Izbori za forumsku vladu
Page 3 of 9
Page 3 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Forumsku vladu treba formirati ?
Re: Izbori za forumsku vladu
ni trene ne posumnjah..uvijek sam znala izbrati suradnike svih profilaAntif_No1 wrote:Vidiš kako sam okrenuo situaciju u našu,odnosno tvoju korist.Njegov izborni inžinjering nije uspio.maggie13 wrote:kako se razvija situacija, reptilu? veber sumnja unaše časne namjere kao, a uistinu se misli bi li nam se pridružio..to ti je u pitanju
2014-04-12
Još samo kad bi Omni pristao da bude ravnatelj policije.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
nego kakva je situacija kolko vidim marcelova koalicija i tu kod tebe raste.... ekspresno vas sustiže... nije vrag da vam inačica apisa zakazuje pred sam kraj utrke.....
2015-08-08
Pa sad,red je da se malo i ostali članovi koalicije angažiraju.Ne može jedan ministar iznjedriti cijelu izbornu pobjedu.michaellcmacha wrote:nego kakva je situacija kolko vidim marcelova koalicija i tu kod tebe raste.... ekspresno vas sustiže... nije vrag da vam inačica apisa zakazuje pred sam kraj utrke.....
2015-07-23
Imaš preporuku?Eva wrote:A tko je športa, i šeksa?
2014-04-12
Sad će on..samo što nijeAntif_No1 wrote:Još samo kad bi Omni pristao da bude ravnatelj policije.
2014-04-12
svirat ćete ionako kako ja dirigiram.maggie13 wrote: veber sumnja unaše časne namjere kao, a uistinu se misli bi li nam se pridružio..to ti je u pitanju
ali, eto. veselite se malo s primisli da možete odlučivat.
2014-12-30
Za šport Marcus, a za šeks Svetacmaggie13 wrote:Imaš preporuku?Eva wrote:A tko je športa, i šeksa?
Guest- Guest
da da da..gledaj nasveber wrote:svirat ćete ionako kako ja dirigiram.maggie13 wrote: veber sumnja unaše časne namjere kao, a uistinu se misli bi li nam se pridružio..to ti je u pitanju
2014-04-12
Kuš budi, vrhovnica ti se obratilaveber wrote:svirat ćete ionako kako ja dirigiram.maggie13 wrote: veber sumnja unaše časne namjere kao, a uistinu se misli bi li nam se pridružio..to ti je u pitanju
Guest- Guest
Ja _svetac bi bio idealan kandidat.maggie13 wrote:Imaš preporuku?Eva wrote:A tko je športa, i šeksa?
2015-07-23
Nije loša ideja...samo se još posavjetujemo s reptilom, i prolazi..Eva wrote:Za šport Marcus, a za šeks Svetacmaggie13 wrote:Imaš preporuku?Eva wrote:A tko je športa, i šeksa?
2014-04-12
Izvrsno..odmah se složismo..Antif_No1 wrote:Ja _svetac bi bio idealan kandidat.maggie13 wrote:Imaš preporuku?Eva wrote:A tko je športa, i šeksa?
2014-04-12
I ja sam pomislio na sveca.A Yehudi bi moga biti ministar poduzetništva.Eva wrote:Za šport Marcus, a za šeks Svetacmaggie13 wrote:Imaš preporuku?Eva wrote:A tko je športa, i šeksa?
2015-07-23
uz dužno poštovanje, ali s obzirom da sam ja "manjinac" u okviru nove paradigme 4. hrvatske republike...dopustite da završi izborni proces pa ko pobijedi tek onda da se priklonim... samo me nemojte sad zbog te odluke razvlačit po medijima ili nedo bog po pnuskoku i tako to... kod mene je sve čisto i za sad me nitko ne ucjenjuje....niti mi se grozi... ali red je red ...
2015-08-08
ajmo polako, da ne vele da zveckamo oružjem.michaellcmacha wrote:trenutno nam je združena doktrina koju je osmislio magacioner lovrić i magacioner kotromanović na razini sfrbljuv doktrine, tak da to sa 4 brigade ne pije vode... trenutno nam je sa rokom operativne provedbe još jučer potrebno ustrojiti nacionalnu gardu reda veličine dvije divizije plus udvostručiti trenutni profi sastav pod mus, i vratiti bar 1000 perspektivnih časnika i dočasnika koje je blentavac Zox nasilno umirovio u protekle dvije godine....što ugrubo broji 60 000 ljudi pod oružjem pa što košta da košta... to je ionak dostatno samo da primi prvi udar otkud god i kad god da udari....
za početak 4+8, to je skoro na rangu divizije.
i naravno klince odbit od sise i obavezni rok, po švicarskom modelu.
2014-12-30
Može, može..Antif_No1 wrote:I ja sam pomislio na sveca.A Yehudi bi moga biti ministar poduzetništva.Eva wrote:Za šport Marcus, a za šeks Svetacmaggie13 wrote:Imaš preporuku?Eva wrote:A tko je športa, i šeksa?
2014-04-12
Kako misliš manjinac ?michaellcmacha wrote:uz dužno poštovanje, ali s obzirom da sam ja "manjinac" u okviru nove paradigme 4. hrvatske republike...dopustite da završi izborni proces pa ko pobijedi tek onda da se priklonim... samo me nemojte sad zbog te odluke razvlačit po medijima ili nedo bog po pnuskoku i tako to... kod mene je sve čisto i za sad me nitko ne ucjenjuje....niti mi se grozi... ali red je red ...
2015-07-23
Ma kakav Jehudi, taj ni poduzetan ni malo. On nek bude savjetnik ovom kaj bu se oružjem bavio. Poduzetništvo mora ići u ženske ruke. Može ova adminica Triny, ionak je vješta s rukamaAntif_No1 wrote:I ja sam pomislio na sveca.A Yehudi bi moga biti ministar poduzetništva.Eva wrote:Za šport Marcus, a za šeks Svetacmaggie13 wrote:Imaš preporuku?Eva wrote:A tko je športa, i šeksa?
Guest- Guest
de ti malo poguraj, vidiš da aligareptilu L-apis zakazuje....
2015-08-08
Page 3 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Novi izbori ne garantiraju novu stabilnu vladu
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
» U Italiji danas lokalni izbori: Test za vladu premijera Mattea Renzija
» POLJACI DOBILI NOVU VLADU
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
» U Italiji danas lokalni izbori: Test za vladu premijera Mattea Renzija
» POLJACI DOBILI NOVU VLADU
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
Page 3 of 9