Izbori za forumsku vladu
Page 2 of 9
Page 2 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Forumsku vladu treba formirati ?
Re: Izbori za forumsku vladu
Pošto je meni maggie dodjelila resor ministra unutarnjih poslova,mislim napraviti sistematizaciju i reorganizaciju cijelog sustava,te bih osnovao novu obavjesnu službu s većim ovlastima a ti bi bio šef te službe.michaellcmacha wrote:to bez daljnjeg prvo i osnovno je da kontraobavještajnim radom onemogućite raznorazne mrce da vam se smucaju po ministarstvima... bez tog piši kući propalo...
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Sanjaj.michaellcmacha wrote:to bez daljnjeg prvo i osnovno je da kontraobavještajnim radom onemogućite raznorazne mrce da vam se smucaju po ministarstvima... bez tog piši kući propalo...
Guest- Guest
Pa zar to moraš i pitat.Ti znaš da ja od samog početka mog forumskog djelovanja zalažem se za rehabilitaciju Iknara.Čim maggie preuzme vlast,rehabilitirat ćemo ga prije nego Srbi Dražu.jastreb wrote:Ja ću se prikučiti onima koji obećaju u slučaju pobjede vratiti na forum Iknara.
2015-07-23
dobio si posao.michaellcmacha wrote:to bez daljnjeg prvo i osnovno je da kontraobavještajnim radom onemogućite raznorazne mrce da vam se smucaju po ministarstvima... bez tog piši kući propalo...
uz ove 4 aktivne želim barem 8 u pripravnosti.
i retroaktivno sve mlađe od 35 poslati na obuku, barem tri mjeseca.
2014-12-30
Ja sam bolji izbor za tu funkciju. Moji izvori su pouzdanijiAntif_No1 wrote:Pošto je meni maggie dodjelila resor ministra unutarnjih poslova,mislim napraviti sistematizaciju i reorganizaciju cijelog sustava,te bih osnovao novu obavjesnu službu s većim ovlastima a ti bi bio šef te službe.michaellcmacha wrote:to bez daljnjeg prvo i osnovno je da kontraobavještajnim radom onemogućite raznorazne mrce da vam se smucaju po ministarstvima... bez tog piši kući propalo...
Guest- Guest
vidiš razliku?Antif_No1 wrote:Pošto je meni maggie dodjelila resor ministra unutarnjih poslova,mislim napraviti sistematizaciju i reorganizaciju cijelog sustava,te bih osnovao novu obavjesnu službu s većim ovlastima a ti bi bio šef te službe.michaellcmacha wrote:to bez daljnjeg prvo i osnovno je da kontraobavještajnim radom onemogućite raznorazne mrce da vam se smucaju po ministarstvima... bez tog piši kući propalo...
ja dajem odrješene ruke, a ti se pozivaš na qazi ovlaštenja.
2014-12-30
trenutno nam je združena doktrina koju je osmislio magacioner lovrić i magacioner kotromanović na razini sfrbljuv doktrine, tak da to sa 4 brigade ne pije vode... trenutno nam je sa rokom operativne provedbe još jučer potrebno ustrojiti nacionalnu gardu reda veličine dvije divizije plus udvostručiti trenutni profi sastav pod mus, i vratiti bar 1000 perspektivnih časnika i dočasnika koje je blentavac Zox nasilno umirovio u protekle dvije godine....što ugrubo broji 60 000 ljudi pod oružjem pa što košta da košta... to je ionak dostatno samo da primi prvi udar otkud god i kad god da udari....
2015-08-08
Pa sad,s obzirom da si i ministrica turizma,mislim kako bi potajno mogla raditi i za obavještajnu službu,recimo kada ideš promovirati turizam po svijetu,primjerie Njemačku,malo špijuniraš Merkelicu.Eva wrote:Ja sam bolji izbor za tu funkciju. Moji izvori su pouzdanijiAntif_No1 wrote:Pošto je meni maggie dodjelila resor ministra unutarnjih poslova,mislim napraviti sistematizaciju i reorganizaciju cijelog sustava,te bih osnovao novu obavjesnu službu s većim ovlastima a ti bi bio šef te službe.michaellcmacha wrote:to bez daljnjeg prvo i osnovno je da kontraobavještajnim radom onemogućite raznorazne mrce da vam se smucaju po ministarstvima... bez tog piši kući propalo...
Jedno za unutarnje,drogo za vanjske neprijatelje.
2015-07-23
Onda računajte na moju potporu.Antif_No1 wrote:Pa zar to moraš i pitat.Ti znaš da ja od samog početka mog forumskog djelovanja zalažem se za rehabilitaciju Iknara.Čim maggie preuzme vlast,rehabilitirat ćemo ga prije nego Srbi Dražu.jastreb wrote:Ja ću se prikučiti onima koji obećaju u slučaju pobjede vratiti na forum Iknara.
Portfelj?
Bio bih zadovoljan u ministarstvu bogoštovlja.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Apsolutno, putujem svijetom i špijam. A mogu trening obavit u Čigoču, čist da vidite kak delam.Antif_No1 wrote:Pa sad,s obzirom da si i ministrica turizma,mislim kako bi potajno mogla raditi i za obavještajnu službu,recimo kada ideš promovirati turizam po svijetu,primjerie Njemačku,malo špijuniraš Merkelicu.Eva wrote:Ja sam bolji izbor za tu funkciju. Moji izvori su pouzdanijiAntif_No1 wrote:Pošto je meni maggie dodjelila resor ministra unutarnjih poslova,mislim napraviti sistematizaciju i reorganizaciju cijelog sustava,te bih osnovao novu obavjesnu službu s većim ovlastima a ti bi bio šef te službe.michaellcmacha wrote:to bez daljnjeg prvo i osnovno je da kontraobavještajnim radom onemogućite raznorazne mrce da vam se smucaju po ministarstvima... bez tog piši kući propalo...
Jedno za unutarnje,drogo za vanjske neprijatelje.
Guest- Guest
Zato što smo mi ozbiljna država i vlada a ne hajdučija kao vaša.Ne mogu ja sprovoditi svojevolju,ja odgovaram maggie.veber wrote:vidiš razliku?Antif_No1 wrote:Pošto je meni maggie dodjelila resor ministra unutarnjih poslova,mislim napraviti sistematizaciju i reorganizaciju cijelog sustava,te bih osnovao novu obavjesnu službu s većim ovlastima a ti bi bio šef te službe.michaellcmacha wrote:to bez daljnjeg prvo i osnovno je da kontraobavještajnim radom onemogućite raznorazne mrce da vam se smucaju po ministarstvima... bez tog piši kući propalo...
ja dajem odrješene ruke, a ti se pozivaš na qazi ovlaštenja.
2015-07-23
kako se razvija situacija, reptilu? veber sumnja unaše časne namjere kao, a uistinu se misli bi li nam se pridružio..to ti je u pitanju
2014-04-12
Pa baš smo deda i ja komentirali kako bi ti bio primjeren za tu funkciju,a pošto je naša vlada progresivno liberalna,ti ćeš moći pomiriti razlike između religije i sekularnog liberalnog svjetonog društva.jastreb wrote:Onda računajte na moju potporu.Antif_No1 wrote:Pa zar to moraš i pitat.Ti znaš da ja od samog početka mog forumskog djelovanja zalažem se za rehabilitaciju Iknara.Čim maggie preuzme vlast,rehabilitirat ćemo ga prije nego Srbi Dražu.jastreb wrote:Ja ću se prikučiti onima koji obećaju u slučaju pobjede vratiti na forum Iknara.
Portfelj?
2015-07-23
jastreb wrote:
Onda računajte na moju potporu.
Portfelj?
Ja sam se isto nadao dotičnom resoru, ali priznajem da si iskusniji promišljatelj mistične stvarnosti pa bih se zadovoljio s pozicijom tvog savjetnika ili zamjenika, svejedno. Uostalom tako ću lakše pljucati po neprijateljima svekolike progresivnosti.
Guest- Guest
Vidiš kako sam okrenuo situaciju u našu,odnosno tvoju korist.Njegov izborni inžinjering nije uspio.maggie13 wrote:kako se razvija situacija, reptilu? veber sumnja unaše časne namjere kao, a uistinu se misli bi li nam se pridružio..to ti je u pitanju
2015-07-23
tu bi na moju preporuku mogao staviti provocatora, ali pod uvjetom da se mane trećerazredne pivuše, i da ga preodgojite, npr u guantanamu kod prijatelja prek bare, makar moro proć i ono famozno lažno utapljanje.... ako on odbije vrbujte mađara, ali uz obavezan preodgoj.... a meni pustite veterane i računajte povrh profija i nacionalne garde, na još 30 000-40 000 statičara koje gdje ukopate tu odmah morete i pokopat.... to odmah bude plus za resor mirovinskog....Antif_No1 wrote:Pošto je meni maggie dodjelila resor ministra unutarnjih poslova,mislim napraviti sistematizaciju i reorganizaciju cijelog sustava,te bih osnovao novu obavjesnu službu s većim ovlastima a ti bi bio šef te službe.michaellcmacha wrote:to bez daljnjeg prvo i osnovno je da kontraobavještajnim radom onemogućite raznorazne mrce da vam se smucaju po ministarstvima... bez tog piši kući propalo...
2015-08-08
Pa ti bi bio dobar ministar školstva.Le Roi Soleil wrote:jastreb wrote:
Onda računajte na moju potporu.
Portfelj?
Ja sam se isto nadao dotičnom resoru, ali priznajem da si iskusniji promišljatelj mistične stvarnosti pa bih se zadovoljio s pozicijom tvog savjetnika ili zamjenika, svejedno. Uostalom tako ću lakše pljucati po neprijateljima svekolike progresivnosti.
2015-07-23
Pa onda zašto ti nebi bio ministar obrane ?michaellcmacha wrote:tu bi na moju preporuku mogao staviti provocatora, ali pod uvjetom da se mane trećerazredne pivuše, i da ga preodgojite, npr u guantanamu kod prijatelja prek bare, makar moro proć i ono famozno lažno utapljanje.... ako on odbije vrbujte mađara, ali uz obavezan preodgoj.... a meni pustite veterane i računajte povrh profija i nacionalne garde, na još 30 000-40 000 statičara koje gdje ukopate tu odmah morete i pokopat.... to odmah bude plus za resor mirovinskog....Antif_No1 wrote:Pošto je meni maggie dodjelila resor ministra unutarnjih poslova,mislim napraviti sistematizaciju i reorganizaciju cijelog sustava,te bih osnovao novu obavjesnu službu s većim ovlastima a ti bi bio šef te službe.michaellcmacha wrote:to bez daljnjeg prvo i osnovno je da kontraobavještajnim radom onemogućite raznorazne mrce da vam se smucaju po ministarstvima... bez tog piši kući propalo...
Vjerujem da bi maggie bila zadovoljna tvojim radom na tom području.
2015-07-23
Antif_No1 wrote:
Pa ti bi bio dobar ministar školstva.
Ministar prosvjete? Laska i godi, neka prvo pobjedimo pa ćemo o detaljima.
Guest- Guest
ma ne, bolje je meni na operativnoj razini međ poznatom ekipom... ne mrete vi skužit koji je feeling kad si s ekipom kojoj smiješ okrenut leđa i ne brinut da će te bilo šta piknut među rebra....
2015-08-08
Page 2 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Novi izbori ne garantiraju novu stabilnu vladu
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
» U Italiji danas lokalni izbori: Test za vladu premijera Mattea Renzija
» POLJACI DOBILI NOVU VLADU
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
» U Italiji danas lokalni izbori: Test za vladu premijera Mattea Renzija
» POLJACI DOBILI NOVU VLADU
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
Page 2 of 9