'Antifasisti ' u Hrvatskoj ugledajte se na drugove iz Mostara!Udruzenje Antifasista i boraca NOB-a iz Mostara podizu prijavu i tuzbu protiv ubojica fratara u Mostaru
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
'Antifasisti ' u Hrvatskoj ugledajte se na drugove iz Mostara!Udruzenje Antifasista i boraca NOB-a iz Mostara podizu prijavu i tuzbu protiv ubojica fratara u Mostaru
http://hercegovackiportal.com/2019/01/29/dizu-se-prijave-protiv-partizana-zbog-ubojstva-fratara-u-mostaru/?fbclid=IwAR2Tk03INMEpKfOxeAR2IbU-WRYmVIMN5YfSUX1MHDU02hhloF4p-sBTGG4
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: 'Antifasisti ' u Hrvatskoj ugledajte se na drugove iz Mostara!Udruzenje Antifasista i boraca NOB-a iz Mostara podizu prijavu i tuzbu protiv ubojica fratara u Mostaru
Sora u banani...sok...evo prve izjave drugarice..'Ma znala sam ha da su te hercegofcine svd iste isti kurac je to lopovi,gnjide'
2015-09-08
Re: 'Antifasisti ' u Hrvatskoj ugledajte se na drugove iz Mostara!Udruzenje Antifasista i boraca NOB-a iz Mostara podizu prijavu i tuzbu protiv ubojica fratara u Mostaru
Jebote na sramotu 'antifasista' iz hrvatske da ih moraju ovi iz bh-a uciti sto je red..i kako prevladati podjele i zadovoljiti jednu i drugu stranu te napraviti put pomirenju...
2015-09-08
Procitao sam tekst. PA u pravu su oni, samo ne znam protiv koga bi podigli optuznice.vuksadinare wrote:http://hercegovackiportal.com/2019/01/29/dizu-se-prijave-protiv-partizana-zbog-ubojstva-fratara-u-mostaru/?fbclid=IwAR2Tk03INMEpKfOxeAR2IbU-WRYmVIMN5YfSUX1MHDU02hhloF4p-sBTGG4
KAsno je za to. Mozes osudit zlocin.
Umjesto toga treba podici odgovarajuce spomen obiljezje i to bi bilo to.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Pa protiv tvojih Dalmatinaca.Ringo10 wrote:Procitao sam tekst. PA u pravu su oni, samo ne znam protiv koga bi podigli optuznice.vuksadinare wrote:http://hercegovackiportal.com/2019/01/29/dizu-se-prijave-protiv-partizana-zbog-ubojstva-fratara-u-mostaru/?fbclid=IwAR2Tk03INMEpKfOxeAR2IbU-WRYmVIMN5YfSUX1MHDU02hhloF4p-sBTGG4
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ringo nije dalmatinacjastreb wrote:Pa protiv tvojih Dalmatinaca.Ringo10 wrote:Procitao sam tekst. PA u pravu su oni, samo ne znam protiv koga bi podigli optuznice.vuksadinare wrote:http://hercegovackiportal.com/2019/01/29/dizu-se-prijave-protiv-partizana-zbog-ubojstva-fratara-u-mostaru/?fbclid=IwAR2Tk03INMEpKfOxeAR2IbU-WRYmVIMN5YfSUX1MHDU02hhloF4p-sBTGG4
2015-09-08
Mislio sam da si pitanje postavio ti.vuksadinare wrote:Ringo nije dalmatinacjastreb wrote:Pa protiv tvojih Dalmatinaca.Ringo10 wrote:Procitao sam tekst. PA u pravu su oni, samo ne znam protiv koga bi podigli optuznice.vuksadinare wrote:http://hercegovackiportal.com/2019/01/29/dizu-se-prijave-protiv-partizana-zbog-ubojstva-fratara-u-mostaru/?fbclid=IwAR2Tk03INMEpKfOxeAR2IbU-WRYmVIMN5YfSUX1MHDU02hhloF4p-sBTGG4
2014-04-22
Kad bi sami partizani progovorili o tome i osudili sranja koja su napravili te počinitelje ako su živi skinuo bi se dobar dio krimena sa svih onih poštenih među partizanima no držim da će ih većina ići u grob prije nego će progovoriti o tome.
lepi imas ozbiljnih problema...jastreb wrote:Mislio sam da si pitanje postavio ti.vuksadinare wrote:Ringo nije dalmatinacjastreb wrote:Pa protiv tvojih Dalmatinaca.Ringo10 wrote:Procitao sam tekst. PA u pravu su oni, samo ne znam protiv koga bi podigli optuznice.vuksadinare wrote:http://hercegovackiportal.com/2019/01/29/dizu-se-prijave-protiv-partizana-zbog-ubojstva-fratara-u-mostaru/?fbclid=IwAR2Tk03INMEpKfOxeAR2IbU-WRYmVIMN5YfSUX1MHDU02hhloF4p-sBTGG4
2015-09-08
Imam,ali stanje nije ni približno alarmantno kao kod tebe.vuksadinare wrote:lepi imas ozbiljnih problema...jastreb wrote:Mislio sam da si pitanje postavio ti.vuksadinare wrote:Ringo nije dalmatinacjastreb wrote:Pa protiv tvojih Dalmatinaca.Ringo10 wrote:
Procitao sam tekst. PA u pravu su oni, samo ne znam protiv koga bi podigli optuznice.
Meni se barem svuda ne priviđaju srpske sjeni.
2014-04-22
a cuj ja snadrilovan da me nista ne iznenadi..a komsije i nisu bas od povjerenja..uostalom danas nikome ne mozes vjerovati..takvo vrijeme..opustanje je majka svih zajebajastreb wrote:Imam,ali stanje nije ni približno alarmantno kao kod tebe.vuksadinare wrote:lepi imas ozbiljnih problema...jastreb wrote:Mislio sam da si pitanje postavio ti.vuksadinare wrote:Ringo nije dalmatinacjastreb wrote:
Pa protiv tvojih Dalmatinaca.
Meni se barem svuda ne priviđaju srpske sjeni.
2015-09-08
Mene su u životu uvijek zajebali moji Hrvati. I šta sad ???vuksadinare wrote:
a cuj ja snadrilovan da me nista ne iznenadi..a komsije i nisu bas od povjerenja..uostalom danas nikome ne mozes vjerovati..takvo vrijeme..opustanje je majka svih zajeba
Kad god mi neko smjesti kajlu uvijek je u pitanju Šokac,Bunjevac,Bodul,ili neki Dudek.
2014-04-22
U jednom Mostaru gdje su
Srusili stari most
Ulice nazvali po juri franceticu
Sredili do smetlišta spomen na partizane i Nob
Pucali po svojim sumještanima s lijeve strane Neretve
Se ISPRIČAVATI ZA UBIJENE FRATRE ?
Dajte najte
Odjebite
Noga ..
Sasvim su sigurno fratri ustasovsli
Odjebaus vise i Hercegovci . Tužite se na sstrasburgu na sud .
Pa cete vidjeti kako cete dobiti po nosu
A ne ispriku
Mrs
Srusili stari most
Ulice nazvali po juri franceticu
Sredili do smetlišta spomen na partizane i Nob
Pucali po svojim sumještanima s lijeve strane Neretve
Se ISPRIČAVATI ZA UBIJENE FRATRE ?
Dajte najte
Odjebite
Noga ..
Sasvim su sigurno fratri ustasovsli
Odjebaus vise i Hercegovci . Tužite se na sstrasburgu na sud .
Pa cete vidjeti kako cete dobiti po nosu
A ne ispriku
Mrs
Historičar Eli Tauber pak misli da su takve poruke predsjednika HDZ-a nemoralne, odnosno da je prije obilježavanja Međunarodnog dana sjećanja na žrtve Holokausta bilo potrebno "počistiti neke stvari u svojoj kući."
„Ne može jedan zločinac kakav je bio Jure Francetić, ustaški koljač, koji je pobio toliko Srba i Jevreja, imati svoje počasno mjesto ili počasnu ulicu“, rekao je dr. Tauber agenciji Patria, podsjećajući na mostarsku ulicu koja nosi naziv po tom pripadniku ustaškog pokreta, odgovoran za progone i pokolje Srba i Jevreja u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini za vrijeme Drugog svjetskog rata.
„To je nespojivo sa pameću, sa moralom“, rekao je dr. Tauber.
U zapadnom dijelu Mostara jedna ulica nosi naziv i Mile Budak, također pripadnik ustaškog pokreta. Nalazi se nepun kilometar od sjedišta HDZ-a Bosne i Hercegovine, gdje je Čovićev središnji ured.
„Ne može jedan zločinac kakav je bio Jure Francetić, ustaški koljač, koji je pobio toliko Srba i Jevreja, imati svoje počasno mjesto ili počasnu ulicu“, rekao je dr. Tauber agenciji Patria, podsjećajući na mostarsku ulicu koja nosi naziv po tom pripadniku ustaškog pokreta, odgovoran za progone i pokolje Srba i Jevreja u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini za vrijeme Drugog svjetskog rata.
„To je nespojivo sa pameću, sa moralom“, rekao je dr. Tauber.
U zapadnom dijelu Mostara jedna ulica nosi naziv i Mile Budak, također pripadnik ustaškog pokreta. Nalazi se nepun kilometar od sjedišta HDZ-a Bosne i Hercegovine, gdje je Čovićev središnji ured.
Europski sud za ljudska prava odbio je raspravljati o tužbi koju je protiv Hrvatske podnio bivši nogometni reprezentativac Josip Šimunić. Bivši je nogometaš tužio Hrvatsku Sudu u Strasbourgu zbog pravomoćne presude kojom ga je Visoki prekršajni sud u prosincu 2016. godine kaznio s 25.000 kuna zbog uzvikivanja ustaškog pozdrava “Za dom spremni” na stadionu poslije svršetka nogometne utakmice Hrvatske i Islanda.
Sud u strasburgu je odjrbao ŠIMUNIĆA
I TO nakon sto su dobilo kazne od Fife radi ustaskih pozdrava
I s drugih strana stižu opomene
I tu neki ANTIFASISTI IZ MOSTARA se brinu oko fratara
E
Nemaju pametnijeg posla budale
I TO nakon sto su dobilo kazne od Fife radi ustaskih pozdrava
I s drugih strana stižu opomene
I tu neki ANTIFASISTI IZ MOSTARA se brinu oko fratara
E
Nemaju pametnijeg posla budale
Veli ovsj bedacek da je MOSTAR TAOC TIH ZLOCINA
O MAJKU TI BOZJU
a nije taoc hercegovačkog seoartizma, ustasevanje, antikomuzma i posljedica od nedavnog rata
O kruvtihebem
O MAJKU TI BOZJU
a nije taoc hercegovačkog seoartizma, ustasevanje, antikomuzma i posljedica od nedavnog rata
O kruvtihebem
pa kad ih najvise ima i domaci su..onih koji manje ima ne smije toliko zajebat postoji kocnica..plus dokazivanje...ko da mene nisu...istina bog mene su dva srbica zajebali..duzni su mi dobru lovu...al su zbrisali ne u srbiju vec negdje vani...ali jbg zajebali me dosta moji dalmosi...sto ces zivot je takav..zato sam danas uvijek sprrman..pa izvoltejastreb wrote:Mene su u životu uvijek zajebali moji Hrvati. I šta sad ???vuksadinare wrote:
a cuj ja snadrilovan da me nista ne iznenadi..a komsije i nisu bas od povjerenja..uostalom danas nikome ne mozes vjerovati..takvo vrijeme..opustanje je majka svih zajeba
Kad god mi neko smjesti kajlu uvijek je u pitanju Šokac,Bunjevac,Bodul,ili neki Dudek.
2015-09-08
izdaja ...neprijatelju no zrno zitaSora wrote:Veli ovsj bedacek da je MOSTAR TAOC TIH ZLOCINA
O MAJKU TI BOZJU
O kruvtihebem
2015-09-08
Kod ovakvih antifašista kod nas, tipa manolić, mesić, pusić, beljak & co., dužnost je svakog normalnog građanina biti antiantifašist...
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Oko 40 000 sirijskih boraca prijavilo se za borbu protiv Ukrajine
» Četnik ubojica izručen Hrvatskoj
» Antifašisti pozivaju na demostracije protiv klerofašizma
» Sejdo najavio tužbu protiv Hrvatske
» Mađarski MOL povukao tužbu protiv Hrvatske
» Četnik ubojica izručen Hrvatskoj
» Antifašisti pozivaju na demostracije protiv klerofašizma
» Sejdo najavio tužbu protiv Hrvatske
» Mađarski MOL povukao tužbu protiv Hrvatske
Page 1 of 2