Ćamila iz Mostara dominira na Euru u dresu Hrvatske : Žao mi je BiH , ali srce je odlučilo.
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Ćamila iz Mostara dominira na Euru u dresu Hrvatske : Žao mi je BiH , ali srce je odlučilo.
Komentari su najjači. Bošnjački nacionalisti na aparatima.
https://www.klix.ba/sport/nogomet/camila-iz-mostara-dominira-na-euru-u-dresu-hrvatske-zao-mi-je-bih-ali-srce-je-odlucilo/201212090
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Ćamila iz Mostara dominira na Euru u dresu Hrvatske : Žao mi je BiH , ali srce je odlučilo.
Ma okej, tamo je sport generalno i ulaganje u isti pogotovo ako se ne radi o necemu iole popularnijem takvo da svi bjeze gdje god da mogu pa nije ni ovo neki shock. Neka cura igra za nas i to je to.
Guest- Guest
Re: Ćamila iz Mostara dominira na Euru u dresu Hrvatske : Žao mi je BiH , ali srce je odlučilo.
Dobra je Ćamila. Rastura.
BiH uopće nema žensku rukometnu reprezentaciju a ova je od 15 godine praktički na usavršavanju u Hrvatskoj al uglavnom vrlo rano , prije punoljetnosti svakako.
Oni bi najradije da je ostala neuspješna ko i oni i da je mogu žalit a ovako im je prst u oko.
Formirajte svoju žensku rukometnu reprezentaciju pa vam se to neće dešavat.
BiH uopće nema žensku rukometnu reprezentaciju a ova je od 15 godine praktički na usavršavanju u Hrvatskoj al uglavnom vrlo rano , prije punoljetnosti svakako.
Oni bi najradije da je ostala neuspješna ko i oni i da je mogu žalit a ovako im je prst u oko.
Formirajte svoju žensku rukometnu reprezentaciju pa vam se to neće dešavat.
2014-04-11
A još k tome ženski rukomet koji ni kod nas nije na nekim visokim granama al opet puno bolje , imaš se di razvit u igračicu i da te netko snimi za igranje u Europi di je veća para itd.MaximusDecimusMiridije wrote:Ma okej, tamo je sport generalno i ulaganje u isti pogotovo ako se ne radi o necemu iole popularnijem takvo da svi bjeze gdje god da mogu pa nije ni ovo neki shock. Neka cura igra za nas i to je to.
Općenito nije taj sport baš toliko praćen a još ženski ono. Doduše ovi muški se kod nas još nešto koliko toliko i prati jer reprezentacija ima kakve dobre rezultate i u samom su vrhu muškog rukometa tako da ok sve u svemu kad se neke stvari pogledaju i proanalisiraju.
2014-04-11
a đe su sise??RayMabus wrote:
https://www.klix.ba/sport/nogomet/camila-iz-mostara-dominira-na-euru-u-dresu-hrvatske-zao-mi-je-bih-ali-srce-je-odlucilo/201212090
Guest- Guest
Mada cini mi se da negdje procitah da se cura rodila u Njemackoj jel. Ako je tamo i stasala kao igracica onda je po defaultu imala masu bolje uvjete da se razvije u igracicu nego u BiH
Guest- Guest
Rodila se u Njemačkoj a mislim da je 1994 godište , dakle izbjeglica roditelji pa su se vratili u Mostar a kako doli u Hercegovini se i najjači rukomet u BiH tako je ona to zaigrala i išla u Rijeku igrat još dok nije ni bila punoljetna i onda tu par godina i sad ovu zadnju godinu il dvije igra vanka u Francuskoj.MaximusDecimusMiridije wrote:Mada cini mi se da negdje procitah da se cura rodila u Njemackoj jel. Ako je tamo i stasala kao igracica onda je po defaultu imala ma.su bolje uvjete da se razvije u igracicu nego u BiH
Nema nikakve veze s Njemačkom , tamo se rodila pošto to ratne godine a onda majka izbjeglica itd pa se vratili odma nakon rata.
Ima najviše veze s Rijekom.
https://sportske.jutarnji.hr/sn/sport-mix/rukomet/dijete-rata-otkriva-svoj-trnovit-put-do-hrvatske-i-status-nove-miljenice-nacije-sve-dajem-za-hrvatsku-15036424
Od 15 godine je u Rijeci.
2014-04-11
Komentari protiv cure koja zivi svoj zivot su dostojni isilovcima iz izmisljene prcije od kvazidrzave koju imaju u svojim supljim glavama.RayMabus wrote:
omni-
2014-04-12
RayMabus likes this post
Gledam baš nešto mušku rukometnu reprezentaciju BiH
2015 na SP i sad 2020 na EP i to su im sva natjecanja tako da nije čudo šta nemaju žensku rukometnu reprezentaciju jer da bi to ima moraš iimat jaku mušku reprezentaciju koliko toliko pa ti se ovi ženski rukomet i ženska reprezentacija razvija u sjeni toga.
2015 na SP i sad 2020 na EP i to su im sva natjecanja tako da nije čudo šta nemaju žensku rukometnu reprezentaciju jer da bi to ima moraš iimat jaku mušku reprezentaciju koliko toliko pa ti se ovi ženski rukomet i ženska reprezentacija razvija u sjeni toga.
2014-04-11
Čak i Kosovo ima svoju žensku rukometnu reprezentaciju. Kosovo je više država od njih.omni wrote:Komentari protiv cure koja zivi svoj zivot su dostojni isilovcima iz izmisljene prcije od kvazidrzave koju imaju u svojim supljim glavama.RayMabus wrote:
2014-04-11
Treba to gledati i s neke financijske sheme. Ako se odlucila za rukomet do neke 32-e 33-e nece pretjerano imati za ulagati u sebe na neki drugi nacin. Moze eventualno zavrsiti nesto sto ide u liniji sa samim sportom. Ne znam koliko zaraduju zene u rukometu ali sumnjam da su neki vrhunski novci. Jednom kad s time zavrsi u problemima je ako nije na vrijeme razmisljala i to sto je imala nekako rasporedila da danas-sutra ima neke prihode od toga. Isto je to zajebano kad igras nesto sto i nije toliko popularno...das se skroz a jednom kad zavrsi treba se brzo priviknuti da si opet nitko i nista i da u kratkome roku trebas smisliti sto i kako dalje.
Svaka im čast u svakom slučaju. Uvijek više cijenim takve sportaše nego recimo gro nogometaša. Mada i nogometu se bliži isto kataklizma.
Svaka im čast u svakom slučaju. Uvijek više cijenim takve sportaše nego recimo gro nogometaša. Mada i nogometu se bliži isto kataklizma.
Guest- Guest
Može trenirat žensku rukometnu BiH reprezentaciju.MaximusDecimusMiridije wrote:Treba to gledati i s neke financijske sheme. Ako se odlucila za rukomet do neke 32-e 33-e nece pretjerano imati za ulagati u sebe na neki drugi nacin. Moze eventualno zavrsiti nesto sto ide u liniji sa samim sportom. Ne znam koliko zaraduju zene u rukometu ali sumnjam da su neki vrhunski novci. Jednom kad s time zavrsi u problemima je ako nije na vrijeme razmisljala i to sto je imala nekako rasporedila da danas-sutra ima neke prihode od toga. Isto je to zajebano kad igras nesto sto i nije toliko popularno...das se skroz a jednom kad zavrsi treba se brzo priviknuti da si opet nitko i nista i da u kratkome roku trebas smisliti sto i kako dalje.
Pa i ne šalim se uopće. Vidiš da nemaju ništa a uglavnom su ti te trenerice i bivše igračice.
Sad je na idućem EP za dvije godine 24 ekipe u takmičenju umjesto dosadašnjih samo 16 pa ima i BiH neke šanse da se kvalificira pa mogu o tome i počet razmišljat a ova će do tada ( šest , sedam , osam godina ) i završiti karijeru pa odma ima posal.
2014-04-11
Da se sad ne ulazim u neke pojedinačne sportove koji su posebna priča al ovi timski to muški nogomet i muška košarka tu još i ima dobrih ugovora pa da ti npr deset godina igranja elitnog nogometa il košarke može osigurst neki kapital za posli pa da možeš nešto vrtit a ovo ostalo a pogotovo ženski timski sportovi to moraš gradit nekakvu karijeru paraleno s time nešto za posli nakon šta dođu godine kad neš to više igrat.
Uglavnom nema nekih para u tom ženskom rukometu bar ne u stilu košarkaša u NBA ligi il nogometaša u Europi u jačim ligama i klubovima.
Uglavnom nema nekih para u tom ženskom rukometu bar ne u stilu košarkaša u NBA ligi il nogometaša u Europi u jačim ligama i klubovima.
2014-04-11
Čak je u ovom ženskom rukometu veća.vrijednost napravit nešto u reprezentaciji neko u klupskom rukometu jer sad puno naših rukometašics koje ne igraju više il sad ovo EP ne igraju su isto postale medijski vidljive pa tako jedna koja je jedna od naših a sigurno prvih pet rukometašica kaže da je nisu u 15 godina tražili intervjue koliko ovih dana.
Ma ove su male napravile čudo.
Ma ove su male napravile čudo.
2014-04-11
Koliko san ja svatija po nekoj priči a i nešto šta ona spominje ona je izgleda mišani brak ženska , tako ispada po priči.
Al komentari su ono.
Dobra je Ćamila. Odlično igra.
A ta BiH koliko ulaže u sport pa onda neko politikanstvo tu jer to kao državna reprezentacija pa onda neke mudrolije pa ajd ono , il pusti ljude da igraju il gasi sport.
Al komentari su ono.
Dobra je Ćamila. Odlično igra.
A ta BiH koliko ulaže u sport pa onda neko politikanstvo tu jer to kao državna reprezentacija pa onda neke mudrolije pa ajd ono , il pusti ljude da igraju il gasi sport.
2014-04-11
Srbija i CG po medaljama i to imaju najjaće ženske rukometne reprezentacije a ovo drugo ima Makedonija i Slovenija koje to igraju al nemaju medalja i mi isto nemamo medalja.
Uglavnom to su neki omjeri snaga u regionu. U Hrvatskoj to nije toliko popularno ka muška rukometna reprezentacija jer to grub sport pa je muški rukomet atraktivniji za gledanje jer je brži i agresivniji al i ove igraju neki jebački rukomet.
Dobro igraju. Iznenadilo me.
Uglavnom to su neki omjeri snaga u regionu. U Hrvatskoj to nije toliko popularno ka muška rukometna reprezentacija jer to grub sport pa je muški rukomet atraktivniji za gledanje jer je brži i agresivniji al i ove igraju neki jebački rukomet.
Dobro igraju. Iznenadilo me.
2014-04-11
Jeben sic za malu. Naime BiH kao ni Iran ili Saudi Arabija nemaju zensku repku , te je morala izabrati, kuhinju ili sportsku karijeru. U nastavku se ono i moze zvati iran Bosna Iran Hercegovina. MuhahahahahaaaKila mozga...
2014-04-14
Islamska republika BiH, Europska zemlja bez zenske repreentacij. Ajatolah Zelja i veliki vezir crvenobradi. Muhahhahahaaaaa Stvarno je pola BiH islamska republika. Nishta, Dodo, koji je car , treba osnovati zensku repku RS tako da netko pokaze neko normalno lice dzamahirije prema svijetu. Evo josh jedan moment da kockoglavi podjebe dzamaharistan zvani BiH..... Zabraniti zenski sport... Muhahahahahahaha
2014-04-14
većina tih cura paralelno studira, uglavnom i završe fakultete i kasnije mnoge od njih završe u nekoj agenciji institutu ili ustanovi... moja frendica iz školskih dana, renata damjanić hodak je bila prvotimka podravke i repke, uz karijeru je riješavala i školu KiF i danas je priznata stručnjakinja i mislim da je angažirana kao trener u reprezentaciji kadetkinja... uglavnom većina njih ili ostane na ovaj ili onaj način u sportu ili se kroz sport poveže sa politikom (nije to nužno uvijek loša priča) ili sa zarađenim novcem otvore nekakav kafić, teniske terene ili nešto slično...MaximusDecimusMiridije wrote:Treba to gledati i s neke financijske sheme. Ako se odlucila za rukomet do neke 32-e 33-e nece pretjerano imati za ulagati u sebe na neki drugi nacin. Moze eventualno zavrsiti nesto sto ide u liniji sa samim sportom. Ne znam koliko zaraduju zene u rukometu ali sumnjam da su neki vrhunski novci. Jednom kad s time zavrsi u problemima je ako nije na vrijeme razmisljala i to sto je imala nekako rasporedila da danas-sutra ima neke prihode od toga. Isto je to zajebano kad igras nesto sto i nije toliko popularno...das se skroz a jednom kad zavrsi treba se brzo priviknuti da si opet nitko i nista i da u kratkome roku trebas smisliti sto i kako dalje.
zašto bilo kom zamjerati ukoliko svojim radom i odricanjem uspije postići nekakav solidan sportski rezultat i na konto njega bude adekvatno honoriran i poslije sportske karijere ostvari i neke druge poslovne ili čak i političke uspjehe...
2015-08-08
michaellcmacha wrote:većina tih cura paralelno studira, uglavnom i završe fakultete i kasnije mnoge od njih završe u nekoj agenciji institutu ili ustanovi... moja frendica iz školskih dana, renata damjanić hodak je bila prvotimka podravke i repke, uz karijeru je riješavala i školu KiF i danas je priznata stručnjakinja i mislim da je angažirana kao trener u reprezentaciji kadetkinja... uglavnom većina njih ili ostane na ovaj ili onaj način u sportu ili se kroz sport poveže sa politikom (nije to nužno uvijek loša priča) ili sa zarađenim novcem otvore nekakav kafić, teniske terene ili nešto slično...MaximusDecimusMiridije wrote:Treba to gledati i s neke financijske sheme. Ako se odlucila za rukomet do neke 32-e 33-e nece pretjerano imati za ulagati u sebe na neki drugi nacin. Moze eventualno zavrsiti nesto sto ide u liniji sa samim sportom. Ne znam koliko zaraduju zene u rukometu ali sumnjam da su neki vrhunski novci. Jednom kad s time zavrsi u problemima je ako nije na vrijeme razmisljala i to sto je imala nekako rasporedila da danas-sutra ima neke prihode od toga. Isto je to zajebano kad igras nesto sto i nije toliko popularno...das se skroz a jednom kad zavrsi treba se brzo priviknuti da si opet nitko i nista i da u kratkome roku trebas smisliti sto i kako dalje.
zašto bilo kom zamjerati ukoliko svojim radom i odricanjem uspije postići nekakav solidan sportski rezultat i na konto njega bude adekvatno honoriran i poslije sportske karijere ostvari i neke druge poslovne ili čak i političke uspjehe...
uvika je to nužno loša priča, uvika.
2014-04-16
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» PONOS MOSTARA I CIJELE HRVATSKE Tina Marić osvojila europsko zlato
» 'Antifasisti ' u Hrvatskoj ugledajte se na drugove iz Mostara!Udruzenje Antifasista i boraca NOB-a iz Mostara podizu prijavu i tuzbu protiv ubojica fratara u Mostaru
» u albanskom dresu u beogradskom busu
» Shok u Beogradu:Japanac u hrvatskom dresu setao Kalemegdanom
» U kockastom dresu sa šahovnicom trčao po Beogradu - na cilj nije stigao
» 'Antifasisti ' u Hrvatskoj ugledajte se na drugove iz Mostara!Udruzenje Antifasista i boraca NOB-a iz Mostara podizu prijavu i tuzbu protiv ubojica fratara u Mostaru
» u albanskom dresu u beogradskom busu
» Shok u Beogradu:Japanac u hrvatskom dresu setao Kalemegdanom
» U kockastom dresu sa šahovnicom trčao po Beogradu - na cilj nije stigao
Page 1 of 2