Izbori za forumsku vladu
Page 6 of 9
Page 6 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Forumsku vladu treba formirati ?
Re: Izbori za forumsku vladu
Vidim da su se ovdje stvari zakomplicirale. Predlažem da se pozove u pomoć naš forumski Šeks, stručnjak specijalnog odbora za Ustav guma i protumači nam tko smije koga imenovati i kako. U tu svrhu treba staviti na raspolaganje tekuće resurse.
mrincredible- Posts : 440
2014-04-16
I vi bi mene prikrpili vašoj falanzi?Antif_No1 wrote:
Tada ćemo imat dovoljno novaca za profesionalnu vojsku,nešto poput francuske legije stranaca.
Zašto da naša djeca ginu,imat ćemo strane plaćenike.
Ja se zalažem za općenarodnu obranu i opciju naoružanog naroda u kojoj je svaki građanin dio obrane,a ne za pse rata.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
veber-
2014-12-30
Uostalom nije džabe Marcellus upravo mene predložio za ministra obrane.
Vjerovatno mu je znan koncept kojeg ja podržavam,te se i on slaže za to da svaki ljudski entitet u državi mora biti dio obrane,a ne plaćati nekakvu profesionalnu vojsku koja će ti danas sutra,naiđe li na boljeg platišu,okrenuti leđa.
Vjerovatno mu je znan koncept kojeg ja podržavam,te se i on slaže za to da svaki ljudski entitet u državi mora biti dio obrane,a ne plaćati nekakvu profesionalnu vojsku koja će ti danas sutra,naiđe li na boljeg platišu,okrenuti leđa.
2014-04-22
javi se sutra mari. vjerovatno će ti naći neki odio.jastreb wrote:I vi bi mene prikrpili vašoj falanzi?Antif_No1 wrote:
Tada ćemo imat dovoljno novaca za profesionalnu vojsku,nešto poput francuske legije stranaca.
Ja se zalažem za općenarodnu obranu i opciju naoružanog naroda u kojoj je svaki građanin dio obrane,a ne za pse rata.
molim bez svađe.
2014-12-30
Opcija naoruzanog naroda je svakako dobrodosla.jastreb wrote:I vi bi mene prikrpili vašoj falanzi?Antif_No1 wrote:
omni-
2014-04-12
veber-
2014-12-30
Nego, vidim da tu pršte ponude sa svih strana pa da se i ja, u duhu pravog hrvatstva, uhljebim. Nudim se za ministra zdravlja onoj strani koja ponudi deblju kovertu. Primam i janjetinu.
mrincredible-
2014-04-16
veber-
2014-12-30
Neću. Želim zdravstvo. Tamo se bolje zaradi ispod stola.
mrincredible-
2014-04-16
veber-
2014-12-30
Ja sam u međuvremenu raspoloživ za pregovore i s drugom stranom.
mrincredible-
2014-04-16
Dobro,kod nas možeš dobiti taj resor ali pod uvjetom da preuzmeš i upravljanje nad HZZO.mrincredible wrote:Ja sam u međuvremenu raspoloživ za pregovore i s drugom stranom.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Antif_No1 wrote:Dobro,kod nas možeš dobiti taj resor ali pod uvjetom da preuzmeš i upravljanje nad HZZO.mrincredible wrote:Ja sam u međuvremenu raspoloživ za pregovore i s drugom stranom.
Hmmmm... neloše, neloše. Spreman sam uvesti revolucionarne promjene u zdravstveni sustav. Umjesto kartice dopunskog zdravstvenog priznavala bi se janjetina za doktore. Na taj način bih paralelno sa usavršavanjem zdravstva stimulirao i hrvatsku poljoprivredu.
Ali prvo da vidimo što je marcellusova koalicija spremna ponuditi.
mrincredible-
2014-04-16
Ti si za bogoštovlje,a sad bi šetao iz resora u resor.jastreb wrote:I vi bi mene prikrpili vašoj falanzi?Antif_No1 wrote:
Kad proračunske prilike dozvole,povećat ćemo izdvajanja za obranu.Modernizaciju opreme,te kroz javnoprivatno partnerstvo pokrenuti vojnu industriju.
Za sad neije izvediv tvoj model općenarodne obrane,niti je hitan,nismo u neposrednoj ratnoj opasnosti,no kad osposobimo logistiku,onda možemo razmišljati i dobrovoljnom služenju vojnog roka.
No zato mislimo uvesti općenarodnu obranu kao jedan od predmeta u školi.
2015-07-23
veber wrote:NO
U tom slučaju morat ću se prikloniti vladi progresivnih umova koji znaju prepoznati naprednu ideju.
mrincredible-
2014-04-16
Kad smo kod bogoštovlja,kakav obrazovni koncept po tom pitanju planirate provoditi?Antif_No1 wrote:Ti si za bogoštovlje,a sad bi šetao iz resora u resor.jastreb wrote:I vi bi mene prikrpili vašoj falanzi?Antif_No1 wrote:
Kad proračunske prilike dozvole,povećat ćemo izdvajanja za obranu.Modernizaciju opreme,te kroz javnoprivatno partnerstvo pokrenuti vojnu industriju.
Za sad neije izvediv tvoj model općenarodne obrane,niti je hitan,nismo u neposrednoj ratnoj opasnosti,no kad osposobimo logistiku,onda možemo razmišljati i dobrovoljnom služenju vojnog roka.
Da li će katolički vjeronauk imati prednost,ili ni jedna religija neće biti u preimućstvu?
I da li će se u upoznavanju raznih religija,u udžebinicima naći politeistički paganizam i sotonizam?
2014-04-22
Kad moja,odnosno maggiena vlada prezme kormilo države,provest ćemo strukturnu reformu zdravstva a ti trebaš izraditi projekt kao ministar zdravstva i predsjednik nadozornog odbora HZZO-a.mrincredible wrote:veber wrote:NO
U tom slučaju morat ću se prikloniti vladi progresivnih umova koji znaju prepoznati naprednu ideju.
2015-07-23
Pa sad,to trebaš pregovarati s maggie,ja nisam mjerodavan da bih ti odgovorio na to pitanje.jastreb wrote:Kad smo kod bogoštovlja,kakav obrazovni koncept po tom pitanju planirate provoditi?Antif_No1 wrote:Ti si za bogoštovlje,a sad bi šetao iz resora u resor.jastreb wrote:I vi bi mene prikrpili vašoj falanzi?Antif_No1 wrote:
Da li će katolički vjeronauk imati prednost,ili ni jedna religija neće biti u preimućstvu?
I da li će se u upoznavanju raznih religija,u udžebinicima naći politeistički paganizam i sotonizam?
No uzmi u obzir kako smo mi liberalna-antifašistička vlada.
2015-07-23
Antif_No1 wrote:Kad moja,odnosno maggiena vlada prezme kormilo države,provest ćemo strukturnu reformu zdravstva a ti trebaš izraditi projekt kao ministar zdravstva i predsjednik nadozornog odbora HZZO-a.mrincredible wrote:veber wrote:NO
Već sam osmislio progresivni program otvaranja klinika za promjenu spola na lokacijama s turistički jakim potencijalom.
mrincredible-
2014-04-16
Page 6 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Novi izbori ne garantiraju novu stabilnu vladu
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
» U Italiji danas lokalni izbori: Test za vladu premijera Mattea Renzija
» POLJACI DOBILI NOVU VLADU
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
» U Italiji danas lokalni izbori: Test za vladu premijera Mattea Renzija
» POLJACI DOBILI NOVU VLADU
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
Page 6 of 9