Danac nabrojao 10 najvećih razlika između Hrvata i Srba
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Danac nabrojao 10 najvećih razlika između Hrvata i Srba
Sora wrote:On po tamburi ti po pičkiNoor wrote:ti baš voliš dobit po tamburi, a?Ringo10 wrote:Još jedna razlika - jedni ustaše drugi četnici
I još jedna razlika, Srbi drže do svog ega i svoga JA, a Hrvati su pizde koji su se odrekli suvereniteta i dragovoljno pristali da im drugi zapovijedaju.
Valjda navika ...
Guest- Guest
.... ''bratske države'' ..... LOL.
Guest- Guest
Posvadjana bratija...zna to se dogoditi..slaveni jedni slaveni drugi,odvajkada na istom gruntu..
Guest- Guest
Legendovich wrote:Posvadjana bratija...zna to se dogoditi..slaveni jedni slaveni drugi,odvajkada na istom gruntu..
Kaj god ... nismo mi Židi i Arapi.
Guest- Guest
zanimljiva analogija..niste..arapi su jedno židovi sasvim drugo..vi ste posvadjana bratija..dobro,vi se podosta kulturniji,jerbo su vas bastinili Austrougari..a srbe turcadija..Sovak wrote:Legendovich wrote:Posvadjana bratija...zna to se dogoditi..slaveni jedni slaveni drugi,odvajkada na istom gruntu..
Guest- Guest
zašto se ti sramiš kaj ti je otac srbalj?Legendovich wrote:Posvadjana bratija...zna to se dogoditi..slaveni jedni slaveni drugi,odvajkada na istom gruntu..
da nisi građanin hrvatske, ne bi ti po njemačkoj šalabajzao.
2014-12-30
Legendovich wrote:zanimljiva analogija..niste..arapi su jedno židovi sasvim drugo..vi ste posvadjana bratija..dobro,vi se podosta kulturniji,jerbo su vas bastinili Austrougari..a srbe turcadija..Sovak wrote:Legendovich wrote:Posvadjana bratija...zna to se dogoditi..slaveni jedni slaveni drugi,odvajkada na istom gruntu..
Kmek ...
Guest- Guest
da ne zaboravimo.Legendovich wrote:radujte se..!!!
daj nas podsjeti, rekao si da tražiš njemačko državljanstvo.
pa onda da ti je dojadilo pa da ideš u rusiju.
ali ko vampir se držiš njemačke.
ziher je ziher
2014-12-30
ne bash..propustio si prije 2-3 tjedna sam rekao da idem dalje..iduce godine u prvom kvartalu..necu vise biti u svabiji..propustio si infoveber wrote:da ne zaboravimo.Legendovich wrote:radujte se..!!!
daj nas podsjeti, rekao si da tražiš njemačko državljanstvo.
pa onda da ti je dojadilo pa da ideš u rusiju.
ali ko vampir se držiš njemačke.
ziher je ziher
Guest- Guest
dali ti otkaz.
jebga.
ru(j)ka id s tobom ili ćeš ju ostaviti neutješnu.
s obzirom na plaću prijavi se na burzu. isplaćuju ti i u hrvatskoj.
jebga.
ru(j)ka id s tobom ili ćeš ju ostaviti neutješnu.
s obzirom na plaću prijavi se na burzu. isplaćuju ti i u hrvatskoj.
2014-12-30
ne nego ja dao otkaz..svabi pokazali svoj pravi karakter..nego tebe BMW cujem odhebo,ljut si na pola Svabije?
Guest- Guest
nisi ti dao otkaz, već su ti ga dali.Legendovich wrote:ne nego ja dao otkaz..svabi pokazali svoj pravi karakter..nego tebe BMW cujem odhebo,ljut si na pola Svabije?
od kuda sada bmw u tvojoj tulavoj glavi to samo nebo zna.
2014-12-30
Demižonka joj je mjeraAlfaOmega wrote:A ti po flašiSora wrote:On po tamburi ti po pičkiNoor wrote:ti baš voliš dobit po tamburi, a?Ringo10 wrote:Još jedna razlika - jedni ustaše drugi četnici
I još jedna razlika, Srbi drže do svog ega i svoga JA, a Hrvati su pizde koji su se odrekli suvereniteta i dragovoljno pristali da im drugi zapovijedaju.
Valjda navika ...
Krleza: Srbi i hrvati su jedan isti komad kravlje balege (u prevodu govneta) koji je kotach povijesti presjekao na pola.
Neshto mi pade na pamet da su takvi arapi i zidovi jer se kolju izmedju sebe vec vishe od tisucu godina a nisu u stanju da rijeshe bilo kakav problem koji ih opterecuje nego ratuju do istrebljenja kao shto ce i u buducnosti ratovati srbi i hrvati chim se ukaze potreba da netko nekoga naguzi u korist neke velike sile.
A ovaj Danac shto je napisao ove gluposti o razlikama izmedju ta dva plemena nema pojma o pojmu...osim mozda da mu je netko suflirao da napishe neshto tako jer ce odmah pobuditi paznju hrvatsko srpskih idiota kojima je vazno shto napishe tamo neki danski iidiot..
Neshto mi pade na pamet da su takvi arapi i zidovi jer se kolju izmedju sebe vec vishe od tisucu godina a nisu u stanju da rijeshe bilo kakav problem koji ih opterecuje nego ratuju do istrebljenja kao shto ce i u buducnosti ratovati srbi i hrvati chim se ukaze potreba da netko nekoga naguzi u korist neke velike sile.
A ovaj Danac shto je napisao ove gluposti o razlikama izmedju ta dva plemena nema pojma o pojmu...osim mozda da mu je netko suflirao da napishe neshto tako jer ce odmah pobuditi paznju hrvatsko srpskih idiota kojima je vazno shto napishe tamo neki danski iidiot..
mentalitet- Posts : 5249
2020-07-05
znaci mi smo amerikanizovani
a vi ste " germanizirani "
ja sam ga tako ukapirao :)
2020-04-21
nemože bitipizzon wrote:znaci mi smo amerikanizovani
obadvoji su bombardirali begeš
netko treći je srpska maćeha
Guest- Guest
obala razuma wrote:nemože bitipizzon wrote:znaci mi smo amerikanizovani
treci su silovali cim su
se pojavili, terali sta god
su videli, i danas nas
jebu, a mi to placamo,
sa osmehom.
svi smo zadovoljni time.
pizzon- Posts : 5017
2020-04-21
gospodo srbipizzon wrote:obala razuma wrote:nemože bitipizzon wrote:znaci mi smo amerikanizovani
treci su silovali cim su
se pojavili, terali sta god
su videli, i danas nas
jebu, a mi to placamo,
sa osmehom.
svi smo zadovoljni time.
srpski problem nećete nikada riješiti bez dragovoljnosti hrvata da vam dozvolimo da imate srbiju
razumi kako želiš ,,,al ovo je ključ za riješenje srpskog problema
po uvjetom da današnju vlast u hrvatskoj ne podrazumjevamo hrvatskom
imamo isti problem i samo jedni drugima možemo pomoći , isto tako i zajebati jedni drugoga ka šta je danas slučaj
hrvatski problem su socijalistički rasisti svih nacionalnosti koji su današnja hrvatska vlast
koji je vaš problem
Guest- Guest
U političkom smislu, osnovna razlika između Hrvata i Srba je ta što su Hrvati veći politički idioti i uglavnom ispadaju francuske sobarice.
Srbi su drskiji, duhovitiji, šarmantniji i veći lažljivci, ali imaju muda kad se treba suprotstaviti vlasti.
Hrvati su dudeki koji previše potcjenjuju sebe. One karakteristike kojih se Hrvati uglavnom stide i prikrivaju, Srbi imaju u izobilju i njima se otvoreno hvale. Zato ispadaju veći frajeri. Srbi su bolji glumci i u politici i u filmu. Srpska ekavica i izričaj je duhovita.
"Srbi ne umeju da rade ali umeju da se biju." Hrvati nasuprot, znaju i raditi i tući se, ali za razliku od Srba, i rade i tuku se za tuđe gospodare. Srbija je imala tragediju Kosova polja iz kojeg se nikad nije oporavila i pala u tursko ropstvo. Hrvati su imali tragedije i Krbavskog polja i Mohačkog polja, ali se nikada nisu predali i nastavili su se boriti pod Klisom, Sigetom, Siskom, Čazmom. Poginuli slavno ili izvojevali neke pobjede.
Srbi imaju kompleks manje vrijednosti zbog nedostatka građanske tradicije i kulture kojeg nastoje prikriti agresijom.
Hrvati imaju kompleks manje vrijednosti zbog veličine teritorija i broja stanovnika.
Srbi vole kršiti međunarodne zakone i pravila kako bi postigli drugim sredstvima ono što ne mogu postići redovnim putem. Hrvati se slijepo drže međunarodnih regula i normi čak i onda kad im idu na štetu, a uglavnom im idu na štetu. Hrvat smisao politike vidi u nagodbenjaštvu s jačima od sebe, bez obzira tko to bio, pod uvjetom da se radi o istom civilizacijskom i kulturnom rakursu. Srbin smisao politike vidi u nacionalnoj državi pod svaku cijenu.
Kad je politika u pitanju, Srbin nema razuma, Hrvat nema morala. Izvan politike, Srbin nema morala, a Hrvat nema razuma. Pa ipak, i jedne i druge muči manjak percepcije. Srbima taj manjak percepcije tradicionalno kreiraju drugi, Hrvati pak sami sebe osljepljuju. Jedni su kukavice, drugi idioti. Ali Srbi su barem iskreni u svojim težnjama. Hrvati lažu i sebe i druge u onome što tvarno hoće i žele, pa se na pola puta pogube. U odnosu na poimanje sebe i vlastitog identiteta, Srbi stalno lažu i sebe i druge, uljepšavajući istinu koja to nije. Hrvati ne znaju uljepšavati laži, ali o istini je zabranjeno govoriti. Srbi veličaju laž da bi utješili sebe i prevarili druge, Hrvati vrijeđaju istinu da bi povrijedili druge i zaštitili sebe.
Srbi su drskiji, duhovitiji, šarmantniji i veći lažljivci, ali imaju muda kad se treba suprotstaviti vlasti.
Hrvati su dudeki koji previše potcjenjuju sebe. One karakteristike kojih se Hrvati uglavnom stide i prikrivaju, Srbi imaju u izobilju i njima se otvoreno hvale. Zato ispadaju veći frajeri. Srbi su bolji glumci i u politici i u filmu. Srpska ekavica i izričaj je duhovita.
"Srbi ne umeju da rade ali umeju da se biju." Hrvati nasuprot, znaju i raditi i tući se, ali za razliku od Srba, i rade i tuku se za tuđe gospodare. Srbija je imala tragediju Kosova polja iz kojeg se nikad nije oporavila i pala u tursko ropstvo. Hrvati su imali tragedije i Krbavskog polja i Mohačkog polja, ali se nikada nisu predali i nastavili su se boriti pod Klisom, Sigetom, Siskom, Čazmom. Poginuli slavno ili izvojevali neke pobjede.
Srbi imaju kompleks manje vrijednosti zbog nedostatka građanske tradicije i kulture kojeg nastoje prikriti agresijom.
Hrvati imaju kompleks manje vrijednosti zbog veličine teritorija i broja stanovnika.
Srbi vole kršiti međunarodne zakone i pravila kako bi postigli drugim sredstvima ono što ne mogu postići redovnim putem. Hrvati se slijepo drže međunarodnih regula i normi čak i onda kad im idu na štetu, a uglavnom im idu na štetu. Hrvat smisao politike vidi u nagodbenjaštvu s jačima od sebe, bez obzira tko to bio, pod uvjetom da se radi o istom civilizacijskom i kulturnom rakursu. Srbin smisao politike vidi u nacionalnoj državi pod svaku cijenu.
Kad je politika u pitanju, Srbin nema razuma, Hrvat nema morala. Izvan politike, Srbin nema morala, a Hrvat nema razuma. Pa ipak, i jedne i druge muči manjak percepcije. Srbima taj manjak percepcije tradicionalno kreiraju drugi, Hrvati pak sami sebe osljepljuju. Jedni su kukavice, drugi idioti. Ali Srbi su barem iskreni u svojim težnjama. Hrvati lažu i sebe i druge u onome što tvarno hoće i žele, pa se na pola puta pogube. U odnosu na poimanje sebe i vlastitog identiteta, Srbi stalno lažu i sebe i druge, uljepšavajući istinu koja to nije. Hrvati ne znaju uljepšavati laži, ali o istini je zabranjeno govoriti. Srbi veličaju laž da bi utješili sebe i prevarili druge, Hrvati vrijeđaju istinu da bi povrijedili druge i zaštitili sebe.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Ra likes this post
Cijeli post ti je super, ali boldano je sam vrh.melkior wrote:U političkom smislu, osnovna razlika između Hrvata i Srba je ta što su Hrvati veći politički idioti i uglavnom ispadaju francuske sobarice.
Ra- Posts : 2324
2020-06-01
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Sarajevo baca kost između Srba i Hrvata
» Kome to smetaju dobri odnosi između Hrvata i Srba u BiH?
» Jadranka Kosor teško optužila Tomislava Karamarka da je najveći krivac za pogoršanje međunacionalnih odnosa između Hrvata i Srba.
» Razlika između liberala i kršćana?
» Koja je razlika između Rimokatoličke i i Grkokatoličke Crkve?
» Kome to smetaju dobri odnosi između Hrvata i Srba u BiH?
» Jadranka Kosor teško optužila Tomislava Karamarka da je najveći krivac za pogoršanje međunacionalnih odnosa između Hrvata i Srba.
» Razlika između liberala i kršćana?
» Koja je razlika između Rimokatoličke i i Grkokatoličke Crkve?
Page 3 of 5