Razlika između liberala i kršćana?
Page 1 of 1
Re: Razlika između liberala i kršćana?
jedna te ista vrsta mentalnog sklopa, ljudi bez mozga koji ponavljaju litanije u krug
Guest- Guest
razlika između liberala/ljevičara i kršćana je kao razlika između antifašista i fašista.. u nijansama, a suština je ista
Guest- Guest
deda, cega tu ima cudnog, svijet je vecinom ispunjen debilima,
be obzira na razum koji posjeduju oni nisu spremni da ga upotrijebe nego se priklanjaju necijim tudjim ideologizmima i uticajima,
nekad davno dok sam bio mladji vidio sam kolika povodljivost je kod mladih sto se tice muzike i stvarno idiotskih ideja koje bi muzicari izrekli ili kreatori misljenja
o religijama da ne pricamo il politickijem pokretima,
za mene prva rjec koja prethodi svima ostalima je idiotizam
cak sam i sam bio potpao pod utjecaj jedne skupine ljudi koji su slijedili neki izam, svemu je u stvari kumovala zenska koja je u tomu bila vec duze vremena
al kako je moj um bio vec istreniran da vidi nelogicnosti i klopke tako sam u kratkom vremenu to otresao sa sebe,
ta zenska je nakon sto se to raspalo nasla neku slicnu skupinu i opet krdo,
ljudi se jednostavno ne mogu otresti nesvjesnog uguravanja u krda
bar vecina ljudi
be obzira na razum koji posjeduju oni nisu spremni da ga upotrijebe nego se priklanjaju necijim tudjim ideologizmima i uticajima,
nekad davno dok sam bio mladji vidio sam kolika povodljivost je kod mladih sto se tice muzike i stvarno idiotskih ideja koje bi muzicari izrekli ili kreatori misljenja
o religijama da ne pricamo il politickijem pokretima,
za mene prva rjec koja prethodi svima ostalima je idiotizam
cak sam i sam bio potpao pod utjecaj jedne skupine ljudi koji su slijedili neki izam, svemu je u stvari kumovala zenska koja je u tomu bila vec duze vremena
al kako je moj um bio vec istreniran da vidi nelogicnosti i klopke tako sam u kratkom vremenu to otresao sa sebe,
ta zenska je nakon sto se to raspalo nasla neku slicnu skupinu i opet krdo,
ljudi se jednostavno ne mogu otresti nesvjesnog uguravanja u krda
bar vecina ljudi
joda, ne postoji razlika, razlika koju ljudi vide je subjektivna , jednostavno vidis razliku ako si skloniji jednom od toga, ako si nezainteresiran vidis isto samo sto se drukcije izvodiPinochet wrote:razlika između liberala/ljevičara i kršćana je kao razlika između antifašista i fašista.. u nijansama, a suština je ista
mozes sutnuti kamen na cesti lijevom ili desnom nogom, uvijek stoji da si ga sutnuo
It was always the women, and above all the young ones, who were the most bigotet adherents of the party, the swallowers of slogans, the amateur spies and nosers-out of unortodoxy.
Orwell 1984
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
n_razbojnik-
2014-04-15
Similar topics
» Koja je razlika između Rimokatoličke i i Grkokatoličke Crkve?
» Danac nabrojao 10 najvećih razlika između Hrvata i Srba
» Zapišavanje liberala na 4 srpnja
» još malo nepostojećih kulturoloških razlika
» Tako je govorio NATO 2004. – Terorizam, dvostruki moral i licemjerje zapadnih "liberala"
» Danac nabrojao 10 najvećih razlika između Hrvata i Srba
» Zapišavanje liberala na 4 srpnja
» još malo nepostojećih kulturoloških razlika
» Tako je govorio NATO 2004. – Terorizam, dvostruki moral i licemjerje zapadnih "liberala"
Page 1 of 1