjesto dosadašnjih samo 16 pa ima i BiH neke šanse da se kvalificira pa mogu o tome i počet razmišljat a ova će do tada ( šest , sedam , osam godina ) i  završiti karijeru pa odma ima posal.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 12/12/2020, 23:59

Da se sad ne ulazim u neke pojedinačne sportove koji su posebna priča al ovi timski to muški nogomet i muška košarka tu još i ima dobrih ugovora pa da ti npr deset godina igranja elitnog nogometa il košarke može osigurst neki kapital za posli pa da možeš nešto vrtit a ovo ostalo a pogotovo ženski timski sportovi to moraš gradit nekakvu karijeru paraleno s time nešto za posli nakon šta dođu godine kad neš to više igrat.

Uglavnom nema nekih para u tom ženskom rukometu bar ne u stilu košarkaša u NBA ligi il nogometaša u Europi u jačim ligama i klubovima.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 13/12/2020, 00:09

Čak je u ovom ženskom rukometu veća.vrijednost napravit nešto u reprezentaciji neko u klupskom rukometu jer sad puno naših rukometašics koje ne igraju više il sad ovo EP ne igraju su isto postale medijski vidljive pa tako jedna koja je jedna od naših a sigurno prvih pet rukometašica kaže da je nisu u 15 godina tražili intervjue koliko ovih dana.

Ma ove su male napravile čudo.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 13/12/2020, 01:53

Koliko san ja svatija po nekoj priči a i nešto šta ona spominje ona je izgleda mišani brak ženska , tako ispada po priči.

Al komentari su ono. Ćamila iz Mostara dominira na Euru u dresu Hrvatske : Žao mi je BiH , ali srce je odlučilo. 1f603 

Dobra je Ćamila. Odlično igra. 

A ta BiH koliko ulaže u sport pa onda neko politikanstvo tu jer to kao državna reprezentacija pa onda neke mudrolije pa ajd ono , il pusti ljude da igraju il gasi sport.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 13/12/2020, 02:03

Srbija i CG po medaljama i to imaju najjaće ženske rukometne reprezentacije  a ovo drugo ima Makedonija i Slovenija koje to igraju al nemaju medalja i mi isto nemamo medalja.

Uglavnom to su neki omjeri snaga u regionu. U Hrvatskoj to nije toliko popularno ka muška rukometna reprezentacija jer to grub sport pa je muški rukomet atraktivniji za gledanje jer je brži i agresivniji al i ove igraju neki jebački rukomet.

Dobro igraju. Iznenadilo me.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by abraham 13/12/2020, 07:49

Jeben sic za malu. Naime BiH kao ni Iran ili Saudi Arabija nemaju zensku repku , te je morala izabrati, kuhinju ili sportsku karijeru. U nastavku se ono i moze zvati iran Bosna Iran Hercegovina. MuhahahahahaaaKila mozga...

abraham

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by abraham 13/12/2020, 08:13

Islamska republika BiH, Europska zemlja bez zenske repreentacij. Ajatolah Zelja i veliki vezir crvenobradi. Muhahhahahaaaaa Stvarno je pola BiH islamska republika. Nishta, Dodo, koji je car , treba osnovati zensku repku RS tako da netko pokaze neko normalno lice dzamahirije prema svijetu. Evo josh jedan moment da kockoglavi podjebe dzamaharistan zvani BiH..... Zabraniti zenski sport... Muhahahahahahaha

abraham

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 13/12/2020, 08:26

MaximusDecimusMiridije wrote:Treba to gledati i s neke financijske sheme. Ako se odlucila za rukomet do neke 32-e 33-e nece pretjerano imati za ulagati u sebe na neki drugi nacin. Moze eventualno zavrsiti nesto sto ide u liniji sa samim sportom. Ne znam koliko zaraduju zene u rukometu ali sumnjam da su neki vrhunski novci. Jednom kad s time zavrsi u problemima je ako nije na vrijeme razmisljala i to sto je imala nekako rasporedila da danas-sutra ima neke prihode od toga. Isto je to zajebano kad igras nesto sto i nije toliko popularno...das se skroz a jednom kad zavrsi treba se brzo priviknuti da si opet nitko i nista i da u kratkome roku trebas smisliti sto i kako dalje. 

većina tih cura paralelno studira, uglavnom i završe fakultete i kasnije mnoge od njih završe u nekoj agenciji institutu ili ustanovi... moja frendica iz školskih dana, renata damjanić hodak je bila prvotimka podravke i repke, uz karijeru je riješavala i školu KiF i danas je priznata stručnjakinja i mislim da je angažirana kao trener u reprezentaciji kadetkinja... uglavnom većina njih ili ostane na ovaj ili onaj način u sportu ili se kroz sport poveže sa politikom (nije to nužno uvijek loša priča) ili sa zarađenim novcem otvore nekakav kafić, teniske terene ili nešto slično...
zašto bilo kom zamjerati ukoliko svojim radom i odricanjem uspije postići nekakav solidan sportski rezultat i na konto njega bude adekvatno honoriran i poslije sportske karijere ostvari i neke druge poslovne ili čak i političke uspjehe...

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by aben 13/12/2020, 08:33

michaellcmacha wrote:

većina tih cura paralelno studira, uglavnom i završe fakultete i kasnije mnoge od njih završe u nekoj agenciji institutu ili ustanovi... moja frendica iz školskih dana, renata damjanić hodak je bila prvotimka podravke i repke, uz karijeru je riješavala i školu KiF i danas je priznata stručnjakinja i mislim da je angažirana kao trener u reprezentaciji kadetkinja... uglavnom većina njih ili ostane na ovaj ili onaj način u sportu ili se kroz sport poveže sa politikom (nije to nužno uvijek loša priča) ili sa zarađenim novcem otvore nekakav kafić, teniske terene ili nešto slično...
zašto bilo kom zamjerati ukoliko svojim radom i odricanjem uspije postići nekakav solidan sportski rezultat i na konto njega bude adekvatno honoriran i poslije sportske karijere ostvari i neke druge poslovne ili čak i političke uspjehe...

uvika je to nužno loša priča, uvika.

And insofar as it is compulsory, it is not educational
aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

Back to top

- Similar topics