Beogradski Hrvati
Page 5 of 6
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Beogradski Hrvati
Popis stanovništva i onda ćemo vidit koliko čega ima i zahtjevi desnice da se u Hrvatskoj uvede EU praksa da ne mogu oni odlučivati o proračunu i formiranju vlasti šta je tehnika s kojom Plenkovic i HDZ vlada u Hrvatskoj.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ovako...omni wrote:Nikakve kafanske price, kafanska prica je da ste neduzni protjerani iz RH, tjesi se s time.Serbinho-3 wrote:omni wrote:I cuj ne mozes spinovati protiv nekoga cija je najbliza povijest ukaljana krvlju do krajnjih granica. Dzaba izvlaciti genocide iz povijesti dok si najjaci pocinio jos prije trideset godina. Uzalud ti trud sviracu.
Rekla kazala...
Nista konkretno, Kosovo civili hladnjace, dokazi nista i tako
rekla kazala, pokusajem da postane istina.
Mozemo konkretnim dokazima voditi raspravu kao u policiji
i Tribunalu, kafanske price ostavi za druge.
Srbi su za Oluju otisli sto je normalna reakcija u slicnim situacikama u ratu od kad je svijeta.
Tesko temlji kuda vojska prođe-reče Njegoš.
Međutim ne radi se ni o kakvom čišćenju jer se vec mjesec dana nakon toga svaki Srbim mogao vratiti u Krajinu bez problema,a hrvatske papire su tih dana dobivali tutta forza.
Etnuckim ciscenjem ja bih nazvao ono u Medackom dzepu i Maslenici,ali Oluja jok. A Bljesak jos manje. Ondje Srbi nisu ni stugli umaći. Nas3 vlasti molile su ih da ondje ostanu.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
S tobom da razgovaram? Ma daj. Idemo, obrazovni program za velikosrbina.Serbinho-3 wrote:omni wrote:Nikakve kafanske price, kafanska prica je da ste neduzni protjerani iz RH, tjesi se s time.Serbinho-3 wrote:omni wrote:I cuj ne mozes spinovati protiv nekoga cija je najbliza povijest ukaljana krvlju do krajnjih granica. Dzaba izvlaciti genocide iz povijesti dok si najjaci pocinio jos prije trideset godina. Uzalud ti trud sviracu.
Rekla kazala...
Nabavi konkretne podatke pa da razgovaramo
Ovako mozes samo sa konobaricom da razvlacis slamu,
dok ti izvlaci pijanom lovu.
omni-
2014-04-12
Iz tog razloga ja ne padam na ove fore da se otupi desnica u Hrvatskoj sad će malo Srbija popusti nacionalnom manjini u Srbiji.
To mene ne zanima.
To mene ne zanima.
2014-04-11
jastreb wrote:Ovako...omni wrote:Nikakve kafanske price, kafanska prica je da ste neduzni protjerani iz RH, tjesi se s time.Serbinho-3 wrote:omni wrote:I cuj ne mozes spinovati protiv nekoga cija je najbliza povijest ukaljana krvlju do krajnjih granica. Dzaba izvlaciti genocide iz povijesti dok si najjaci pocinio jos prije trideset godina. Uzalud ti trud sviracu.
Rekla kazala...
Srbi su za Oluju otisli sto je normalna reakcija u slicnim situacikama u ratu od kad je svijeta.
Tesko temlji kuda vojska prođe-reče Njegoš.
Međutim ne radi se ni o kakvom čišćenju jer se vec mjesec dana nakon toga svaki Srbim mogao vratiti u Krajinu bez problema,a hrvatske papire su tih dana dobivali tutta forza.
Etnuckim ciscenjem ja bih nazvao ono u Medackom dzepu i Maslenici,ali Oluja jok. A Bljesak jos manje. Ondje Srbi nisu ni stugli umaći. Nas3 vlasti molile su ih da ondje ostanu.
Maslenica je vojna bitka za prijevoj. Rođak mi je tamo poginija. Kakvo etničko čišćenje ?!?!?!
2014-04-11
Operacija Maslenica
https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Operacija_Gusar
Radi se o kršu i putu koji deblokira Dalmaciju kopneno.
A kakvom etničkom čišćenju ti pričaš kretenu ?
2014-04-11
Pa sve je rastjerano,spaljeno,sruseno...RayMabus wrote:Operacija Maslenica
Smokovic npr.
2014-04-22
Pa kad je linija fronte to bila. Spaljeni su i Nadin i Škrabrnja i Kruševo od strane četnika prije toga a Hrvati protjerani.jastreb wrote:Pa sve je rastjerano,spaljeno,sruseno...RayMabus wrote:Operacija Maslenica
Smokovic npr.
Maslenica je vojna bitka s kojom se deblokirao kopneni put od Dalmacije prema ostatku Hrvatske. Teren je krš. 127 poginulih na strani hrvatske vojske. Dovoljno govori o intenzitetu bitaka tu.
2014-04-11
Ja sam tamo poslije akcije drzo polozaje i znam sta pisem. U Smokovicu bas.RayMabus wrote:Pa kad je linija fronte to bila. Spaljeni su i Nadin i Škrabrnja i Kruševo od strane četnika prije toga a Hrvati protjerani.jastreb wrote:Pa sve je rastjerano,spaljeno,sruseno...RayMabus wrote:Operacija Maslenica
Smokovic npr.
Maslenica je vojna bitka s kojom se deblokirao kopneni put od Dalmacije prema ostatku Hrvatske. Teren je krš. 127 potonulih na strani hrvatske vojske. Dovoljno govori o intenzitetu bitaka tu.
2014-04-22
Pišeš gluposti kad pričaš o operaciji Maslenica i nekakvom etničkom čišćenju.
Čista linija fronte.
Čista linija fronte.
2014-04-11
Zato san ti na onoj temi nikidan o Karinu kad si počeja pričat o srpskom moru reka da neću o tome jer znam šta će se in desit ako tu dignu glavu.
Poubijat će ih sve bez milosti.
Poubijat će ih sve bez milosti.
2014-04-11
Zato nećemo o tome i njihovim vikend četnicima koji dođu liti dole pa se napiju i kurče.
Oni uopće nisu neki stvari svjesni.
Oni uopće nisu neki stvari svjesni.
2014-04-11
Nek ratuju po Srbiji ako im se ratuje. Nama je takvih pun kurac
2014-04-11
Dobro,dobro,sta se odma duriš?RayMabus wrote:Nek ratuju po Srbiji ako im se ratuje. Nama je takvih pun kurac
2014-04-22
Vatrh opet i to o lešinarenju. Pa jebote stvarno.obala razuma wrote:aj ne seri srbinedzango wrote:Jebeš mu mater kada tako nešto kaže Hrvat.obala razuma wrote:srbi su po pitanju države lešinari koji na kraju uvijek završe u svojoj šumadiji koje je u suštini jedina srbijadzango wrote:Istorija kaže da su Jevreji završili u logoru za Jevreje - Staro sajmište. Logor se nalazio na teritoriji NDH i osnovan je na zahtev Nemaca uz dozvolu Hrvatske i uslov da stražari u logoru ne budu Srbi.obala razuma wrote:srpska panika nije imala vremena za ta sranja , barem povjest tako kažedzango wrote:Ja mislio u logoru.obala razuma wrote:tako su i židovi završili u srbijidzango wrote:Imam ja spisak svih tih 8 hiljada sa kućnim adresama, nema zime.vuksadinare wrote:Vec sto puta isfurana prica o hrvatima u bg...i klasicna naiva..jebote dobiju jednu prostoriju i to kad su izumrli gotovo..i pocinje klasicna nauvna prica hrvateka..'pa ovi srbi i nisu bas losi'....ne mos vjerovat
na spisku
vojvodina koju sad nitko ne želi jer je prezasićena srbizmom koji je suicidna govnarija , to je jedini razlog zašto je sajmište u srpskoj državi
o sajmištu imaš srpske ,,lažne ...podatke
neviruj srbinu ,, ako sebi želiš dobro ,,,
a ja osobno tebi uistinu želim dobro,,,ka i svakom na svitu
nikad niste imali srpsku vojsku , uvijek vas je netko drugi naoruža , obuka , naždera , i na kraju kad ste trebali ratovat pobigli ste ka žabari , u slučaju da dobijete neki boj ste samo lešinarili toliko da vas je mora izdegenečit i dati vam kotar da tamo krepajete do novog memoranduma koji vas baca u neprestane manije do tokija ,, i rus vas je odjeba i pustio svakog da se iživljava nad vama zbog vaših zločina u lešinarenju
budite dobri , i pomoći će hrvat vama da budete ljudi
al pomozite i vi nama da potamanimo hrvatoslavsku socijalističku gamad , netribate ratovati za nas , samo glasovanje i malo propagande je potrebno
jesi vidija ,,,plenki nam i marčeljuša uvojačija u mediskog soldata socijalističkih rasista
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Goran Bogdan
https://m.vecernji.hr/premium/imamo-laznu-sliku-da-su-u-srbiji-sami-cetnici-nisam-cuo-niti-jednu-ruznu-rijec-zato-sto-sam-hrvat-1451617
https://m.vecernji.hr/premium/imamo-laznu-sliku-da-su-u-srbiji-sami-cetnici-nisam-cuo-niti-jednu-ruznu-rijec-zato-sto-sam-hrvat-1451617
2014-04-11
i dok srbadija u agramu ima katedrale,gimnazije,banke, kurcepalce.rvati u begišu nisu imali ni sobicu.e kukala nam majka...RayMabus wrote:Imam i ja rodbine gori , mišani brak al nije uopće bitno. Zato šta je to bija glavni grad države pa onda iz svih republika je bilo raje.
https://m.vecernji.hr/vijesti/beogradski-hrvati-ima-nas-osam-tisuca-okupljamo-se-u-prostorima-dindiceve-fondacije-1451583
max123- Posts : 2853
2015-10-28
Nije lako bit Hrvat u Srbiji...kad ti bez prestanka kenjaju o Jasenovcu
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Yoda...Serbinho-3 wrote:omni wrote:Jedno je sigurno, niti jedan Hrvat ne bi opstao u Srbiji da su pokusali uzeti dio teritorija Srbije i protjerali nehrvatsko stanovnistvo s tih prostora. Naravno u slucaju da Srbi povrate taj dio a to je vec drugi par rukava.
Hrvata u Srbiji nema, tako da je to nerealno...
Ima nesto, ali oni nisu bitan faktor.
Ako vec uzimas za primer, mogao si uzeti da Hrvatima u
Srbiji nista ne fali, ako uzmemo u obzir kao sto i Yoda tvrdi
da su Hrvati pocinili 2 genocida nad Srbima u 1 i 2 Svetskom
ratu.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
...cak i za titine juge...max123 wrote:i dok srbadija u agramu ima katedrale,gimnazije,banke, kurcepalce.rvati u begišu nisu imali ni sobicu.e kukala nam majka...RayMabus wrote:Imam i ja rodbine gori , mišani brak al nije uopće bitno. Zato šta je to bija glavni grad države pa onda iz svih republika je bilo raje.
https://m.vecernji.hr/vijesti/beogradski-hrvati-ima-nas-osam-tisuca-okupljamo-se-u-prostorima-dindiceve-fondacije-1451583
2015-09-08
Samo ponekad su nas prorijedili,popalili,protjerali pa odmah nakon toga toshenje 'tko nas bre zavadi' a strumpovi bar jedan dio opet naiva i popuseRayMabus wrote:Goran Bogdan
2015-09-08
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» HRVATI.TV – Hrvati iz Švicarske i Njemačke pokreću svoj TV program: Želimo prikazati autentičnu sliku
» Amfilohije odlikovao "Beogradski sindikat"
» Halo beogradski 'Buzin' na vezi
» Beogradski gradonačelnik u epizodi:'Vidi bre ove švapske krkane'
» Josipović za beogradski tisak: U Hrvatskoj se tolerira pojava ustaštva
» Amfilohije odlikovao "Beogradski sindikat"
» Halo beogradski 'Buzin' na vezi
» Beogradski gradonačelnik u epizodi:'Vidi bre ove švapske krkane'
» Josipović za beogradski tisak: U Hrvatskoj se tolerira pojava ustaštva
Page 5 of 6