YouTube
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 47 of 50
Page 47 of 50 • 1 ... 25 ... 46, 47, 48, 49, 50
Re: YouTube
Ja sam spavala popodne :DVenus wrote:Krenulo te...ja jedva gledam...
odoh se onesvijestit u krevet...laku noooć!
Laku noc...
Ra- Posts : 2324
2020-06-01
pinky se bojiš? pa kak se možeš bojat nekoga tko gleda LoTR? pa ona ako se porječka s nekim pola sata kasnije se svađa sama sa sobom(sob nije životinja) jer se porječkala s nekim :DRa wrote:
2. Zašpotat Violatoricu? Šta si puko? Pa svi strepimo i drhtimo pred njenom vatrom.
U zadnjih 10-15 godina koliko se zajedno muvamo po ovim prostorima, imala sam raznoraznih zaštopavanja nakon zašpotavanja dotične dame.
Nećem više, fala. Azbestna obleka mi je pomalo demode, a ne da mi se tražiti ili šivati novu.
3. Nije ti suđeno imati dobru sestru (vidiš da te čak i forumske maltretiraju), a ja ne želim skretati tok tvoje sudbine.
Ovo zadnje je još ponajbolji izgovor od svega, zar ne?
pinky je pekmez samo se pravi da nije.
je, sudba je kleta :P
Guest- Guest
Haha pokušavaš se braniti rušeći joj image opasne prekršiteljice? Nije loša taktika.ebenica wrote:pinky se bojiš? pa kak se možeš bojat nekoga tko gleda LoTR? pa ona ako se porječka s nekim pola sata kasnije se svađa sama sa sobom(sob nije životinja) jer se porječkala s nekim :DRa wrote:
2. Zašpotat Violatoricu? Šta si puko? Pa svi strepimo i drhtimo pred njenom vatrom.
U zadnjih 10-15 godina koliko se zajedno muvamo po ovim prostorima, imala sam raznoraznih zaštopavanja nakon zašpotavanja dotične dame.
Nećem više, fala. Azbestna obleka mi je pomalo demode, a ne da mi se tražiti ili šivati novu.
3. Nije ti suđeno imati dobru sestru (vidiš da te čak i forumske maltretiraju), a ja ne želim skretati tok tvoje sudbine.
Ovo zadnje je još ponajbolji izgovor od svega, zar ne?
pinky je pekmez samo se pravi da nije.
je, sudba je kleta :P
Uuuuhhhh ovo pekmez će te koštati kad tad. Vidjet ćeš
(pssst...odlično si je scanirao)
Ra- Posts : 2324
2020-06-01
ebenica wrote:https://www.bakinakuharica.com/blog/uncategorized/pekmez-od-sljiva/
hahhah...šaljivac!
Guest- Guest
Page 47 of 50 • 1 ... 25 ... 46, 47, 48, 49, 50
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 47 of 50