Hrvatska kupila 76 Bradleya i rakete TOW za 757 milijuna dolara
Page 4 of 17
Page 4 of 17 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 17
Re: Hrvatska kupila 76 Bradleya i rakete TOW za 757 milijuna dolara
Za mene je ova tema završena. To je kupljeno prodano. Pošteno i s njihove i naše strane.
Nisan spava cilu noć a za tri ure je dvoboj sa Srpkinjama. Jebali vas transporteri i ratovi. Neće ode nitko ratovat protiv nikoga jer će sve iselit u Njemačku a ode ostat nacionalni parkovi s majmunima unutra.
Nisan spava cilu noć a za tri ure je dvoboj sa Srpkinjama. Jebali vas transporteri i ratovi. Neće ode nitko ratovat protiv nikoga jer će sve iselit u Njemačku a ode ostat nacionalni parkovi s majmunima unutra.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
a e...ocigledno se radi o debelom pranju novca,a Fuk se naravno razbacuje ciframa,jer u sustini ne zna koliko treba delati i platiti porez da se namaknu takve sume..Ono..koji je kuratz 750 miljuna ojrova..dolara..kakogod..RayMabus wrote:vuksadinare wrote:dobro je da nabavljamo oruzje...ja sam za bradlye uvijek bio sklon jer sam ga uzivo vidio na djelu...kaze mi frend koji radi u morhu...da sljedece godine ide nabava borbenih dronova od izraelaca...ali i francuzi nam nude svoje...
Ti si kreten. Otvoreno pričaš kako je tebi super kako će tvoji branitelji u ministarstvu stavit 80 , 160 , 240 , 320 itd miljona naših dolara u đep i proslijedit matičnoj stranci tj HDZu.
Ti si bolestan.
Guest- Guest
raj je krivo shvatio i nije dobro procitao..tako i ti...procitaj njegove posljednje postoveLegendovich wrote:a e...ocigledno se radi o debelom pranju novca,a Fuk se naravno razbacuje ciframa,jer u sustini ne zna koliko treba delati i platiti porez da se namaknu takve sume..Ono..koji je kuratz 750 miljuna ojrova..dolara..kakogod..RayMabus wrote:vuksadinare wrote:dobro je da nabavljamo oruzje...ja sam za bradlye uvijek bio sklon jer sam ga uzivo vidio na djelu...kaze mi frend koji radi u morhu...da sljedece godine ide nabava borbenih dronova od izraelaca...ali i francuzi nam nude svoje...
Ti si kreten. Otvoreno pričaš kako je tebi super kako će tvoji branitelji u ministarstvu stavit 80 , 160 , 240 , 320 itd miljona naših dolara u đep i proslijedit matičnoj stranci tj HDZu.
Ti si bolestan.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
ruski pandan 2015 godiste...takodje modularno oklopno vozilo za prijevoz soldata na teren,moguce nakrcati svakakvim oruzjem..
cijena oko 4miljuna dolari..obratiti pozornost na osnovnu opremu..
[img:e468]https://i.artfile.ru/2048x1366_1402455_[www.ArtFile.ru].jpg[/img:e468]
[img:e468]https://i.artfile.ru/2048x1366_1402455_[www.ArtFile.ru].jpg[/img:e468]
Guest- Guest
ruski pandan 2015 godiste...takodje modularno oklopno vozilo za prijevoz soldata na teren,moguce nakrcati svakakvim oruzjem..
Guest- Guest
....u vojsku se treba ulagati i trebas se pokrivati sa onim cim raspolazes...meni je neshvatljivo da neki likovi misle kao da zivimo na islandu...pa ono najte dajte...a istovremeno diskretno hvale komsije sto nabavljaju oruzje..agenturska djelatnost...
2015-09-08
ak si u natou ne kupujes rusko oruzje...ova vozila su donirana..ali moras platiti moderniziranje,naoruzanje i obuku tehnicara...i od mustanga iz 1969 mozes napraviti zvijer od auta ako ga full opremis...pa i od fiće..jebes mercedes godiste 2019 ako je samo nova karoserija a unutra imas osnovne elemnteLegendovich wrote:ruski pandan 2015 godiste...takodje modularno oklopno vozilo za prijevoz soldata na teren,moguce nakrcati svakakvim oruzjem..
2015-09-08
To ne mjenja činjenicu da si ti unatoč tome šta sam ti ja objasnija koliko to inače košta reka da te nije briga šta bi oni oko 320 miljona dolara u đep.vuksadinare wrote:raj je krivo shvatio i nije dobro procitao..tako i ti...procitaj njegove posljednje postoveLegendovich wrote:a e...ocigledno se radi o debelom pranju novca,a Fuk se naravno razbacuje ciframa,jer u sustini ne zna koliko treba delati i platiti porez da se namaknu takve sume..Ono..koji je kuratz 750 miljuna ojrova..dolara..kakogod..RayMabus wrote:vuksadinare wrote:dobro je da nabavljamo oruzje...ja sam za bradlye uvijek bio sklon jer sam ga uzivo vidio na djelu...kaze mi frend koji radi u morhu...da sljedece godine ide nabava borbenih dronova od izraelaca...ali i francuzi nam nude svoje...
Ti si bolestan.
I dalje si munjola.
2014-04-11
ovo u đep svi rade..tako funkcionira u svijetu prodaje oruzja...sto mislis da je sve transparentno..je na papiru...ako hocs dobro oruzje moras sebi osigrati i dobru proviziju..zubak je to lijepo objasnio...trgovina oruzjem je uz framaceutsku industriju i trgovinu narkoticima najprofitabilnija grana biznisa...tu ne ide ona shema na đemdoRayMabus wrote:To ne mjenja činjenicu da si ti unatoč tome šta sam ti ja objasnija koliko to inače košta reka da te nije briga šta bi oni oko 320 miljona dolara u đep.vuksadinare wrote:raj je krivo shvatio i nije dobro procitao..tako i ti...procitaj njegove posljednje postoveLegendovich wrote:a e...ocigledno se radi o debelom pranju novca,a Fuk se naravno razbacuje ciframa,jer u sustini ne zna koliko treba delati i platiti porez da se namaknu takve sume..Ono..koji je kuratz 750 miljuna ojrova..dolara..kakogod..RayMabus wrote:vuksadinare wrote:dobro je da nabavljamo oruzje...ja sam za bradlye uvijek bio sklon jer sam ga uzivo vidio na djelu...kaze mi frend koji radi u morhu...da sljedece godine ide nabava borbenih dronova od izraelaca...ali i francuzi nam nude svoje...
Ti si bolestan.
I dalje si munjola.
2015-09-08
Tebi još il ne ide matematika pa ne znaš šta je 400 miljona dolara razlike il te boli k šta bi imao ekstra korumpirano ministarstvo obrane i od takvog očekivaš da te brani a ovi bi te pokrali da mogu a ne branili ako bi ta priča bila da mrtvi ladni spreme 400 miljina dolara sebi u đep.vuksadinare wrote:ovo u đep svi rade..tako funkcionira u svijetu prodaje oruzja...sto mislis da je sve transparentno..je na papiru...ako hocs dobro oruzje moras sebi osigrati i dobru proviziju..zubak je to lijepo objasnio...trgovina oruzjem je uz framaceutsku industriju i trgovinu narkoticima najprofitabilnija grana biznisa...tu ne ide ona shema na đemdoRayMabus wrote:To ne mjenja činjenicu da si ti unatoč tome šta sam ti ja objasnija koliko to inače košta reka da te nije briga šta bi oni oko 320 miljona dolara u đep.vuksadinare wrote:raj je krivo shvatio i nije dobro procitao..tako i ti...procitaj njegove posljednje postoveLegendovich wrote:a e...ocigledno se radi o debelom pranju novca,a Fuk se naravno razbacuje ciframa,jer u sustini ne zna koliko treba delati i platiti porez da se namaknu takve sume..Ono..koji je kuratz 750 miljuna ojrova..dolara..kakogod..RayMabus wrote:vuksadinare wrote:dobro je da nabavljamo oruzje...ja sam za bradlye uvijek bio sklon jer sam ga uzivo vidio na djelu...kaze mi frend koji radi u morhu...da sljedece godine ide nabava borbenih dronova od izraelaca...ali i francuzi nam nude svoje...
Ti si bolestan.
I dalje si munjola.
Kako god okreneš bolestan si.
2014-04-11
vuksadinare wrote:za vas dovoljno...pizzon wrote:vuksadinare wrote:sto?pizzon wrote:nemoj vucko molim te
:)
pa mnogo ste opasni !
hehe
kad bi se zajebavali :)
dovoljno je da vam posaljemo
dronove, da sjebu te pucaljke
mi crmo samo da gledamo
preko tv.a sta de kod vas dogadja:)
2020-04-21
No da taj dio da sam ja ponovo pročitao tekst al s razumijevanjem i shvatio po kojoj cijeni je komad.
Nije ta priča nego je druga i to je pošteno i s njihove i s naše strane. Sve ok. Kupljeno.
Nije ta priča nego je druga i to je pošteno i s njihove i s naše strane. Sve ok. Kupljeno.
2014-04-11
posaljite..slali ste eskadrile na hrvatsku '91 kad nismo imali ni paprnati zrakoplov pa su mnogi zagnjojili u zemlju ili more..pizzon wrote:vuksadinare wrote:za vas dovoljno...pizzon wrote:vuksadinare wrote:sto?pizzon wrote:nemoj vucko molim te
pa mnogo ste opasni !
hehe
dronove, da sjebu te pucaljke
mi crmo samo da gledamo
2015-09-08
..a drugo mi smo u nabavci dronova od izraelaca a i francuzi nam ih nude..tako da se ne trebas veseliti pizonče
2015-09-08
Jbt kada ti longi mora reći da si bolestan onda stvarno mu nema pomoćiRayMabus wrote:Tebi još il ne ide matematika pa ne znaš šta je 400 miljona dolara razlike il te boli k šta bi imao ekstra korumpirano ministarstvo obrane i od takvog očekivaš da te brani a ovi bi te pokrali da mogu a ne branili ako bi ta priča bila da mrtvi ladni spreme 400 miljina dolara sebi u đep.vuksadinare wrote:ovo u đep svi rade..tako funkcionira u svijetu prodaje oruzja...sto mislis da je sve transparentno..je na papiru...ako hocs dobro oruzje moras sebi osigrati i dobru proviziju..zubak je to lijepo objasnio...trgovina oruzjem je uz framaceutsku industriju i trgovinu narkoticima najprofitabilnija grana biznisa...tu ne ide ona shema na đemdoRayMabus wrote:To ne mjenja činjenicu da si ti unatoč tome šta sam ti ja objasnija koliko to inače košta reka da te nije briga šta bi oni oko 320 miljona dolara u đep.vuksadinare wrote:raj je krivo shvatio i nije dobro procitao..tako i ti...procitaj njegove posljednje postoveLegendovich wrote:a e...ocigledno se radi o debelom pranju novca,a Fuk se naravno razbacuje ciframa,jer u sustini ne zna koliko treba delati i platiti porez da se namaknu takve sume..Ono..koji je kuratz 750 miljuna ojrova..dolara..kakogod..RayMabus wrote:vuksadinare wrote:dobro je da nabavljamo oruzje...ja sam za bradlye uvijek bio sklon jer sam ga uzivo vidio na djelu...kaze mi frend koji radi u morhu...da sljedece godine ide nabava borbenih dronova od izraelaca...ali i francuzi nam nude svoje...
Ti si bolestan.
I dalje si munjola.
Dok ti dronovi dođu do hrvatske granice koja je ujedno i Nato granica mi ćemo ti već bit parkirani s tim Bradlejima na pisti na Batajnici.pizzon wrote:vuksadinare wrote:za vas dovoljno...pizzon wrote:vuksadinare wrote:sto?pizzon wrote:nemoj vucko molim te
pa mnogo ste opasni !
hehe
dronove, da sjebu te pucaljkean
mi crmo samo da gledamo
2014-04-11
...plus i da ih ne nabavljamo u natou smo...poslali bi nam saveznici..ako zatreba
2015-09-08
bolestan sam..imam koronuAssadNaPodmornici wrote:Jbt kada ti longi mora reći da si bolestan onda stvarno mu nema pomoćiRayMabus wrote:Tebi još il ne ide matematika pa ne znaš šta je 400 miljona dolara razlike il te boli k šta bi imao ekstra korumpirano ministarstvo obrane i od takvog očekivaš da te brani a ovi bi te pokrali da mogu a ne branili ako bi ta priča bila da mrtvi ladni spreme 400 miljina dolara sebi u đep.vuksadinare wrote:ovo u đep svi rade..tako funkcionira u svijetu prodaje oruzja...sto mislis da je sve transparentno..je na papiru...ako hocs dobro oruzje moras sebi osigrati i dobru proviziju..zubak je to lijepo objasnio...trgovina oruzjem je uz framaceutsku industriju i trgovinu narkoticima najprofitabilnija grana biznisa...tu ne ide ona shema na đemdoRayMabus wrote:To ne mjenja činjenicu da si ti unatoč tome šta sam ti ja objasnija koliko to inače košta reka da te nije briga šta bi oni oko 320 miljona dolara u đep.vuksadinare wrote:raj je krivo shvatio i nije dobro procitao..tako i ti...procitaj njegove posljednje postoveLegendovich wrote:a e...ocigledno se radi o debelom pranju novca,a Fuk se naravno razbacuje ciframa,jer u sustini ne zna koliko treba delati i platiti porez da se namaknu takve sume..Ono..koji je kuratz 750 miljuna ojrova..dolara..kakogod..RayMabus wrote:vuksadinare wrote:dobro je da nabavljamo oruzje...ja sam za bradlye uvijek bio sklon jer sam ga uzivo vidio na djelu...kaze mi frend koji radi u morhu...da sljedece godine ide nabava borbenih dronova od izraelaca...ali i francuzi nam nude svoje...
Ti si bolestan.
I dalje si munjola.
2015-09-08
ajd mi to pokazi tocno gdje pise,tko ti moze nametnuti kupovanje skupog šrota? Pa Isus ga yebo,nerazumnog,KOJA BUDLALA Ce platiti 10 miljuna po komadu,plus ostalo..POKAZI MI DAJ DIL NA PAPIRU,ako mosh..vuksadinare wrote:ak si u natou ne kupujes rusko oruzje...ova vozila su donirana..ali moras platiti moderniziranje,naoruzanje i obuku tehnicara...i od mustanga iz 1969 mozes napraviti zvijer od auta ako ga full opremis...pa i od fiće..jebes mercedes godiste 2019 ako je samo nova karoserija a unutra imas osnovne elemnteLegendovich wrote:ruski pandan 2015 godiste...takodje modularno oklopno vozilo za prijevoz soldata na teren,moguce nakrcati svakakvim oruzjem..
Ruski Kurganets-25 2015 godiste,nakrcan svom modernom tehnologijom kosta 4 miljuna komad..a ovdje vam uvale staro i polovno,sto ne kosta vise od pola miljuna komad,a za ostalo vam kao uvale odrzavanje,koje ste vi u Đuri Đakovic sami ujebali,i nesh tow raketa po basnoslovnoj cijeni..
Kod Ruja dobijete NOVO opremljeno,osim raketnih nosaca,za 4 miljuna..odrzavanje bi sigurno koshtalo manje i sve bilo transparentno..
No,kako sam rekao,veliki igraci peru lovu,a mali mišeki kao ti se raduju eventualnim mrvicama sa stola...
Guest- Guest
to je kao ona prevara sa britvicom britvicu ti kao poklone a onda ti žilete naplate u suhom zlatu ili printeri koštaju malo više od ništa ali zato toneri i boje moraš platit u krvi.
Guest- Guest
Komplet oprema za 4 miljuna...hajteh vojni..
Guest- Guest
Page 4 of 17 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 17
Similar topics
» Hrvatska od Srbije traži 148,5 milijuna dolara.Beograd potrošio zajednički novac iz sukcesije
» Grcka kupila Srpske rakete.
» Indija za 3 milijarde dolara kupila Rusku podmornicu
» Hrvatska kupila HIMARS
» Hrvatska kupila američke Bradleye, sad ih želi Ukrajina
» Grcka kupila Srpske rakete.
» Indija za 3 milijarde dolara kupila Rusku podmornicu
» Hrvatska kupila HIMARS
» Hrvatska kupila američke Bradleye, sad ih želi Ukrajina
Page 4 of 17